Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

telkkuproblem

Hezzu kirjoitti noin 17 vuotta sitten (6 kommenttia)Television kuva nytkähti yhtäkkiä tämmöseksi. Misähän mahtaa olla vika? Kuvaputki hajuaa? Joku kylmäliitos reistaa? WTF?

+/- saldo : 0 |

  retrou kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä roppeja on tullu vedettyä?

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole täysin varma, mutta veikkaan virtalähteen vikaa: jännitettä ei tule tarpeeksi, kun joku konkka(?) on pamahtanut.

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai sitten vekottimet asetukset pamahtivat nollille, tuohan näyttää siltä että joku tynnyrivääristymän korjaus on päin helvettiä. No, tämä ehkä enempi hakuammuntaa, mutta kannattaa kokeilla kuvasäädöt läpi että saako niillä tilannetta korjattua. Enempi veikkaan kuitenkin tuota fyysisempää vikaa...

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin no.. tynnyrivääristymä ei aaltoile. Vertical sync voi mennä kanssa vituralleen, sen saa korjattua ruuvia vääntämällä; miksi se sitten äkkiä levahtaa onkin eri asia. Veikkaan että kuvaputki on OK.

  quarry kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tuossa Panasonic TX-28LK1F:ssä ole kuvasäätöjä millä tuohon voisi vaikuttaa. Uudemmissa televisioissa kai on jonkunlainen huoltovalikko, mutta tuosta en tiedä enkä myöskään miten siihen pääsisi.

  Noh, netistä haettuna saattaisi olla sama vika kuin täällä: http://www.servcat.com/asp_fin/visa_forum_detail.asp?Postnr=6559


  Enpä viitsisi alkaa tuota itse aukomaan. Huoltaminenkin maksanee enempää kuin on järkevää liki kymmenvuotiaalle telkulle. Taitanee olla aika hommata uusi, Sonyn taulutelkkarit kait ovat hyviä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin siis sanomalla "ruuvia vääntämällä" viittasin kuvaputken säätöihin, jotka eivät ole mitenkään käyttäjän ulottuvilla.