Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Morrisseyn soolotuotanto

zeitgeist kirjoitti noin 13 vuotta sitten (6 kommenttia)
Tiedä mikä mielenhäiriö on tänä keväänä iskenyt, mutta olen tässä viime aikoina kuunnellut pitkästä aikaa aktiivisesti Morrisseyn soolotuotantoa.

Ja koska täältä ei kovin paljon aiheesta löytynyt vanhaakaan keskustelua, niin pistinpä jutun hetken mielijohteesta uuteen topicciin.

Olin pitkään sitä mieltä, että M:n sooloilu ei pärjää Smithsien 80-lukulaisille huippuhetkille, mutta enää en ole niin varma. Ainakin You are the Quarry (2004) ja varsinkin Maladjusted (1997) ovat kohtalaisen mainioita levyjä. Viimeisin 2000-luvun levytys Ringleader of the tormentors (2006) ei meikäläisellä kolissut aivan näiden muiden tahtiin. Pitänee vielä kerrata vanhempia 90-luvun väliinjääneitä. Muistaakseni myös levy, jolla oli Hairdresser's on fire ja muita kekseliäitä biisejä, oli hyvä. Ja sanoiko täällä joku, että Southpaw grammar lähentelee peräti progea, sehän oli aikamoinen kehu:)!

Voisin myös suositella Sammakon kustantamaa Mark Simpsonin kirjaa Pyhä Morrissey. Kovasti hauskaa läpänheittoa ja brittiläistä lähihistoriallista ajankuvaa paljosta muustakin kuin tästä Moz-kummajaisesta.

+/- saldo : 0 |

  MelancholyMan kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vauxhall and I on meitsin suosikki, varsinkin kappaleet: Now My Heart Is Full, 'Lifeguard Sleeping, Girl Drowning' ja Speedway.

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Livelevy "Live At Earls Court" on kova. Bona Drag ja You Are The Quarry on myös aika jees.

  MissLemon kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä nyt vaan on anekdootti... Morrisey Smithsin keikoilla aina esiintyi ne neilikat perstaskussa. The Cramps parodioi tätä eräällä 80-luvun keikallaan Pariisissa niin, että herra Lux Interior eli herra Kotivalo pyyhkäisi lavalle pelakuunipurkki sepaluksissa. Pyhäinhäväistys!! :shock: :D

  Janus kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä se soolotuotanto taitaa olla astetta siedettävämpää kuin Smiths.

  Onko Moz muuten kommentoinut sitä persefotoa uudella kokoelmalevyllä?

  Trilogy kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo Hezzun mainitsema "Live At Earls Court" on mahtava liveveto. Ehdottomasti oma Morrissey-suosikkini. Myös "You Are the Quarry" kolisee, tosin aika monta sen levyn biiseistä löytyy jo tuolta liveltä.

  -rh kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viimeisin 2000-luvun levytys Ringleader of the tormentors (2006) ei meikäläisellä kolissut aivan näiden muiden tahtiin.

  Turha levy, mutta kyllä siitä kohistiin - ja älppäriversiossa oli kieltämättä hienot kannet.