Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Ageness Plays Rush Plus

Wizardian kirjoitti noin 18 vuotta sitten (6 kommenttia)
www.ageness.net -sivuilla ilmoitus 16.12.2005 On The Rocksissa tapahtuvasta tribuutti-illasta. Vierailijana Marathon. Tällä kertaa kertaa käsittelyssä Rush materiaalia. Ainakin itse koitan raahautua paikalle lahjaostostosreissullani :)

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä on Agenessin toinen Rush-veto tänä vuonna. Edellisellä keikalla olin paikalla, otin kuvia ja juttua oli tarkoitus tehdä Sokruun, mutta on kiireiden takia jäänyt... Hyvä keikka oli ja Marathon oli myös kova. Marathonissa on rummut, kitara (kaukaa ihan Palasokerin Hezzun näköinen, muttei ollut... ;) ) ja energinen laulaja/basisti/kosketinsoittaja!
    Yllättäviä biisivalintoja ja jännittäviä tulkintoja. Suosittelen lämpimästi.
    16.12.-keikasta en vielä tiedä, ehdinkö paikalle.

    Wizardian kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiitokset infosta, nythän se on ihan pakko :o)
    -Ihme ettei sokrun kalenterissa mainintaa?

    Sunkka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Katos kun oli päässyt unohtumaan! No, nyt on tapahtumakalenterissa maininta.

    Mulla näyttää edelleen, etten pääse täältä Kotkasta sujuvasti paikalle. Mutta hengessä olen mukana, katson vaikka R30-DVD:tä sillä aikaa, onhan se melkein yhtä hyvä ;) Ja eihän sitä tiedä, vaikka järjestyisikin mahdollisuus päästä katsomaan. Pitänee tulla autolla kuitenkin. Ja ajoissa: viimeksi missasin muutaman Marathonin biisin alusta kun etsiskelin puoli tuntia pysäköintipaikkaa lähettyviltä... Ehdin paikalle vasta Natural Sciencen kohdalla. Ja onneksi kuulin myös Losing It:n.

    Wizardian kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Marathonin tupuhupulupuplusmummoankka show of hands and feet oli hauskaa iloittelua suuntaan sinnepäin ja Ageness oli sitten aivan muuta. Eivät soittaneet Rushia, vaan olivat RUSH!!
    Solistin ääni ja tarkka soitanta ei jättänyt mitään kaipaamaan,
    ihan uskomatonta.. Mutta koettiin myös jotain, mitä ei ikinä Rushin keikalla koeta, nimittäin maukkaita ja virtuoosimaisia synasooloja (ihan oikea moog) ja muutenkin sovitukset olivat asteen 'progempia' levyversioihin verrattaessa. Illan aikana kuultiin uutta ja vanhempaa tuotantoa, Marathon soitti sekä uutta ja vanhaa. Agenesss veti ns. hittiparaatin. Kuulemma viimeistä kertaa, mitä kundien kanssa juttelin. Uusi levy tulossa ens vuonna ja sen myötä keikoille ulkomaita myöten. Jäämme odottamaan...

    Sunkka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiitos keikkaraportista! Kuulostaa hyvältä. "Voi jos oisin saanut olla mukana..."

    RushElla kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, täytyy yhtyä Wizardianin kommentteihin. Ai se "lämppäri" käytti nimeä Marathon ... meni ohi jostain syystä. Joka tapausessa olivat hupaisia ja omaperäisiä Rush -tulkinnoissaan. Erittäin kunnianhimoinen settilistakin heillä oli - mm. natural Science, 2112 ja Losing It. :o
    Ageness oli taitava ja soundit loistavat. Vähän välillä biisien sanat menivät siansaksaksi, mutta muuten ei valittamista. Eka kerta kun näin Agenessia livenä, odotan mielenkiinnolla sekä uutta levyä että tulevia omia keikkoja.