Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

NATO

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 18 vuotta sitten (59 kommenttia)
Ei Natolle

Nato, aviomiehen sisar, vahtii sinua kuin haukka ettet vain käy vieraissa. Asiasta on olemassa oikein tutkimuskin, jossa tutkittiin eri sukulaisten suhtautumista pettämiseen. Nato ei vahtinut veljeään, mutta veljenvaimoa sitäkin tarkemmin.

Kansanäänestys, sanahelinää. Mikäli meille tarjotaan kansanäänestysmahdollisuutta, kaivetaan taas jokin vanha nootti ministereiden pöytälaatikosta ja pelotetaan kansalaisia äänestämään Naton puolesta. Taisi tapahtua viimeksikin näin. Venäjän ja Suomen välillä vaihdetaan 3-5 noottia viikossa (kirjeenvaihtokyselyä) ja mikäli ko. nootti on yli viikon vanha, en laittaisi mitään painoarvoa sen sisältöön tai uutisoisi sitä tuoreena asiana. Viimeksi vedottiin yli puolivuotta vanhaan noottiin, hienoa mediapeliä.

Keskustelin kerran erään asiantuntijan kanssa Natosta ja siihen mahdollisesta kuulumisesta. Hän totesi minulle näin:

”Entiset ”itä-blokinmaat” halutaan liittää Natoon turvavalliksi Venäjää vastaan, tähän listaan kuuluu myös Suomi. Mikäli ydinsota joskus syttyy voidaan Saksa ja Norja pelastaa torjuntaohjusten pudottaessa ydinromun, ydinasein jo tuhotulle ”itä-blokinmaille”. Mikäli Suomi ja Ruotsi säilyvät puolueettomina on ainoa moraalinen teko pudottaa torjuntaohjuksilla ydinohjukset itämereen. Jos eivät kerkiä, niin Norja on uhrattava vaikka kokonaan. Tämä siksi, ettei historian kirjoissa näytä hyvälle, mikäli puolueeton valtio tuhotaan. Mikäli niitä on sitten joku lukemassa ja kirjoittamassa. Jos ei ”itä-blokinmaita” saada värvättyä on Englannin ja Ranskan kohtalo vaakalaudalla, Saksa on ainakin menetetty.” Olen täysin samaa mieltä.

Itse uskon puolueettomaan Suomeen ja sen vahvaan omaan puolustukseen, miinoineen ja pioneereineen. On mielestäni virhe poistaa pitkälle kehitetty miinoitusjärjestelmämme. Meidän ei tule liittyä mihinkään sotilasliittoutumaan tai edes harkita sitä, olkaamme puolueettomia.

Karjalan palautus ei tule kysymykseen ikinä, jos kuulumme johonkin sotilasliittoon. Venäjälle voisi olla jopa eduksi, luovuttaa kaikki valloitetut alueet takaisin. Pohjoisessa yhteinen raja Naton kanssa poistuisi ja Suomi joutuisi huolehtimaan alueen ilmatilanvalvonnasta, puhumattakaan rajavalvonnasta sekä puolustuksesta. Mikäli Suomi on itsenäinen eikä kuuluisi EU:n, tämäkin asia olisi Venäjälle vain eduksi. Voimme tehdä EU:n kanssa erityisen kauppaliiton, mutta ei meidän tarvitse kuulua siihen. Tosin sopimusten tulee jatkossa pitää ja eihän tästä voi Venäjää syyttää vaan Neuvostoliittoa. http://www.prokarelia.net/contract/?x=hkk-1934-jatko


Venäjä on meille ennemmin mahdollisuus kuin uhka. Pyrkikäämme kehittämään kauppasuhteemme entistä paremmiksi ja hiomaan sekä hienosäätämään kauppaa maidemme välillä. Toistensa kanssa kiinteässä yhteistyössä olevat maat harvemmin sotivat. Tässä asiassa EU on jopa este, hyväksyntä täytyy saada Brysselistä asti.

Ensimmäiset poikamme tai tyttömme saapuvat sinkkiarkussa kotiin jostain
selkkauksesta, joka on kaukana meistä nähden. Emme me voi irtautua Natosta noin vain. Emme ole voineet irtautua EU:stakaan vaikka olemme nettomaksajia ja sellaisina pysymme. Tässä ovat luvut 1995-2003 ja nyt vielä enemmän.

http://taloudenrakenteet.vatt.fi/fin/index.cfm?page=kaaviot.cfm&vo_id=12&menu=4


http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_2000/9.kesakuu/eubu2300.htm


Perussuomalaisten Uudenmaan vaalipiirin
Kansanedustajaehdokas 2007
Jyrki Vaskela

+/- saldo : 0 |

  Fastro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei NATO:lle. Miksei vaikka "koko maailman puolustusliitto". north atlantic..

