Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

testataas taas

Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten (36 kommenttia)
http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php


(mmmp)

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

---

Jee jee :)

+/- saldo : 0 |

    fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sama mikä Hezzulla. Linkittäkää lisää näitä tällaisia testejä.

    Lamia kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Saman sain minäkin

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olet oma yksilösi, älykäs, etäisen analyyttinen ja mietiskelevä. Arvostat eniten ideoita, periaatteita ja abstraktia ajattelua. Kaltaisesi loogiset ihmiset yrittävät ymmärtää ja selittää maailmankaikkeutta, eivätkä muuttaa tai hallita sitä. Ihmistyyppisi usein haluaa korkeampaa koulutusta ja pyrkii saamaan oppiarvoja ja tietämystä useilta elämän alueilta. Sinulle soveltuvat parhaiten akateemiset tai tutkimustyöhön liittyvät ammatit. Ei ole väliä, mistä tieteenalasta on kysymys, niin olet kotonasi kun voit tutkia asioita ja miettiä ja analysoida abstrakteja ja teoreettisia aiheita. Olet usein visionäärin, tiedemiehen tai arkkitehdin roolissa. Teet oman työpanoksesi mieluiten yksin. Sinulla voi olla vaikeuksia arkisten asioiden hoitamisessa, koska asioiden mietiskely täyttää elämäsi. Toisten mielestä saatat olla ylimielinen ja syrjäänvetäytyvä. Ihmissuhteet voivat olla sinulle ongelmallisia, koska tunteet ovat sinulle vierasta aluetta.

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Noiden testien tuloksina olevat persoonallisuustyypit ovat käsittämättömän yksiulotteisia ja stereotyyppisiä. Jos tekisin tuon testin, tulos olisi varmaan samanlainen kuin Hezzulla. Siitä huolimatta pystyn lyömään ihmistä keittiöveitsellä päähän selvin päin. Että semmoista empatiaa. Se oli tosin muuten hedelmäveitsi, pirun teräviä, varokaa. Lisäksi olen helvetin uskonnollinen, mutta arkielämässä toimin aika rationaalisesti tai peräti tiukasti.

    fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    </thread>

    Janus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita. Olet vankkumaton kuin kallio, ja omaksut helposti isällisen tai äidillisen roolin, sekä perheessä että työpaikalla. Sinulle soveltuu ammatiksi poliisityö, yhteiskunnan virka, opetustyö sekä rahoitusala. Sovellut myös politiikkaan ja liike-elämään. Parhaiten olet kotonasi byrokraattisissa organisaatioissa, koska mielelläsi toimit sinulle kuuluvan roolin mukaisesti, olitpa sitten johtaja tai johdettava. Ihmistyyppisi toimii parhaiten töissä, jotka edellyttävät tarkkaa kirjanpitoa ja raportointia. Kaltaisesi ihmiset pitävät yhteiskunnan toiminnassa, ja vaalivat lakeja, aikatauluja ja toimitapoja, ja tuovat vakautta ympärilleen. Arvostat kovaa työtä, rehellisyyttä, kohteliaisuutta, täsmällisyyttä ja uskollisuutta perheelle, ystäville ja yhteiskunnalle. Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä.

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    "Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen."

    Laiskuus tuossa jo tulikin, mutta ajoittainen kyynisyys tai vittumaisuus jäi puuttumaan.

    "Asiat pitää olla järjestyksessä, jotta niiden päällä voi vastuuttomasti maleksia"
    8)

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sitten noissa on muutenkin puutteellisuuksia. Esim.

    "Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita." Siitä puuttuu: Pukeudut kotona mieluusti naisten alusvaatteisiin.

