Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

PERHEITÄ EI SAA HAJOTTAA

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 18 vuotta sitten (21 kommenttia)
PERHEITÄ EI SAA HAJOTTAA

Nuoripari aloittaa yhteistä taivalta ja muuttaa saman katon alle, he eivät välttämättä ole vielä edes naimisissa. Toinen heistä on työtön ja toinen tienaa kohtuullisen hyvin, KELA laskee työttömyyskorvauksen uudestaan avopuolison tulojen mukaan ja kappas vain työttömyyspäiväraha on pyöreä 0,- euroa, vanhemmat eivät ole elatusvelvollisia yli 18 v. lapseensa nähden, joten työttömyyskorvaus on maksettu mikäli hän asuu vanhempiensa luona. KELA ei myöskään maksa minkäänlaista tukea nuorelle parille tienaahan toinen heistä kohtuullisen hyvin. Perhe siis hajotetaan, ennen kuin se edes kerkiää oikein muodostua. Perheen alku hajotetaan ja toinen saa jälleen täydet yhteiskunnantuet ; asumistukea, toimeentulotukea ja työttömyyspäivärahan.
Jos sitten selvitään ensimmäisestä vaiheesta kunnialla lävitse. Avioliitossa tai sen omaisessa suhteessa elävä pari ja lapset. Vanhemmat ovat kummatkin työttömiä ja saavat asumistukea, toimeentulotukea ja työttömyyspäivärahaa. Toiselle heistä tarjotaan työtä kohtuullisella palkalla. KELA laskee uudestaan tuet, ei jäänyt maksettavaa ja työttömyyskorvaustakaan ei tarvitse kummallekaan enää maksaa. Perhe eroaa ja taas toinen heistä saa täydet asumistuet, toimeentulotuet sekä työttömyyspäivärahan. Samoin käy mikäli toinen vanhemmista joutuu työttömäksi kummakin oltua töissä.
Jos taattaisiin edes jonkinlainen perusturva ihmiselle itselleen, eikä pakotettaisi elämään toisen siivellä, eihän omat vanhemmatkaan ole elatusvelvollisia yli 18 vuotiaisiin lapsiinsa nähden. Toinen henkilö ei useinkaan ole halukas antamaan taskurahaa, rahaa vaatteisiin ja ruokaan yms. Ihmiselle pitää myöntää aina työttömänä ollessaan edes peruspäiväraha, vaikka muut tuet poistuisivat. Työttömyyspäivärahaa voi pienentää vain henkilökohtaiset pääomatulot ja nekin nettotuloina. Verottajan ja KELA:n laskentatapa pitää olla yhtenevä eli ensin vähennetään pääomatulon hankkimiskulut, joista saadaan aitotuotto, pinta-alaverotus metsää omistavalla on poistunut osalla jo 14 vuotta sitten, KELA tosin käyttää sitä edelleen. Ainoa hyötyjä nykyisessä perheitä hajottavassa politiikassa on suuret rakennus firmat, yksiöt ja kaksio-kolmiot tekevät kauppansa ja asuntopula kasvaa, yllättävää ?
Yhteiskunnalle tulee paljon halvemmaksi maksaa vain työttömyyspäiväraha, silloin kun perheen toinen henkilö saa hyväpalkkaista työtä. Ei hajoteta perheitä. Vähemmän mielenterveys, päihde ja muita ongelmia, jotka ovat huomattavasti yleistyneet siitä lähtien kun, maatamme lähdettiin saneeraamaan EU kuntoon. Enemmän nuoria pareja, jotka pysyvät yhdessä ja muodostavat lapsiperheitä sekä hyvinvointia, kasvua aidommillaan. Vähemmän sosiaalitukien väärinkäytöksiä, päihde- ja mielenterveys ongelmia. Kotisivuni löytyvät http://personal.inet.fi/koti/vaskela
päivitän niitä jatkuvasti aina 19.03.2007 asti, on arpajaisia ja muuta mukavaa.

Sano; KYLLÄ
Perussuomalaisten Uudenmaan vaalipiirin
Kansanedustajaehdokas 2007
Jyrki Vaskela

+/- saldo : 0 |

    pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Millaisesta progesta sinä Jyrki pidät? Vai oletko punkkari?

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt hajottaa.

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuossahan on ihan hyvä ajatus.

    PeeHoo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jyrki ei ilmeisesti lue palautetta laisinkaan. Tyypillistä.

    Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jyrki ei ilmeisesti lue palautetta laisinkaan. Tyypillistä.


    Eikös vaan! :?

