Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kiinalainen horoskooppi vuodelle 2006

athene kirjoitti noin 18 vuotta sitten (42 kommenttia)
No niin, jottei menisi turhan vakavaksi tämä touhu, niin laitetaanpas vähän hörhöilyä kehiin... ;)

Nythän siis juuri eilen 4.2.2006 vaihtui Kiinalaisessa kalenterissa vuosi ja tämä tarkoittaa myös sitä, että siirryimme Kukon vuodesta Koiran vuoteen. Tässäpä vähän tarinointia siitä, mitä Kiinassa uskotaan sen tuovan tullessaan:


Tuli-koiran vuosi 2006 (29.1.2006 - 17.2.2007)


Koira ja Sika hallitsevat kiinalaisessa astrologiassa kodin ja perheen huonetta. Koiran tehtävänä on aikojen alusta lähtien ollut reviirinsä suojeleminen ja niin myös Koiran vuosi kuvaa enemmän kodin rakentamiseen ja varusteluun liittyviä asioita kuin perhesuhteita. Koira edustaa Jang (Yang) energian pehmeämpää puolta eli huolehtimista ja turvallisuutta, mutta tarvittaessa hyvinkin aggressiivisesti.


Kiinalaisen eläinradan yhdestoista merkki ja vuosi merkitsevät kovia aikoja kaikille valloittajille ja toisen alueelle luvatta tunkeutuville hyökkääjille. Etenkin Tuli Koiran vuonna puolustustahto on korkealla ja ihmiset rakentavat erilaisia puolustusjärjestelmiä myös yksityiseen elämään. Vastuu ja oikeusturva vakuutuksilla saattaa olla tavallista enemmän kysyntää.


Liike-elämän menestysalueena voidaan pitää kaikkea rakentamiseen ja tonttikappoihin liittyvää toimintaa. Asuntokauppa käy vilkkaana ja niinpä tämä on erittäin hyvä vuosi kiinteistö- ja vuokravälittäjille. Suuressa maailmassa tekevät kauppansa puolustusohjukset ja suojavarustelut. Rahamarkkinoilla ja osakekaupassa on viisasta edetä hyvin maltillisesti, sillä liian suuret hankkeet ja kaikenlainen keinottelu kolahtaa herkästi omaan nilkkaan. Koiran vuonna ihminen aavistaa tavallista herkemmin, jos häntä yritetään jujuttaa ja siksi epärealistiset hankkeet kaatuvat nopeasti.


Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiville tämä on loistava vuosi. Koira symboloi henkistä vahvuutta ja lujuutta kaikissa omaa elämää koskevissa päätöksissä. Tästä syystä omiin terveydellisiin ongelmiin on helppo tarttua ja tarpeellisista hoitotoimista on vaivatonta pitää kiinni.


Rakkauselämässä voit suunnitella avioliittoa tavallista turvallisemmalla mielellä, sillä Koira edustaa uskollisuutta. Kiinalaisten mielestä juuri tänä vuonna kannattaa lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa onnellinen yhteinen elämä. Koiran vuonna solmitut avioliitot ovat tavallista onnellisimpia ja suosivat myös perheen kasvattamista yhdellä tai useammalla lapsella.


Ja tässäpä vielä kullekin kiinalaiselle horoskooppimerkille omat tulkintansa:

(Jos et tiedä omaa merkkiäsi, niin löydät sen täältä: http://www.astro.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=198)


Rotta
Sulavasti käyttäytyvä ja silti reilusti itsestään pitävä Rotta menestyy Koiran vuonna lähes kaikessa, mihin päättää ryhtyä. Rotta osaa kuunnella ajan ja ihmisten tunnelmia herkällä vaistollaan, eikä mene tunkeutumaan väkivalloin luvattomille alueille. Päinvastoin Rotta tarjoaa kaikessa käyttäytymisessään turvaa ja suojaa sitä tarvitseville. Näin Rotta saavuttaa muiden luottamuksen ja saa lähes varauksettoman tuen joskus hyvinkin itsekkäille hankkeilleen. Kun kaikki ovat vähän varpaillaan, ei Rottakaan pääse tänä vuonna putoamaan herkkäuskoisuutensa ansakuoppiin yhtä helposti kuin aikaisemmin ja siksi menestyminen liiketoimissa on enemmän kuin mahdollista. Rotta pystyy seuraamaan ajan trendejä ja muotisuuntauksia kohtaamiaan ihmisiä tarkkailemalla ja Koiran vuonna tästä kyvystä on suurta hyötyä liike-elämässä ja erityisesti asumiseen liittyvissä asioissa. Asuntoja välittävät Rotat tekevät tänä vuonna elämänsä tilin, sikäli kun sattuvat pitämään tästä työstä. Työhönsä kyllästynyt Rotta on ikävää katseltavaa, eikä silloin voi kauppakaan käydä.


Rakkauselämässä Rotta ei ole Koiran vuonna ihan parhaassa vireessä, sillä alituinen varuillaan olo välittyy myös ihmissuhteisiin. Rotta tulee vaistomaisesti tarjonneeksi turvallisuutta myös kumppanilleen ja silloin jää romantiikka toiselle sijalle. Samasta syystä tuppaavat kärsimään myös kotiolot, sillä Rotta stressaantuu helposti halussaan varmistaa kaiken mahdollisen niin itselleen kuin muille perheen jäsenille.


Puhveli / Härkä
Kiinalaisessa symboliikassa Puhveli asettuu poikittain Koiran kulkuväylälle, eikä anna Koiran vuoden ongelmien estää omia hankkeitaan toteutumasta. Puhveli pitää luontaisesti niin hyvää huolta omaisuudestaan, ettei Koiran vuosi aiheuta ylimääräisiä toimenpiteitä. Muille hankalilta tuntuvat takaiskut ovat Puhvelille jokapäiväistä ajanvietettä, eivätkä ne pysty suistamaan Puhvelia tasapainosta. Normaalisti maa- ja tonttikaupoissa menestyvä Puhveli ei saa tänä vuonna aikaan yhtä edullisia kauppoja kuin tavallisesti. Sama koskee vähän kaikkea kaupankäyntiä, sillä Koiran vuonna ihmiset ovat enemmän varuillaan, eikä Puhvelin suoraviivainen eteneminen herätä tarvittavaa turvallisuuden tunnetta. Mikäli Puhveli kokee oman olonsa tai ympäristönsä uhatuksi, niin Tulikoiran vuonna leimahtaa viha sellaisiin liekkeihin, että siitä on oksat pois. Teräaseet on hyvä pitää poissa näkyviltä ja muutenkin tietoinen itsehillintä saattaa pelastaa tarpeettomilta välirikoilta


Tulikoiran vuosi on Puhvelille täynnä uusia mahdollisuuksia rakkauselämän alueella. Oma järkähtämättömyys herättää lämpimiä turvallisuuden tunteita toisessa osapuolessa ja siitä se lempi alkaa leiskumaan. Puhvelille on olemassa selvä tilaus, joka ei perustu niinkään romantiikkaan kuin haluun perustaa jotain pysyvää omaan elämään. Tällaisissa tilanteissa hohto häviää yllättävän nopeasti.


