Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Roger Waters

EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten (15 kommenttia)
Ei löytynyt ketjua herralle erikseen. Hankin live jutun In The Flesh. Itselleni ei ollut koskaan selvinnyt kuka laulaa mitkä biisit Pink Floydissa. Tiesin vain että Waters teki suurimman osan sanoista.

Tämän kuunneltuani olen aika positiivinen Watersin suhteen. En nyt taida enempää levyjä hankkia. Gilmourin paras soolojuttu näkyi olevan DVD joten en hankkinut. Gilmourin uusin CD, soolo, ei niin vielä jaksanut kiinnostaa. Watersin laulu on ihan OK tällä levyllä. Pink Floyd biisitkin toimivat.

Watersilta oli myös kaupassa joku ooppera, en oikein saanut selville mitä siinä oli.

Ei nyt ole tarkoitus kaivaa esille Waters ja Gilmour kahinoita, mutta herrojen tuotantoa voi muuten verrata. Ihan vaan taiteena, jättäen muun herrojen itsensä selvitettäväksi.

+/- saldo : 0 |

  jooxa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  In The Flesh -live dvd on asiallinen ja jaffa areenan keikkakin oli parhautta. Hienosti vetivät mm. Dogsin. Ei noi muut soolot oikein iske. Amused To Death löytyy, mutta sitä tulee kuunneltua ehkä kerran vuodessa. Nimibiisi on hyvä.

  Pekka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Watersin ja Gilmourin laulun Floydin levyillä erottaa selvästi yhdestä asiasta: Gilmour on se joka osaa laulaa!:D
  Vitsi vitsinä, kyllä Watersinkin laulu toimii, esim. hänen karjuma "Run Like Hell" studioversiona päihittää kevyesti Gilmourin Floydin version.

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  In The Flesh-dvd:tä tuli juuri äsken katseltua. Yksi parhaita dvd-konserttijulkaisuista teknisesti ja muutenkin. Amused To Death cd puolelta on Watersin mestariteos. Aivan hemmetin hieno levy.

  man9 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse tykkään älyttömästi Watersin soolotuotannosta, AtD ehkä loistavimpana, mutta Radio K.A.O.S. kans toimii, Pros & Cons ahdistaa mutta hyvällä tavalla.

  Juuri kuuntelen Gilmourin Franfurtin keikkaa 18.3. ja täytyy sanoa että kyllä tässäkin on meininki kohdallaan (Echoes!). Watersin keikka 2002 Hartwallilla oli tietty mahtavaa (2. rivi!)... Gilmourin versiot vanhoista Floyd-biiseistä ovat yleensä lähempänä alkuperäisiä, kun taas Waters antaa uusien soittajien jonkin verran tuoda omaa persoonallisuuttaan peliin, esim. Doyle Bramhall III ei soittanut kaikkia sooloja ihan nuotilleen... Tuskin oli siitä kiinni ettei olisi osannut. Gilmour taisi Floydissa eniten vastata musasta, ja Waters lyriikka- ja konseptipuolesta.

  Itsellä Floyd-into lähti The Wallista, jota kuuntelin pitkään tsekkaamatta muuta tuotantoa... Sitten tuli Pulse, ja sitten piti hommata muutkin levyt jne. En osaa sanoa mitään suosikkia, pidän tasaisesti kaikesta tuotannosta!

  päviöniitto kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  In the Fleshissä ärsyttää se limanen kitaristi. Hartwal keikka oli paras keikka mitä oon ikuna nähny.

  man9 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  limanen kitaristi. Hartwal keikka oli paras keikka mitä oon ikuna nähny.


