Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pulse DVD

dracid kirjoitti noin 18 vuotta sitten (17 kommenttia)
Lainattu EMIn sivuilta:

"PINK FLOYD ”Pulse” TV KAMPANJA!
2DVD 07243 4914369 2 (882) EMI UK Huom! Julkaisu 7.7.

Tätä pakettia on odotettu kauan ja nyt odotus vihdoinkin myös palkitaan. Tarjolla on yli neljätuntinen hekumallinen kokonaisuus Pink Floydin ystäville! Mukana 20.10.Earls Court areenalla kuvattu livetaltiointi yhtyeen toistaiseksi viimeiseltä keikalta (jos siis viimekesäistä Live 8 keikkaa ei huomioida). Ensimmäistä kertaa kuullaan ja nähdään mm. kaikki Dark Side Of The Moon albumin kappaleet livenä yhtyeen putkeen soitettuna. Lisäksi koko joukko muita PF klassikoita kuten mm. One Of These Days, Wish You Were Here, sekä Comfortably Numb.
Ekstroissa rutkasti mielenkiintoisia osioita kuten mm. Division Bell ja Dark Side Of The Moon kiertueilla lavalle heijastettuja videoita, kiertueella takahuoneissa y.m. kuvattua materiaalia jne. jne.
MTV-3 esittää ma 3.7. 30-minuuttisen Pulse-Pink Floydin Odysseia tv ohjelman joka tarjoilee Pulse DVD:n herkkupalojen lisäksi tuoretta PF haastattelumateriaalia.
Ainutlaatuista on että MTV-3 kanavalle myönnettiin Nick Mason haastattelu josta nähdään otteita MTV-3 uutisissa sekä Huomenta Suomessa.
Tuemme Pulsen markkinointia mm. MTV-3 kanavan teaser Tv kampanjalla, sekä Radio City kampanjalla. Molemmat viikolla 27.
Tässä vuoden vaikuttavin ja tärkein DVD julkaisu!"

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuota dvd:tä ihastellessa tuli mieleen että mahtaisiko jollain olla tallessa linkki saitille, missä oli tarinaa tuosta pulse-kiertueen tekniikasta, siis lähinnä jotain raiderin tapaista?

    Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuosta tuli varmaan suurin osa tuijoteltua laajakankaalta Virgin Oilissa perjantaina Hidria Spacefolkin keikkaa odotellessa. Ihan kivaa matskua, vaikkei uudempi Floyd mun mielimusaa olekaan. Täytyy ehkä joskus hankkia!

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hö, miksei filmillä oo Astronomy Dominea, eikös se ollu levyllä?

    Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Osassa biiseistä on yllättävänkin huono kuva, pakatta ns. piloille... outoa.

    dracid kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Hezzu

    LähetäLähetetty: 11.07.2006 klo 22:27
    Hö, miksei filmillä oo Astronomy Dominea, eikös se ollu levyllä?


    Oli levyllä, mutta ei ollut VHS Pulsellakaan. Soittivat muuten tuolla kiertueella Echoessinkin muutamassa paikassa. Harmi kun ei ole laajakuvana tuo DVD vaan 4:3 suhteella. Onneksi eivät sentään lähteneet croppaamaan sitä 16:9 muotoon niinkuin kävi Live at Pompeei DVD:n kanssa.

    Uni kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Osassa biiseistä on yllättävänkin huono kuva, pakatta ns. piloille... outoa.


    Aivan samaa ihmettelin. Luulin, että se johtuu mun laitteistosta. Ilmeisesti kuitenkaan näin ei asia ole.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Harmi kun ei ole laajakuvana tuo DVD vaan 4:3 suhteella. Onneksi eivät sentään lähteneet croppaamaan sitä 16:9 muotoon niinkuin kävi Live at Pompeei DVD:n kanssa.


    Pompeii DVD:llä on kuitenkin mukana myös alkuperäinen filmi 4:3 suhteella ja tuo Ohjaajan versio(16:9) joten sikäli se oli vallan mainio julkaisu.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pulsen ostin jo viime viikolla.Kerkiäsi vaan katsomaan.Video cd:nä tuo on mulla ollutkin jo vuosia ja siinä on ainakin hyvät soundit.Lienee DVD:lläkin

    Musicnaut kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Soittivat muuten tuolla kiertueella Echoessinkin muutamassa paikassa.


