Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Omat viestit!!!

Lazer kirjoitti noin 22 vuotta sitten (5 kommenttia)
Noissa omissa viesteissä kusee jotain. Kun niitä on siellä useampia, saattaa avautua joku ihan muu kuin mitä luulet painavasi. Tämä aiheuttaa sekaannusta. Janus Huom! se viimeisin on varmaa alimmaisena listassa.

+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo nyt selvisi. :) Systeemi huijasi minua ja tyrkytti erästä vanhaa viestiä uutena.

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep, vikaahan tuossa oli, yksi lajittelu toimi väärään suuntaan, eli tarjosi listaan viestit käänteisessä järjestyksessä kuin mitä niihin osoittavat linkit toimivat. Nyt homman pitäisi toimia, kertokaahan taasen jos homma mättää.

    EDIT : Ainiin, vanhoissa viesteissä saattaa näyttää päivämäärät mitä sattuu kun fixasin tuon päiväyksen eurooppalaisemmaksi ja tietokannassa on vielä viestit vanhassa muodossa noiden viestin osalta.\n[Muokattu 28/10/2002 / Jake]

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Yksityisistä viesteistä ilmoittava linkki näyttää hävinneen, oliko se nyt sitten tuon Online-otsikon alla. Toki Omat viestit -kohdasta pääsee viestit tarkistamaan, mutta…

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Äh, ko. viesteistä tulee kyllä ilmoitus samaan tuttuun paikkaan, mutta vain kun viestilaatikossa on uusia viestejä. Tällaisen muutoksen tein kun muutama käyttäjä moista toivoi. Pitäisi kai olla selvempi kun ei tarvitse muistella että montakos viestiä oli kun viimeksi katsoin.

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Waka/jawaka: vastasin sun privaviestiin pariinkiin otteeseen, mutta en ole saanut vastausta. Onkohan jokin vialla systeemissä?