  Venäjän on uhka ja mahdollisuus.

  Onneks suomella on miinat. Kyllä niillä voitetaan.

  Tuuripeliähän tämä ei ole. Ei Venäjä olisi milloinkaan voinut valloittaa Suomea.

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei Natoon kannata liittyä. Suomi joutuisi ostamaan isot määrät aseita ja sitä ei meidän talous kestäisi... tai ainakin veroja tulisi lisää maksettavaksi.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän sen jo ala-asteella oppi, että kannattaa kuulua isoimpien poikien jengiin ja kiusata pienempiä; se on kivempi kuin joutua itse kiusatuksi.

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei kannata, kiusatuista kasvaa aikuiseksi vahvoja luonteita ja silloin kiusaajat saavat tuta kusipäisyytensä.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  EI Vaskelalle.

  pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  EI Vaskelalle.

  Samaa mieltä.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielummin Natoon kuin vaskelalle kylään

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko semmosesta NATOSTA apua? Lupaavat vaan. Sitten vaaditaan joukkoja Irakiin ja muuta kivaa. Kun Suomi lopulta 50 vuoden päästä tarvitsee apua, on tehty joku salainen sopimus taas. Ensin lähetetään pari lentsikkaa varusteina ja sitten unohdetaan.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko semmosesta NATOSTA apua? Lupaavat vaan. Sitten vaaditaan joukkoja Irakiin ja muuta kivaa. Kun Suomi lopulta 50 vuoden päästä tarvitsee apua, on tehty joku salainen sopimus taas. Ensin lähetetään pari lentsikkaa varusteina ja sitten unohdetaan.


  Juuri niin. Kylmän sodan viimeinen linnake ja amerikkalaisten hiekkalaatikkokerho.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  VASKELA HOI, ET VARMAAN LUE TÄTÄ MUTTA KERROS POSTIPOJAN OMINAISUUDESSA MITÄ TYKKÄÄT NYKYISISTÄ POSTIMAKSUISTA. EIKÖHÄN TEHDÄ VALLANKUMOUS KAHTEEN PEKKAAN JA KANSALLISSOSIALISOIDAAN POSTI TAKAISIN SUOMALAISKANSALLISEKSI VALTIONYRITYKSEKSI. SOSIAALIDEMOKRAATTINEN SUURPÄÄOMA TEKI POSTISTA LIIKEYRITYKSEN, MINKÄ SEURAUKSENA POSTIKONTTORIT MUUTTUI R-KIOSKEIKSI JA "HALVIN" PAKETTIMAKSU ON 7.10. LAITETAAN SIVARIT, TYÖTTÖMÄT JA MUU YHTEISKUNNAN MÄDÄNNÄISAINES LAJITTELULEIREIHIN TÖIHIN, NIIN EIKÖHÄN NE KUSTANNUKSET PYSY KURISSA JA KUSTI POLKEE TAAS ENTISEEN TAPAA. EIKS JEH?

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän tuo ole kansallissosialista vaan kommunistista toimintaa.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  VASKELA HOI, ET VARMAAN LUE TÄTÄ MUTTA KERROS POSTIPOJAN OMINAISUUDESSA


  Moi kaiffarit. Mulla ei ole elämää mutta mulla on tällainen blogi täällä:

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Weblog&file=index&jop=browse&mode=view&id=627


  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Artikkelini odottaa julkaisua, ei kaikkea kerralla onhan tässä vielä aikaa vaaleihi, mutta olen rautarouvan mallia vastaan. Ei meillä ole oikeutta myydä kansallisomaisuutta.
  T: Jyrki Vaskela
  PS. Luen kyllä ja yritän vastata heti, kun kysytään.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos itsenäisen Suomen armeija joutuisi nyt kohtaamaan vihamielisen ryssän, niin elämä olisi vuoden sisällä yhtä perestroikaa.

  Suomalainen asevelvollisuusarmeija on järjestelmänä muutenkin ulkoilmamuseo. En näe mitään pätevää syytä nykymuotoisen -koko ikäluokka kutsuntoihin- systeemin ylläpitoon.

  Armeija ei tee pojasta miestä ja maahyökkäys idästä nykyisessä ulko- ja kauppapoliittisessa tilanteessa on yhtä todennäköinen kuin marsilaisten hyökkäys taivaalta.

  Esittäkääpäs vaihteeksi joku asia-argumentti sitä Natoa vastaan.

  pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  HÄN lukee meidän jorinoitamme.

  Mutta kun ei oikein enää jaksa lukea niitä Vaskelan pitkiä, sekavia selontekoja joissa on jokunen "sokeripala" kaiken sössötyksen seassa.