Tiikeri
Tiikerillä on hallussaan vaistomainen suojelunhalu ja siksi Koiran vuosi suosii Tiikeriä kaikessa, mihin oma innostus sattuu kohdistumaan. Tiikerinä olet synnynnäinen johtaja ja osaat ottaa ohjat käsiisi tiukan paikan edessä. Tästä syystä sinulle ollaan nyt tarjoamassa johtajuutta tai ainakin vastuullista asemaa useammalta taholta. Pyyntöjen suhteen kannattaa olla tavallista kriittisempi, sillä sinun oletetaan uhrautuvan ”yhteisen” asian puolesta, vaikka syyt epäonnelle löytyvät jostain aivan muualta. Tuli Koiran vuonna Tiikerin elämään kuuluu menestyksellistä matkustelua sekä kulttuurin, että liike-elämän kuvioissa. Sinusta huokuu väkevä seikkailun tuoksu. Seurasi on nyt tavallista kysytympää ja monet lähestyvät sinua tositarkoituksella, ilman että sinä tiedät asiasta yhtään mitään. Tiedossa on väistämättömiä väärinkäsityksiä sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat vain hyötyä sinua seuraavasta menestyksen ilmapiiristä. Tee riittävän itsenäisiä valintoja, äläkä tyydy missään vaiheessa liian pieniin palkkioihin.


Rakkauselämässä riittää kysyntää niin paljon, että selkeän valinnan tekeminen jää helposti kokonaan suorittamatta. Vaikka tilanne ei sinua juuri ehdi häiritsemään, niin kulloinkin seurassasi viihtyvää kumppania se varmasti ärsyttää pahemman kerran. Sitoutumiseen ei vain tunnu riittävän sen paremmin aikaa kuin panoksia. Viihdyt hyvässä seurassa niin kauan kun sinulla on hauskaa ja sitten oletkin jo valmis pitämään hauskaa jossain muualla, ellei kumppanisi aseta sinulle riittävän selkeitä rajoja.


Jänis / Kissa
Jänis ottaa Koiran vuoden vastaan mahdollisimman rauhallisesti, sillä vain valppaus voi pelastaa Jäniksen ikäviltä yllätyksiltä. Suunnitelmia mahtuu sekä päähän että puheisiin vaikka millä mitalla, mutta toteutukseen asti ne harvoin etenevät. Koiran vuona Jänis ei uskalla käyttää diplomaattisuuttaan ja viehätysvoimaansa hyväksi käytännön tasolla, ellei ole täysin varma ideansa toimivuudesta kaikille osapuolille. Koska tällaista varmuutta ei ole olemassa, jää lähtölaukaus lopulta kokonaan ampumatta. Äkilliset konfliktit horjuttavat Jäniksen tasapainoa kerta toisensa jälkeen etenkin Tulisena Koiran vuonna ja silloin ei ole ratkaisujen aika. Tämä vuosi ei silti jää tyhjäksi, sillä monista haudotuista suunnitelmista kypsyy täysin toteutusvalmiita luonnoksia tulevaisuutta varten. Varovainen ja maltillinen eteneminen pelastaa Jäniksen takaiskuilta ja saa monet muut hakemaan turvaa hänen läheisyydestään. Jos Jänis suostuu tällaisen turvan takaajaksi Tuli Koiran vuonna, tulee se aiheuttamaan melkoista ahdistusta.


Romantiikan puolella tulee sitten olemaan vilskettä senkin edestä. Johonkin sitä on energiansa purettava. Elleivät bisnekset ota oikein luonnistuakseen, niin miksipä ei suuntaisi energiaansa rakkauselämän jännittävälle sektorille. Saattaahan sekin olla rosvosektori, jos oikein huonosti käy, mutta tällaisena vuotena Jänis ei laita rahojaan kiinni lemmen lupauksiin. Rosvolle ei jää isoa saalista, mutta Jäniksen sydän voi kipuilla pitkään.


Lohikäärme
Lohikäärmeen magneettinen ja vakuuttava persoonallisuus on Tuli Koiran vuonna todella kovaa valuuttaa, sillä vain itseluottamus takaa esteettömän pääsyn avoimeen kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa. Tänä vuonna tätä arvokasta lahjaa ei voi käyttää vilpillisessä tarkoituksessa, ellei halua epäonnistua oikein kunnolla. Mikään keinottelu ei toimi, sillä kaikkien aistit ovat herkimmillään aina Koiran vuonna. Sen sijaan puhtaalla ja innostuneella sydämellä toteutetut hankkeet vetävät kuin ammattimuurarin tekemä leivinuuni. Pesään voi lykätä melkein mitä tahansa ja aina palaa puhtaalla liekillä. Tämä on siis sinun onnenvuotesi monessa mielessä. Uusia suunnitelmia tai yrityshankkeita voi viedä eteenpäin täydellä höyryllä ja luottamuksella, sillä Lohikäärmeestä tehdään luontevasti johtaja tai keulakuva myös yhteisille hankkeille, jolloin kannattaa tarkkaan harkita homman mielekkyyttä. Muiden ohjattavaksi ajautuessaan Lohikäärme menettää taianomaisen kykynsä saada kaikki asiat onnistumaan yli odotusten.


Lohikäärmeellä riittää aina ihailijoita, eikä tämä vuosi missään nimessä tee poikkeusta. Luottamusta herättävä, varma käyttäytymisesi saa päät kääntymään ja lemmekkäät ajatukset lentämään odottamattomiin suuntiin. Jos joku sitten vastaa omaa rakkauskäsitystäsi ja päätät ryhtyä tuumasta toimeen, tulee tämä onnellinen saamaan osakseen hellää ja omistautuvaa rakkautta. Yhteisiä matkoja kannattaa toteuttaa vaikkapa useampia näin Tuli Koiran vuonna.