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
    Olet itsenäinen, looginen ihminen, jolla on sisäinen ideoiden ja mahdollisuuksien maailma. Toisten mielestä olet rauhallisen itsevarma, toisinaan jopa jääräpäinen, nykyisten olojen arvostelija, joka on vakuuttunut siitä, että asioita ja tulevaisuutta voi muuttaa. Kun asioita, teorioita, järjestelmiä tai olosuhteita tarvitsee muuttaa, on ihmistyyppisi kulissien takana tekemässä tarvittavia muutoksia. Kaltaisesti ihmiset vetävät helposti muitakin mukaansa kohti omaa päämääräänsä. Toisten mielestä olet joko inspiroiva tai sitten sinulla on heidän mielestään päähänpinttymä. Tämä mielipide riippuu siitä, miltä kannalta he toimiasi tutkivat. Olet sisäänpäin kääntyvä, ja toisinaan jopa ujo, ja luotat sekä loogiseen analyysiin että sisäiseen intuitioosi kun teet päätöksiä ja tärkeitä ratkaisuja. Tunteikkaampien ihmisten mielestä olet viileä, ja käytännönläheisten mielestä voit olla epärealistinen, mutta välität ainoastaan sellaisten ihmisten mielipiteistä jotka omasta mielestäsi ovat älykkäitä. Menestyt useissa ammateissa, sekä matemaattisilla että filosofisilla ja kirjallisuuteen liittyvillä aloilla. Parhaiten olet kotonasi teoreettisissa, analyyttisissä ja metodologisissa alueissa.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
    "Olet oma yksilösi, älykäs, etäisen analyyttinen ja mietiskelevä. Arvostat eniten ideoita, periaatteita ja abstraktia ajattelua. Kaltaisesi loogiset ihmiset yrittävät ymmärtää ja selittää maailmankaikkeutta, eivätkä muuttaa tai hallita sitä. Ihmistyyppisi usein haluaa korkeampaa koulutusta ja pyrkii saamaan oppiarvoja ja tietämystä useilta elämän alueilta. Sinulle soveltuvat parhaiten akateemiset tai tutkimustyöhön liittyvät ammatit. Ei ole väliä, mistä tieteenalasta on kysymys, niin olet kotonasi kun voit tutkia asioita ja miettiä ja analysoida abstrakteja ja teoreettisia aiheita. Olet usein visionäärin, tiedemiehen tai arkkitehdin roolissa. Teet oman työpanoksesi mieluiten yksin. Sinulla voi olla vaikeuksia arkisten asioiden hoitamisessa, koska asioiden mietiskely täyttää elämäsi. Toisten mielestä saatat olla ylimielinen ja syrjäänvetäytyvä. Ihmissuhteet voivat olla sinulle ongelmallisia, koska tunteet ovat sinulle vierasta aluetta. "

    Oho, jopa puolet oikein :lol:
    Olenko oikea vai vasenkätinen-kysymys on unohtunut! :?

    Tästä hömpästä painan mieleeni tietenkin kaikki omaa ajatteluani tukevat tai muutoin samansuuntaiset asiat :roll:

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oletin saavani Hezzun kaltaisen profiilin, mutta tulos olikin tällainen:

    - Olet oma yksilösi, älykäs, etäisen analyyttinen ja mietiskelevä. Arvostat eniten ideoita, periaatteita ja abstraktia ajattelua.
    ----------------
    - On totta, että olen opiskellut mm. teoreettista filosofiaa ja vertailevaa uskontotiedettä. En ole kuitenkaan skitsotyymi tai autistinen, vaan yleensä potkin huvikseni ns. järki-ihmisiä perseelle. Pidän akateemista maailmaa pellesirkuseläintarhana.
    ----------------
    Kaltaisesi loogiset ihmiset yrittävät ymmärtää ja selittää maailmankaikkeutta, eivätkä muuttaa tai hallita sitä.
    ----------------
    - Haluasin aloitaa III maailmansodan. Uskon että maailma ei ole perimmiltään ymmärrettävissä.
    ----------------
    Ihmistyyppisi usein haluaa korkeampaa koulutusta ja pyrkii saamaan oppiarvoja ja tietämystä useilta elämän alueilta. Sinulle soveltuvat parhaiten akateemiset tai tutkimustyöhön liittyvät ammatit. Ei ole väliä, mistä tieteenalasta on kysymys, niin olet kotonasi kun voit tutkia asioita ja miettiä ja analysoida abstrakteja ja teoreettisia aiheita.
    ----------------
    - Ime munaa. En ymmärrä esim. matematiikasta mitään.
    ---------------
    Olet usein visionäärin, tiedemiehen tai arkkitehdin roolissa. Teet oman työpanoksesi mieluiten yksin.
    ---------------
    - Teen töitä mieluummin yksin kiitos, mutta olen ollut myös tehtaassa töissä eikä se paljon kirvellyt. Työmies on erimies.
    ---------------
    Sinulla voi olla vaikeuksia arkisten asioiden hoitamisessa, koska asioiden mietiskely täyttää elämäsi.
    ---------------
    - On totta että en aina ymmärrä naisille suunniteltuja laitteita kuten pesukone, mutta miettiminen tapahtuu kaikkein parhaiten leka ja kolvi kädessä.
    ---------------
    - Toisten mielestä saatat olla ylimielinen ja syrjäänvetäytyvä. Ihmissuhteet voivat olla sinulle ongelmallisia, koska tunteet ovat sinulle vierasta aluetta.
    ---------------
    - Valitsen ystäväni tarkkaan, kiitos, ja koska tunteet ovat minulle vierasta aluetta haluaisin räimiä tämän testin laatinutta psykologian-opiskelijaneitoa remmillä takamuksille - sellaista sontaa oli tämä.

    MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minulla tuli sanatarkasti Hezzun tulos.
    Mielestäni en todellakaan sovellu ammatteihin, joissa voin "soveltaa empatiaa ja keskustelua".
    Uskonnollisuuta tai hengellisyyttä, mitä sillä tarkoitetaankaan, ei minusta löydy lainkaan, filosofisuutta ehkä hiukan.
    Aivan alun voinen allekirjoittaa.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Doc taitaa ottaa nämä liian vakavasti. Analysoitko horoskooppejakin samalla antaumuksella?

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Doc taitaa ottaa nämä liian vakavasti. Analysoitko horoskooppejakin samalla antaumuksella?

    Kcrimso taitaa ottaa liian vakavasti ajankuluksi kirjoitetun hölynpölyn "kritiikin".

    No, ajatus objektiivisesta psykologisesta testaamisesta on mielestäni niin tärkeä ja vakava kysymys, että tällaisiin hupitesteihin sopii suhtautua kalseasti, varsinkin kun tässäkin tapauksessa on selvästi pyritty jonkinlaiseen pseudouskottavuuteen käyttämällä alkeellista psykologista termistöä kuten introversio-ektraversio.

    Tuon astrologia-kommentin jätän tällä kertaa oman arvoonsa, ettei sinulle tule paha mieli - joulu ja ihan kaikki tulossa.

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Forer aka Barums effect:

    http://skepdic.com/forer.html


    Uni kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.


    Hmmm, on tuossa totuudenkin siemen mukana...

    MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Doc taitaa ottaa nämä liian vakavasti. Analysoitko horoskooppejakin samalla antaumuksella?


    Eikö tuo olekin lähinnä horoskooppi?

    calicula.minus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani.
    Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä,
    -ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen
    -ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla.
    Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja,
    -samoin kuin käsityöammatit ja taide.
    Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita.
    Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa.
    Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta,
    -ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä
    --tai vaativista tilanteista.
    Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille,
    -joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta”
    --tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

    Miten vastaamalla olisi saanut mukaan: pikkumainen, umpimielinen...? En olisi halunnut valita vapauden ja järjestyksen välillä, näin siinä sitten kävi:(

    Voiko tommosilla kysymyspareilla saada tolkullista dataa?

    calicula.minus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä tossa vastauksessa lienee se kiinnostavampi osuus:

    Ekstrovertti ... ----------------*---- Introvertti
    Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
    Ajattelija ....... ----------------*---- Tuntija
    Impulsiivinen . *-------------------- Harkitsija

    Tuon perusteella epäilen, etten vastannut ihan totuudenmukaisesti - oisko noihin edes voinut?

    Tai sitten tulkitsin kysymyksiä eri tavalla kuin vastauskone, suurpiirteisemmin ehkä!

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No, aika turha, koska tarttee ajatella molempiin tyyleihin, tilanteen mukaan. Jos on kysymys ihmisistä, yhteen ja jos tuotteesta, toiseen. Mutta yks kysymys oli hyvä


    Jos joku on eri mieltä kanssani, minä olen mahdollisesti väärässä
    Jos joku on eri mieltä kanssani, hän on luultavasti väärässä

    Kokemuksen mukaan 95-5 suhteessa olen oikeassa.