    Division Bell -kiertueella ei soitettu Echoesia. Sen sijaan 1980-luvun kiertueella sitä soitettiin alkuvaiheessa; ehkä jos lähivuosikymmeninä julkaisevat myös Delicate Sound Of Thunderin uudelleen niin voisivat lisätä sen mukaan...

    dracid kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Musicnaut kirjoitti:

    Division Bell -kiertueella ei soitettu Echoesia. Sen sijaan 1980-luvun kiertueella sitä soitettiin alkuvaiheessa; ehkä jos lähivuosikymmeninä julkaisevat myös Delicate Sound Of Thunderin uudelleen niin voisivat lisätä sen mukaan...


    Joo, niin se taisikin olla. Sekoitin kiertueet.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tunnin verran tuli äsken katsottua. Oli kyllä komeat valot ja muut puitteet Floydilla tuohon(kin) aikaan. Alkoi taas vituttamaan se Helsingin keikan peruuntuminen. Toisaalta tuska lientyi hieman kun muisti taas miten sietämättömiä jotkin Gilmourin ajan uusista kappaleista on (Take It Back, Coming Back To Life...). Soundit ainakin stereo-asetuksilla on sieltä parhaasta päästä mitä musa-dvd:illä on kuultu. Kuva oli välillä yllättävän rakeista suhteessa siihen nähden millaiset resurssit Floydilla on käytettävissä. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin enemmän lähdemateriaalin rakeisuus kuin liiallinen dvd-pakkaus.

    dracid kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuossa lienee vastaus kuvan rakeisuuteen:

    David Gilmour Speaks! from the May 2006 issue of Guitar World magazine (Vol. 27/No. 5), "Shine On" an interview by Alan Di Perna. The following is a full quote from the interview concerning the Pulse DVD release (pp.96-98):

    "GW: Speaking of live shows, why is the Pulse DVD coming out later this year, some 12 years after the Division Bell tour?

    GILMOUR: It was out on VHS long ago. We had a lot of technical problems converting it to DVD. It was shot on video rather than film, which I now think was a mistake: it doesn't look very good when you enlarge it on a big screen television, which everyone seems to have these days. We'd been investigating all sorts of ways to digitally enhance the footage.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep jep, aika kummallista kyllä että pistetään mieletön show kuluja säästämättä pystyyn ja sitten kuvataan se videolle...

    OldfieldOlli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toisaalta tuskaa lientyi hieman kun muisti taas miten sietämättömiä jotkin Gilmourin ajan uusista kappaleista on (Take It Back, Coming Back To Life...).


    Take it back on minunkin mielestäni kehno biisi.Ehkä heikoin Gilmour-tekele.Mutta Coming back to life biisistä tykkään kovasti.Varsinkin live versiona.

    Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...Alkoi taas vituttamaan se Helsingin keikan peruuntuminen....


    Menetettyä keikkaa tässä kompensoidaan.. Lippu oli jo taskussa, mutta minä poika lähdin armeijaan, toiset Ruotsiin, kolmas Englantiin...

    Eilen hivelin kansia ja katsoin "Shine on your grazy diamond", sen maailman parhaan biisin. Toi DVD on pyhä asia, eikä sitä katsota vasta kuin ollaan henkisesti sulatettu asia, että tossa se nyt on. Edes "vihkosta" en ole avannut. Pulse CD:n ostin silloin joskus, mun ledi vilkku yli vuoden. VHS:llä oli toi Pulse (onks se sama, ei kai?). Delicate sound of thunder tuli katseltua puhki VHS:ltä silloin vuonna miekka ja kilpi.

    8)

    Sunkka kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuo Pulsen konserttihan tuli telkkarista suorana ympäri maailman silloin. Mulla oli se kotona nauhoittumassa ajastuksella mutta katselin sitä suorana jo hotellissa Hong Kongissa. Onkohan se DVD vähän "enhanced" kun suorassa lähetyksessä oli vähän soittomokia... Toki ostin DVD:nkin jokin aika sitten.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    T. Onkohan se DVD vähän "enhanced" kun suorassa lähetyksessä oli vähän soittomokia... Toki ostin DVD:nkin jokin aika sitten.


    No onhan se vähän "paranneltu",niinkuin lähes kaikki livelevyt ja DVD:t nykyään.


    Tänään sain muuten Gilmourin uuden DVD:n Live at the Royal Albert Hall :D .Kovasti on kehuja tullut mualimmalta ainakin.