Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pahuus/fasismi/paska jätkä/nilkkitosikko- testi

AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten (37 kommenttia)
Yksinkertaisia kyllä/ei tai samaa mieltä/eri mieltä- kysymyksiä:

1. Vastustan naispappeutta
2. Vastustan homojen adoptio-oikeutta
3. Mielummin George W. Bush kuin John Kerry
4. Mielummin George W. Bush kuin Al Gore
5. Mielummin George W. Bush kuin Ralph Nader
6. USA:n Iso-Britannian ym. EI pitäisi vetää miehiään pois Irakista
7. USA:n pitää kostaa 9.11-terrori-iskut niistä vastuussa oleville
8. Silmä silmästä
9. Suomessa asepalvelus pitää pysyä pakollisena
10. Suomi NATO:oon
11. Yrittäjät ovat vähäosaisia tärkeämpiä
12. Markkinatalous on tärkeintä
13. Valtion tulee tehdä KAIKKENSA tupakoinnin estämiseksi
14. Michael Mooren dokumentit ovat provosoivaa roskaa
15. Ei kiroilua TV:ssä/radiossa
16. Veget/eläinsuojelijat/ympäristöaktivistit/ihmisoikeusaktivistit ovat roskasakkia
16. En missään nimessä lahjoittaisi rahaa esim. amnestylle
17. Amerikkalaisten tosi-tv- ohjelmien osallistujat EIVÄT hertätä minussa minkäänlaisia vastenmielisiä tunteita
18. Opintotukea EI tarvitse korottaa
19. Hoitohenkilökunnan palkkoja EI tarvitse korottaa
20. Kansanedustajien palkkoja EI sovi alentaa
21. Työttömät ovat luusereita
22. Hyvä, että Karpolla on asiaa- ohjelma loppui
23. Rockfestareilla minua vaivaa/vaivaisi, jos/kun leirintäalueella telttanaapurit soittavat musiikkia ja mölyävät koko yön.
24. South park on mauton ja siinä kiroillaan liikaa
25. Marillion on hyvää progea
26. Paska testi

Sanomattakin selvää, että mitä enemmän KYLLÄ-vastauksia, sitä pahemmat pisteet. Pari myöntävää vastausta ei ole vielä huolestuttavaa, yli 5 on jo aika paha. Siitä edespäin -> olet aika paska ihminen. 21-26 on jo pöyristyttävää puhdasta pahuuden ilmentymää.[/url]

+/- saldo : 0 |

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tarkoitatko pahuutta raamatullisessa mielessä vai siinä mielessä, jossa siitä puhutaan sarjakuvissa. Muita merkityksiä termille ei tietääkseni ole. Vai osaatko sanoa mitä olisi biologinen pahuus?

  Kerros mikä itseisarvo nuo vähäosaiset ovat, siis sellainen arvo, joka jotenkin nostaa ne yrittäjien yläpuolelle. Aika vaikea nimittäin keksiä yhteiskuntasysteemiä, joka pyörisi vähäosaisten voimin.. :lol: :lol:

  PS. asutko Riihimäessä vai Ameriikan Yhdysvalloissa?

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vituttaa tuo yrittäjä-kysymys. AcidVittuLima taitaa luulla että yrittäjät ovat jotenkin aina menestyvää sakkia. AcidVittuLima ei ymmärrä, että ihan kuka tahansa voi ruveta yrittäjäksi. AcidVittuLima kuvittelee, että yrittäjyys on sitä että ruvetaan vaan yrittäjiksi ja sitten saadaan paljon rahaa. AcidVittuLima ei ymmärrä, että yrittäminen edellyttää hirveätä työntekoa. AcidVittuLima ei tajua, että yritykset maksavat hänenkin sossurahansa. AcidVittuLima ei ymmärrä, että ilman yrityksiä ei ole rahaa jakaa yhtään kellekään. AcidVittuLima ei kerta kaikkiaan tajua.