  Heh, limanen kitaristi taisi just olla mainitsemani Bramhall. Huippukeikka siitä huolimatta :)

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän Waters Floydissa toimi (paitsi Final Cut ja osa Wallinkin biisejä). Livenä Watersin esittämät Floydit toimivat myös mainiosti, soolotuotannosta en pidä yhtään. Welcome to the machine on herran PF-tuotoksista oma ehdoton suosikki.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Welcome to the machine on herran PF-tuotoksista oma ehdoton suosikki.


  kuin myös minun mielestäni :D

  OldfieldOlli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  In the flesh on loistava dvd ja Hesan keikka 2002 on paras näkemäni keikka koskaan.Sen sijaan yksikään Watersin soololevyistä ei täysin vakuuta,vaikka Amused varsin hyvä onkin.Kaos on hieman epätasainen(Mutta tide is turning biisi on kyllä aivan huippu!) ja Pros and Cons on niin raskas,että en koskaan jaksa kuunnella sitä loppuun.Tää uus Ca ira ooppera on paikoin komeaa kuunneltavaa ja paikoin taas hyvinkin rasittavaa.

  Gilmourin sooloista eka on kohtuullinen.Toinen huonompi vaikka siinäkin on hetkensä.Tää viimeisin On an Island sitten onkin jo aivan PF tasoa.Paras Floydin jäsenien sooloista.Niin ja Gilmourin soolo DVD In Concert on myös todella hieno.

  Molemmat teki uskomatonta työtä yhdessä Pink Floydissa.Gilmour muuten on joskus käsittääkseni sanonut,että Animals albumin Sheep,joka on merkitty Watersin kirjoittamaksi olisikin 70% Gilmourin kynästä :shock: Lisäksi bassoa kappalella soittaisikin Gilmour eikä Waters!Mene ja tiedä sitten mikä on totta...

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää viimeisin On an Island sitten onkin jo aivan PF tasoa.Paras Floydin jäsenien sooloista.


  No hyva, joskus tutkin tuota. Animals ei ole itselleni kovin suosikki. Siita Dark Sidesta lahtien olen hankkinut vain osan. Alkupuolen albumeista puuttuu kaksi, toinen tosin mulla oli LPna kun se ilmestyi.

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0


  Watersilta oli myös kaupassa joku ooppera, en oikein saanut selville mitä siinä oli.  Siinä on siis Watersin ooppera. :D Ihan mukavan kuuloista musiikkia ainakin näin oopperaummikon korviin.

  Tänään oopperaan (Ryöstö Seraljista) ekaa kertaa aikuisiällä...

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt on vakavan uudelleenarvioinnin paikka. Joskus vuosia sitten tutustuin The Pros And Cons Of Hitch Hikingiin ja aika tylsäksi totesin. Mutta nyt kun halvalla tuli vastaan niin päätin kokeilla uudelleen ja tämähän on hyvä! Onhan tämä niukka ja sirpaleinen, mutta mitä enemmän kuuntelee sitä enemmän tästä saa irti. Hitto, pitääkö tsekata myös Radio K.A.O.S. ja Amused To Death?

  Sori vaan, David, mutta debyyttisi ei taidakaan olla paras PF-soolo.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hitto, pitääkö tsekata myös Radio K.A.O.S. ja Amused To Death?


  Pros & Cons on mainio, mutta Amused To Death on vielä paljon parempi. Radio K.A.O.S. sen sijaan on selkeästi heikompi ja kärsii aika kamalista kasarisoundeista. Waters on itsekin asiaa myöhemmin harmitellut.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Amused to Death on aivan naurettavan paljon parempi kuin Gilmourin soolot. Ylivoimaisesti Watersin paras tekele. Tosin se on myös aivan uskomattoman melankolinen, mutta Watersin "Linkolamaisuus" sanoituksissa sisältää niin paljon mustaa huumoria ja ironiaa, että homma ei mene pateettiseksi. Siellä rajamaastossa kuitenkin liikutaan.

  Mielummin kuuntelen kuitenkin sitä nykyään, kuin noita totaalisesti loppuunrenkattuja vanhoja Floydeja. Live "In the Flesh" on myös hyvä livealbumi, joka sisältää monta "Amusedin" biisiä. Omistan myös kyseisen DVD:n.

  Hitch Hiking on ihan kiva joo, mutta ei tosiaan mikään mestariteos. Ca Irasta en sano mitään, kun en ymmärrä korkeakulttuurin päälle. :) Pari kertaa olen kuunnellut ja se riitti.

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Karannut sika löytyi:
  http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Music/04/30/music.lostflyingpig.ap/index.html