  Ainoa mihin tämän ehdokkaan kirjoitukset ovat johtaneet on, että harvoin sitä tietää jo 1/2 ennen vaaleja ketä EI äänestä.

  JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On se NATO asia ihan tärkeä joo...mutta ihmettelen, että näin vaalien lähestyessä kenelläkään ei ole mitään sanottavaa Suomen järkyttävästä kaavoitus -ja asuntopolitiikasta.

  Kiinteistöjen hinnat ovat nousseet 200 prosenttia viimeisen kolmentoista vuoden aikana...samaan aikaan, kun palkat ovat nousseet 20-30 prosenttia. Euroopan harvimmin asuttu maa, jossa ihmiset asuvat helvetin ahtaasti ja kalliisti... ja maksavat tonteistaan ja asumisestaan aivan mielettömiä hintoja. Kaikki asuntoihin upotettu raha on pois luonnollisesta kulutuksesta, joka taas laman alkaessa kusahtaa jaloille, niinkuin viimeksikin.

  Pk-seutu on täynnä ihmisiä, jotka vastustavat kaikin voimin kaikkea rakentamista ja luonnollista kehitystä. Pääasia tuntuu olevan Orwellmaisten ja toinen toistaan sairaampien holhousjärjestelmien kehitteleminen...kameravalvonnat, ym.

  Kakaratkin osoittavat mieltään jostain Kiinan ihmisoikeuspolitiikasta, asioista jotka eivät meidän asioihimme vaikuta hevon v**un humppaa. Pelastakoot valaat ja sademetsät siinä samalla sitten. Olen varmaan hirvittävä narsisti ja itsekeskeinen ihminen, mutta minusta olisi paljon tärkeämpää hoitaa ensisijaisesti meille suomalaisille tärkeät asiat kuntoon.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mutta kun ei oikein enää jaksa lukea niitä Vaskelan pitkiä, sekavia selontekoja joissa on jokunen "sokeripala" kaiken sössötyksen seassa.[/quote]

  Edelleen on ihan ilmeistä, että ne Vaskelan kirjoitukset ovat sisältäneet äärettömän paljon parempia argumentteja noista asioista kuin mitä tämän foorumin Vaskela-vastustusrintama on saanut aikaan. Täältä on kaikunut lähes simputuksen kaltaista kollektiivista dissaamista. Mitään asia-argumentteja en ole nähnyt, lähinnä pelkkää Vaskelan kirjoitustaitojen ivaamista. Uskonkin, että jos Vaskela ei olisi perussuomalainen vaan esimerkiksi vihreä homoseksuaali niin hänelle löytyisi täältä valtavasti tukijoita, ja tällaiseen koulukiusaamisen kaltaiseen hyökkäykseen syyllistyviä pidettäisiin (tietenkin aiheesta) tyhminä natsisikoina.

  [quote]Ainoa mihin tämän ehdokkaan kirjoitukset ovat johtaneet on, että harvoin sitä tietää jo 1/2 ennen vaaleja ketä EI äänestä.


  Minä olisin kuten tiedetään jo äänestänyt Vaskelaa mutta vaalit eivät olleet silloin kun halusin. Nyt ei tiedä taas miten käy. Esimerkiksi 100 eurolla äänestän ihan ketä tahansa, mikä ihan vaan vinkkinä kaikille mahdollisille kansanedustajaehdokkaille jotka tätä lukevat. Tilinumeron laitan privana ja ensi viikolla hinta voi olla jo noussut.

  JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Esittäkääpäs vaihteeksi joku asia-argumentti sitä Natoa vastaan.


  Turha jauhaa. Suomi tulee liittymään NATO:on. Se asia on päätetty jo kauan sitten. Nyt vain täytyy pikkuhiljaa alkaa muokkaamaan kansan mielipidettä, kuten aikanaan EU:n... ja viidennen (ja tulevan kuudennen) ydinvoimalan kanssa.

  Hallituksen vapaa sana, eli Helsingin Sanomat kyllä osaa homman.

  Eli on siis ensisijaisen tärkeää, että tuo kymmeniä MILJOONIA EUROJA hallitukselta vuosittain "kuljetustukena" nauttiva "riippumaton" sanomalehti kannetaan jokaiseen torppaan.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä ainakin vastustan vaalimainontaa palasokerissa, en sinänsä oikeasti piittaa siitä kuka kirjoittelee. Vaikka vaskelan tilalla olisi kuka tahansa eduskuntaan pyrkivä, suhtautumiseni on sama. Mutta asiaan en voi muulla tavalla vaikuttaa, koska sana on vapaa. V*ttuilen siis vain.

  JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No joo...onhan se vähän niin ja näin. Mutta minun puolestani saa kirjoittaa ja osallistua keskusteluun. Eihän tuo nyt mikään spämmibotti sentään ole.

