Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Fanikerho

KimmoVesajoki kirjoitti noin 22 vuotta sitten (8 kommenttia)
Hei minne voi lähettää fanipostia Palasokrun urheille valvojille, kuten RecÿKcle Binille? On kaverilla kova kunto kun jaksaa roikkua linjoilla 24/7 :)

Samaan hengenvetoon vielä kysyisin että voisko toimistus auttaa valvojien puhelinnumeroiden, tms. yhteystietojen hankinnassa? Enää kun ei teletunnistetietoja saa Soneraltakaan, mutta olis tosi siistii tavata valvojii tosielämässä :)

Ei muuta kuin "Keep up the good work VALVOJAT!" täällä olis muuten tosi turvatonta kun kaikkia väärinkäytöksiä tapahtuu ja pommiohjeita tulee spämminä postilaatikot täyteen. Onneks te ootte olemassa ettei Itälä sulje Palasokeriakin muun Internetin ohessa! :)

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esim. klikkaamalla valvojan kuvaa voit lähettää tälle viestiä.

  Lazer kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuleeko valvojille paljonkin näytä tissit viestejä?

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viimeisimmässä tuotantopalaverissä saadun palautteen perusteella moisia viestejä ei kuulemma ole nykyisin palkkalistoilla oleville valvojille häiriöksi asti tullut. Kuulemma nuo koiravalvojat saavat eniten fanipostia :D.\n[Muokattu 7/11/2002 / Jake]

  Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä voin rekrytoida teille kissavalvojan kun kerkiin. Onko mitään toivomuksia kuvakoosta: ton nykyisen valvojan pikselikoko on näemmä vähän venytetty html:ssä jos asian oikeen ymmärsin.

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä tuota kuvakokoa ole ihmeemmin venytetty, eli valvojat päätyvät tuollaiseen 80x60 kokoon. Viimeksi tuli valvojan kuvat koossa 800x600, mutta jos vähän pienempiä kuitenkin saisi. Jotain 25 kuvaa tuossa sarjassa yleensä on, enempi kasvattaa kuvakoon älyttömäksi (vaikka sitä tuo on varmaan nytkin).

  Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä tuota kuvakokoa ole ihmeemmin venytetty


  Joo ei olekaan, mulla oli vaan itselleni tuntemattomassa gif-animaattorissa skaalaus päällä, kun tutkin mihin malliin toi nykyinen on tehty. Ts. jos kerkaan tekeen, niin saat valmiin justkan postissa, kun mähän siis syön arkiruoaksi Photoshoppia ja välipalaksi Fireworksia. Ja paskannan rasterisia bittikarttoja.

  Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti ette ole rasistisia ja vammaisia syrjiviä, jos lähetän teille valvojaksi ruskesilmäisen kykloopin. Tai käviskö mielluummin joku yksisarvinen?

  RecÿKcle_Bin kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, mulle tulee runsaasti sellaista "näytä elintä"-tyyppisiä viestejä. Mutta tiedoksi vaan, en näytä. Tuo kuva on liian pieni, ei se siihen sopisi kumminkaan.

  Joo, aika paljon meille valvojille vittuillaan mutta se on vaan kestettävä kun tähän hommaan on ryhtynyt. Tää on vähän niinkuin kutsumusammatti. Jonkunhan täällä pitää valvoakin, senkin rasavillit.