Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

The Fall

Riley kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Alkoipa tämä pitkän linjan "post-punk" -yhtye kiinnostaa, kun kuulin pari biisiä nettiradiosta. Tuotanto näyttää olevan kuitenkin sen verran mittava, että nyt tarvitaan suosituksia niistä olennaisimmista levytyksistä. Ekat demot on arvatenkin parhaita? Muutenkin voi toki kommentoida aihetta.

+/- saldo : 0 |

  VooDoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olin 80-luvun lopulla myöhäisherännäinen The Fallin musiikin suhteen, ja silloiset levyt "The Frenz Experiment" (1988) ja " I Am Kurious Oranj" (1988) olivat kestokuuntelussa. Noista kahdesta "The Frenz" oli silloin ja on vieläkin parempi, mutta ne 80-luvun alun levyt ovat kai sitten niitä bändin parhaimpia. Myös 1990 julkaistu " Extricate" on hyllyyni eksynyt, ja sitä olenkin paljon viimeaikoina pyöritellyt, hyvä kun on. Mark E. Smithin "laulu" on kuitenkin niin leimaa antavaa The Fallin musiikille, siitä joko pitää tai ei. Ihan totaalista sontaa eivät ole käsittääkseni tehneet, joten levy kuin levy on suositeltava tutustumiskohde. On kuitenkin vain yksi The Fall, mikään muu bändi ei heitä muistuta, eivätkä he muita ;)

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jehna! Alkupuolen jutuista muistan ainakin Live at Witchtrials ja Totale´s Turns, jotka eivät välttämättä olleet parhaita, mutta suositeltavia. Ja sitten se kauniskantinen, jossa Trixie Smith oli laulamassa... Kyllä viinalla saa ihmeitä aikaiseksi. Ainakin, jos sattuu olemaan Mark E.Smith...

  boredom99 kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Complete Peel Sessions -boksi on hyvä läpileikkaus, halvalla lähtee ja pakkohankinta ennemmin tai myöhemmin jos yhtyeestä innostuu. Eihän nämä tosiaan ole huonoja levyjä tehneetkään, omia suosikkeja ikäjärjestyksessä mm. Grotesque, Slates, Hex Enduction Hour, Perverted By Language, The Wonderful & Frightening World, This Nation's Saving Grace, Bend Sinister, Extricate, Shift-Work, The Unutterable, The Real New Fall Album (Formerly Country On The Click) ja vaikkapa Fall Heads Roll.