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei nyt mikään sortsi sentään, myönnetään... V*tuttaa vaan tuo vaalimainospopulismi. Aivan sama mikä puolue on kyseessä.

  Yawn kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Edelleen on ihan ilmeistä, että ne Vaskelan kirjoitukset ovat sisältäneet äärettömän paljon parempia argumentteja noista asioista kuin mitä tämän foorumin Vaskela-vastustusrintama on saanut aikaan. Täältä on kaikunut lähes simputuksen kaltaista kollektiivista dissaamista. Mitään asia-argumentteja en ole nähnyt, lähinnä pelkkää Vaskelan kirjoitustaitojen ivaamista. Uskonkin, että jos Vaskela ei olisi perussuomalainen vaan esimerkiksi vihreä homoseksuaali niin hänelle löytyisi täältä valtavasti tukijoita, ja tällaiseen koulukiusaamisen kaltaiseen hyökkäykseen syyllistyviä pidettäisiin (tietenkin aiheesta) tyhminä natsisikoina.


  Homoseksuaali äänestämässä hedelmyshoitoa vastaan huutavaa Vaskelaa? Think again. Ja vastaisuudessa annetaanhan kaikkien kukkien kukkia vapaasti? Ihan vaan näin heterona veistelen...

  Kivaa, että vanhat kunnon "vihreät" ja "homoseksuaalit" voidaan kuitenkin aina kierrättää keskustelussa tuollaisina vähemmistön ja epäonnistujien perikuvina.

  pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan Vaskelan juttujen taso parantunut, mutta olen samaa mieltä Lerxstin kanssa että eniten harmittaa piilo-vaaliminonta (ei se kovin piiloa kyllä ole!).

  Ja eniten huvittaa vieläkin se epätoivo joka ajaa miehen kirjoittamaan vaalimainontaa kaikkiin foorumeihin koko maailmankaikkeudessa. Voisi hieman vailkoida, sillä nyt se on kyllä enemmän anti-kampanja.

  Kyllä Vaskelan mielipiteet olisivat ilman tukeani vaikka hän olisi raidallinen hetero. Emme me kai ihan tyhmiä ja vailla omia mielipiteitä ole. Emmekä me ääntämme myy.

  Nimim. Tyhmä natsisika jolla Jyrki Vaskela paita

  JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei nyt mikään sortsi sentään, myönnetään... V*tuttaa vaan tuo vaalimainospopulismi. Aivan sama mikä puolue on kyseessä.


  Ja kaikkihan ne ovat samaa paskaläjää. Mitään ideologisia eroja ei juuri ole jäljellä. Suomen Pyhä Kolminaisuus vetää yhtä köyttä suurpääoman ja viranomaisvallan puolesta kansaa vastaan.

  Melkein kaikissa kehittyneissä demokratioissa ollaan menty kaksipuoluejärjestelmään, mutta meillä kolmesta kaksi aina kähmii vallan...ja yhtä kierrätetään. Näin ei voida koskaan näyttää yhtään vastuullista tahoa yhteenkään päätökseen. Tilanne on aika pitkälle sama, kuin entisessä Neuvostoliitossa.

  On demokratian irvikuva, että demarit ja porvarit istuvat samassa hallituksessa. Nuorsuomalaisilla on jotain ihan ok ajatuksia, mutta hekin ovat naurettavan naiiveja tuon muka kaikkivoipan "vapaan kilpailun" ideologian rummutuksessaan. Suomessa on valtava kysyntä jollekin uudelle ja mullistavalle suuntaukselle, mutta kanavaa sille ei ole tarjolla. Oikeistopuolueet ovat menneet totaalisesti metsään vieroittaessaan itsensä tavallisen duunarin arjesta ja tarpeista.

  Ai mitä oikeistopuolueet muka duunareista välittävät? No...maailma kun on pikkuhiljaa muuttumassa. Duunarit tienaavat kohta puolet enemmän, kuin Akavalaisten valkokaulusköyhälistö. :D

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän tuo ole kansallissosialista vaan kommunistista toimintaa.

  Kansallissosialistisessa ja/tai fasistisessa systeemissa kaikki noinkin isot sydeemit kuin postilaitos kuuluu automaattisesti valtion omistukseen, usko pois. Huono asia? Vaikka esim. Tele työllisti joutosakkia ja oli tehoton, ei se ainakaan heittänyt rahaa huvikseen pois kuten Sonera.

  KEKKONEN TAKAS.
  - Kekkosen Suomi oli muuten hiton lähellä fasistista korporaatiomallia kaikkine valtionyrityksineen.. ja mikä tärkeintä, tuona aikana TV-kuuluttajat oli valkolaisia.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  On demokratian irvikuva, että demarit ja porvarit istuvat samassa hallituksessa.

