Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

3.11 HKI: Larkin Grimm (usa), Vuk & Markku Lahtelan Sirk

Tuukka/KeNo kirjoitti noin 17 vuotta sitten (1 kommenttia)
Larkin Grimm palaa Helsinkiin

Perjantaina 3.11 Klo 21.00-01.00 Ravintola Kirjassa (Kirjatyöntekijänkatu 10), Helsingissä.
Liput 6 euroa. Ovet aukeavat 21.00 ja HUOM ensimmäinen bändi aloittaa jo 21:30.

Syksyllä, päivän pimentyessä ja lätäköiden täyttäessä jalkakäytävät, on paras aika hiljentyä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Sitä onkin tarjolla sympaattisen Ravintola Kirjan illassa perjantaina 3.11 kolmen, erilaisen esityksen voimalla.

Yhdysvaltalainen LARKIN GRIMM kiertää maailmaa tiuhaan. Folk-laulajattaren ensiesiintyminen Suomessa oli vasta kuluvan vuoden tammikuussa, mutta jo nyt hän palaa iloksemme, nyt uusimman The Last Tree-levyn julkaisun kunniaksi. Larkin Grimm edustaa sitä yhdysvaltalaisen folk-tradition psykedeelisempää haaraa (mm. Espers, 6 Organs Of Admittance, Devendra Banhart), joka on viime vuosien mittaan kerännyt runsaasti huomiota musiikkilehtien taholta niin kotimaassaan, kuin täällä Euroopassakin. Larkinin musiikki on hämmentävän kaunis sekoitus primitiivisintä bluesia ja esoteerista hippifolkkia, joka on erityisesti elävänä esitettynä voimakkaimmillaan.
Kotisivu: http://www.larkingrimm.com/


Suomeen Yhdysvalloista palannut Emily Cheeger on kasvattanut VUK-projektinsa yhden naisen yhtyeestä yhdeksän henkiseksi ryhmäksi, jossa Cheegerin omaa vokaalitaiturointia tukee peräti neljä henkinen taustalaulaja-katras. Vukin musiikki poukkoilee melkoiseen moneen suuntaan, luvassa lienee kuitenkin eteeristä, psykedeelistä pop-musiikkia, josta tarkka kuulija voi kuulla kaikuja niin P.J.Harveystä, bulgarialaisesta kuoromusiikista kuin Einstürzende Neubautenista.
Esikoislevyn julkaisi helsinkiläinen Verdura vuonna 2003, uutta levyä huhuillaan ensivuodeksi Next Big Thing Recordsin toimesta.
Kotisivu: http://www.myspace.com/vukmusic


Kevyt Nostalgia julkaisi keväällä MARKKU LAHTELAN SIRKUKSEN esikoislevyn ”Vol.1”. Trion musiikkia voisi kuvata kokeelliseksi rock-improvisaatioksi, jossa tosin pääpainotus sanalla kokeellinen, ei rock. Sähköurkujen huminan sekä erilaisten elektronisten äänien päälle yhtye rakentaa vaikuttavia äänirakennelmia milloin sähköisillä ja akustisilla kitaroilla, erilaisilla lyömäsoittimilla sekä saksofonilla.
Kotisivu: http://www.kevytnostalgia.org/sirkus/


Tervetuloa!

+/- saldo : 0 |

  Hopkins kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aihe on todella ajankohtainen.

  Tänä iltana Larkin Grimm on mahdollista nähdä Hämeenlinnassa.
  Mukana myös:

  Es & Tomutonttu
  -Maestrot, jotka tunnetaan myös mm. Kemiallisten Ystävien ja Kiilan riveistä, tuottavat abstraktia ja toismaallista äänikudelmaa erilaisia efektejä, samplereita ja kaikenlaisia soivia esineitä
  hyödyntäen.
  http://www.escycle.com
  http://www.kemiallisetystavat.com/tomutonttu/

  Tulasi
  -"New Wave of Finnish New Age." Nämä herrat taasen vaikuttavat kokoonpanoissa, kuten Vapaa, Free Players ja Kosminen Perhe.

  Paikka on Hälläpyörä (Raatihuoneenkatu 3).
  Liput 4€, narikka sisältyy hintaan. Tervetuloa!