Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ketä on linjoilla

Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten (9 kommenttia)
Eikö oikea muoto olisi Keitä on linjoilla? Kielen asiantuntijat huomio!

+/- saldo : 0 |

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vielä oikeampi lienee Kuinka monta on linjoilla, kun missään ei kerran mainita nimiä.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu, tästä se hyvä tulee kun alatte etsimään Palasokerista kielioppi- ja kirjoitusvirheitä. Ei hommat lopu. Varsinkin kun tuo alusta joka koko komeutta pyörittää, on koodattu tukemaan monikielisyyttä, eli erikieliset sivut kursitaan kokoon kielitiedostoista. Suomen kieli istuu todella hyvin englannin lauserakenteisiin :P.

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No minä esitän sellaisen ehdotuksen että siinä voisi ihan hyvin näyttää keitä ne paikalla olevat käyttäjät ovat. Jos sen näkee jo jostain niin en ole onnistunut löytämään.

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä minä ainakin näen siitä alapuolelta käyttäjätunnukset.

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinkö se meneekin, sanavalinnoista saa sen käsityksen että siinä on vain juuri poistuneet käyttäjät. Jos sanon "herra X kävi täällä viisi minuuttia sitten" niin kyllähän se minun mielestäni tarkoittaa sitä että herra X ei ole paikalla.

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai, tarkoitit tuota sivun vasemmassa laidassa olevaa juttua. Kun klikkaat "Foorumien pääsivu" -linkkiä niin sivun avauduttua alalaidassa on myös teksti Ketä on linjoilla ja sen alla esim. juuri nyt Janus, Viukkis.

  jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin ketkä on foorumissa.

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu, tästä se hyvä tulee kun alatte etsimään Palasokerista kielioppi- ja kirjoitusvirheitä.


  Tietenki voijaan aatella että kaikki rupiaa käyttään puhekieltä :D Turha spedeily kieliopista on rasittavampaa ku kielioppivirheet ;)

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vasemmassa laidassa on boxi nimeltä Kävijät missä näkyy että millonkas ko. käyttäjä on viimeksi sivun täältä lataillut. Edes Oraakkelin kristallipallosta ei näe milloin kävijä on ladannut viimeisen sivut, eli milloinka ko. käyttäjä voitaisiin katsoa poistuneeksi varsinkin kun harva taitaa kirjautua ulos ellei ole jollain julkikoneella. Foorumin alalaidassa näkyvät käyttäjät linjoilla tarkoittaa foorumia käyttäneitä jamppoja ja eevoja. Nämä kaksi asiaa sisältävät eri informaatiota koska:

  a) Palasokeri != keskustelufoorumi
  b) Palasokeri > keskustelufoorumi

  Jotta tällaista. Jos nuo ovat häiritsevästi ristiriitaisia tietoja, voidaan toinen tai molemmat poistaa käytöstä. Siis nuo online-käyttäjätiedot.\n[Muokattu 24/10/2002 / Jake]