  Atomi-Antti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikään ei ole vain mustaa tai valkoista. Testin tulos 7xehkä :)

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei mitään uutta, että maailmankuva perustuu CD-levyjen bookletteihin.

  boredom99 kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pari kyllä-vastausta taisi lipsahtaa joukkoon, mutta ihan hauska testi.

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0


  PS. asutko Riihimäessä vai Ameriikan Yhdysvalloissa?


  Sama tuli mieleen, kun katsoin noita kysymyksiä. Hollywoodin kulttuuri-imperialismi on selkeästi ollut keskeinen tekijä nuoren herran arvomaailman muodostumisessa.

  Ja pääosin videovuokraamosta, iltapäivälehdistä ja vihreiden eduskuntavaaliteemoista näyttää muutenkin kylpyläkeisari Baden Badenin yleissivistys koostuvan.

  Ei sillä, hauska trollihan tuo on. Olin itsekin varmaan aika samanlainen 13-vuotiaana.

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hei, hienosti meni; ei yhtään Kyllä-vastausta, vaikka muutama ehkä-täppä tuli paperille. Olen tosi hyvä ihminen, joten jos Timo Soini lopettaa, voin ryhtyä Iivisniemen uudeksi hyvien ehdokkaaksi. :D :lol: 8) :shock:

  AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vastaus Doc B.C:lle Harmaalle ja JiiPeelle: Analyysinne ja johtopäätöksenne olivat vääriä.

  AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alitajunnallisista syistä kirjoitin B.C

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näille kyllä.

  9. Suomessa asepalvelus pitää pysyä pakollisena
  15. Ei kiroilua TV:ssä/radiossa
  22. Hyvä, että Karpolla on asiaa- ohjelma loppui

  Näihin en osannut tai ymmärtänyt kysymystä.

  11. Yrittäjät ovat vähäosaisia tärkeämpiä
  17. Amerikkalaisten tosi-tv- ohjelmien osallistujat EIVÄT hertätä minussa minkäänlaisia vastenmielisiä tunteita (en katsele, toki oon jonkun kerran nähnyt pätkiä, ärsyttää koko ohjelmaformaatti ja varmaan siellä oli ärsyttäviä jenkkejä seassa)
  25. Marillion on hyvää progea

  14. Michael Mooren dokumentit ovat provosoivaa roskaa
  niillä on hyvä viihdearvo.. eli en voi vastata. Siis perus jenkkidokumentoimista, mutta onhan niissä yleensä ihan asialliset vastustuksen kohteet.

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Veget/eläinsuojelijat/ympäristöaktivistit/ihmisoikeusaktivistit ovat roskasakkia"

  Eivät ne mitään roskasakkia varmaan ole, vaan periaattessa hyvällä asialla. Ongelma on vaan usein siinä, että näiden ryhmien edustajat ovat usein lapsellisia ja naiiveja vailla minkäänlaista realiteettien tajua. Ja nnikuin olen ennenkin todennut, niin ihmetyttää miksi nuo kakarat jaksavat pitää meteliä jostain Kiinan ihmisoikeuksista, samaan aikaan kun esim. oma asuntopolitiikkamme on hoidettu aivan päin persettä? Jos pitää kapinoida, mikä sinänsä on ihan terve ilmiö, niin eikö sitä voisi kanavoida niihin epäkohtiin, joilla on oikeasti meille kaikille merkitystä?

  Ja noihin ryhmittymiin olisi järkevää hommata joku, joka osaa hoitaa PR-puolen. Ei se paljon asioiden ajamista auta, jos siellä on puhumassa joku kirkasotsainen 17-vuotias tyttö, jonka elämänkokemus on nolla... ja älykkyysosamäärä pakastevihannespussin tasolla.

  Idealismissa ei sinänsä ole mitään vikaa, se kuuluukin nuoruuteen. Tosin yksityisautoiluakin vastustetaan yleensä sen takia, ettei varaa omaan fiudeen vielä ole. Yleensä nämä unohtuvat, kun tulee pari lasta, työmatkat ja muut reaaliteetit vastaan. Vähän, niinkuin Taistolaiset aikanaan. Kun 80-luvun lopulla kasinotalous ja kulutusjuhla iski päälle, suurin osa entisistä kommareista (esim Wahlroos) hyppäsivät heti uuden trendin perään, kun vähän rikastuivat.

  Mutta jos "eläinsuojelijoiksi" lasketaan mm.turkistarhaterroristit, jotka katsovat oikeudekseen vahingoittaa toisten omaisuutta ja yritystoimintaa jonkun aatteen nimissä, niin alimmaksi paskasakiksi nuo laskisin kyllä.

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikki ne, jotka pullikoivat vandalismin keinoin yhteisiä asioita vastaan, itse osallistumatta kuitenkaan edes itsensä elättämiseen, ovat aikamoista sontasakkia. Aivan sama mitä asiaa silloin ajaa. Minun mielestäni homma on niin, että jos et osallistu, ei ole valitusoikeutta. Vähän sama juttu kuin äänestämisessäkin.

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta äänestämisellä ei Suomen kaltaisessa näennäisdemokratiassa ole oikeastaan paljoakaan merkitystä. Täälläkin pitäisi päästä kaksipuolujärjestelmään mahdollisimman nopeasti, joka on käytössä melkein kaikkialla Läntisessä maailmassa.

  Ei se ongelmia ratkaisisi, mutta terveessä demokratiassa pitäisi ehdottomasti olla edes vaihtoehtoja ja oikeata vastakkainasettelua. Nythän tilanne on ollut se, että ihmiset äänestävät, ja lopputuloksena hallituksessa istuivat sitten vasemmisto ja oikeisto samaan aikaan. Sehän on aivan naurettava tilanne aidon demokratian toteutumisen kannalta. Kyllä valtaan täytyy kuulua aina myös vastuu, joka voidaan kanavoida selkeästi. Pitäisi aina pystyä näyttämään vastuulliset tahot tiettyihin päätöksiin, joka ei kolmipuoluejärjestelmässä ole toiminut. Ihmiset eivät edes tiedä, mille he äänensä antavat ja miksi. Nykyisen poliittisen järjestelmän onneksi ihmiset ovat niin typeriä, tottelevaisia, hyväuskoisia ja omaan itsenäiseen ajatteluun kykenemättömiä.

  Nythän oikeastaan pitkästä aikaa saatiin edes jonkunlainen muutos, kun Demarit pudotettiin pois. Vastapainoksi tuotiin sitten Ilkka Kanerva ja Paavo Väyrynen takaisin konsensuksen ja Neuvostoliiton pimeiltä ajoilta.

  Suomessahan AY-liike on vielä tullut mukaan politiikkaan ns. "neljäntenä puolueena", joka on tehnyt järjestelmän rakenteesta samanlaisen, kuin Benito Mussolinin Italia aikanaan. Kun vielä Helsingin Sanomat on valjastettu satojen miljoonien kuljetustuella (Suomessa sanomalehdistön kuljetustuki määräytyy LEVIKIN mukaan!!!) kuljettamaan Hallituksen Vapaata Sanaa joka torppaan, niin kyllähän meillä demokratian kannalta asiat ovat aika huonolla tolalla.

  Suomi lienee ainoa maa, jossa ökyrikas valtakunnan päälehti... (tai itse asiassa valtakunnan ainoa merkittävä sanomalehti) ottaa vastaan rahaa hallitukselta, ja katsoo samalla itsensä kuuluvaksi "vapaaseen lehdistöön". Eikö olekin "outoa", että HS:ssä ei juuri koskaan käydä poliittisesta järjestelmästämme minkäänlaisia arvokeskusteluja?

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikki muut tahot ovat politiikassa mukana, paitsi tavalliset ihmiset.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En usko hyvään ja pahaan tossa mielessä. Näen asiat harmaina, eli mitä se mulle kuuluu. Ainoastaan presidentit vituttaa sen verran että viittii kommentoida.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vastaus Doc B.C:lle Harmaalle ja JiiPeelle: Analyysinne ja johtopäätöksenne olivat vääriä.

  Sanoppa sitten jokin kirja, jonka lukemalla voisi yrittää ymmärtää yhteiskunnallisia mielipiteitäsi. Olet nimittäin aika laiska perustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

  Ihan ystävällinen vinkki: jos pahuuden sijaan ryhtyisit ajattelemaan oikeudenmukaisuuden-vääryyden termein, voisit saada jotain tolkkua asioihin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitäs näitä uudistuksia keksisi..
  70% opintotuesta ruokakuponkeina
  Tupakka kortille, kortin perusteella määräätään käyttäjälle henkilökohtainen sairasvakuutusmaksu, joka maksetaan omasta kukkarosta
  Oppilaitoksiin huumetestit, tulokset julkisiksi ja työnantajapuolen tietoon
  Rock-CD-levyihin 700% yleellisyystuotevero
  Huoneiston käyttö harjoituskämppänä; vaaditaan poliisin ja ympäristövalvojan lupa
  Polkupyöräkypäräpakko vihreiden äänestäjille, koskee myös kävelyä
  Pitkätukkaisille miehille koiravero

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän Baden Baden mitään perustele. Se vain trollaa ja häipyy ketjusta häntä koipien välissä. Kaveri todennäköisesti häviäisi poliittiset väittelyt shakkitietokoneellekin. Eihän sillä ole mitään tajua ironiastakaan, kun olen sille jotain aikaisemmin kuittaillut. Se varmaan luulee, että ironia (eng. irony) on vähän niinkuin "silvery" tai "bronzery".

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^^Pahuuden ruummillistuma

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^^Pahuuden ruummillistuma

  No en ole turhan päiten Doctor Black Doom.

  EberkJuho kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta äänestämisellä ei Suomen kaltaisessa näennäisdemokratiassa ole oikeastaan paljoakaan merkitystä. Täälläkin pitäisi päästä kaksipuolujärjestelmään mahdollisimman nopeasti, joka on käytössä melkein kaikkialla Läntisessä maailmassa.

  Ei se ongelmia ratkaisisi, mutta terveessä demokratiassa pitäisi ehdottomasti olla edes vaihtoehtoja ja oikeata vastakkainasettelua. Nythän tilanne on ollut se, että ihmiset äänestävät, ja lopputuloksena hallituksessa istuivat sitten vasemmisto ja oikeisto samaan aikaan. Sehän on aivan naurettava tilanne aidon demokratian toteutumisen kannalta. Kyllä valtaan täytyy kuulua aina myös vastuu, joka voidaan kanavoida selkeästi. Pitäisi aina pystyä näyttämään vastuulliset tahot tiettyihin päätöksiin, joka ei kolmipuoluejärjestelmässä ole toiminut. Ihmiset eivät edes tiedä, mille he äänensä antavat ja miksi. Nykyisen poliittisen järjestelmän onneksi ihmiset ovat niin typeriä, tottelevaisia, hyväuskoisia ja omaan itsenäiseen ajatteluun kykenemättömiä.


  "Melkein kaikkialla Läntisessä maailmassa" <- eli lähinnä englanninkieliset maat.

  Sinänsä idea kaksipuolejärjestelmästä voisi olla hyvä, mutta se ei välttämättä tuo yhtään enempää vaihtelua. Briteissä Labourin ja Konservatiivien ero alkaa olla nykyään aika pieni. Blair kuulostaa paljon enemmän konservatiiviseltä kun edeltäjänsä, ja Cameron on puolestaan enemmän "vasemmistolainen". Tosin Thatcheriin verrattuna kuka tahansa on vasemmistolainen...

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katsotaas nyt.. kommunikoinnilla ei ole sääntöjä (kiroilu), lastenhoito ei ole sitoutunut naaras-koiras-suhteeseen, omistajuudella ei ole väliä, eikä työllä, rajoista ei pidetä huolta.. Acidklown on juuri kuvaillut REVIIRITTÖMIEN KASVISSYÖJÄ KÄÄPIÖAPINOIDEN YHTEISKUNNAN (ihmisapinoilla, jotka metsästävät lihaa on yhteistoiminta ja reviirit paljon paremmin määritettyjä..)