  Ja nykyinen suomalainen nuori on ihmisen irvikuva, kun se ei osaa päättää ollakko prole-bolsevikki vai amerikan serkku. Kaikki heti ja ilmasex, joku muu maksaa. Mulla on rastat ja täitä päässä, miksei julkinen terveydenhoito pelaa????

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikeistopuolueet ovat menneet totaalisesti metsään vieroittaessaan itsensä tavallisen duunarin arjesta ja tarpeista.


  Sanoisin, että demarit ja viherpiipertäjät ovat ihan samanlaisia tuossa asiassa. Jokainen, jolla ei ole, tai ei ole koskaan ollutkaan kosketuspintaa kätten töihin, vieraantuu siitä aivan varmasti.

  Edit: Enkä nyt tarkoita sitä "handmade in Finland" -läppää... :lol:

  Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Ja nykyinen suomalainen nuori on ihmisen irvikuva, kun se ei osaa päättää ollakko prole-bolsevikki vai amerikan serkku. Kaikki heti ja ilmasex, joku muu maksaa. Mulla on rastat ja täitä päässä, miksei julkinen terveydenhoito pelaa????


  Eikä julkisetkaan pelaa, kun eivät kotiovelta hae! :lol: Kohta kyllä vähintäänkin joku provoutuu, veikkaan... :lol:

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Suomalainen asevelvollisuusarmeija on järjestelmänä muutenkin ulkoilmamuseo. En näe mitään pätevää syytä nykymuotoisen -koko ikäluokka kutsuntoihin- systeemin ylläpitoon.

  IHAN OIKEIN. HYVÄ ETTÄ BOLSEVIKIT EIVÄT SAA ASEENKÄYTTÖKOULUTUSTA. JATKAKAA SAMAAN MALLIIN.

  Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei kannata, kiusatuista kasvaa aikuiseksi vahvoja luonteita ja silloin kiusaajat saavat tuta kusipäisyytensä.


  Taitaa olla toiveajattelua pahimmasta päästä, tämä, vai pelkkää eloonjäämisstrategiaa? Esimerkkejä, pyydän! 8)

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika vaikea saada ketään täällä oikein provosoitumaan... Parempi kai niin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sanoisin vielä tohon yleiseen asevelvollisuus-asiaan, että kyllä isolle reserville voi löytyä muutakin käyttöä kuin ryssän paimentaminen. Jos ei niitä keksi, niin voi-voi. Pidetään peukkua, että mikään rajantakainen ydinreaktoiri ei pimahda. Nimittäin jos pimahtaa, voi olla että löytyy tarvetta ihmisille, jotka osaavat käyttää lapiota tai pystyttää kenttäkeittiön.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nimittäin jos pimahtaa, voi olla että löytyy tarvetta ihmisille, jotka osaavat käyttää lapiota tai pystyttää kenttäkeittiön.


  Hah. Akatkin osaavat lapioida ja keittää hernekeittoa.

  JiiPee kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  - Kekkosen Suomi oli muuten hiton lähellä fasistista korporaatiomallia kaikkine valtionyrityksineen.. ja mikä tärkeintä, tuona aikana TV-kuuluttajat oli valkolaisia.


  Pitää paikkansa. Samoja piirteitä on suomalaisessa yhteiskunnassa vieläkin. Hyvänä esimerkkinä AY-liikkeen jatkuva sotkeutuminen puoluepolitiikkaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hah. Akatkin osaavat lapioida ja keittää hernekeittoa.

  Joo muttei sivarit.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No siis vakavasti ottaen.. pahassa paikassa ja isoissa mittasuhteissa hommat sujuu paremmin pioneereilta ja huoltomiehiltä. Jos sosiologi-sivarille antaa lapion käteen ja sanoo että nyt laitetaan 100000 siviiliuhria hautaan, se sanoo että siviili on militaristisen kielenkäytön keinotekoinen konstruktio ja menee syömälakkoon.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos sosiologi-sivarille antaa lapion käteen ja sanoo että nyt laitetaan 100000 siviiliuhria hautaan, se sanoo että siviili on militaristisen kielenkäytön keinotekoinen konstruktio ja menee syömälakkoon.


  Heh. Toi on muuten hyvä pointti. Siis tuo siviili on militaristisen kielenkäytön konstruktio. Loppuilta menee sitä pohtiessa.

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja nykyinen suomalainen nuori on ihmisen irvikuva...
  Mulla on rastat ja täitä päässä...

  Jäin miettimään noita kahta lausetta, ovatko ne ristiriidassa vai täydentävätkö ne toisiaan?

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikeistopuolueet ovat menneet totaalisesti metsään vieroittaessaan itsensä tavallisen duunarin arjesta ja tarpeista.