Käärme
Käärmeen energiaan liittyvä kauneus ja viisaus eivät saa suotuisaa vastaan ottoa Tuli Koiran vuonna. Käärmeet kun ovat syvällisiä ajattelijoita ja siksi niin kovia neuvomaan muita. Muiden asioihin puuttuva Käärme koetaan nyt sitä suurempana uhkana, mitä merkittävämpiä filosofioita hänellä on tarjottavana. Tänä vuonna ihmiset uskovat vain sen minkä he näkevät ja Käärmeen maalailu paremmasta tulevaisuudesta häviää kuin aamu-usva nousevan auringon tieltä. Liike-elämässä on odotettavissa jännitteitä ja suunnitelmien hidastumista, mutta ei sentään mitään lopullisia katastrofeja. Jo aikaisemmin olemassa olleet ongelmat syvenevät ja vaativat konkreettisia korjauksia mahdollisimman nopeasti. Käärme voi pelastaa nahkansa kuuntelemalla – tapojensa vastaisesti – muiden mielipiteitä ja neuvoja silloin kun niitä on tarjolla. Kilpailu markkinoista on kovaa ja armotonta Tuli Koiran vuonna, eikä Käärmeen lyhytjännitteisyys tahdo kestää miettimään jäävää asiakasta tai liikekumppania. Nyt olisi kuitenkin parempi nöyrtyä oman viisautensa kanssa ja jättää lopullinen päätös toisen osapuolen vapaaseen harkintaan, vaikka vastauksen saaminen kestäisi ikuisuudelta tuntuvan ajan.


Käärmeen älykkyys, intohimoisuus ja aistillisuus tekevät aina vaikutuksen toiseen osapuoleen, mutta Tuli Koiran vuonna kaikki ovat vähän enemmän varautuneita, eikä valloituksen tekeminen suju niin kuin tavallisesti. Käärmeen ei ole helppo kestää kieltävää vastausta pitkien ja älykkäiden puheiden jälkeen, joten moni hyvät lähtökohdat omaava suhde tulee kaatumaan Käärmeen herkkänahkaisuuteen ennen aikojaan.



Hevonen
Koira on Hevosen ystävä ja niinpä erityisesti Tuli Koiran vuosi on Hevoselle menestyksellistä ja seikkailujen täyttämää aikaa. Hevosesta heijastuva riippumattomuus ja urheus saavat monet muut hakeutumaan hänen läheisyyteensä ihan vaan turvallisuuden vuoksi. Tiettyinä aikoina Hevosen urheus on pelkkää silmänlumetta, mutta tällä kertaa tunnelma on täysin totta myös Hevoselle itselleen. Mitä suuremman innostuksen Hevonen tänä vuonna löytää miltä tahansa elämänalueelta, sitä parempaa menestystä on luvassa sekä itselle, että monille yhteistyökumppaneille. Hevonen vetää liike-elämässä varsin aggressiivista linjaa, joka ei jätä sijaa epäilyille. Tästä syystä mukaan uskaltautuvat vain sellaiset ystävät ja kumppanit, joilla itsellään on motivaatio kunnossa. Näin Hevonen pystyy rakentamaan vahvoja ja toimivia organisaatioita alalle kuin alalle. Urheilullisesti suuntautuneet Hevoset ja etenkin naispuoliset tulevat rikkomaan ennätyksiä ja menestymään muutenkin hyvin suurissa arvokisoissa, kuten esimerkiksi tulevissa olympialaisissa. Myös kaikki muut aktiviteetit ovat menestyksen siivittämiä. Kodin vaihtoa tai rakentamista suunnittelevilla Hevosilla on heilläkin onni myötä. Kaupat onnistuvat Koiran vuonna yli odotusten ja luvassa on iloisia yllätyksiä vielä muuton jälkeenkin.


Matkustelu ja seuraelämä houkuttelevat tavallisesta poikkeaviin seikkailuihin ja Hevosilla onkin edessään monien ihastumisten sävyttämä vuosi. Hevosella on tapana ihastua ensi silmäyksellä ja elää sitten tuota rakkautta täydellä liekillä, jotta kumppani tulisi täysin vakuuttuneeksi tunteiden aitoudesta. Mikäli toinen osapuoli sitoutuu liian helposti ja nopeasti, saattaa Hevonen helposti kyllästyä koko juttuun. Hevoselle toisesta ihmisestä täytyy löytyä haastetta ja jännitystä koko elämän ajaksi.


Vuohi / Pukki /Lammas
Koiran vuosi ei ole Pukille lainkaan paras mahdollinen, sillä kova kilpailu ja tehokkuus johtavat väistämättä turhiin yhteenottoihin, joita Pukki pyrkii välttämään kaikin mahdollisin keinoin. Riidan syttyessä Pukki mieluummin luopuu taistelusta kuin asettaa itsensä tai perheensä vaaralle alttiiksi. Tästä syystä saattaa muutama oikein hyvältä näyttänyt tilaisuus karata käsistä aivan viimeisillä metreillä. Tuli Koiran vuonna Pukin itsesuojeluvaisto pitää lopulta hyvin paikkansa ja myöhemmin tulee selviämään, kuinka paljon parempi olikin antaa suosiolla periksi. Voittaja kun joutuu ihmeelliseen ahdinkoon voittonsa kanssa. Taiteen tai luovuuden alueelle suuntautuneet Pukit omaavat kuitenkin loistavat edellytykset tehokkaaseen ja tuotteliaaseen jaksoon, sillä nyt on tavallista helpompaa pysytellä omissa oloissaan ja keskittyä yksinäiseen tekemiseen. Sosiaalisena ja auttavaisena luonteena Pukki ajautuu lähes väkisin sovittelijaksi muiden keskinäisiin riitoihin ja siitä ei koskaan seuraa hyvää. Etenkin näin Tuli Koiran vuonna olisi viisainta olla asettumatta kenenkään puolelle puhumattakaan asettumisesta riidan keskelle. Raadelluksi tulemisen vaara on ilmeinen, vaikka alkutilanne vaikuttaisi ihan harmittomalta kinastelulta. Pelkkä Pukin mukaan tuleminen herättää monissa alitajuisen puolustusvietin, jota on yllättävän vaikea hallita. Liike-elämän kuviot on viisasta pitää ihan omana tietonaan, jos haluaa menestyä. Samoille apajille on tunkemassa kovia tyyppejä, jos ovea pitää liian avonaisena.


Kun liike-elämässä ja työpaikalla on pakko pitää yllä matalaa profiilia, jää Pukille enemmän aikaa ihmissuhteiden ja perhe-elämän hoitamiseen. Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat sujuvat nyt tavallista paremmin ja kaikki uudet suunnitelmat kannattaa ottaa heti työn alle. Asunnon vaihto, remontoiminen tai vaikkapa vain huonekalujen uudelleen järjestely tuottaa Pukille mielihyvää ja antaa paljon paremmat eväät muidenkin asioiden hoitamiselle. Mikäli omat ympäristötekijät loksahtavat oikeille paikoilleen tämän vuoden kuluessa, saa Pukki loistavat lähtöasetelmat seuraavaan vuoteen.


