Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Balkan Beat Box

Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Onko tällainen akti tuttu?
Hienoa sekametelisoppaa. Suosittelen tutustumaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Balkan_Beat_Box


+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä oo tuttu, mutta näkyy linkittyvän Gogol Bordelloon. Which is nice.

  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tätä musiikkia on vaikea verrata oikein mihinkään, kai se jonkin World Music -nimikkeen alle luokitellaan. Kaikenlaisia äänikikkailuja ja paikoin sämplätty rankalla kädellä, mutta kyllä se oikein instrumenteilla soitettua on. Puhaltimet tuuppaavat kautta linjan tosi maukkaasti ja rytmipuoli menee joskus keinuvalla reggaerytmillä, joskus aivan avaruudessa. Kitaristi on "karpaattien Pekka Nylund" Jeremiah Lockwood, joka vallankin Gross -biisillä soittaa aivan kuin Pekka Piirpauken aikoihin. Mukana myös tyttökuoro The Balkan Chicks joka ajoittain vetää kuin happoa ottanut Angelin tytöt.
  Jotenkin tästä tulee mieleen brittiryhmä 3 Mustaphas 3, mutta on tää paljon rankempaa ja taidokkaammin soitettua.

  Greeny kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä oo tuttu, mutta näkyy linkittyvän Gogol Bordelloon. Which is nice.


  Kuuntelin kokoelmaa Gypsy Beats and Balkan Bangers Vol.1 ja siinä oli mukana aika hillitön veto tältä Gogol Bordellolta (Start Wearing Purple) joka herätti kiinnostuksen lisätutkailuun. Mistähän levystä tähän bändiin tutustuminen kannattaisi aloittaa?

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oon kuullu vain levyt "Gypsy Punks" (2005) ja "Super Taranta!" (2007), molemmat on kovia. Mainitsemasi biisi löytyy ensin mainitulta, jälkimmäisellä on "Dub The Frequencies Of Love", jonka kautta ite bändiin tutustuin, biisi oli mukana Uncut-lehden mukana tulleella "Global-A-Go-Go!" -kokoelmalla.