Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ektrometalli

AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten (6 kommenttia)
Onko kukaan tutusunut noihin metallibändeihin, minkä levyjä Ektro myy, eli mm. attika, ceti, noisegate, diaboli ja pentagram.
Minkähänlaista mussiikkia nuo ovat.
Kiinnostaa vaan, kun ektro niitä myy.

+/- saldo : 0 |

  Vyötiäinen kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muakin kiinnostaa nuo. Todennäköisesti kyseessä on todella vinksahtanutta metallia.

  EberkJuho kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pentagram (US) on parhaimpia metallibändejä ikinä. Black Sabbathin kanssa ensimmäisiä doom-bändejä. Teki singlejä 70-luvun alussa, mutta jäi "isoveljensä" varjoon. Näistä singleistä on loistava kokoelma First Daze Here. Hevirockia ja psykedeliaa!

  Bändi pääsi levyttämään debyyttilevyään vasta 80-luvulla, s/t tai Relentless, riippuen julkaisijasta. Se on myös loistava levy. Muita en ole kuullut. Joka tapauksessa, jos tykkää varhaisesta Black Sabbathista tykkää Pentagrammistakin!

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No toi Noisegaten Towers are Burning sopii varmaan Neurosis-fanipojille. Hard-coremaisen tuskan huudon tai karjunnan taustalla massiivinen särökitaran ja metallisen noisen hitaasti etenevä äänivalli. Taisi olla joku levyn mittainen biisi, en ole ihan varma. samaa teemaa kuitenkin toistetaan melkein postirokkimaisesti. Jyräsoundit, nimi Noisegate on aika kuvaava.

  Se toinen levy on ambienttia - en jaksa kaivaanimeä esille, kun molemmat levyt ovat hautuneet jonnekin levyvuoren alle.

  Pentagram on hyvää vanhakantaista doomia.

  Hopkins kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Komppaan edellisiä Pentagramin suhteen. Attika oli muistaaksein hyvin perinteistä jenkkipowermetallia 80-luvulta. Diaboli on suomalaista primitiivistä black metallia. Ja Ceti käsittääkseni puolalaista speed/thrash metallia.

  ttt kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  pentagramin - first daze here on tosiaankin hyvää vanhakantaista rockkia, en oikein ole huonoa matskua ky. bändiltä kuullut cd:nä saa vaikka cd.on:a. uudemmatkin levyt loistavia, omasta ja monien muidenkin melestä.. suosittelut..

  Astro kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  pentagramin - first daze here on tosiaankin hyvää vanhakantaista rockkia, en oikein ole huonoa matskua ky. bändiltä kuullut cd:nä saa vaikka cd.on:a. uudemmatkin levyt loistavia, omasta ja monien muidenkin melestä.. suosittelut..


  Pentagram rokkaa juu! Vitun kova. Day of Reckoning ja Relentless kandee ekaks hankkia.