Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Levylautaselta arvosteluiksi?

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (12 kommenttia)
Kun tuo levylautasella -osasto taitaa olla foorumin jälkeen Palasokerin suosituin toiminto niin tuli mieleen että tuonne Arvostelut -sektorille olisi kiva saada levynkuluttajien arvioita noista levyistä joita on raportoitu kuunnellun. Ei siis välttämättä mitään syväluotaavia eepoksia siitä, miten joku säveltaiteen merkkiteos on syntynyt vaan ihan kappaleen parin (siis tekstiä :)) pituinen arvio siitä, mitä voi olettaa ko. levyltä löytävänsä on jo ihan riittävä. Ja pääsee väki sitten antamaan omat arvionsa samasta levystä kun levy on lisätty arvosteluihin.

Ja saa noita isompiakin arvosteluita kirjoittaa, eivät ole kiellettyjä, tarkoitus oli sanoa ettei tarvitse pitää rimaa liian korkealla esteenä arvosteluiden syntymiselle.

+/- saldo : 0 |

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oho! Uutena vierailijana en ole tuota huomannutkaan. Osallistun, kun ehdin...

  Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jospa tässä intoutuisi jotain raapustelemaan. Voi kai arvostella vanhojakin levyjä?

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tottakai, helpottaa kummasti levykaupassa asiointia jos on tarkoituksena tutustua johonkin uuteen nimeen ja voi lukaista arvostelun ennakkoon jostain. Satunnaisvalinnalla on sattunut tosin joitain ihan helmiäkin kohdalle, mutta ikävä pettyä ja unhoittaa joku artisti jos sattuu valkkaamaan juuri sen huonoimman levyn.

  Täytyy varmaan virittää tuota arvosteluosastoa sen verran että lisään sinne CD, DVD, kirja etc. kategoriat että ompi sitten helpompi selailla.

  Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo soittolistaarkisto on kyllä jonkin sortin kansallisaarre. Mulla kesti tovin, että tajusin siellä olevan linkkitouhua tonne AMG:hen. Olen edelleen sitä mieltä, että noi pitäisi tilastoida ja ristiviitata kaikkilla mahdollisilla tavoilla säännöllisin väliajoin. Itse olen ainakin niin nörtti, että kiinnostaisi tietää, mikä on kuunnelluin levy jne. En siis tarkota että tohon kikkareeseen laitetaan automaattitaulukointi tms, vaan että aina joskus ajatetaan joku pieni hässäkkä läpi..

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, kahtotaan kunhan saan tuon systeemin siirrettyä tietokantaan, nyt tuo on sillai oikaisemalla tehty ja tallentaa tiedostoon noita juttuja. Tämä kantakonversio on kyllä yllättävän hyvin edistynyt, joten kai tuota pian pääsee ihmettelemään että mitä kaikkea tuosta kaivaa esiin. Ideoita otetaan toki jo nyt vastaan.

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinjoo, piti tuosta AMG:stä vielä sanoa että on käytössä toistaiseksi, yleensähän tuollaiset viritykset on jotakuinkin kiellettyjä, mutta en onnistunut AMG:n teksteistä löytämään yhtään kohtaa, joka olisi yksiselitteisen selkeästi tuon kieltänyt. Otetaan sitten pois jos joku paroni sieltä alkaa itkemään.

  Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noista levyarvosteluista: voi olla tapauksia jolloin haluaisi kommentoida arvostelussa esiintyvää asiavirhettä tms. vaikka levyä ei olisikaan kuullut. Kommentin lähettäminen ei taida onnistua ilman että kohteelle on annettava joku pistemäärä. Voisiko tuota muuttaa niin että kommentoijan ei tarvitse välttämättä pisteyttää arvosteltavaa kohdetta?

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, voishan tuon, kunhan tässä ehtii.

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyy varmaan virittää tuota arvosteluosastoa sen verran että lisään sinne CD, DVD, kirja etc. kategoriat että ompi sitten helpompi selailla.

  Kategorioihin lajittelu ei tunnu toimivan.

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  CosmicJazz! Kirjoitapa levyarvostelut noista Kiss-soololevyistä. Olisi mukava lukea noista levyistä vaihteeksi jotain positiivistakin. Itse levyt vielä kuulematta.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jakella on ilmeisesti mennyt senat sakaisin Fish-arvostelun Marillion-linkissä. :)

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vähä pelotti, mutta korjasin sen kumminki.