Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Adobe digital editions-probleema

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 12 vuotta sitten (1 kommenttia)
Hei,

En pysty lukemaan adobe acrobatilla tai digital editionsilla Helsingin yliopiston kirjastosta lataamaani sähköistä kirjaa, koska tulee virheilmoitus

"Error: The voucher folder is not writable. Please check that you have permission to use protected documents on your system "

Voucher folder-ongelma tulee kuulemma siksi, koska järjestelmän käyttäjän sukunimessä on ä-kirjain. Adoben ohjelmat eivät tunnista ä-kirjainta, vaan yrittävät kirjoittaa sellaiseen hakemistoon, jossa ä-kirjaimen paikalla on utf-8-merkkijono. Koska sen nimistä hakemistoa ei ohjelman kansiossa ole, menee ohjelma juntturaan eikä e-kirja lataudu.

Ratkaisuksi tarjotaan järjestelmän käyttäjänimen muuttamista. Pelkkä käyttäjätilit-kansion "Heikki Kerkkänen"-nimen muuttaminen ei riitä, vaan tietokoneen rekisteröidyn käyttäjän nimi pitäisi muuttaa muotoon Heikki Kerkkanen. Miten tämän voi tehdä?

Toinen mahdollinen ratkaisu olisi kuulemma yrittää tehdä sellainen hakemisto documents and settingsiin, että Adobe Digital editions- ohjelman voucher-hakemistopolussa olisi se Heikki Kerkk[ä utf8-muodossa]nen. En vain satu tietämään, mikä kirjain "ä" on utf8-muodossa tai missään muussakaan muodossa. Hakusanalla "convert latin1 utf8" ei löydy mitään sellaista tietoa, mitä osaisin käyttää.

+/- saldo : 0 |

    Kluge kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Adoben readerit on kökköjä!
    Miten voi joku ohjelma olla kooltaan 20Megaa, jonka ainoa tehtävä on lukea pdf:ää?

    Suosittelen Foxit-readeria pdf-lukuihin. Paljon kevyempi tuote.

    http://www.foxitsoftware.com