Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Lou Reed's Berlin

Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Komea konserttitaltiointi vuodelta 2006.
Lou Reedin klassikkomusaa kuorolla ja puhaltajilla ym. ryyditetyn bändin vetona. Lou itse vetreässä kunnossa ja dokkarin toteutus huippuluokkaa.
Käykää ihmeessä katsomassa ainakin pirkanmaalla asuvat - esitetään Niagarassa T:reella, eikä varmaan kauaa. Eilisessä 22:30 näytännössä 11 katsojaa.

+/- saldo : 0 |

  Maldoror kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vieläkö oli ääniongelmia? Näin leffan Niagarassa pressinäytöksessä, ja oli muuten melkoisen noloa katsella/kuunnella, miten ~viiden minuutin välein äänentaso vasemmassa kanavassa romahti ja nousi sitten jälleen.

  Todella upea leffa, tosin. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa -- ja tämä suosittelu tulee ihmiseltä, joka ei ollut ennen leffaa kuullut varmaan sekuntiakaan Lou Reediä/Velvet Undergroundia.

  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei ollut ääniongelmia.
  Kuoron käyttö oli maukasta ja paikoin soitto oli hirveetä kitarailottelua. Vain keikka, ei mitään haastatteluja tai kommentteja.
  Niagarassa oli muutenkin mukava katsoa elokuva kun ei ollut mainoksia, eikä mitään tulevien esittelyjä - pelkkä elokuva.

  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esitetään torstaihin asti
  http://www.elokuvakeskus.com/niagara/ohjelmisto.htm


  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saakeli, Berlin on yksi mielilevyistäni, mutten nyt ehdi mitenkään Manseen... :(

  Riley kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Elokuvan juliste komeili täällä JKL:ssä Finnkinon teatterin seinällä, joten vissiin tää on tulossa muuallakin kankaalle kuin TRE:ella.

  Riley kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kävin tsekkaamassa tämän. Olin ainoa katsoja koko näytöksessä. :lol: Kenenköhän idea oli tuoda elokuva kaupalliseen levitykseen Suomessa... Lou Reed ei taida olla ihan sitä kuuminta hottia popcorn-kansan keskuudessa. No, en valita, eipähän ainakaan tarvinnut kuunnella kuiskuttelua ja karkkipussin rapinaa.

  Itse elokuva oli kyllä varsin jees. Enpä ollut tätä ennen juurikaan Reedin soolotuotantoa kuunnellut (jos nyt ei lasketa Metal Machine Musicia), mutta hyviä biisejähän sieltä tuli. Ohjaajakin oli ymmärtänyt antaa tilaa musiikille, eikä ollut leikannut sekaan mitään haastatteluja tai muuta turhaa sälää. Kannattaa käydä katsomassa, jos on tilaisuus.