    Sain Impulsiivinen ------------*-------- Harkitsija
    viivalla keskiarvon, muut olivat laidoissa.

    Tämä oli OK työelämässä:
    Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä.

    Eräs työkaveri "keksii pyörän" joka kerta uudestaan. :roll:

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos joku on kiinnostunut tuon testin taustoista niin periaatteessa mennään ihan Jungin teorioihin asti. Niissä kuten tässä testissäkin erotellaan ihmiset 16 eri persoonallisuuskategoriaan.
    Kaveri nimeltä Keirsey popularisoi teoriaa rasti-ruutuun-tesillä kirjassaan Please Understand Me. Keirseyn testin perusteella tehtyjä enemmän tai vähemmän hölynpölyä olevia testejä on netissä ollut 1990-luvun puolivälistä saakka. Copyright-seikkojen takia eräät ensimmäiset testit vedettiin pois verkosta jossakin vaiheessa.
    En tiedä kuka on suomentanut tai runoillut noi suomenkieliset kuvaukset mutta on niillä ehkä jotakin yhteyttä jenkkiläisiin runkoihin.
    Englanniksi nuo akselit ovat:
    Introvert-Extrovert
    iNtuitive-Sensing
    Thinking-Feeling
    Perceiving-Judging

    Noiden perusteella saadaan siis neljä pääluokkaa joissa kussakin 4 alaluokkaa eli yhteensä 16 persoonallisuustyyppiä. Esimerkiksi kategoria rationals, johon itse useimmiten noissa testeissä tunnun päätyvän, pitää sisällään ne kategoriat joissa on yhdistlemä iNtuitive-Thinking: INTP, INTJ, ENTP, ENTJ.

    Google-hakusana MBTI antaa ekalla sivulla monia hyviä linkkejä puolesta ja vastaan.

    Perusongelma on vähän sama kuin horoskoopeissa, jokaisesta kuvauksesta löytää jotakin joka sopii omaan itseen. Kuka nyt ei välillä olisi ujo. Kuka ei olisi yksilöllinen. Jokainen viihtyy ihmisten seurassa ainakin ajoittain.

    Lisäksi skeptikot ovat huomauttaneet eräästä puutteesta noissa kuvauksissa. Jokainen kuvaus on lähes pääosin myönteinen ja ylentävä. Miksei mistään ihmisryhmästä kerrota esimerkiksi että tämä tyyppi tekee eniten henkirikoksia, sairastuvat eniten psykooseihin tms.

    Periaatteessa noissa tuloksissa kerrotaan vain asioita joita ihmiset haluavat kuulla koska ne tuntuvat mukavilta.

    Atomi-Antti kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oiskohan noita ehdollisen yksinvaltiaan hommia jossain tarjolla :roll:

    Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon. Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä. Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.

    Prodigal kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

    ---

    Eli sama tais tulla ku Hezzulla.

    Täytyy nyt heittää kyllä kommenttia, että vaikka tossa nyt tottakai on jotain mun luonteenpiirteitä (niinku kaikissa tämmösissä), niin on siellä kyllä täyttä kakkaakin. Heti tokassa lauseessa puhutaan joskus varautuneesta, joka tuskin on eka sana mitä ihmisille tulee mieleen kun heilun äänekkäästi puhuen kaikille vähääkään sympaattisen olosille ihmisille..

    No meni se kyllä muuten aika hyvin kai nappiin, mutta onhan tommonen kappaleteksti aika lyhkänen pätkä kuvaamaan ketä tahansa ihmistä, ellet sitten satu olemaan poliitikko.

    jooxa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    tetsataas taas

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siis eihän oikeatkaan psykologisessa/psykiatrisessa diagnostiikassa käytetyt asennekaavakkeet ole kovin älykkään tuntuisia. Revin nyt ulkomuistista:

    "Ydinsota ei olisi sittenkään kovin huono asia."
    "Olen seksikkäämpi kuin muut ihmiset."

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämmöset tulokset. Osa saattaa osittain pitää paikkansa, osa ei, ja silleen. On sen verran ylimalkainen, luotettavuus samaa luokkaa kuin horoskoopeissa.