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitkätukkaisille miehille koiravero


  Muhahaha... ;)

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  No en ole turhan päiten Doctor Black Doom.


  Mää kun luulin, että se oli Black Death? :wink:

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vastaus Doc B.C:lle Harmaalle ja JiiPeelle: Analyysinne ja johtopäätöksenne olivat vääriä.


  Sekin on tietenkin mahdollista.

  AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä on, unohtakaa koko juttu, pyydän anteeksi, olin väärässä, tulin uskoo, Jeesus pelastaa, ei viitsi tapella.

  Ja apropoo, mikä on "trolli"?

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Trolli on peikko. Vähän niinkuin Rölli-peikko... olet varmaan joskus katsonut.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä on, unohtakaa koko juttu, pyydän anteeksi, olin väärässä, tulin uskoo, Jeesus pelastaa, ei viitsi tapella.

  Kyllä sinut vielä nujerretaan ihan oikeastikin.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Kyllä sinut vielä nujerretaan ihan oikeastikin.


  Meinaat, että 20 vuoden päästä AcidMamma kirjoittelee samanlaisia juttuja kuin sinä tänä päivänä?

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meinaat, että 20 vuoden päästä AcidMamma kirjoittelee samanlaisia juttuja kuin sinä tänä päivänä?

  Meinaat että hän on elossa 20 vuoden päästä?

  Anyway.. tuttu vartiointiliikkeen omistaja kehittelee uutta palvelukonseptia: ravintolan asiakaskunnan vaihto. Eli jos vaikka jokin räkälä nostaa profiilia, niin deekut pihalle siten että saadaan tilaa maksukykyisille asiakkaille, niille "soveliaille nysväreille", kuten eräs asian ilmaisisi.

  Olen kuulollla, jos siitä saisi vinkkiä sellaiseen palveluun, jossa netin "social networking" palvelujen käyttäjät vaihdetaan parempiin ihmisiin.

  PS. parempi ihminen = kaunis/komea, terve ja varakas = maksukykyinen ja -haluinen.

  AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Kyllä sinut vielä nujerretaan ihan oikeastikin.


  "Istun ja odotan että muut kuroisivat etumatkani umpeen, mutta huomaankin taas
  vain karanneeni kymmenen vuotta kauemmaksi."


  Sen verran täytyy vielä "vittuilla", että oletkin varmaan tietoinen siitä faktasta että n.95% diggailemistasi artisteista/bändeistä kokisivat sinut ja arvomaailmasi hyvin vastenmielisenä.

  Viukkis kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Enpä tiedä, välillä tuntuu siltä että Doc kuuntelee yksinomaan sellaisia artisteja joiden mielestä mikään ei ole vastenmielistä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Istun ja odotan että muut kuroisivat etumatkani umpeen, mutta huomaankin taas
  vain karanneeni kymmenen vuotta kauemmaksi."

  Odotin kylläkin vastineeksi riimiteltyä runoa, mutta kyllä tuokin vastaus on ihan todennäköisen raameissa.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Meinaat että hän on elossa 20 vuoden päästä?


  No, en minä kyllä rehellisesti sanoen ymmärrä miksei olisi, mutta ehkä sinulla on parempaa tietoa AcidMammasta.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, en minä kyllä rehellisesti sanoen ymmärrä miksei olisi, mutta ehkä sinulla on parempaa tietoa AcidMammasta.

  Kieltämättä toiveajattelu voi joskus vaikuttaa omiin riskiarvioihin.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Kieltämättä toiveajattelu voi joskus vaikuttaa omiin riskiarvioihin.


  Mukava että sinussakin on inhimillisiä piirteitä.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  AcidMother on tosi söpö, varmaan aivan ihana poika.