  Sanoisin, että demarit ja viherpiipertäjät ovat ihan samanlaisia tuossa asiassa. Jokainen, jolla ei ole, tai ei ole koskaan ollutkaan kosketuspintaa kätten töihin, vieraantuu siitä aivan varmasti.

  Edit: Enkä nyt tarkoita sitä "handmade in Finland" -läppää... :lol:

  Siispä pidetään vähintään ainakin asevelvollisuus kosketuspintana kätten töihin miehille. Miehet sitten antavat naisille kosketuspintaa.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja nykyinen suomalainen nuori on ihmisen irvikuva...
  Mulla on rastat ja täitä päässä...

  Jäin miettimään noita kahta lausetta, ovatko ne ristiriidassa vai täydentävätkö ne toisiaan?

  Sanotaan niin, että mulla ei ole oikeastaan yhtään hyvää kaveria, joka olisi käynyt armeijan ja että mulla on itsellä ollut joskus hiukset perseeseen asti, mutta tästä huolimatta olen suurinpiirtein tosissani siinä mitä sanon.

  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yle+Suomi+on+hankkimassa+USAsta+koe-er%C3%A4n+t%C3%A4sm%C3%A4pommeja/1135222686725


  Vähän päivitystä Suomen Nato-valmiuteen.

  Fastro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  nii ja paskat sivistyksestä ja kallista vehkeistäkin (suomalaisilla on parasta spermaa (ainaki pohj. maissa))

  kaikille pyssyt kätee ja terroristeiks, jos tänne hyökätään. menee sitte vähän siviilejä, mummojaki samalla

  ei mutta onhan tässä jotakin pointtia - siis että puolustus-, ei hyökkäyssota. (paitsi puolustushyökkäys?) Että miehitys ei ois järkevää. Tapetaan naiset ja ne vihreät pikkumiehet eli homot, ni ei jaa miehittäjille mitää. kääk, lapset

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapetaan naiset ja ne vihreät pikkumiehet eli homot, ni ei jaa miehittäjille mitää. kääk, lapset

  No löytyhän se viimein se todellinen syy hyökkäyksille toisiin valtioihin. Syy ei olekaan aatteellinen tai poliittinen, vaan seksuaalinen. Varmaan monenkin mielessä käynyt, että mitkä ovat päättäjien todelliset tarkoitusperät kannattaessaan sotia... noniin... päättäjät haluaa hillua... äkkiä tutustumaan sotaoloihin.

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olemmeko tulleet vaiheeseen, jossa NATO-politiikan seuraava vaihe on enää vain päättää Natoon liittymisestä kokonaan, kysyi puhemies Lipponen valtakunnallisilla Natoon liittymisen lahjustenottamispäivillä tänään Lahdessa. (viestimielikuvaa on muokattu)

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Turvallisuutta ei saa aseilla. Voi olla, että tämän oivaltamiseen menee ihmiskunnalta vielä kauan. Sitä en tiedä kauanko tämä planeetta kestää ilmastonsa puolesta. Nyt näyttää kyllä sää jo sellaiselta, ettei tässä enää mikään Nato auta (pikemminkin tarvittaisiin Pato).

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksi ulkoministeri Kanerva meni yhdyvaltoihin?
  Kanerva tapasi siellä mm. puolustusministeri R. Gatesin ja ulkoministeri C. Ricen.
  Jo aiemmin Rice oli vailla lisää sotilaita Afganistaniin ja nyt Gates moitti jäsenmaitaan haluttomuudestaan osallistumaan terrorrisminvastaiseen sotaan esim. Afganistanissa.

  Toivottavasti Kanerva ei taivu Natojäsenyyslahjonnalle ja pitää suomalaiset poissa Afganista ja erossa aseiden pakkohankinnoista amerikkalaisista asetehtaista.

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt saatiin ulkoministeriksi lahjomaton mies... meinaa sitä että häntä ei tarvitse USA:n edes lahjoa, jotta Suomi ohjattaisiin Natoon.

  Stubin kannattaisi kuitenkin miettiä Bukarestin Nato-kokouksen antia:
  - Putin sanoi että kylmä sota on päättynyt ja saman sanoi myös Bush (merkittäköön tämä historian kirjoihin)
  - Putin totesi että "pahan valtakunta" (Neuvostoliitto) on kukistunut ja kysyi "mihin maailma tarvitsee enää Natoa.

  Noista voivat myös Nato-myönteiset alkaa miettimään miksi Suomen pitäisi liittyä Natoon... ainoaksi syyksi saattaisi jäädä että "viimeinkin pääsee kumartaessa pyllistämään oikeaan suuntaan"... mutta siinäkin voisi miettiä uudestaan ajatuksiaan, sillä Venäjä tekee nykyisin yhteistyötä Naton kanssa.

