Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

PROGEYÖ 11

hyperion kirjoitti noin 22 vuotta sitten (61 kommenttia)
Tervehdys!

Progeyö tulee taas! Kiitoksia eri forumeilla annetusta palautteesta, joka nro 10:n osalta oli (yllättäen?) enimmäkseen positiivista. Seuraavan kerran progataan loka-marraskuun vaihteeseen osuvana yönä (to 31.10.-pe 01.11.), pyhäinmiesten päivän lähellä. Eräs kotimainen progepumppu mahdollisesti livenä, uutta King Crimsonia ja Flower Kingsiä tulee ja muutakin hauskaa. Toiveita sopii lähettää tuttuun osoitteeseen (matti.puhtila@yle.fi). Toivelevyjä etsitään Ylen, omista ja kavereiden arkistoista ja jos näistä ei löydy, olemme pahoillamme.

Harri H.

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hmm... Taas to-pe-yö. No, tällä kertaa tuo arkiyö sopii minulle aikaisempia paremmin. Nyt pääsee kuuntelemaan pidempään kuin viimeksi.
    Ja keskusteluahan on taas ircissä #progeyö ja Palasokerin chatissä.

    pimeys kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    #progeyö valvoo jälleen irc:ssä. Edellinen lähetys oli minulle lievä pettymys, mutta aiempia loistavia lähetyksiä muistellen odotan seuraavaa erittäin paljon.

    Jimi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minullakin on taas radio käytössä ja ehdin kuunnella progeyötä tunnin verran ennen töihin lähtöä. Korjaantuupa sitten tuo tilastollinen harha positiivisten palautteiden suhteellisesta osuudesta. :D :P

    Räymönd kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    jaa. hienoa. jäi kylläkin edellinen kuulematta. ehkä nyt onnistaa. pitänee miettiä jotain toivottavaa, mutta enhän tässä sitä paljasta mitä pyydän.

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    mää en enää jaksa tuhlata aikaani lähetyksiin, joiden toimittajat ovat pellejä jotka eivät tiedä mistään mitään ja jotka soittavat sellaista musiikkia mitä minulla joka tapauksessa levyllä jo on tai sitten sellaista, jota en koskaan edes hankkisi.


    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    mää en enää jaksa tuhlata aikaani lähetyksiin, joiden toimittajat ovat pellejä jotka eivät tiedä mistään mitään

    Ankara kommentti, mutta kyllä minäkin olin aika hämmästynyt, kun aikoinaan progeyössä soitettiin toivebiisinä Comusta ja toimittajat ryhtyivät etsimään netistä, että mikäs se tämmönen bändi olikaan..

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mun mielestä toimittajisa ei oo mitään vikaa. Ei kuuven tunnin yölähetystä jaksais kuunnella kukaan jos toimittajat ois jottain rautakangen nielleitä tosikkoja.

    Musa nyt on väkisinki monasti turhan tuttua tai epäkiinnostavaa, mutta sillehän ei kai voi mitään, voi vain syyttää ihtiään että on niin syvällisesti paneutunu aiheeseen ;) On sielä kuitenki aina jotain jänskääkin mukana.

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lähetys taas arkiyönä…ei viitsi valvoa kun seuraavana aamuna pitää herätä töihin. Olipas tosiaan tiukkaa kommenttia Kerkkäiseltä mutta eihän kaikkia voi miellyttää. Itse nostan hattua kun toimittajat vetävät läpi monen tunnin session, ei varmastikaan helppoa.

    Myös Gracious tuntui olevan toimittajille outo… :o

    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onneksi on lomaa tuolloin.

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitänee tuota progeyötä ainakin pari ekaa tuntia kuunnella sittenkin. Kaupassa oli limpparipullo yhdellä eurolla, joten siitä heränneenä päätin ostaa muitakin perinteisiä progeyösapuskoja ja ainakin olla progeyö-chatissa niin pitkään kun progesapuskoja jaksaa syödä.


