Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Levyarvosteluja tekemään?

Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten (31 kommenttia)
Palasokerista kun on aivan puolivahingossa kasvanut varsin uskottava musiikkimedia (hahah) niin levyjäkin on nykyisin tarjolla varsin runsaasti arvosteltavaksi. Löytyisikö lukijoiden joukoista sellaisia, jotka haluaisivat myös kirjoittaa noita arvosteluja? Jos kyllä niin kerro yhteystietosi sähköpostilla tai privaattiviestinä ja paljasta samalla postiosoitteesi niin pystyn sitten kyselijöille genren mukaan kertomaan oikean toimitusosoitteen arvosteltaville levyille.

Tällä hetkellä olisi akuutti tilaus elektronisen tanssimusiikin arvostelijalle.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hetkessä tuli huolestuttavan paljon yhteydenottoja, joten on kai korostettava että kyse on siis ihan vapaaehtoishommista, emme tarjoa Palasokeri mediaimperiumin optioita ja osakkeita palkasta puhumattakaan, eli tarjolla vain levyjä hyllyn täytteeksi ja kyseenalaista kunniaa kriitikkona.

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hmm. Ilmoittautuneista osa oli innokkaampia ja osa sitten ei, kyselläänpä löytyykö lisää arvostelijoita reserviin? Ja jos ilmoittaudut mukaan niin kannattaa asia miettiä myös siltä kannalta että levyjen lähettäjät tosiaan toivovat niitä arvostelujakin eli eivät ihan huvikseen kiekkojaan lähettele ympäriinsä (tämä ei tarkoita sitä että pitäisi kirjoituskone sylissä odotella postiluukun vierellä että koska posteljouni kantaa jonkun levyn kotio, mutta ehkä kohtuullisessa ajassa pitäisi jotain kirjallista saada aikaiseksi...).

  Jos ryhdistäytyis itsekin, eli kaikki lähetetyt on kyllä kuuntelussa parhaillaankin, pitäisi vaan malttaa kirjoittaa jotain... ;-P

  EberkJuho kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itselläni on toi yksi arvostelu tehtynä, lähetän huomenna koulun jälkeen sen vaikkapa. Haittaako jos teen Devin Townsendin Bandin uusimmasta levystä arvostelun, vai onko joku muu tekemässä samaan aikaan?

  Tuota noin, olisiko mitään jos noihin arvosteluihin lisäis myös englanninkieliset käännökset?

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jossain arvostelussa taisi olla samassa lähetyksessä sekä suomi- että enklantiversiot, sujuvaa vaihtoehtoa tuolle en keksi tähän tarjota. Periaatteessa tämän julkaisukikkulan pitäisi toimia monikielisesti ja näyttää vain valitulla kielellä toimitettu sisältö, mutta toimii enimmäkseen miten sattuu joten en ole sen varaan alkanut mitään virittelemään. Pidetään mielessä jos Sokru V4 kehitystyö jossain vaiheessa vielä käynnistyy.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meikäläiseltä olisi tulossa QR:n Mindcrime II:n arvio, sekä Paatoksen tuoreimmasta kuulumiset. Ehkä myös Sagan Trust, jos vain jaksan kuulostaa sen läpi. Jos jakselette ootella, siis. :)

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onkohan noita levyjä tullut juuri kenellekään arvostelijaksi ilmoittautuneelle, kyselyitä että mihin levyjä voi lähettää tulee viikottain ja olen parhaani mukaan arponut soveliaita "reserviläisiä", arvosteluja vaan ilmestyy hämmästyttävän vähän noihin kyselyihin nähden? Toivottavasti tilanne on kuitenkin niinpäin että levyjä ei ole yksinkertaisesti ole lähetetty eikä niin että ne lojuvat arvostelijoilla hyllyssä ja arvostelut ovat jääneet kirjoittamatta...

  didja kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti meikäläiselle ei oo lähetelty mitään. Osoite on kerennyt muuttumaan.

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ainakin yksi kiekko muistui heti mieleen, jonka osoitin sulle... :P

  Eli osoitemuutokset ensin palasokeriin ja sitten väestörekisteriin (vai mikä senysitteon).

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jakella on nyt tuo päätoimittajan ongelma, miten motivoida laiskat avustajat töihin

  Meikäläisen lähetetyt levyt:saadut arvostelut -suhdeluku on kuitenkin selkeä 1:1. Itse asiassa olen tehnyt enemmän arvosteluja kuin vastaanottanut levyjä :)

  Ainakin nyt kesällä saattaisi hyvinkin alkaa olla kapasiteettia rustata arvosteluja joten jos harmaa-sedän sairaalloiset höpötykset kiinnostavat niin voisihan noita laatia.

  didja kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No voihan...

