Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

ELO-tribuutti Mikonkadun Texasissa 3.6.

Platypus66 kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Koetin luoda uutta bändiä Sokrulaisten omiin bändeihin, mutta sain vain SQL-virheilmoituksia. Heitänkin asian lyhyesti nyt tähän ja koetan bändin tietojen tuomista oikealle paikalleen uudelleen tuonnempana...

Siis: Electric Light Orchestra -tribuuttibändi The Living Thing debyteeraa Texas Outbackissa ti 3.6. klo 22. Sikäli kuin muinaista ELO-fanitusta löytyy luurankokaapista, paikalle lienee syytä tulla: setti on kovasti 70-luvun ELOn matskuun ankkuroitu. Asianosaisena olen jäävi hehkuttelemaan, mutta kyllä se työstössä on hyvältä tuntunut :)

Porukalla on oma sivu feisbukissa: http://www.facebook.com/pages/The-Living-Thing/11884292790.

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Koetin luoda uutta bändiä Sokrulaisten omiin bändeihin, mutta sain vain SQL-virheilmoituksia. Heitänkin asian lyhyesti nyt tähän ja koetan bändin tietojen tuomista oikealle paikalleen uudelleen tuonnempana...


    Off-topicina mainittakoon että tuo on nyt korjattu, siitäkin huolimatta että koko bändiprofiilihässäkkä pitäisi koodata uusiksi nykyisen ollessa aikalailla hanurista. Täältä tähän.

    Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuleeks Roy Woodin biisejä?

    Platypus66 kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuleeks Roy Woodin biisejä?


    Sorry että vastaus viipyi. Ja vastaus on: valitettavasti ei. Valitettavasti siksi, että olisihan se ollut hienoa! Itse asiassa voi myöntää, että Whisper In the Night oli alkuvaiheessa paperilla, mutta koska se tulisi toki vetää kaikella pieteetillä, läpeensä akustista sovitusta myöten, ja koska se on soundimaailmaltaan roymaisen omintakeinen, niin jouduttiin realismin puitteissa passaamaan se tällä kertaa. Mutta keikkoja on myös syyspuolella tulossa, eikä biisiä ole sinällään deletoitu, se vaan vaatii oman aikansa ja lähestymisensä.

    Nyt kun tästä tuli puhe, niin Roy Wood on yksi niistä artisteista, jolle olisi mahtavaa vetää ihan oma tribuuttiprojekti (kuten myös vaikka Kansas - ja millähän niitäkin keikkoja myisi...). Pelkkä ajatus Wizzardin biisien tuomisesta 1:1-mittakaavassa kapakin lavalle - no huh huh, niin hyvässä kuin pahassa ;-)

    PeeHoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ne biisit mitä olen tästä cover-projektista kuullut, saavat ainakin allekirjoittaneen ehdottomasti paikalle!