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rauhanturvatoiminta kuten sotakin on aseteollisuuden subventointia. Kaikki armeijat on lakkautettava, ensimmäisenä Suomen armeija. Turvallisuutta ei saa aseilla eikä maailmaa polarisoivilla väkivallan liittoutumilla, olivat ne minkä nimisiä tahansa.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  penis.

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Turvallisuutta ei saa aseilla eikä maailmaa polarisoivilla väkivallan liittoutumilla, olivat ne minkä nimisiä tahansa.
  [/quote]
  [quote]
  penis.

  Heh, turvaseksistä Sokrussa ei ole taidettu ennen sepustellakaan.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  piis ja love kaikille

  ttt kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^ mitä oot sä savuissa tai psilocybiineissä, kun oot noin rauhaisalla ja rakastavalla, sekä kaiken lisäksi ärsyttävän hyvällä tuulella? :shock:

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^ mitä oot sä savuissa tai psilocybiineissä, kun oot noin rauhaisalla ja rakastavalla, sekä kaiken lisäksi ärsyttävän hyvällä tuulella? :shock:


  Itse asiassa olen järkyttävän hyvällä tuulella... :wink: En tarvitse kemikaaleja tai savua... Tähän riittää ihan vaan asiat joita en sen enempää kommentoi :wink:

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta voisi ajatella, että NATO:n monikulttuurisuutta, suvaitsevaisuutta, sukupuolten välistä tasa-arvoa, nuorison huomioonottamista sekä köyhyyden ja sosiaalisen eriarvoisuuden kitkemistä voisi paremmin edistää sisältäpäin. Tässä mielessä NATO-jäsenyys voisi olla kannatettava.

  Pitkällä tähtäimellä täytyy tosin pyrkiä kansallisvaltioiden lakkauttamiseen. Meillä ei ole mitään oikeutta eikä velvollisuutta ylläpitää näitä hirvittäviä, luonnottomia raja-aitoja.

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yle+Suomi+on+hankkimassa+USAsta+koe-er%C3%A4n+t%C3%A4sm%C3%A4pommeja/1135222686725

  Vähän päivitystä Suomen Nato-valmiuteen.


  ...ja lisää päivitystä... Suomen natotukikohta Saksaan...

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/06/892281


  Miten on mahdollista että valtion varoja voidaan käyttää tämmöiseen touhuun... tässä on jonkunlaisen salaliiton aineksia olemassa kun ei päätöksiä ja suunnitelmia liittymisestä ole tehty, tai niitä ainakaan ole kansalle julkaistu. Ketkä ovat tämän takana? Yhden henkilön nyt voisi melko suurella todennäköisyydellä tuohon liittää, suomen ulkoministerin.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yle+Suomi+on+hankkimassa+USAsta+koe-er%C3%A4n+t%C3%A4sm%C3%A4pommeja/1135222686725

  Vähän päivitystä Suomen Nato-valmiuteen.


  ...ja lisää päivitystä... Suomen natotukikohta Saksaan...

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/06/892281


  Miten on mahdollista että valtion varoja voidaan käyttää tämmöiseen touhuun... tässä on jonkunlaisen salaliiton aineksia olemassa kun ei päätöksiä ja suunnitelmia liittymisestä ole tehty, tai niitä ainakaan ole kansalle julkaistu. Ketkä ovat tämän takana? Yhden henkilön nyt voisi melko suurella todennäköisyydellä tuohon liittää, suomen ulkoministerin.


  Saisi Nato organisaationa joutua talouskriisiin...

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Come on you big strong men, Uncle Sam needs your help again...."

  ...loput kantsii käydä kuuntelemassa Country Joe & The Fish- yhtyeen levyltä
  "Feel-like-I´m-fixing-to-die-rag" samannimisestä biisistä. Siihen on tiivistetty iso osa olennaista asiasta.

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puolueettomuuden puolesta.


  Kansanäänestys, sanahelinää. Mikäli meille tarjotaan kansanäänestys mahdollisuutta, kaivetaan taas jokin vanha nootti ministereiden pöytälaatikosta ja pelotetaan kansalaisia äänestämään Naton puolesta. Taisi tapahtua viimeksikin näin, EU-äänestyksessä. Venäjän ja Suomen välillä vaihdetaan 3-5 noottia viikossa (virallista kirjeenvaihtoa) ja mikäli ko. nootti on yli viikon vanha, en laittaisi mitään painoarvoa sen sisältöön tai uutisoisi sitä tuoreena asiana. Viimeksi vedottiin yli puolivuotta vanhaan noottiin Venäjän joukkojen siirrosta, hienoa mediapeliä. Puolustukseen erikoistunut armeija ei tarvitse niin paljon varoja kuin hyökkäykseen suunniteltu Natoarmeija. Maamiinat tulee saada takaisin. Suomenarmeija ei kylvä miinoja sattumanvaraisesti, vaan tarkkojen karttojen mukaan. Rypälepommit jäävät luontoon sattumanvaraisesti ja niiden tarkoituskin on hyökkäävä, ei puolustava kuten maamiinojen. Me emme tarvitse hyökkäykseen suunniteltuja kalliita pommeja Hornetteihin. Määrärahoja ei armeijalta tule kuitenkaan supistaan. Vaan säilyttää riittävinä, jotta uskottava oma puolustus säilyy.