    MelancholyMan kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    hyvissä ajoin oot eväät hankkinu, progeyöhän on vasta ens viikolla.. mutta tulee sieltä Mafialta kuunneltavaa tänäänkin mm. Radiohead livenä kahdeksan jälkeen ja Avaruusromu-speciaalissa Klaus Schulzea


    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kas, jäipä kuuntelematta. Tuliko mitään harvinaisempaa Schulzea?

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuli ihan uutta Schulzea ja sitten tuli Schulzen & Göttschingin yhteistä livekeikkaa vuojelta 1981 (jonka aikana nukahin :(), sitte ois tullu vielä vissiin Schulze & Namlook liveä...

    Tuo Schulze & Göttsching -livejuttu löytyy yhestä niistä Schulzen massiivisista boxeista ja toi uuskin matsku oli uudelta boxilta.

    jusu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onkos täällä ketään joka ottaisi noita mielenkiintoisia radio-ohjelmia talteen mp3:sina kun en omista ja enkä todellakaan ole hankkimassa viritintä niin olisi mahdollisuutta kuunnella. :)
    Voisin vaikka ottaa omalle serverille jakoon jos löytyy.;)

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    joo tosiaan hommasin sapuskat vähän etukäteen, kun elin semmoisessa kuvitelmassa, että progeyö olisi ollut eilen. Sitten vasta puolen yön aikaan tajusin että sehän onkin vasta ens viikolla. Onni onnettomuudessa; löysin direct connectista siinä avaruusromua kuunnellessa Van Der Graaf Generaattorin Belgian-telkkari-liven, jossa soitettiin Theme One ja Plague of lighthouse keepers. Paras ikinä näkemäni progeviteo, bändi on hemmetin timmissä kunnossa ja soittaa tosi hyvin ja tunteella yhteen. Alun Theme One on kyllä tosi räjähtävä alku. Rumpali näyttää ihan vihaiselta Erkki Pirtolalta, ja Jackson joltain alkoholistilta joita näkee Joensuun kansalaistalolla aina viettämässä aikaansa.
    Kun koko höskä on loppu, niin Hammill hakkaa sähköpianoa ja ryhtyy nauttimaan viiniä ja käppäilemään ympäriinsä.

    jusu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Saakos noita ylen lähetyksiä miten tietokoneen kautta kuulumaan?

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    http://www.yle.fi/radiomafia


    Tuolta voi kuunnella.

    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No niin, nyt on kysymys tarkkaavaisille ja hyvämuistisille progeilijoille:
    eli mikä King Crimsonin biisi soitettiin ennen Progeyö 10:ä tulleessa Avaruusromussa, missä oli aiheena mellotronit?! diggailin biisistä paljon, mutta nimi meni ohi korvien! Kiitokset jo etukäteen!!

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Se Crimsonin biisi oli Holstin Planetsien osa nimeltään Mars. Biisi löytyy ilmeisesti Epitaph-liveltä.

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mafian sivuilta napattua:

    ---
    Lehdistötiedote
    Radiomafia: All Progmen Play on 11

    Radiomafia
    Vko 44/2002
    Progeyö11
    Torstai 31.10.2002 klo 24

    Radiomafian progressiiviseen rockmusiikkiin keskittyneen teemayösarjan päätösosa tuo taajuudelle taas mystistä ja taivaallista musiikkia. Halloweenhenkisenkin Progeyö11:n aikana kuullaan espoolaisen Overhead-yhtyeen uunituore Radiomafian Studio B Live -sessio ja haastattelu. Lisäksi ohjelmassa on luvassa progen legendoja, haastatteluja, esimerkkeinä Uzva ja Magellan, livetaltiointeja ja runsaasti uutuuksia, muun muassa King Crimson ja The Flower Kings. Glossolaliaa harjoittavat progressiivisen rockin lomassa Radiomafian Hauta Blommila, Harri Hakanen ja Matti Puhtila.
    ---

    Overheadia livenä, nam! :)
    Viimeinen Progeyö, nyyh :(

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ensi yönä siis. Vähä eppäilen etten nyt jaksa koko yötä valvoo, mutta jos johonki kolmeen/neljään ainaski sinnittelis. Toivottavasti kaikki kiinnostava musa tulee mahollisimman aikasin ja peruskama ja huono sitte vasta aamuyöstä ;)

    Pittää hakia yöksi varustusta, ainaski pepsiä ja jottain pientä purtavaa.

