Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Rockstarba : torrent levittäjiä kaivataan

Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten (6 kommenttia)
Onko torrent-ohjelman käyttö sinulle edes etäisesti tuttua? Onko tietokoneesi edes puolet vuorokaudesta päällä ja internettiin kytkeytyneenä? Haluatko avustaa independent-elokuvan levittämisessä? Löytyykö kiintolevyltäsi tilaa 1-10 GB esim. puoleksi vuodeksi?

Jos kuullostaa mahdolliselta, ota yhteyttä oikopäätä info@rockstarba.net osoitteeseen tai minuun suoraan, palkkioksi Rockstarba Toinen elokuvan levittäjille ikuisen maineen ja kunnian lisäksi tarjoamme elokuvan dvd-version koteloineen ja kansineen kotiin kannettuna. Toivomme kuitenkin levittämiseen osallistuvilta ainakin alkeellista sitoutumista hankkeeseen, vaikkei tässä nyt elämän ja kuoleman kysymyksistä olekaan kyse jos torrentseedinä ei voikaan roikkua linjoilla luvattua aikaa.

Tarkoitus on jakaa torrenteina Rockstarba Toinen DVD:tä (4,35 GB), XviD-versiota (700MB) ja resursseista riippuen myös ykkösosasta vastaavankokoisia versioita, levitykseen voi osallistua oman kaistanleveyden ja kiintolevytilan mukaisesti.

Aikaisemmat kokemukset ovat osoittaneet että ilmaiselokuvan jakelu ei onnistu torrent-metodillakaan kun itsekkäät käyttäjät katoavat linjoilta sillä sekunnilla kun ovat elokuvan saaneet itselleen ladattua ja torrent-jakeluhan ei toimi ilman jakajia, joten näiden kokemusten pohjalta haetaan siis erityistä Rockstarba Armeijakuntaa, eli avustajia, jotka jakavat ellua keskivertoa aktiivisemmin.

Ja oleellisin "etu" on että näkee Rockstarba Toinen elokuvan ennen muita niin halutessaan. Levittely alkaa toukokuun puolivälin paikkeilla.

http://www.rockstarba.net


+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Haa. Kyseessä on siis täysin laillisesti levitettävä elokuva, eli oikeudet tämän levittämiseen ovat kyllä kunnossa, mistään piraattitoiminnasta ei siis ole kyse.

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ensi-ilta 18.5.2007, ilmoittautumiset mieluiten toukokuun alkuun mennessä.

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kohta alkaa elokuvien jakaminen levittäjille, vieläkin kaivataan lisää levittäjiä, vaikka sitten vähemmänkin aktiivisia, eli noita aloitusviestin "vaatimuksia" ei pidä lukea liian vakavalla mielellä. Lähinnä tarkoitus oli korostaa että edes hetkittäistä sitoutumista hankkeeseen kannattaa harkita, mutta kyllä vähemmän aktiivisistakin on merkittävästi hyötyä projektin alkuvaiheilla kun elokuvaa haluavat ladata kaikki kiinnostuneet samanaikaisesti.

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kerran vielä, eli kohta lähtee starbat maailmalle, torrent seedejäkin on ilmoittautunut jo jonkin verran, mutta jos vielä muutama löytyis?

    harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä voin ainakin viikonlopun seedata...jokatapauksessa tuon itse haluan ladata ja katsoa.

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joop, sun nimi olikin jostain jo poimittu postilistalle, infoa torrenteista tuleepi todennäköisesti tässä just kohta.