Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Alku kaiken kauniin

Lume kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Vein pikku-Villen ( Willy the Whisper ) tänään ekaluokalle kouluun.
Koulun ilmoitustaululla oli lappu:
"Hae tarvittaessa vanhemmilta tai opettajilta apua kiusaamiseen"

+/- saldo : 0 |

  Lume kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ulkomailla ukko meni kauppaan ja ihmetteli, että muissa kaupoissa on tyhjät
  hyllyt mutta täällä ei ole edes hyllyjä. No tää onkin hyllykauppa, vastasi myyjä
  ( tämä keskustelu käytiin venäjäksi )

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lauantaina tulin ostaneeksi kirjakaupan Löytö!-hyllystä Jukka Itkosen opuksen Itkuvirsiä Naurusaarilta. Se on aika hyvä. Tätä ennen olen kehunut kovasti Itkosen äänilevyä nimeltä Joko Teitä On Rakastettu? Ei mutta siis tämä kirja... Nyt hohottelen opuksen viimeistä osaa, liitettä nimeltä "Emeritus-abiturientti Hugo Puseron Asser-Slap Stick Pentium Digital wc-2400-tietokoneella abiturienteille laatima luettelo todennäköisimmistä epätodennäköisistä ylioppilaskirjoitusten ainekirjoituskokeen otsakkeista " että siitä, tutustukaa, ainakin ne, joille moiset kisat ovat käymässä ajankohtaisiksi, puolelta tahi toiselta. Varsinainen luettelo on kuin Teippi Tuomasen parin pitkähkön rupeaman aikana tekemien biisien nimet epämääräisessä järjestyksessä; "Kilpirauhasletkis" "Sumuista tulin pää edellä" "Ruosteiset ahvenet kolisevat vähiten" "Laseistakieltäytyjän näköharhat" jne jne jne... vain muutaman mainitakseni.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lapin kansanmies törmäsi rovaniemeläisen pubin tiskillä verevään neitokaiseen ja rupesi juttua heittämään, ja ennenpitkää ehdottamaan intiimimpääkin tuttavuutta. No sutturapa tähän mainitsemaan, että ei käy, hän kun on lesbo. Lapinkansan miehelle tämä oli outo termi, kysymään sutturalta, että mikä se sellainen lespo oikein on? No suttura tähän, että se on sellainen, joka tykkää juoda olutta ja nuolla pimpsaa. No lapin kansanmiespä tästä selityksestä kovasti ilostuu; "Heh! sithän minäkhin oon lespo!"

  iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kirkonmenojen jäläkehen tanssittihin tuvas polokan tahtihin. Haitarit soivat ja viulut vonkuuvat. Aikansa ku hääpari tanssi, päättivät morsian ja suluhanen siirtyä omalle puolellensa.

  Sulhasen äitee, anoppi, tuli vähä mietteliähäksi...mahtaakohan se meirän Juhani ny kumminkaa tietää mitä pitää teherä... Anoppi oli vähän kainoonluontoonen, eikä ollu oikeen keherannu seliittää ku vähän ymmyrkääsesti jotaki kukista ja mehilääsistä. Ja anoppi muisteli, jotta vaikka se Juhani kävi jo nelijääkymmentä, niin ei se ollu tainnu paremmin naisis käyrä - ei ainakaa mitää juttuja ollu koskaa ollu liikentehes.

  Niimpä anoppi päätti mennä kuuntelemahan oven taakse sitä, mitä kamaris tehtihin. Jos rupiaas vaikuttamahan siltä, jotta apua tarvittaas, niin sitte vois
  vähän huikata.

  Juhani totta tosiaan hikooliki siä omalla puolellansa, ja miettii jotta mitäs ny...ai niin se muisti..... Naiset tykkää jos on puhuras, ja niinpä Juhani kehuu menövänsä hyysis käymähän.

  Taloo oli rempattu morsianta varte, ja nuoremparin päärys oli tietysti uus komia tupahyysi. Sinne Juhani sukelti, ja rupes pesemähän ittiänsä. Ja se pesi ja metras, ja metras ja pesi. Ja se kesti. Morsiammelle tuli sillä aikaa, ihan suorahan sanottuna, jumalatoon paskahätä. Ja Juhania vain ei kuulunu hyysistä. Morsmaikkoo ei millää keherannu lähtiä taloon toisehen päätyhyn takaasi toisehen hyysihin - mitä se juhulaväkiki ajattelis, jos hän ny takaasi menis? Jotta kränää jo on tullu?

  Kamaris oli isoo fiikus, mitäs jos prysähyttääs sen juurelle? Ei, ei ... haju tuloo läpi.....morsian katteli klasiaki, saiskohan siitä pyllistettyä. Pihalla oli näköjänsä joitaki ihimisiä, no ei onnistu sekää. Paskahätä se vaan koveni, oikeen mahahan otti jo. Silloon se morsian muisti, jotta silloli Keskisen ehejä muovipussi tavarooren joukos. Se päätti ottaa sen, ja paskata sinne pussihin. Ja niin se sitte tekiki. Ja pisti pussin lujaa solomuhun ja takaasi tavarooren joukkohon, ja kannen kii. Klasi vaan raollensa, jotta haju katuaa.

  Pussin vois sitte aamulla vierä suoraa pannunpesähän! Huh, kyllä helelepotti!

  Juhaniki tuli jo täs vaihees lotraamasta, putipuhtahana, ja morsian lähti vuorostansa pesemähän hampahiansa. Juhanin hermostus oli vain lisääntyny hyysis olles. Se rupes miettimähän, jotta mitäs herrajumala ny sitte. Riisuusko? Jos menis vaikka sänkyhyn peittojen alle valamihiksi. Ei ei...se luuloo, jotta moon ihan seksihullu. Laittaasko pyjaman.... olisko seki vähä tyhymää... moon näillä kalasariilla, non uurekki kerta... joo sitte se keksii! Jos mää purkaasin morsiammen tavarat kaappiihin valamiksi, niin sitte se varmahan ilostuus! Ja siitä päästääs halaamahan! Sempä teenki! Juhani rupes purkamahan sitä laukkua. Kuului vaatteeren kahinaa, puhkumista ja äheltämistä. Herrajumala kun nöitön palijo! Aikansa pureettua Juhanille tuli sitte tietysti sellaanen Keskisen muovipussi vastahan, joka oli pehemiä, lämmin ja tiukasti solomus.

  Juhani sitä ihimettelemähän...mikäs tää ny oikeen on? Ja aukaasi sen ja kauhia haju levahti silimille ja Juhani huuti peliästynysenä: "Mitä ristusta, tämön paskaa täynnä!!" Yhtäkkiä tuli ihan hilijaasta..... sitten anopin ääni kuuluu oven takaa vienosti: "Son väärä reikä! Pitää yrittää keskemmältä!"