Apina
Älykäs ja nokkela Apina ryntää Tuli Koiran vuoteen takki auki ja täynnä tekemisen intoa. Koiran vuosi on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä yllätyksiä jopa Apinalle itselleen, puhumattakaan hänen lähipiiristään, joka saa ihmeteltäväkseen tempauksen toisensa jälkeen. Koiran vuosi on Apinalle kiireinen ja usein jopa stressaava, sillä muiden jarrutellessa Apina keräilee uusia mahdollisuuksia menestyksen pikajunaansa. Kaikkeen aika ei riitä sitten niin millään, mutta silti mukaan mahtuu joku aivan poikkeuksellisen suuri ja täysin odottamaton projekti. Apinalla on tässäkin tilanteessa kyky puhua tarpeelliset tahot suunnitelmiensa tueksi. Ulkoa päin katsellessa ei voisi ikinä uskoa Apinan selviävän tästä kaikesta, mutta tähtikuviot ovat Apinalle niin positiivisia, että lähes kaikki projektit tulevat onnistumaan yli odotusten. Apina osaa haistaa epärehellisyyden ja manipulaatioyritykset kilometrien päähän, eikä ystävistä ole puutetta tällaisten pelastusoperaatioiden jälkeen. Kaikki kohtaamansa tilanteet hyödyntävä Apina ei jätä avautuvaa mahdollisuutta käyttämättä, vaan ottaa palkkion vastaan kiitollisin ja avoimin mielin. Vahvat tukijoukot siivittävät Apinan menestystä niin pienemmissä kuin suuremmissakin hankkeissa ja he tulevat saamaan runsaan palkkion joviaalisuudestaan. Apina ei pihtaile kiitollisuutta osoittaessaan ja onnenpyörä jatkaa pyörimistään.


Rakkauselämälle ei tahdo jäädä aikaa kaikelta muulta touhuamiselta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Apinan huomiosta käydään kulissien takana ankaraa taistelua. Tällaiselle taistelulle ei kuitenkaan löydy koskaan voittajaa, sillä Apina jättää kylmän rauhallisesti koko näyttämön heti kamppailun havaitessaan. Ja Apina tosiaan vaistoaa, jos joku pelaa nyt likaista peliä. Näin kovan menovaiheen aikana Apina kaipaa rauhaa ja turvallisuutta omalta kumppaniltaan. Tämän hyväksynnän Apina myös palkitsee mielikuvituksellisilla huomionosoituksilla, jotka eivät jättäisi ketään kylmäksi.


Kukko
Tuli Koiran vuosi on Kukolle haasteellista aikaa, sillä avoimena ja luottavaisena luonteena Kukko loukkaantuu muiden ihmisten varauksellisuudesta hänen hienoja oivalluksiaan kohtaan. Kukkohan tarkoittaa pelkkää hyvää, mutta esittää asiat helposti liian määräävässä sävyssä. Koiran vuonna pelkillä vivahteilla on suuri merkitys lopputuloksen kannalta ja siksi pienikin ylimielisyys kostautuu suunnitelmien toteuttamisessa. Loukkaantuessaan Kukko on valmis heittämään pyyhkeen kehään välittömästi ja tällä kertaa tekoa ei sitten pystykään peruuttamaan. Liike-elämässä olisikin syytä omaksua tietoisen nöyrä ja kuunteleva asenne muiden mielipiteitä kohtaan, sillä perinteisellä Kukon suoruudella nousee seinä vastaan aivan liian nopeasti. Koiran vuonna Kukko stressaantuu todella helposti kaikesta tylsästä rutiinista ja hakee määrätietoisesti selvää muutosta olemassa olevaan systeemiin. Kukolla on toki kaikki mahdollisuudet toteuttaa kaipaamansa muutokset liian helpoiksi käyneisiin tehtäviin, mikäli hän lähtee toteuttamaan uudistusta puhtaasti omalta kannaltaan muiden suostumusta pyytämättä. Kaikessa tässä omavaltaisuudessaan Kukon tulee kuitenkin välttää suurempia taloudellisia riskejä sekä yksityis- että liike-elämässä. Onnen kuviot eivät ole Kukkoa kohtaan suosiolliset ja siksi asiat voivat mennä helposti oikein kunnolla pieleen, jos innostuu liikaa.


Rakkauselämässä Kukon taipumus analyyttisyyteen ja järjestelmällisyyteen antaa hyvän pohjan kumppanuuden kehittymiselle. Koiran vuonna turvallisuustekijät korostuvat ja Kukko osaa pitää suhteen tasapainossa. Kukon tarve dominoida kumppaniaan saattaa tänä vuonna luoda lisää keskinäistä vetovoimaa, vaikka se muulloin on yksi Kukon ärsyttävimmistä ominaisuuksista. Myös Kukon voimakas seksuaalisuus saa hedelmällisen kasvualustan Koiran vuodesta ja siksi Kukoilla riittää kysyntää parisuhdemarkkinoilla.


Koira
Koiralle on luvassa selkeitä kotiin ja asumiseen liittyviä uudistuksia, jotka voivat olla seurausta onnistuneista muutoksista työelämässä, harrastuksissa tai perhe-elämässä. Koira osaa pitää läheistensä puolta sekä kotona että työpaikalla ja Koiran vuonna tämä taipumus otetaan vastaan suurella kiitollisuudella, vaikka kukaan ei tietoisesti sitä ymmärrä tekevänsä. Koiran esittäessä omia ideoitaan, tuntuvat ne aina loksahtavan paikoilleen myös toisen osapuolen palapelissä ja siksi menestystä on luvassa joko omassa yrityksessä tai joissakin omissa hankkeissa. Tänä vuonna Koiran tulisi pystyä vapautumaan liiasta itsekriittisyydestä ja varauksellisuudesta muiden motiiveja kohtaan. Silloin kun tekeminen tuntuu hyvältä ja oma innostus on kohdallaan, seuraa siitä pelkästään positiivisia nosteita Koiran tämänhetkiseen elämään. Kaikki muutokset ja mahdollisuudet on nyt otettava vastaan mahdollisimman nopeasti, jotta ne pääsevät luomaan pohjaa seuraaville. Kun pyörä sitten lähtee pyörimään, ei Koiraa pysäytä enää mikään ja tähän tulisi nyt pyrkiä. Samalla kun liike-elämä kukoistaa, saa Koira paljon tarpeellisia uudistuksia aikaan myös kotioloissaan. Sielläkin on uskallettava ottaa joitakin riskejä, jotta olosuhteet pääsevät korjaantumaan riittävästi. Liian varovaiset Koirat joutuvat lopulta nuolemaan omia tassujaan saaliin karatessa muiden syliin. Elleivät kodin olosuhteet seuraa uramaailman kuvioita, seuraa siitä pelkästään pettymyksiä Koiran ja hänen perheensä elämään.


Koiran vuonna Koira on valmis sitoutumaan, vaikka hän tähän asti olisi ollut hyvin epäileväinen ja varauksellinen suhteen kehittämistä kohtaan. Koiran luontainen seurallisuus, lämpö ja anteliaisuus puolestaan herättävät niin suurta turvallisuutta, ettei siihen ole helppo vastata kieltävästi. Tänä vuonna Koiran lämmintä ja toverillista suhtautumista arvostetaan enemmän kuin seksuaalista kiihkeyttä, mikä saattaa aiheuttaa epäsopua joskus myöhäisemmässä vaiheessa. Koiran toverillisuutta ei saa pitää itsestään selvyytenä, sillä Koira kaipaa ja tarvitsee paljon hellyyttä intohimonsa polttoaineeksi.


Sika
Luonnollinen ja rennosti elämään suhtautuva Sika ottaa ilon irti lähestymässä olevasta omasta vuodestaan jo etukäteen. Sialla on melkoinen määrä suunnitelmia viriämässä ja niitä kannattaa lämmitellä luottavaisin mielin, sillä viimeistään omana vuotenaan Sika saa projektinsa kunnolla käyntiin. Sika on luonteeltaan avoin ja auttavainen luonne. Tästä syystä hänellä on Koiran vuonna entistä enemmän ystäviä ympärillään, tekipä hän mitä tahansa. Sika haluaa säilyttää kaikessa tekemisessä oman riippumattomuutensa, eikä ole valmis ottamaan käskyjä tai ohjeita vastaan muilta ihmisiltä. Tällä tavalla Sika pystyy välttämään parhaalla mahdollisella tavalla kaikki häneen kohdistuvat huijausyritykset ja hyväksi käytön. Vaikka ihmiset ovat Koiran vuonna tavallista varautuneempia, ei se tunnu tuottavan Sialle mitään ongelmia yhteistyökumppanien tai rahoittajien hankinnassa. Ilmeisesti Sian rento ja avoin asenne on niin vakuuttava, ettei epäilyksille jää sijaa. Tänä vuonna Sika aloittaa jonkun todella suuren projektin elämässään ja aika kuluu sen kimpussa yllättävän nopeasti. Tämä iso pamaus liittyy joko mittavampaan matkaan tai bisneksiin, joista molemmista jää pysyvä merkki Sian henkilöhistoriaan. Parhaimmillaan kysymyksessä voi olla täysivaltainen ja menestyksellinen uran vaihto. Sika on tänä vuonna harvinaisen lennokas ja innostusta herättävä ilmestys, jolle ollaan valmiita tarjoamaan niin ystävyyttä kuin konkreettista apua suunnitelmien toteuttamisessa.


Rakkauselämässään Sika elää haltioitunutta aikaa, eikä vauhdikkailta ihastumisilta voi välttyä. Sika näyttää tunteensa avoimesti ja joutuu tästä syystä kuitenkin helposti hyväksi käytetyksi todellisen rakkauden sijaan. Valitettavasti näiltä murheellisilta takaiskuilta ei ole Koiran vuonna helppo välttyä, mutta toisaalta miksi edes pitäisi. Eihän suhteen todellista laatua voi tietää ennen kuin kokeilee. Sian tulisi antaa kumppanilleen enemmän aikaa ja tilaa omien tunteidensa selvittämiseen. Sialta itseltään siihen menee vain muutama minuutti, mutta toiselta yleensä paljon kauemmin. Sian tulee varoa tukahduttavaa käyttäytymistä, jotta suhteella olisi paremmat mahdollisuudet onnistua.

+/- saldo : 0 |

    juuffo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    vähän hörhöilyä kehiin... ;)


    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Haa, kiitos, vaikuttaa suht lupaavalta :)

    athene kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oman merkkini eli vuohen vuosi ei näytä kovinkaan lupaavalle, mutta toisaalta luoville ja taiteellisille projekteille luvataan suotuisia näkymiä. 8)

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiinalaisessa hörhöskoopissa olen sika. Täällä taasen leijona. Ota siitä sitten selvää?

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mites nämä kiinalaiset horoskoopit menikään? Muistaakseni olen lohikäärme, mutta miten sen voi tarkistaa?

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Horoskoopit ja astrologia ovat kaikkein hauskimpia huuhaan alueita! Aikoinaan 70-luvulla jopa "opiskelin" tätä ns. länsimaista astrologiaa ikään kuin oikean tieteen vastapainoksi (siis matematiikka, kemia, fysiikka jne...).
    Ja olenpa monet hauskat hetket saanut aikaan ihan viime vuosinakin kun astrologiaa olen bileissä kehiin heittänyt!
    Perussääntö näissä kuvioissa on se että miehet suhtautuvat "astrologiaan" kavahtaen ja muutenkin vahvasti torjuen kun taas kauniimpi sukupuoli oikeastaan jopa kiihottuu aiheesta, ihan tosi!
    Paras todistus aiheesta on eräs alamme kongressi, jossa miesporukassa esitin nuoremmille kolleegoilleni haasteen:
    Miten saada naisväki yksinkertaisimmin kiinnostumaan itsestä ILMAN rahaa, varakkuutta tai TV:stä tuttuutta?
    Vastasin itse : puhu kovalla äänellä astrologiasta!
    Kukaan ei uskonut tylsän näköisen äijän saavan nuorempien naisten mielenkiintoa tuollaisella vedolla! No todistin asian alkamalla heitellä juttua nousevista merkeistä ja konjugaatioista.
    Kesti tasan kaksi minuuttia kun ensimmäinen "uhri" pyrähti pöytäämme muka tapaamaan vanhaa opiskelutoveriaan, mutta jäikin sitten minun kanssani keskustelemaan nousevan merkin vaikutuksen alkamisesta 27 ikävuoden jälkeen...
    Kymmenen minuutin jälkeen seurassani oli kolme nuorta naista vertailemassa henkevästi veden ja tulen elementtien vastakohtaisuuden ilmenemisestä politiikassa.
    En viitsi kuvailla sen tarkemmin mieskolleegoitteni ilmeitä. Yhden heistä pääsin myöhemmin valitsemaan osastollemme töihin, joten tiukan paikan tullen voin tuoda todistajan paikalle. :lol:
    Jaa, pienen harjoittelun jälkeen voisin laatia jälleen luonnekartan haluaville! Tarkka syntymäpaikka ja -aika tarvitaan!
    Tulevaisuuden ennustamista kaihdan kuin ruttoa, muuten. Siitä jää aina nalkkiin ennemmin tai myöhemmin.
    On selkeämpää puhua eri luonteiden sopivuudesta toisilleen romantiikan, bisneksen tai puhtaan ystävyyden merkeissä...
    Koska olen järkevä ja rehellinen koira, siis itämaisessa/kiinalaisessa astrologiassa, kerron aina kaikille astrologian olevan huuhaata. Sen jälkeen vastuu on siirtynyt kuulijalle ja voin puhua mitä mieleen juolahtaa.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mites nämä kiinalaiset horoskoopit menikään? Muistaakseni olen lohikäärme, mutta miten sen voi tarkistaa?


