Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kannettavaa ostamassa

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 17 vuotta sitten (2 kommenttia)
Jos ostaisin nyt kannettavan tietokoneen hintaluokassa 600e-900e, niin mikä merkki&malli olisi kaikkein paras? Kaikkein tärkeimpiä tekijöitä olisivat akun kestävyys, koneen luotettavuus ja suorituskyky. En tarvitse kotiteatteria tähän koneeseen.

+/- saldo : 0 |

    Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaikki lähempänä 600 euroa olevat koneet ovat rimpuloita "kestävyyden ja luotettavuuden" kannalta. Porvari ostaa titaanikuorisen IBM:än, jossa mainitut asiat ovat kunnossa ja nukkuu yönsä rauhassa. Prole joutuu ostamaan muovikuorisen halvemman, ja sitten 2-4 vuoden päästä taas uuden. Pääoma kasaantuu ja prole nukkuu huonosti. Ei voi mitään.

    Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siis nyt kun kysyt akun kestävyydestä, niin aijotko koneen todella matkakäyttöön? Tuollainen 600 euron kone pysyy kyllä kasassa työpöydällä vuosia, mutta matkakäytössä ei välttämättä. Itse olen takonut 6 vuoden sisällä 4-5 lapparia paskaksi ja sillä perusteella sanoisin että mekaaninen kestävyys on tärkein asia. Koneella ei tee paljon mitään, kun kovalevy alkaa irrota emolevystä kuorten vääntymisen vuoksi..

    On sinällään hullua, että valtaosa kannettavista tietokoneista on sellaisia, että niitä voi kantaa vain makuuhuoneesta keittiöön. Markkinavoimat näes..