Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jukka Gustavson

Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
elää tuotteliasta kautta. Uusi levy "Toinen maisema" on vielä kuulematta. Aiheuttaako se teissä riemunkiljahduksia vai ehkä vihanväristyksiä?
Edelliset "Between Fire and Ice" ja "Kiiltomato..." upposivat meikäläiseen kyllä syvälle (enkä nyt tarkoita merkitystä tyyliin: syvältä ...)

+/- saldo : 0 |

  spiralake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Between Fire and Icen olen kuullut noista, mutta jostain syystä sen kuuntelu on jäänyt vähäiselle. Pölyyntyy hyllyssä. Täytyypä ottaa kuunteluun.

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noh, kyllä Jukka soittaa osaa. Olisi varmaan tunnetumpi, jos ei olisi bändin sydän vaan tunnetumpien soittajien joukossa yksi. Siis jonkunlainen progeyhtye joka vastaisi Wigwamia.

  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, tuntuu muusikot vaihtuvan bändeissään aika usein. Liekö vaativa tai hankala maestro, muistan lukeneeni juttuja hänen perfektionismistaan - se on aina muille muusikoille vaikeaa. Hän tuntuu harrastavan projektiluonteisia hommia mieluummin kuin pitkäaikaista hinkkaamista samojen tyyppien kanssa.
  Joskus tällaista tyylien / bändien vaihtelua sanotaan monipuolisuudeksi, joskus linjattomuudeksi ?

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gutsi on kovis <3

  Kaks uusinta on jääny vielä hankkimatta :( Täytyis tehä asialle jottain...

  juuffo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uusimmassa Jazzrytmit lehdessä oli "Toinen maisema" levyn arvio. Ko. lehteen kannatta tutustua, jos ei aijemmin ole tullut sitä tehtyä.
  http://www.fredsten.com/jazzrytmit/


  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siellähän soittaa kitaraa vanha tuttu Pekka Nylund, joka teki hirveetä jälkee mm. aikanaan Pirpaukessa.

  horsemajeure kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Löysin kaapistani muumioituneen kasetin, 70-luvulta peräisin olevan keltaisen Basfin, jolle olin 80-luvulla nauhoittanut radiosta puolen tunnin verran Gutsin biisejä tanssiteoksiin 'Eriääri' ja 'Syvyyden Pinnalla'. Äänenlaatu on hirveää suttua ja kasetti meinasi hajota tomuksi digitoitaessa, mutta jotain sain onneksi pelastettua. Musiikki on nimittäin mitä mainiointa. Jos jollakulla teistä sattuu olemaan noita teoksia kohtuullisen siististi taltioituna, tahtoisin kopion. Kaupallisia julkaisuja noista lienee turha odottaa...

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vilkases ensin YLEn elävästä arkistosta musiikki/progeosasto ja sit sieltä ruotsinkieliseltä puolelta se Gustun pitkä haastis jostain 70-luvulta, siinäkin on myös mielenkiintoisia soittopätkiä...

  horsemajeure kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vilkases ensin YLEn elävästä arkistosta musiikki/progeosasto ja sit sieltä ruotsinkieliseltä puolelta se Gustun pitkä haastis jostain 70-luvulta, siinäkin on myös mielenkiintoisia soittopätkiä...


  Kiitti vinkistä, sehän oli hauska pätkä, vaikka Jukka puhuikin hiukan vaivaantuneen oloisesti ruotsia. On kyllä hienoa, että ovat Ylellä jaksaneet noitakin progetallenteita laittaa ihmeteltäväksemme.

  :)

  endbrax kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään on Jukka Gustavson TimeLinen kanssa keikalla Oulussa (Petrelli, vapaa pääsy). Millainen bändi TimeLine on? Jatsia, bluesia?