    Kortit jaetaan aina kahdentoista vuoden välein.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiinalaisessa hörhöskoopissa olen sika. Täällä taasen leijona. Ota siitä sitten selvää?


    Kiinalaisten sykli on 12 vuotta, kun taas länsimaiset hötkyilijät haluavat vaihtelua 12 kertaa vuodessa.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mites nämä kiinalaiset horoskoopit menikään? Muistaakseni olen lohikäärme, mutta miten sen voi tarkistaa?


    Kortit jaetaan aina kahdentoista vuoden välein.


    Öö, toi ei nyt auttanut yhtään. Taidan olla liian tyhmä kiinalaiseksi.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pistäkää syntymäaikanne jakeluun, niin lupaan kertoa teille luokkanne, luonteenne, taipumuksenne ja temperamenttinne muusta hörhöilystä puhumattakaan. Varaan kaksi työpäivää analyysiä kohden. 8)

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En tiijä kellonaikaa, muuten voisin... :(

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No pistetään helppo lista:

    Syntymävuoden mukaan kiinalasiessa:

    1976 +- nx12 Lohikäärme
    1977 +- nx12 Käärme
    1978 +- nx12 Hevonen
    1979 +- nx12 Vuohi
    1980 +- nx12 Apina
    1981 +- nx12 Kukko
    1982 +- nx12 Koira
    1983 +- nx12 Sika
    1984 +- nx12 Rotta
    1985 +- nx12 Puhveli (Härkä)
    1986 +- nx12 Tiikeri
    1987 +- nx12 Jänis

    eli vuonna 1950 syntynyt henkilö on Tiikeri, 1957 Kukko ja vuosikerta 1970 ovat koiria. Pieni huomautus: kiinalainen vuosi vaihtuu tammi-helmikuun vaihteessa, joten tammikuussa syntyneet ovat todennäköisesti edellisen vuoden merkkihenkilöitä!

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No sitten länsimainen:
    Merkit vaihtuvat kunkin kuun 19-24 päivinä.

    Tammikuu : Kauris (elementti : Maa)
    Helmikuu : Vesimies (Ilma)
    Maaliskuu : Kalat (Vesi)
    Huhtikuu : Oinas (Tuli)
    Touko : Härkä (Maa)
    Kesä : Kaksonen (Ilma)
    Heinä : Krapu (Vesi)
    Elo : Leijona (Tuli)
    Syys : Neitsyt (Maa)
    Loka : Vaaka (Ilma)
    Marras : Skorpioni (Vesi)
    Joulu : Jousimies (Ilma)

    Perussääntö : Tulen ja Ilman merkeissä syntyneet ihmiset tulevat hyvin toimeen keskenään, samoin Veden ja Maan merkit.
    Mutta tähän on lukuisia poikkeuksia ja korostuksia...

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tehkääpä yksinkertainen astrologinen kenttäkoe:
    listatkaa ne henkilöt, joiden kanssa olette heti tavatessanne olleet samalla aaltopituudella ja kirjatkaa toiseen listaan taas ne henkilöt,jotka niin sanotusti saavat aina karvanne pystyyn. Selvittäkää vasta TÄMÄN JÄLKEEN heidän syntymäaikansa.

    Itse olen törmännyt käsittämättömään ilmiöön :
    kaikki ne, joiden kanssa olen oitis tullut juttuun ovat olleet liki 90-prosenttisesti joko Hevosia tai Tiikereitä!
    Tämä täsmää kiinalaisen astrologian ennusteen kanssa. Tulette parhaiten toimen niiden ihmisten kanssa, jotka ovat neljän vuoden kerrannaisten verran joko nuorempia tai vanhempia kuin te itse. Saman ikäiset luetaan tähän kastiin. Kahden vuoden ikäero on haasteellisin.
    Tämä ei ole tieteellinen fakta, vaan pelkkää tuntumaa.

    Sami kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Koska tulee ohjeet kädestä ennustamiseen ?

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Koska tulee ohjeet kädestä ennustamiseen ?


    Valitettavasti tuohon aiheeseen olen perehtynyt hyvin heikosti. Toivottavasti joku muu tällä listalla osaa alaa paremmin. :wink:

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Offtopic... mutta täsä ketjusa vois kysyä, että kävitkös athene viikonloppuna tuola Minä Olen -messuilla Espoosa? ( http://www.minaolen.com/messut2006/
    ) Täältä ois ollu sinne jopa kyytistys ja halavalla, mutta ei tullu lähettyä...

    Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Koska tulee ohjeet kädestä ennustamiseen ?


    Kaveri leikkasi kerran moralla käteensä. Verta tuli niin perkeleesti. Tuolloin ennustin hänen kädestään, että kohta pettää jalat, ja niinhän siinä sitten kävi.

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eräs paikallinen kukkakauppias ennustaa korteista ja ne ennusteet jopa pitää paikkansa.

    juuffo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suomessa tiedetään eläneen/ elävän miehen joka pystyi ennustamaan tulevan sään sammakon loikista ! Uusi vienti "tuote" ?

    MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Kauniimpi sukupuoli oikeastaan jopa kiihottuu aiheesta, ihan tosi!
    Paras todistus aiheesta on eräs alamme kongressi, jossa miesporukassa esitin nuoremmille kolleegoilleni haasteen:
    Miten saada naisväki yksinkertaisimmin kiinnostumaan itsestä ILMAN rahaa, varakkuutta tai TV:stä tuttuutta?
    Vastasin itse : puhu kovalla äänellä astrologiasta!
    Kukaan ei uskonut tylsän näköisen äijän saavan nuorempien naisten mielenkiintoa tuollaisella vedolla! No todistin asian alkamalla heitellä juttua nousevista merkeistä ja konjugaatioista.
    Kesti tasan kaksi minuuttia kun ensimmäinen "uhri" pyrähti pöytäämme muka tapaamaan vanhaa opiskelutoveriaan, mutta jäikin sitten minun kanssani keskustelemaan nousevan merkin vaikutuksen alkamisesta 27 ikävuoden jälkeen...