    Poliitikko on sellainen eläin, joka huutelee, vaan ei kuuntele! :wink:

    Fastro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...no, mut..
    tää on jo aika paksua http://personal.inet.fi/koti/vaskela/netti.htm#8,1


    ps. pitäisköhän ryhtyy poliitikoks. tekis hyvät nettisivut ja rakentelis sinne kaikkee hauskaa (ei screensaver-mainoksia, mutta ehkä amnestyn tms. (progemainoksia)
    )

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos toinen "tienaa kohtuullisen hyvin" niin missä se ongelma sitten on, vaikkei toinen tienaiskaan? ;) Eihän yhessä asuta sentään rahan takia vaan sen toisen ihmisen takia?

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä miun mielestä on ihan pyllystä, että mun tyttöystävän tulot vaikuttaa meikäläisen sosiaalietuuksiin. Nyt kun opintotuki ja asumislisä on loppu, niin periaatteessa voisin hakea yleistä asumistukea. En kuitenkaan saisi sitä käytännössä yhtään, koska tyttöystävän tulot laskee sen ihan alhaiseksi.
    Jos en valmistumisen jälkeen saa töitä ja joudun työttömäksi, en myöskään saisi työttömyyspäivärahaa kun vaan ehkä jotain muutaman kympin kuussa.
    Toivottavasti saan heti kunnon duunin kuhan puuhaan tuon YTM:n tutkinnon tässä.

    Mutta tuota ukkelia en äänestä enkä voiskaan äänestää. Mun äänet menee hippiäisille.

    harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos toinen "tienaa kohtuullisen hyvin" niin missä se ongelma sitten on, vaikkei toinen tienaiskaan? ;) Eihän yhessä asuta sentään rahan takia vaan sen toisen ihmisen takia?


    Oletpa sinä vanhanaikainen... :wink:

    juishi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvät on tiedot kansanedustajaehdokkaalla. Työttömyyspäivärahaan ei vaikuta muut kuin omat palkkatulot, työmarkkinatukeen vaikuttaakin jo esim. puolison tulot.

    Meillähän on tässä Vaskelassa oikein lupaava kansanedustajan alku, huutelee ties mitä, tietämättä kuitenkaan yhtään mistään mitään :) Vaskela vois kyllä käydä hieman opiskelemassa esim. täällä: http://www.kela.fi


    Atomi-Antti kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toinen henkilö ei useinkaan ole halukas antamaan taskurahaa, rahaa vaatteisiin ja ruokaan yms.


    Voi näitä nykyajan kotkotuksia :D Ollaanko sitä kämppiksiä vai puolisoita? Nimimerkki: Jo neljännesvuosisata vaimon siivellä :wink:

    Vakavasti ottaen, mitenkähän oikeasti kämppikset todistavat tuon statuksensa?

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Köyhyys on hyve.

    Fastro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    tottakai pitää tasottaa. yhteiselosta on kuitenkin sen verran hyötyä, et yksinäisempiä pitää sääliä. (ottamalla toiselta pois, ja vaikka siltä yksinäiseltäkin).
    suurin osa kämppiksistä on avopuolisojansa.

    edit: ja köyhyys on hyve

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tulee ihan mieleen se imatralainen labiilidepiilipolitikkosaarnamiesrokkari Marko Lind....

    pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siellä lukee Jyrkin "sano EI"-sivuilla jotta uusi artikkeli 1-2 viikon välein. Kiva että tietää odottaa! (Tämä oli siis sarkasmia, tai onko se ironiaa)

    Kiva tietää jo etukäteen ennen vaalikoneita ja muuta hömppää ketä ei ....ttu varmastikaan äänestä!

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Per(s)usSuomalaisena olisin tuossa otsikon asiassa kyllä enempi huolissani tuollaisesta, että ihmisten vastuu itsestään & lähimmäisestään , tässä tapauksessa ja etenkin, taloudellinen vastuu on aivan hukassa; Sossu maksaa!

    juishi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Odotan innolla sitä hetkeä kun Mikael Ebeling löytää Palasokerin kampanjointikanavakseen.

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Vakavasti ottaen, mitenkähän oikeasti kämppikset todistavat tuon statuksensa?


    Siveysvyö? Munalukko? Heterottomuus-/heteroustodistus? On aikoja taas eletty.... voi voi... :shock:

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ....ttu


    Erittäin hyvin sanottu siellä. :wink:

    aloc kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Köyhyys on hyve.


    Ai je. Poverello.

    huu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    PERHEITÄ EI SAA HAJOTTAA


    Huuta ei saa hajottaa - CAPSIT pistää ikävästi silmään näissä otsikoissa ja yleensä aina niiden käyttäjällä on itkuraivarit menossa tai tulossa eli viestin sisältökin on sitä samaa huttua mitä löytyy aina välistä työsähköpostista.

    Korjaus, siis ei otsikot ahdista vaan viestin aihealueet capseilla ponnahtaa ikävästi esiin ja tulee mieleen että ko. aihealueen aloittaja pitää omaa asiaansa parempana kuin muut aihealueet ja näinollen tämä pitää tuoda esiin tällä tavalla.