    Olet ulospäin suuntautunut, looginen ja päättäväinen. Ihmistyyppisi johtaa toisia määrittämällä rakenteita ja asettamalla tavoitteita, eikä niinkään kiinnitä huomiota toimitapoihin, sääntöihin ja menetelmiin. Kaltaisesi ihmiset näkevät ”suuren kuvan” ja nousevat helposti johtoasemaan kaikenlaisissa organisaatioissa. Epämääräisyys, kaoottisuus ja tehottomuus ajavat ihmistyyppisi tarttumaan asioihin ja laittamaan ne järjestykseen. Intuitio ohjaa tavoitteitasi. Tartut asioihin rohkeasti, analyyttisesti ja objektiivisen järjestelmällisesti. Tämä saa toiset kunnioittamaan sinua ja seuraamaan tavoitteitasi. Sinulla on kyky saada asiat tehdyksi, sekä työssä että kotona. Usein tämä tapahtuu kuitenkin niin rajusti, että toisten ihmisten omanarvontunto saattaa vahingoittua. Elätkin jatkuvassa kamppailussa sen välillä, miten sovittaisit inhimillisen elementin ja luovuuden yhteen sen kanssa että haluat järjestystä maailmaan.

    Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    UUSI TESTI

    Oletko typerä
    http://www.nerdtests.com/ft_stupid.php


    Itse olin 76 % typerä

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    87%
    :shock:

    fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    87%
    :shock:


    Sama :shock:

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    87%
    :shock:


    Sama :shock:


    Oot sitten yhtä tyhmä kuin meikäläinen :O :P

    MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olenko viallinen, tosikko vai molempia? 29%

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    29% täälläkin.

    MelancholyMan kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    8%

    Fastro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ekstrovertti ------------*-------- Introvertti
    Käytännöllinen ------------*-------- Intuitiivinen
    Ajattelija -----*-------------- Tuntija
    Impulsiivinen ------*------------- Harkitsija

    vastasin joihinkin, esim impulsiivisuuteen Olen spontaani
    Noudatan aikatauluja, spontaani, koska en aina muista aikatauluja. auktoriteettien ja sääntöjen vastustaminen antoi ehkä väärän leiman, koska en ole impulsiivinen. Tai ehkä olin tyhmä: pidän säännöistä, jos ne ovat minun tekemiäni, tai muuten yleisiä, tai sitten todella käytännöllisiä. auktoriteetti ei tarkoita henkilöä..
    plääh näiden testien kanssa

    Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
    Olet oma yksilösi, älykäs, etäisen analyyttinen ja mietiskelevä. Arvostat eniten ideoita, periaatteita ja abstraktia ajattelua. Kaltaisesi loogiset ihmiset yrittävät ymmärtää ja selittää maailmankaikkeutta, eivätkä muuttaa tai hallita sitä. Ihmistyyppisi usein haluaa korkeampaa koulutusta ja pyrkii saamaan oppiarvoja ja tietämystä useilta elämän alueilta. Sinulle soveltuvat parhaiten akateemiset tai tutkimustyöhön liittyvät ammatit. Ei ole väliä, mistä tieteenalasta on kysymys, niin olet kotonasi kun voit tutkia asioita ja miettiä ja analysoida abstrakteja ja teoreettisia aiheita. Olet usein visionäärin, tiedemiehen tai arkkitehdin roolissa. Teet oman työpanoksesi mieluiten yksin. Sinulla voi olla vaikeuksia arkisten asioiden hoitamisessa, koska asioiden mietiskely täyttää elämäsi. Toisten mielestä saatat olla ylimielinen ja syrjäänvetäytyvä. Ihmissuhteet voivat olla sinulle ongelmallisia, koska tunteet ovat sinulle vierasta aluetta.

    ja 37% typerä. kiva muuten ku sateenkaaren väreistä jotenki vaa tuntee, et punasen täytyy olla ylhäällä.

    Prodigal kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Your Score Summary

    Overall, you scored as follows:

    86% scored higher (more stupid),
    3% scored the same, and
    11% scored lower (less stupid).

    What does this mean? You are 11% stupid. This means...

    You are far from stupid. Congrats on a great accomplishment!

    - Jeah! Kannatti yrittaa kymmenen kertaa! ;)

    Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    - Jeah! Kannatti yrittaa kymmenen kertaa! ;)

    Mutta eikös se juuri ole sitä ihtiään? :wink: