Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

YLE iskee takaisin

Mr.Walker kirjoitti noin 17 vuotta sitten (2 kommenttia)
Vaikuttaa siltä, että YLE on lähtenyt tosissaan taisteluun yleisöstä. Tänä digitelkkarien ja tietokoneiden aikakautena kilpailu on kovaa, eikä YLEä voi ainakaan syyttää siitä, että se olisi jäänyt tuleen makaamaan.
Noin vuoden sisällä huomattavasti lisääntyneen tarjonnan luulisi tarjoavan jokaiselle sähköisen median kuluttajalle jotain.
Telkkarin puolella perinteisten kanavien lisäksi YLE-Teema petraa jatkuvasti ohjelmistoaan ja Yle Extraksi muuttuunut YLE 24 on tarjonnut jo monena viikonloppuna mannaa musiikin ystäville (Provinssi, Ruisrock, Ilosaari ja Live Earth).j
Internetin puolella omiin soittimiin ladattavat podcast-ohjelmat kattavat useita puheohjelmia. Musiikkia ei juurikaan tekijänoikeudellisista syistä.
Elävä arkisto tarjoaa satoja nostalgisia pätkiä katajaisen kansamme iloista, suruista, ihmisistä, aiheista ja ilmiöistä.
Tarjontaa on hyvinkin laaja-alaisesti ja sitä lisätään ja päivitetään koko ajan.
Uusimpana nettipalveluna YLE-Areena, josta voi katsoa/kuunnella YLE:n viime aikaisia ohjelmia, jos on muuten sattunut jäämään väliin.

Tälläkin hetkellä kuuntelen viimeviikkoista Rockradiota, jossa raporttia Roskilden tämän vuoden mutajuhlista.
Ainakin minä saan mielestäni vastinetta niille tv-luparahoille.

+/- saldo : 0 |

  Hui-Hai kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  YLE-Areena on ehdottomasti positiivillinen keksintö. Kauan sitä sai odottaakin.

  Tänä digitelkkarien ja tietokoneiden aikakautena kilpailu on kovaa, eikä YLEä voi ainakaan syyttää siitä, että se olisi jäänyt tuleen makaamaan.
  Noin vuoden sisällä huomattavasti lisääntyneen tarjonnan luulisi tarjoavan jokaiselle sähköisen median kuluttajalle jotain.


  Sen sijaan olen kyllä ihmetelly, minkä ihmeen takia ne repi kaabelin digipalveluista Vegan, sen ruåtsinkielisen kanavan. Ei sillä, että sitä kuuntelisin - tämmöinen sini-valkoinen isän-maallis-henkinen törttö - mutta näyttäisi paremmalta, jos boksi tarjois enemmän kuin visvaset 3 kanavaa.

  PeeHoo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään oli taas uutinen, että YLE vähentää 40 % ensi kesänä konserttitarjonnasta. Olipa hyvä ajoitus.