    Toivetta en oo lähettäny, mutta varmaan vielä kerkeis jos pistää jotain helppoo. Viimmes pistettiin #progeyö-kanavan yhteistoive menemään josksus kuuven jäläkeen illalla ja hyvin kerkes :)

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko kukaan saanut jotain streaming media ripperiä toimimaan Radiomafian lähetyksen kanssa. Mä en.

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Streambox toimii. En tiedä saako tuota enää mistään kun valmistajalla on ollut ilmeisesti hieman ongelmia erinäisten tekijänoikeustahojen kanssa :).

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Thank u. Tuolla on jotain..

    http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_tools/streambox_vcr.cfm



    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan vain vinkkinä: radiosta voi ottaa koko progeyön videokasetille jos on oikeanlaiset piuhat. Pikkuveljellä on. :D

    Visuaalinen puoli onkin sitten omalla vastuulla, hehee...

    Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, kai se on tänäyönä valvottava kun tyttöystäväkin on poissa kotoa, eli ei siis mäkättämässä... Kiinnostavia juttuja on luvassa, noiden ennakkotietojen mukaan.

    Viukkis kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minullahan ei radiota ole eikä tule mutta pitääpäs katsoa jos jaksaisi ircata, voitte sitten kertoa minulle mikä biisi lähti milloinkin pyörimään ja minä voin laittaa sen soimaan jos levy löytyy hyllystä ;)

    Jimi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pari päivää on kärsitty flunssasta ja kuumeesta, ja varsin todennäköisesti homma jatkuu vielä huomennakin. Olo on jo nyt niin puutunut, että tuskin Progeyön juontajavekarat sitä enää pahentaa. Saatan siis liittyä kuuntelijoiden joukkoon. :D

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Auts.. että voin olla tyhmä.. onhan mulla tv-kortissa radioviritin..

    Hande kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täytyypä kai kerrankin kuunnella tuo progeyö kokonaisuudessaan. Se on kuitenkin viimeinen, ja kun vielä olen sairaslomalla käsi kipsattuna, ei sopivaa tekosyytä p.y.:n passaamiseen löydy.
    Radiomafian ja sen seuraajan kanavajohtaja V.Vilenius muuten mainitsee Rumba-lehdessä suosikkiartisteikseen Absoluuttisen Nollapisteen ja System Of A Downin, joten tässä valossa voisi jopa kuvitella Radiomafian seuraajankin noteeraavan progea edes jossain määrin.
    Joku kritisoi progeyön juontajia siitä, ettivät he tunteneet Comusta. Täytyy sanoa, että johonkin se raja on vaatimuksissa asetettava. Comusin First Utterance on kyllä erinomainen levy, mutta erittäin vähälle huomiolle jäänyt.:cool:

    Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ostin tuossa vähän sipsejä ja kokista yöksi. Mikähän mahtaa olla Progeyö-lähetyksen kesto tällä kertaa? Kahdestatoista mihin?

    Pitänee ottaa torkut, ennenkuin lähetys alkaa, ettei ole sitten huomenna töissä ihan tööt.

    Jimi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    6 tuntia Radiomafian sivujen mukaan.

    MelancholyMan kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    viimehetken mainostusta:

    Avaruusromussa tänään mm. Uzvaa ja Hidria Spacefolkkia nousukiitona progeyöhön.

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Puoli kahteen asti jaksoin mutta sitten piti mennä nukkumaan. Onko biisilista jossain nähtävillä?

    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Puoli kahteen asti jaksoin mutta sitten piti mennä nukkumaan. Onko biisilista jossain nähtävillä?


    Osoitteessa: http://shadow.tky.hut.fi/proge.txt


    T:Jusu

    Kcrimso kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Soittivat GTR:ää? Miksiköhän hitossa? :o

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Soittivat GTR:ää? Miksiköhän hitossa? :o

    Huumorimielessä varmaan... :D

    Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No äläs nyt, se oli ihan hyvä biisi.

    Minä kävin nukkumaan kolmen maissa. #progeyö-ircissä oli siinä vaiheessa sellainen teinimeininki päällä, ettei sitä kestänyt. #palasokeri.com oli aika rauhallinen mutta tasokkaampi ;) Kiitos vaan Hezzu.

    LumikoirainKeisari kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ai perkele, taas unohdin... Samoin siis kävi kuin progeyö kympin suhteen.

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jaa.. tuli sammuttua (=nukahdettua) jo joskus klo. 22.00 vaikka chatissa uhittelin Hezzulle kuuntelevani ohjelmaa. Mutta siis onko ohjelman mp3-tallenteen sijainti sisäpiiritietoa?

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tullee se jakkoon, mutta ei oo vielä...

    Mä menin nukkuun siinä Roine Stolt -haastattelun alettua.

    Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mistäs sieltä http://shadow.tky.hut.fi
    löytyykään ne edellisten progeöiden biisilistat?

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    http://shadow.tky.hut.fi/proge/


    sbuge kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    *Väsyneen avautumista*

    oli kyllä hieno progeyö ja se mikä minua aina on viehättänyt näissä öissä on se kun soitetaan omaa suosikkimusikkiaan radiossa (on se hienoa)

    meileenpainuvimmat (uutudet minulle) oli ehdottomasti
    Apollo - Hyvä ihminen
    Daemonia - Suspiria
    Morte Macabre - Sequenza Ritmica E Tema

    ja uzva jonka olen missannut tähän päivään asti mutta nyt aion korjata tuon virheen ja HETI!

    myös tuo kalevala pätkä kuulosti hienolta vaikka overheadista en muuten niin ole välittänyt.

    Ja tietenkin on valtavan kauniisti ajateltu kun Gentle Giant kruunasi koko radiomafian progeyö sagan.

    *ja eiköhän oo parasta lopettaa tähän*

    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan hauska progeyö - jaksoin tosin vain noin neljään asti.
    Uzva kolahti itteleni kanssa aika lailla -hankintalistalle meni samantien - vähän hankalia haastateltavia tuntuivat olevan, mutta onneksi musiikki oli puhuttelevaa...

    Toi Daemonia oli myös aika raju.Palautuipa vain mieleeni, kun jokin aika sitten Turun keskustan Anttilassa oli kyseistä levyä nipullinen johonkin 3euron hintaan.Enpä sitten älynnytkään heti ostaa, vaan käväisin seuraavana päivänä katsomassa -tietenkin kaikki oli jo myyty...En aluksi uskonut että Turussa voi italoproge mennä noin kivasti kaupaksi...nyt harmittaa.

    Kcrimso kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Te joille Uzvan Drontti kolahti niin muistakaa sitten Niittoajan lisäksi ostaa myös Mike Oldfieldin Incantations. ;)

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itseäni vähän jäi mietityttämään tuo Apollo-homma. Olikohan toimittajilla tosiaan tuoreinta tietoa asiasta?

    Viukkis kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitä toimittajat siis sanoivat?

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sanoivat etää kohta ilmestyy cd:nä, en tiedä kenen toimesta.

    Viukkis kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Maanantaina näin CD-julkaisun Fennicassa, en tullut katsoneeksi tarkemmin mutta on se joka tapauksessa ulkona jo.

    Jimi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Fennican veppisivun mukaan julkaisija on PSO/WARNER. Hinta 12,60 euroa.

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kas...saa nähdä tuleeko hankittua.

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hankintaan menee.

    Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko kukaan ikään millonkaan missään koskaan nähny Paranoisen levyjä? Progeyösä tuli yks kappale ja aiemmin oon kuullu Mustafan omisa ohjelmisa pari zipaletta. Mielenkiintosta etnoprogesoppaa.

