Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

vuokratyömiespalvelut

Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Onko kellään kokemuksia vuokratyömiespalveluista? Onko töitä löytyny sitä kautta?

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaatinee aika pitkän ajan ennen kuin tämä idea ajaa itsensä läpi Suomessa, noin laajemmasti. Tarkkaan ottaen meillä on jo asunnonvälittäjiä, lakimiehiä ja siivouspalveluja, jotka -ymmärtääkseni- ovat juuri mainitsemiasi "vuokratyömiespalveluja".
  Yksityisyrittämisessä on paha kyllä oleellista saada ns. nimeä ja mainetta kyseisellä alalla ennen kuin asiakkaita alkaa tulla.
  Sinun erinomainen osaamisalueesi on (proge)musiikin alalla, mutta mitä palveluita voi kehittää tuolle sektorille?

  TT kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vai meinasiko Hezzu tämäntyyppistä vuokratyötä: http://www.varamiespalvelu.fi
  Joskus aikoinaan kantanut ikkunoita raksalla pari viikkoa vuokratyöläisenä olen.

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No varamiespalvelu on yks nuista vuokratyöfirmoista, esim. Oulusta näkyy löytyvän parisenkymmentä eri firmaa. Työvoimatoimiston omaan henkilöstövuokraukseen ilmottauvuin.

  Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulle on muodostunut käsitys että noista saapi kahdenlaista duunia, muodikasta "paskaduunia" milloin mitäkin/missäkin, sekä toisinaan ihan järkeviäkin tehtäviä esim. jonkin projektin puitteissa, vuokratyöfirman asiakas tarvitsee talonsa ulkopuolelta lisäresursseja, näissä projekteissa kunnostautuessaan saattaa päätyä palkatuksi saman toimeksiantajan seuraavaankin projektiin ja parhaassa tapauksessa tarjoavat viimein vakipaikkaa (jos sellaista on hakemassa). Nämä näkemykset eivät perustu omakohtaisiin kokemuksiin, mutta tuttuja tilanteita lähipiiristä tai työmaalta.