Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tulevaisuusjutut

Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten (4 kommenttia)
Asteroidi Apophis iskeytyy 1/45 000-todennäköisyydellä maapallolle 13.7.2036. Tuskinpa oon enää tuota tuolloin katselemassa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/99942_Apophis


+/- saldo : 0 |

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voin lyödä suurenkin vedon jonkun kanssa siitä, että osuuko vai ei. Sillä ehdolla, että saan valita 'ei osu' vaihtoehdon. Edellyttäen tietenkin, että törmäyksen voimasta maapallo sterilisoituu ihmisistä..

  Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hmm... Murphyn lain mukaan "jos joku voi mennä pieleen, niin se menee pieleen", tai sitten ollaan jo asumassa Marsissa... palataanpa tuohon vedonlyöntiin parinkymmenen vuoden kuluttua.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielellään, en voi kuin voittaa sen. Jos elämä katoaa maapallolta, niin ei varmaan lohduta, vaikka voittaisi vedon.. :wink:

  Edit: Tosiaan, eihän sitä tarvitse jäädä maapallolle tuhoa odottamaan, jos tekniikka antaa myöten siirtyä muualle. (kompastuin omaan nokkeluuteen)

  Joku suomalainen nainen on kunnostautunut noissa asteroidien liikeratojen laskemisessa, tänään tuli radiossa just tosta aiheesta.

  "Ja jotta en kokonaan pettäisi lukijoitani, niin tarjoan kuitenkin loppukaneetiksi yhden aidon kurkistuksen tulevaisuuteen. Heinäkuun 26. päivänä vuonna 69163 sekä Merkurius että Venus kulkevat samaan aikaan Auringon yli. Tarkkaa kellonaikaa en voi kertoa, koska emme tiedä, miten maapallon pyöriminen hidastuu tulevaisuudessa. Seuraavaa kertaa saakin odottaa maaliskuun 27. tai 28. päivään vuonna 224508. Nyt tiedät jotain varmaakin tulevaisuudesta"

  Esko Valtaoja - Avoin tie (s.23)

  P.S. Ois ihan kiva nähdä noita laskutoimituksia..

  Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Heinäkuun 26. päivänä vuonna 69163... ...maaliskuun 27. tai 28. päivään vuonna 224508. Nyt tiedät jotain varmaakin tulevaisuudesta"

  Joo, noilla vuosiluvuilla on jo varmaan aikakone keksitty.