    Tuo pätee astronomiaankin: aikamoinen ero on suhtautumisessa, jos sanoo opiskelevansa fysikaalisia tieteitä tai tähtitiedettä.
    Ja saman näkee tähtitieteen kursseillakin: peruskurssilla on 50 tyyppiä, joista 40 tyttöä, mutta kun hieman pitemmälle mennään, luennoilla on reilut 10 tyyppiä, joista n. kaksi tyttöä.

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Bla.. mä tein folkloristiikan syventävien välikalsarijatko-opintojen työnäytteenä antropologisen elämänkertahaastattelun eräästä savolaiseta äijästä joka ennusti säitä muurahaisten käyttäytymisestä. Lopulta "informantti" ja "kanssatutkija" kyllästyi hommaan ja sanoi rustaavansa ennustuksia, koska niitä vastaan sai ilmaiseksi paikallisen sanomalehden. Sitä ennen piti kuunnella pitkään höpötystä sukulaisuudesta Kuikka-Koposeen ja muuta höpöä.

    Niin, ja kerran kysyin eräältä neitoselta (kliininen psykologi) miten tuo astrologia juttu muka "uppoaa" naisiin. Tuloksena oli vuolas kirotulva aivokuolleista lehmistä, joihin hän ei ainakaan itse kuulu.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Astrologiahan on tyypillistä aikuisten leikkiä, ei sillä ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Mietitäänpä vaikka astrologian muuttumattomia sääntöjä ja itseään korjaamisen puutetta. Se on tyypillistä leikeille. Niitä harrastetaan hauskanpidon takia. Monet tieteeen alalla työskentelevät naiset vaan nyt ovat sen verran tosikkoja että eivät kestä myöntää että aihe on innostava. :?

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Intialainen astrologia muuten korjaa itseään. Tai siis siinä otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset, ei sitä muuten "validoida".

    Olen muuten apina. :lol:

    athene kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Offtopic... mutta täsä ketjusa vois kysyä, että kävitkös athene viikonloppuna tuola Minä Olen -messuilla Espoosa? ( http://www.minaolen.com/messut2006/
    ) Täältä ois ollu sinne jopa kyytistys ja halavalla, mutta ei tullu lähettyä...


    Hih...Oonks mä saanut jo hörhön maineen... :lol:
    En ollut messuilla. En itse asiassa edes tiennyt että ne oli. Olen joskus ollut opettamassa/esittelemässä joogaa siellä, mut muuten nuo henkisyysmessut tuntuvat ehkä hieman liian hörhöilylle omaan makuuni. Tai siis sellaiset batiikkivärjätyt new age-tädit heilumassa kristalleineen ei ehkä ihan ole se juttu, mikä itselleni kolahtaa. Toisaalta olen kyllä kiinnostunut henkisyydestä ja uskon että kyseisillä messuillakin on monia hienoja ja syviä tyyppejä, joilta olisi paljon opittavaa, mutta se kuinka löytää heidät siitä viidakosta, onkin jo toinen juttu...

    athene kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En tiijä kellonaikaa, muuten voisin... :(


    Omani kysyin joskus sieltä sairaalasta, missä olen syntynyt.

    athene kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Intialainen astrologia muuten korjaa itseään. Tai siis siinä otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset, ei sitä muuten "validoida".

    Olen muuten apina. :lol:


    Mitä se siis tarkoittaa käytännössä, että "otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset"?

    Arvelinkin juttujesi perusteella, että olet joku tulimerkki.. 8)

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Intialainen astrologia muuten korjaa itseään. Tai siis siinä otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset, ei sitä muuten "validoida".

    Olen muuten apina. :lol:


    Mitä se siis tarkoittaa käytännössä, että "otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset"?

    Arvelinkin juttujesi perusteella, että olet joku tulimerkki.. 8)


    Apina kuuluu "temppuilijoihin", eli kyseessä on älykäs huijari. :lol:
    Kuuluisa taikuri David Copperfield (s. 16.9.1956) edustaa apinaa parhaimmillaan. :shock:

    Apinan luonteella ja suomalaisilla savolaisilla on paljon yhteistä.
    Itse olen 3/4 savolainen, mutta koiran vuonna syntynyt. Räksytän siis kolmeen ilmansuuntaan. 8)

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Rakkauselämässä Kukon taipumus analyyttisyyteen ja järjestelmällisyyteen antaa hyvän pohjan kumppanuuden kehittymiselle. Koiran vuonna turvallisuustekijät korostuvat ja Kukko osaa pitää suhteen tasapainossa. Kukon tarve dominoida kumppaniaan saattaa tänä vuonna luoda lisää keskinäistä vetovoimaa, vaikka se muulloin on yksi Kukon ärsyttävimmistä ominaisuuksista. Myös Kukon voimakas seksuaalisuus saa hedelmällisen kasvualustan Koiran vuodesta ja siksi Kukoilla riittää kysyntää parisuhdemarkkinoilla.


    Minä olla kukko. Mitenkähän tuohon suhtautuisi. auttaiskohan Whitesnaken Slide it in-levyn kuunteleminen asiaa?

    MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Mitä se siis tarkoittaa käytännössä, että "otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset"?


    Varmaan sitä, että "länsimaisessa" astrologiassa ei ole huomioitu auringon sijainnin suhteellista muutosta tähtikuvioiden suhteen maapallolta katsottuna, kun taas intialaisessa ilmeisesti on.
    Esim vaikka minä olen skorpioni, niin aurinko tuskin oli skorpionin tähtikuvion suunnalla syntymähetkelläni.

    Terv. jänis

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitä se siis tarkoittaa käytännössä, että "otetaan huomioon konstellaatioiden astronomiset muutokset"?

    MZ jo ehtikin kertoa oikean vastauksen..

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Apinan luonteella ja suomalaisilla savolaisilla on paljon yhteistä.

    Hmph. Olen 1/2 savolainen. Emmä kyllä siviilissä ole mikään ihmeellinen höpöttäjä.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Apinan luonteella ja suomalaisilla savolaisilla on paljon yhteistä.

    Hmph. Olen 1/2 savolainen. Emmä kyllä siviilissä ole mikään ihmeellinen höpöttäjä.


