Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pienet Jalat ns. Little Feat

Jukes kirjoitti noin 17 vuotta sitten (7 kommenttia)
Tullutpa pitkästä aikaa kuunneltua vanhat kunnot Features-levyt läpi! Aijjai ku makustavat mukavasti ja maukkaasti.
Minkälaista tuo tuotanto on sitten ollut Lowellin jälkeen eli kampäkkilevyt? Kaikenlaista ja nimistä livelevyä ja muuta koostetta näyttäisi olevan runsaasti tarjolla esim. ceedeeonnilla.
Down On The Farm, joka koostettiin Lowellin kuoleman jälkeen
kasaan on myös jäänyt kuulemati. Kertoilkaa pliide asiasta perisellä olevat noista/näistä uudemmista levyistä!!

+/- saldo : 0 |

  Jukes kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei taida napata?

  Hezzu kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Down On The Farmia en oo kuullu.... reunionlevy Let It Roll oli muistaakseni suht hyvä, mutta en oo vuosiin kuunnellu, liekkö mielipide muuttunu, seuraava Representing The Mambo kai ihan kiva myös, en muista. Uuvemmista oon kuullu jonku josa laulo joku muija, en kauheesti innostunu.

  Lowell Georgen soolo, Thanks, I'll Eat It Here (1979), tais olla ihan jees. Paul Barreren soololevy On My On Two Feet (1983) ei ollu kummonen.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mull on vaan noita alkuperäisen orkesterin levyjä, semmostahan se...
  Tuolla archive.orgilla oli ainakin joskus aika paljon bandin keikkoja, joku studiolive muistaakseni 73-vuodelta oli tosi hienoo... Siel tais olla myös ilman Lowellia-version juttuja...

  Pekka kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei taida napata?


  No ei, ilman Georgea siis. Georgen kanssa on ihan mahtavaa kamaa, suosikkilevyni on "Feats Don't Fail Me Now". "Spanish Moon" on yksi sellaisista biiseistä, mikä loppuu ihan liian aikaisin.

  Janus kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Down On The Farm oli oudon haparoiva, eipä ihme että bändi hajosikin. Älä hanki. Let It Roll ja Representing The Mambo eivät kai nyt ihan kurjiakaan olleet, mutta olivat ne kuitenkin sen verran kaukana kunnian päivistä etteivät napanneet. Lähestyivät liikaa keskitien rockia. Myös Ain't Had Enough Funista puuttui kipinä, vaikka siinä yritettiinkin jonkinlaista muutosta kuvioihin.

  Jukes kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo... no sittenhän on näitä aika tuoreita julkaisuja liveplättyjä ja Hotcakes&outtakes 4 cd-levy. Liveplätyt olen tulkinnut olevan tämän 'uuden' kokoonpanon keikkatallenteita. Tuosta boksijutusta on hieman vaikea saada selkoa, että onko siinä nuo kolme ekaa levyä vain poimintoja julkaistuilta levyiltä vai vaihtoehto-otoksia/miksejä (jos olisivat,niin olisipa mielenkiintoisia!) nelosseedee sitten onkin ilmeisesti se,jolla jo kaikki levyt omaavatkin pakotetaan ostamaan koko setti!
  Tuossa joskus aikaisemmin livelevyjulkaisuja mitatessamme mainitsin pienehkön pettymykseni Columbus-levyyn jahka sain tietoa, että Lowell pisti kaikki omat vokaalinsa ja slaidit uusiksi studiossa! Onhan se hyvä levy, kun vain saisi tallenteita muistakin sen ajan keikoista!

  Joke kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Waiting for Columbus deluxe edition 2 cd on on jumalallisen hyvä ! Ja muutenkin koko Lowell Georgen ajan tuotanto on hyvää, ei sijaa napinoille täältä päin. Mukavaa kun Featistakin keskustellaan. Kyllä mä pidän siitä Down on the farmistakin ja näitä 90-luvun puolivälin jälkeen julkaistuja en ole ostellut. Mulla on netistä kaksi todella hyvä tasoista bootleggia: Electric Lycantrophy (Ultrasonic Studios Hemstead, NY 1974) ja Civic Auditorium Grand Rapids, MI 1978. Ne oli tuolta jostain Lowell George sivuilta ladattavissa.