  Keskustelin kerran erään asiantuntijan kanssa Natosta ja siihen mahdollisesta kuulumisesta. Hän totesi minulle näin:
  ”Entiset ”itä-blokinmaat” halutaan liittää Natoon turvavalliksi Venäjää vastaan, tähän listaan kuuluu myös Suomi. Mikäli ydinsota joskus syttyy voidaan Saksa ja Norja pelastaa torjuntaohjusten pudottaessa ydinromun, ydinasein jo tuhotulle ”itä-blokinmaille”. Mikäli Suomi ja Ruotsi säilyvät puolueettomina on ainoa moraalinen teko pudottaa torjuntaohjuksilla ydinohjukset itämereen. Jos eivät kerkiä, niin Norja on uhrattava vaikka kokonaan. Tämä siksi, ettei historian kirjoissa näytä hyvälle, mikäli puolueeton valtio tuhotaan. Mikäli niitä on sitten joku lukemassa ja kirjoittamassa. Jos ei ”itä-blokinmaita” saada värvättyä on Englannin ja Ranskan kohtalo vaakalaudalla, Saksa on ainakin menetetty.” Olen täysin samaa mieltä.

  Itse uskon puolueettomaan Suomeen ja sen vahvaan omaan puolustukseen, miinoineen ja pioneereineen. On mielestäni virhe poistaa pitkälle kehitetty miinoitusjärjestelmämme. Meidän ei tule liittyä mihinkään sotilasliittoutumaan tai edes harkita sitä, olkaamme puolueettomia. Suomesta on tehtävä jälleen puolueeton ja itsenäinen maa. Meillä on Euroopan suurin tykistö ja luja puolustustahto. Nykyinen poliittinen linjaus on syönyt puolustustahtoa, mutta uskon sen palautuvan puolueettomuuden myötä. Natossa poikamme tai tyttömme saapuvat sinkkiarkussa kotiin jostain selkkauksesta, joka on kaukana meistä nähden. Emme me voi irtautua Natosta noin vain, jos siihen liitymme.

  Mikäli Suomi on puolueeton ja itsenäinen valtio eikä kuuluisi EU:n, tämäkin asia olisi Venäjälle vain eduksi. Sopimukset jotka jäävät voimaan ETA kauppaliitto, Shengen takaa vapaan liikkumisen ja ETYJ turvaa rauhan Euroopassa. Venäjä on meille ennemmin mahdollisuus kuin uhka. Pyrkikäämme kehittämään kauppasuhteemme entistä paremmiksi ja hiomaan sekä hienosäätämään kauppaa maidemme välillä. Toistensa kanssa kiinteässä yhteistyössä olevat maat harvemmin sotivat. Tässä asiassa EU on jopa este, hyväksyntä täytyy saada Brysselistä asti.

  Jyrki Vaskela Isenäisyyspuolue.

  Jos haluat vaikuttaa liity meihin.

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  [quote]http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yle+Suomi+on+hankkimassa+USAsta+koe-er%C3%A4n+t%C3%A4sm%C3%A4pommeja/1135222686725

  Vähän päivitystä Suomen Nato-valmiuteen.


  ...ja lisää päivitystä... Suomen natotukikohta Saksaan...

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/06/892281


  Miten on mahdollista että valtion varoja voidaan käyttää tämmöiseen touhuun... tässä on jonkunlaisen salaliiton aineksia olemassa kun ei päätöksiä ja suunnitelmia liittymisestä ole tehty, tai niitä ainakaan ole kansalle julkaistu. Ketkä ovat tämän takana? Yhden henkilön nyt voisi melko suurella todennäköisyydellä tuohon liittää, suomen ulkoministerin.[/quote]

  Saisi Nato organisaationa joutua talouskriisiin...


  Vaan ei joudu... Samaan aikaan nyt lehdissä kirjoiteltiin Vanhasen haluavan korottaa veroja n. 5% ja Suomen olevan yksi kiinnostuneista asiakkaista hankkimaan uusia F35-hävittäjiä.
  1+1=Natoon menoa valmistellaan koko ajan.