    Ahaa! Onko vielä paljon palvelusta jäljellä? :wink:

    RushElla kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0


    Lohikäärme
    Lohikäärmeen magneettinen ja vakuuttava persoonallisuus on Tuli Koiran vuonna todella kovaa valuuttaa, sillä vain itseluottamus takaa esteettömän pääsyn avoimeen kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa. Tänä vuonna tätä arvokasta lahjaa ei voi käyttää vilpillisessä tarkoituksessa, ellei halua epäonnistua oikein kunnolla. Mikään keinottelu ei toimi, sillä kaikkien aistit ovat herkimmillään aina Koiran vuonna. Sen sijaan puhtaalla ja innostuneella sydämellä toteutetut hankkeet vetävät kuin ammattimuurarin tekemä leivinuuni. Pesään voi lykätä melkein mitä tahansa ja aina palaa puhtaalla liekillä. Tämä on siis sinun onnenvuotesi monessa mielessä. Uusia suunnitelmia tai yrityshankkeita voi viedä eteenpäin täydellä höyryllä ja luottamuksella, sillä Lohikäärmeestä tehdään luontevasti johtaja tai keulakuva myös yhteisille hankkeille, jolloin kannattaa tarkkaan harkita homman mielekkyyttä. Muiden ohjattavaksi ajautuessaan Lohikäärme menettää taianomaisen kykynsä saada kaikki asiat onnistumaan yli odotusten.


    Lohikäärmeellä riittää aina ihailijoita, eikä tämä vuosi missään nimessä tee poikkeusta. Luottamusta herättävä, varma käyttäytymisesi saa päät kääntymään ja lemmekkäät ajatukset lentämään odottamattomiin suuntiin. Jos joku sitten vastaa omaa rakkauskäsitystäsi ja päätät ryhtyä tuumasta toimeen, tulee tämä onnellinen saamaan osakseen hellää ja omistautuvaa rakkautta. Yhteisiä matkoja kannattaa toteuttaa vaikkapa useampia näin Tuli Koiran vuonna.



    Näyttää siltä, että uskomattoman hieno vuosi edessä ;D ;)

    Viukkis kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Luotan ainoastaan Monty Pythonin horoskooppisketsiin.

    Mrs O: Try number one ... what's Aquarius?
    Mrs Trepidatious: It's a zodiacal sign.
    Mrs O: I know that, what does it say in the paper Mrs Flan-and-pickle?
    Mrs Trepidatious: All right... Oh! It says, 'a wonderful day ahead'. You will be surrounded by family and friends. Roger Moore will drop in for lunch, bringing Tony Curtis with him. In the afternoon a substantial cash sum will come your way. In the evening Petula Clark will visit your home accompanied by Mike Samrues singers. She will sing for you in your own living room. Before you go to bed, Peter Wyngarde will come and declare his undying love for you.
    Mrs O: Urghh! What's Scorpio?
    Mrs Trepidatious: Oh, that's very good. 'You will have lunch with a schoolfriend of Duane Eddy's, who will insist on whistling some of Duane's greatest instrumental hits. In the afternoon you will die, you will be buried...'

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ahaa! Onko vielä paljon palvelusta jäljellä? :wink:

    No-nih, yritin antaa ymmärtää, että en ole vieräleuka savolainen, mutta en saanut ilmaistua asiaa suoraan. :lol:

    Babylonialais-kreikkalais-länsimaalaisessa systeemissä olen jousimies, kentauri. Mairittelevaa omata hevosen alapää?

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ahaa! Onko vielä paljon palvelusta jäljellä? :wink:

    No-nih, yritin antaa ymmärtää, että en ole vieräleuka savolainen, mutta en saanut ilmaistua asiaa suoraan. :lol:

    Babylonialais-kreikkalais-länsimaalaisessa systeemissä olen jousimies, kentauri. Mairittelevaa omata hevosen alapää?


    Asialla on toinenkin, salatumpi puolensa. Jousimies kuvaa ihmisen kahtalaista luonnetta. Alapään jutut ja korkeat henkiset arvot ovat erityisesti Jousimiehen alaa...
    Toinen kaksijakoinen merkki on Kalat, nimenomaan monikossa. Merkin symbolina on kaksi ERI suuntaan uivaa kalaa, jotka ovat TOISIINSA SIDOTUT.
    Paha väärinymmärtäminen on käyttää merkistä yksikkönimeä kala! :P
    Oma merkkini on juuri tuo Kalat.
    Jousimiehet ja Kalat ovat samalla stigmalla merkittyjä. 8)

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toinen kaksijakoinen merkki on Kalat, nimenomaan monikossa. Merkin symbolina on kaksi ERI suuntaan uivaa kalaa, jotka ovat TOISIINSA SIDOTUT.
    Paha väärinymmärtäminen on käyttää merkistä yksikkönimeä

    Kentaurin esoteerinen merkitys on helppo arvata, mutta kaloja en ole ikinä ajatellut. (Tai siis en ole ikinä ollut erityisesti kiinnostunut kreikkalais-whatever -symboliikasta). Koitetaas arvata. Kala elää vedessä. Vesi on yleisesti ottaen tajunnan symboli, mutta unissa se on erityisesti tiedostamattoman symboli. Kala siis edustaa jotain tiedostamattoman sisältöä. Ambivalenssi...öö, en tiedä. Kaikkein esoteerisin sisältö voisi olla se, että panpsyykkisen tajunnan sisältönä kahden kalan ambivalenssi edustaa sitä tosiasiaa, että absoluuttinen tajunta haluaa toistaalta manifestoitua mutta myös vetäytyä takaisin tai pysyä piilossa. Miten tämä sitten pätee yksilöön? Ovatko kalat ihmisiä, jotka eivät osaa päättää onko maallinen eksistenssi vaivan arvoista?

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...Ovatko kalat ihmisiä, jotka eivät osaa päättää onko maallinen eksistenssi vaivan arvoista?


    Monesti näin on. Huumeet, uskonnot ja astrologia ovat kaloille hyviä täkyjä. :lol:

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin noh, tohon voisi tietty lisätä, että vesi ei ole pelkästään tajunnan symboli, vaan myös peruseksistenssin symboli, koska tajunta = eksistenssi ja toisinpäin.

    Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vuosi lähestyy loppuaan. Mites on hörhöilyt toteutuneet?
    Itselläni (sika) on vielä se "todella suuri projekti" käynnistymättä, mutta sekin saattaa vielä toteutua.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Noh, en hörhöilyistä tiedä, mutta olen erityisen tyytyväinen että tytär purjehti aviosatamaan juuri tänä vuonna! :D
    Sain ikioman musiikkihuoneen, vaikka nyttemmin siitä on jotenkin tullut varastoa muistuttava tila?! :shock: