Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Joukkomurhaajia ei julkisuuteen.

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 17 vuotta sitten (8 kommenttia)
Lehdet eivät saisi enää julkaista valokuvia tai edes joukkomurhaajan nimeä julkisesti.

Ketään ei silloin ainakaan voisi tehdä itsestään kuuluisaa tekemällä hirmutekoja.
Heiltä on yksi motiivi poissa, joutuessaan kuolemaan tai vangituksi ilman liiallista julkisuuden tuomaa mainetta. Amerikkalainen malli lööppeineen ei sovi mikäli haluamme välttää Jokelan kaltaisten tapahtumien uusiutumisen. Tiedotusvälineet eivät myöskään saa ahdistella ihmisiä. Tekijä pois julkisuudesta ja uhrit esille, heitä emme saa unohtaa.

http://www.adressit.com/joukkomurhaaja_pois_julkisuudestaT: Jyrki Vaskela

http://personal.inet.fi/koti/vaskela


+/- saldo : 0 |

  Prodigal kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä täytyy kyllä olla herra Vaskelan kanssa samaa mieltä. Itse en kyllä käy katsomassa jostain juutuubista tällaisten sekopäiden "viimeisiä viestejä" ja ihmettelen miten kaikki suomalaiset mediat haluavat ilmoittaa, että murhaaja sai yli 200,000 latausta omille videoilleen ennen niiden poistamista linjoilta.

  Kluge kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikein. Jätetään tästedes joukkomurhaajien nimien julkaiseminen IRQ-gallerioiden ja juutuubien tehtäväksi. Lehdet keskittykööt kuolinilmoitusten julkaisemiseen.

  murhaajapoislehdesta-addressi.com

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  nii, aika hankala aihe, mutta hyvä että otit esille. oon ollut uutispimennossa jonkun päivän, mut kuulin, että JKL:n Lyseolla oli joku pommi uhkaus ja jossain muualla vastaavaa sähelystä.
  Oisko näitä tapahtunut, jos siitä koulun verilöylystä ei ois ilmoitettu mediassa.. ei varmaankaan, ainkaan näin nopeasti

  :evil:

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selvennän vielä, että tapahtumasta saisi kertoa. Vain tekijän kuva ja nimi olisi kielletty.

  Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapahtumista pitää kertoa etteivät huhut tee näistä raukkiksista marttyyreita ja myyttejä.
  Kuvat ja nimet noista raukkiksista pysyy mielessä vain hetken. Minä esim. en enää muista tuon raukkiksen nimeä ja kasvotkin ovat hämärästi muistissa. Toisaalta on hyvä kertoa nimi vastapainona kuuluisuuden tavoittelulle... se saa karsimaan jotkin tapaukset lähisuvun nimen tahraamisen ja painostamisen pelossa.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Paikallaan olisi muutama hyvä ja realistinen dokkari vankeinhoitolaitoksemme arjesta karmeine nokkimisjärjestyksineen vankien keskuudessa, päihde- & huumeongelmien ja mielenterveysongelmien yleisyydestä vankien keskuudessa jne,jne.... Kusipäisyyteen on tietenkin syynsä...

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja irtopisteitä ollaan taas kalastamassa... :P

  Liikenteessä kuolee edelleen liki 400 ihmistä ja vammautuu tuhansia vuodessa.

  Yrittäkää edes panna asiat tärkeysjärjestyksen. :?

  JiiPee kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Liikenteessä tulee aina kuolemaan ihmisiä. Suomessa on nyt jo maailman kovimmat rangaistukset autoilijoille, ja maailman alhaisimmat nopeusrajoitukset. Helsingin liikennejärjestelyt ovat niin "turvallisia", että siellä saa nykyään kaksi autoa liikenneruuhkan aikaan.

  Mitähän vielä pitäisi keksiä? Kypäräpakko autoilijoille ja 80:n kattonopeus moottoriteille? Tai miten olisi, jos jalankulkijat pakotettaisiin kävelemisen sijasta konttaamaan? Neljällä jalalla tulisi kaatumisia varmasti vähemmän.

  Meillähän on aina kuviteltu, että holhousta lisäämällä kaikki ongelmat ratkeavat. Koko liikennekuolematilasto näyttäisi täysin erilaiselta, jos sieltä otettaisiin pois 18-22v miehet, 75+ vanhukset ja rattijuopot.