Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

East-West

Greeny kirjoitti noin 18 vuotta sitten (9 kommenttia)
Paul Butterfield Blues Bandin rankkaa luentaa 1966 ilmestyneen klassikkoalbumin nimikkobiisistä. Kolme liveversiota kestoiltaan 12:37, 15:55 ja 28:06. Pääosassa hurjaa kitarajuhlaa pitävä Mike Bloomfield. Biisin tunnelmat liikkuvat nimensä mukaisesti idän ja lännen sointumailla ja rytmit calypsosta jatsin ja bluesrockin kautta hitaisiin, seesteisiin jaksoihin.
Suositellaan vain hard-core faneille. Mark Naftalinin kelamankalla keikoilta vuosina -66 ja -67 nauhoittamaa kamaa. Perkeleen kova!

+/- saldo : 0 |

  juuffo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  :shock: Mahtavaa Mr. Greeny Sokrussa! 8)

  Greeny kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, täälläkös Juuffokin luuraa.
  Vähän hiljaista tuolla muualla, mites täällä, oletko löytänyt mitään uutta Blues, roots, etno & Jazz -linjoilla?

  Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erittäin hyvä ja psykedeelinen versio kyseisestä biisitä löytyy myös viime vuonna ilmestyneeltä Many Bright Thingsin albumilta Many Bright Friends. Mittaa versiolla on 20 min. 44 sek. paljon vierailijoita vetämässä sooloja, mm. Nick Saloman (BEVIS FROND!!!). Hyvä levy muutenkin, samoin kuin bändin eka ja In the Summer of the Mushroom Honey -projektijamilevy.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vain 1 kysymys; Mistäs noita saa kuunneltavakseen???

  Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No toi uusi Many Bright Things löytyy CD:nä ainakin ensi viikolla:
  www.freakemporium.com

  Mulla on tietty vinyyli... Samoin kuin ekasta, joka on myös CD:nä bonusbiiseillä julkastu. Tota sienijamia ei kyllä saa mistään, mullakin meni viisi vuotta sen etsimisessä!

  Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, ja täältä löytyy ekaa Many Bright Thingsiä CD:nä hintaan 15$ ja jopa vinyylikin, hinta tosin 50$.... Hyviä levyjä ovat muutenkin julkaisseet!

  www.thewildplaces.com

  Greeny kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Paul Butterfield Blues Bandin levy löytyy vaikkapa täältä:

  http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0000034D7/qid=1141932167/sr=1-7/ref=sr_1_10_7/026-4394707-6499651


  juuffo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vähän hiljaista tuolla muualla, mites täällä, oletko löytänyt mitään uutta Blues, roots, etno & Jazz -linjoilla?
  Täällä, nykyisin kevyt Sokrussa on kyllä huomattavasti aktiivisempaa porukkaa mitä muualla. Aiheet on monipuolisia. Muutamaa kirjoittajaa saa seurata/ lukea ns. pissat housusa kun ovatten niin hupaisia kynäilijöitä. Iso osa jutuista menee multa yli hilseen. Olen kuitenkiun aina joskus koetanut näitä härnätä.

  Musiikillisesti voimakkaimmin tapetilla on proge. Jotenkin ko. lajin sivustoksi tämä onkin leimautunut. Eipä oo "juuri-hoitokaan" mitenkään vähäistä näisä kinkereissä.

  Suurin osa porukkaa taitaa olla myös musiikin keräilijöitä. Itse ostan mitä edullisesti eteen sattuu eli harvoin mitään uutta. Uutta usein minulle kyllä. Ostan vain hyviä levyjä. Huonoja vain jos ne kuulostavat hyviltä 8) Niimpä: jazzia on kertynyt viime aikoina eniten, koska sitä on edullisimmin tarjolla kirppareilla/ divareissa.
  Viimeksi on potkinut lujiten Sarah Vaughan : The Ballads. Levy jota voi kuunnella päiväkaudet syömättä ja juomatta.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tervetuloa Greeny. Mitäs tässä, ei kummempia enää ostella. Viimeksi kaksi Gentle Giantia. Ovat julkaisseet kaikki uudestaan, aika halpaa. Toisen kyllä vain kopioin, Power and The Glory, en oikein jaksa sitä. Free Hand on parempi.