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    jep, mää menin sänkyyn suoraan mutta annoin olla radion päällä. Kuuntelin sen verran kun mitä hereillä olin.
    Aloin kuuntelemaan GTR:n kohdalla, ja pysyin hereillä tuonne Trent Gardnerin haastatteluun asti. Apollo ja Scott Walker vaikuttivat hyviltä, vaikka tietysti Apollon laulaja Harri Saksala ei kyllä ole mitään kansainvälistä tasoa. Eetu Vesala taas sen sijaan on. Ältsin hyvänkuuloista rumpalointia. Apollon muinainen promokuva on muuten yksi maailman huvittavimmista, varsinkin Eero Luparin ilme siinä. Siis se bodypainting-kuva. Lupari näyttää ihan joltain Esson autonkorjaajalta joka on sattumalta poimittu kuvaan.
    Heräsin tuossa Cozhen alussa, ja ihan hyvältähän tuo kuulosti. Olin tosin ihan valvetilan ja unitilan rajamailla. Innostuin kun päättivät soittaa harvinaista Himalajaa, mutta ei se loppujen lopuksi kovin kummoinen kipale ollut. Nukahdin kaiketi kesken Himalajan, koska seuraavan kerran heräsin kesken Uzvan haastattelun. Drontti oli hyvä piisi. Nukahdin sitten taas kesken Toccatan. Sitten tulikin pitempi unijakso.
    Heräsin siihen kun Eruption alkoi. Kuuntelin sen ja koko progeyön loppuun. Ei nyt ollut mikään erikoinen progeyö, mutta parempi se olisi että tulisi jatkossa lisää progea kuin ettei tulisi ollenkaan.



    Nanne kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mun mielestä free jazz -yö olisi kiva, jaksaisikohan kukaan hullu sellaista pistää pystyyn...

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Free jazz -yö on hyvä idea. koska sitä kuunnellessa ei varmaan voisi nukahtaa.

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Sellaista musiikkiyötä mää kaipaisin, jossa soitettaisiin just hyvää progea, hullujazzia, etnomusiikkia, undergroundia, psykedeliaa ja kaikkein pimeimpiä klasareita.

    Siis sellainen yö, josta kaikki dream theaterit, transatlanticit, flower kingsit ja turboahdetut jenkkineoproget loistaisivat poissaolollaan, ja paikalla olis roppakaupalla krautrockia, italoprogea, RIO:ta, canterburya ja zeuhlia. Sitten välillä vois tulla just semmoisia omituisia pimeitä piippailua tyyliin Sperm ja hulluja kellarijameja tyyliin Plastic People of the universe. Hulluutta lisäisi se että välillä tulis jotain Hiski Salomaan Tiskarin Polkkaa ja Iitin Tiltua. Ja Vapauden kaiho olis myös tosi must. Ja väliin Matti Nykänen. Silleen ettei yhtään tietäisi mitä seuraavaksi, varmaa olisi vain se ettei sitä koskaan soitettaisi prime time-aikaan, koska markkinavoimat kieltäisivät sen ankarasti irtisanomisen uhalla.



    pimeys kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Sellaista musiikkiyötä mää kaipaisin, jossa soitettaisiin just hyvää progea, hullujazzia, etnomusiikkia, undergroundia, psykedeliaa ja kaikkein pimeimpiä klasareita.


    Tällaiselle on varattu ihan oma kanavansa, Radio Helsinki. Ja tosiaan, olen kuullut kaikkia mainitsemiasi musiikkilajeja kyseiseltä kanavalta. Jopa keskellä päivää :)

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Minkälaisella ohjelmalla noita .ogg-tiedostoja oikein voi soittaa?



    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Esim. winampilla, ainakin uusimmat versiot osaavat Ogg Vorbiksen kanssa operoinnin. Muita soittimia yms. voi ihmetellä osoitteesta http://www.vorbis.com/
    .