  Olisin kovin halunnut arvostella!
  Onko ajantasaiselle osoitteelle käyttöä, vai unohdetaanko koko juttu?

  Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti tilanne on kuitenkin niinpäin että levyjä ei ole yksinkertaisesti ole lähetetty eikä niin että ne lojuvat arvostelijoilla hyllyssä ja arvostelut ovat jääneet kirjoittamatta...


  Mulla on tuosa yks levy, joka saapu n. kuukausi sitte, kyll mää sen vielä arvostelen kuhan osais... Sori viive :(

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko ajantasaiselle osoitteelle käyttöä, vai unohdetaanko koko juttu?

  Pistä uutta osoitetta privana niin päivitän tuonne reservin kirjanpitoon. Pitänee jatkossa laittaa kyselijöille lähetettävät vastaukset cc:nä itse arvostelijallekin, jotenkin ollut niin luovaa toimintaa ettei ole aikaisemmin hoksannut. :-P

  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Huvittaisi jotain arvostella, mutta laatu voi olla mitä tahansa. Joten vastuu olisi lukijalla.

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arvostelusysteemi muuttuu sen verran että täst'edes arvostelua kaipaavat voivat kysellä mahdollisen arvostelijan perään sähköpostitse osoitteeseen arvostelut(at)palasokeri.com, mistä viesti välittyy arvostelijoiden postilistalle ja arvostelija, joka päättää jonkin tuotoksen arvioida ja lyttyyn haukkua, ilmoittaa suoraan kyselijälle yhteystietonsa.

  Sähköpostilistalle voipi ilmoittautua jos haluaapi osallistua arvioiden tekemiseen.

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arvostelijareserviin mahtuisi edelleen lisää väkeä, kätevimmin arvostelijoiden postilistalle voi liittyä lähettämällä emailin mieluiten omasta osoitteestaan osoitteeseen

  arvostelut-join@palasokeri.com

  Otsikkolla ja viestin sisällöllä ei ole merkitystä (jotkut email-softat vaativat että otsikkoon on pakko kirjoittaa jotain).

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uusille arvostelijoille tiedoksi tuosta systeemistä; moderoin nuo arvostelut-listalle tulevat kyselyt ennenkuin viestit lähetetään listan jäsenille, tämä sen takia että siivoan turhat spämmiit ensin pois. Sitten kun haluaa itselleen arvosteltavaksi jonkin listalle lähetetyn kiekon tms., voi vastata suoraan kysyjälle ja laittaa esim. saman viestin cc:nä listalle niin muut tietävät että ko. kohde on jo varattu. Ja ilmoitelkaa vaikka mulle jos noita tarjottuja kiekkoja ei sitten tulekaan postitse, voi vähän seurata että minkä verran kyselyistä realisoituu oikeiksi yhteydenotoiksi. Postilistan arkistosta voivat rekisteröityneet selata myös viestiarkistoa, sieltä voi kohtuullisen hyvin seurata että mille levyille on arvostelija jo löytynyt ja mitkä ovat "vapaana". Joskus tulevaisuudessa tähänkin saattaa tulla ihan oikea webbiapplikaatio levyjen varailuun, mutta mennään nyt toistaiseksi tällä.

  Tämä ohje päivittynee jossain vaiheessa myös postilistan yhteyteen.

  Ja arvostelua kaipaavat, kyselyt siis osoitteeseen arvostelut@palasokeri.com.

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Töttöröö. Tuleepi tuolle arvostelut-listalle niin v:tusti spämmiä että jos kyselyynne ei ole reagoitu, todennäköisesti viesti on vain kadonnut spämminpolttouuniin, kannattaa laittaa vaikka toimitukselle erikseen postia jos tilanne on em. kaltainen.

  Ja joo, allekirjoittanut on muuttanut, postintäti näköjään vielä hyvää hyvyyttään kantoi vanhaan osoitteeseen lähetetyn kiekon perille, mutta ei varmaan tee sitä jouluruuhkan aikaan ja tuskin sen jälkeenkään.

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joulukuussa oli näemmä vähän samaa ongelmaa kuin parhaillaan, eli spämmiä tulee niin perkeleesti että edes ilmoitukset uusista viesteistä postilistalle eivät tahdo tulla läpi, siksi voi olla käynyt jopa niin että yhteydenotot ovat kadonneet spämmiharvesterin kitaan. Pari ilmeisesti viimeisintä heinäkuulta löysin ja laitoin viimein listalle, mutta jos uskot että yhteydenottoosi olisi takuulla vastattu jos sen olisivat ihmiset lukeneet niin laitahan uudelleen tulemaan.

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nykyinen arvostelijareservi on päässyt vähän passivoitumaan ja jonkin verran levyjä jää parhaillaan arvostelematta yleisen kiinnostuksen puutteen vuoksi, joten jos arvostelujen kirjoittelu yhtään kiinnostaa niin ilmoittauduppa reserviläiseksi. Etenekin reservin monipuolistuminen olisi paikallaan, nyt ilmeisesti vieraan genren takia nuo tarjotut materiaalit eivät oikein taida herättää kiinnostusta kirjoittajissa.

  Niin ja kiitos kaikille arvosteluja kirjoittaville, tarkoitus ei ole väheksyä jo tehtyä duunia...

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arvostelijareservin meininki muuttuu sen verran että postilista menee kiinni ja reserviläiseksi ilmoittaudutaan sivulla

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Arvostelijat&file=index


  Samalta sivulta voi/pitää laittaa arvostelupyynnöt, listalta voi jokainen rekisteröitynyt käyttäjä varata levyä arvosteltavaksi, varaamalla saa sähköpostitse alkuperäisen viestin ja siihen vastaamalla voi ilmoitella perinteiseen malliin osoitettaan mihin levyjä tms. voi pyynnön esittäjä lähetellä. Syy tähän muutokseen on postilistan spämmitulva, mitä ei jaksa enää perata.

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muistutan vielä että aikaisemmin arvostelijareservissä mukana olleiden pitää käydä ilmoittautumassa uudelleen että saa ilmoituksia vanhaan malliin. Ja muutkin kuin reserviläiset voivat poimia levyjä arvosteltavaksi, tällä hetkellä yksi levy odottaa arvostelijaansa.

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kerran vielä muistutusta että arvostelijareserviin voi liittyä sivulla

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Arvostelijat&file=index


  eikä maksa mitään, ehkä vaivan. Näin saa sähköpostitse ilmoituksen kaikista arvosteltavaksi tarjotuista pläjäyksistä ja voi poimia itselleen mieleisen, tästä seuraa jo enempi vaivaa kun joutuu muutaman lauseen kirjoittamaan arvosteluakin, mutta mikäs sen virkistävämpi harrastus olisi...

  Eli hiljaista pitelee reservissä ja muutamalla aktiiville kiitos edelleen.

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sokrun uudistuksen myötä vanha reservikin nollautui, nyt Arvostelut sivulla näkyy lista tällä hetkellä arvostelua odottavista pyynnöistä, sieltä voi taas helteiden helpottaessa poimia itselleen iltapuhteita jos yhteisöjournalismi enää millään asteella kiinnostaa.

  Ilmoitukset uusista pyynnöistä saa tilattua vierailemalla osoitteessa

  http://www.palasokeri.com/arvostelu/tilaa

  Samainen linkki (ja tilauksen peruutus) löytyy myös tuolta mainitulta Arvostelut sivulta (sivupalkista).

  Muokattu 29.07.2010 16:25 by Jake.

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muistutetaanpa vielä kerran tästä, tällä hetkellä noita ilmoituksia tilaa kaksi käyttäjää (joista meikäläinen on toinen) ja arvostelupyyntöjen lista venyy, eli jos tällä anelulla ei mitään tapahdu niin taidan laittaa tuon arvostelusektorin pyyntöjen osalta sulki.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta olisi ihan hauskaa kirjoitella pari kaunista riviä. mutta se minua jurppii, että parikin kertaa on käynyt niin, että kun on varannut jonkun levyn arvosteltavaksi, niin sitä ei koskaan saavukaan postista,eikä arvostelun kinuajat vastaa sähköposteihin. Saattaapi toki olla niin, että kakaroilla on jo muuta tekemistä,eikä ole niin väliä että arvostellanko heidän väsäämä lätty vai ei ;-)

  Muokattu 08.09.2010 21:52 by OldfieldOlli.

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ahaa, tuo on kyllä persiistä. Vois laittaa Paypal-maksun noihin pyyntöihin, mikä sitten hyvitetään kun levy on tullut niin ei tarvitsisi kenenkään tuhlata aikaa... :)

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Löysinpä uuden levyarvostelujen sivun. Oliko tuttu jo ennestään?

  http://www.levyarvostelut.fi/


  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä lista ei ainakaan vakuuta: http://www.levyarvostelut.fi/uutiset/61/2014-parhaat-proget


  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten lie valinnat tehty.

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lueppas Kcrimso se Bigelfin arvostelu... eikös houkuttele kuuntelemaan?


  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen kuunnellut levyn. Kompressoitu kuuntelukelvottomaksi.