Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Palasokerin poliittinen värikartta

Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten (74 kommenttia)

Palasokeri on kätevä

* leivontaan (3)
* kahvin kanssa (13)
* totaaliportaali (14)
* ei missään (8)
* ei kiinnosta (4)
* tsippa (1)


No niin, kuntavaalien jälkeen voisi vielä hetkisen mielenkiinnosta ihmetellä ja kysellä sokrulaisten polittista suuntautuneisuutta, mikäli sellaista on?

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vihreää liittoa tunnutaan nopeiten äänestettävän ;-)

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kokoomus.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vihreät

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suomessa on historiallisesti ollut vain yksi puolue, joka vastasi meikäläisen polittista suuntautumista, mutta sitä ei enää ole: Perustuslaillinen Oikeistopuolue.

  Ne olivat ainoita, jotka eivät mm. nuolleet Ryssän persettä 70- ja 80-luvulla. Olin vaan liian nuori äänestämään noihin aikoihin.

  Mä voisin äänestää Perssuomalaisia, ihan sen takia että ei huvita antaa ääntä yhdellekään kolmesta korruptiopuolueesta. Timo Soinihan on ihan järkevä äijä. Tosin kunnallispolitiikassa Kokoomus on Vihreitä ja Demareita paljon vähemmän taantumuksellinen. Esimerkiksi Vapaavuorella on ihan järkeviä ideoita mm. pk-seudun kaavoituksen osalta.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suojeluskuntalaisia ollaan.

  jarmo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika vaikea erottaa puolueet toisistaan.Kallistun lähinnä Ikl,Sks,Ipu,Ps linjalle kun ei muita vaihtoehtoja ole minun kohalla.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule äkkiä mieleen yhtään syytä miksi omillaan toimeentuleva terve valkoinen heteromies äänestäisi vihreitä - tai sitten RKP:tä.

  PeeHoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä jos sairastuu ja tulee kaapista vasta vaalipäivän jälkeen? :wink:
  En äänestänyt kylläkään vihreitä enkä RKP:tä...

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vakavasti puhuen: luulisi että ympäristöpuolueen arvot edustaisivat enemmin vaikka konservatiivista darwinismia, en tajua miksi luontopuolueen pitää olla sosiaali-liberaali. Ainut ekosysteemi mitä vihreät todella haluavat suojella taitaa olla täitarha rastatukassa.

  PeeHoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Njoo, onhan siitä ikuisuus kun vihreät vielä jollain tavalla erottuivat muista puolueista. Niille on käynyt vähän niinkuin keski-ikäisille keskimäärin: pääasia, että kaikilla on mukavaa - ei tarvii enää hirveesti tsempata ja ärsyttää. Sitäpaitsi, mikäpä puolue nykyään ei mainostaisi itseään "vihreänä".

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuntavaaleissa vihreät (kaavoitus joukkoliikenne, ruuhkamaksut).

  PeeHoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuntavaaleissa vihreät (kaavoitus joukkoliikenne, ruuhkamaksut).


  Tänään HeSarissa ainakin yksi vihreä ei nimenomaan kannattanut ruuhkamaksuja. Joukkoliikennettä vastaan tuskin mikään puolue kapinoi..

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään HeSarissa ainakin yksi vihreä ei nimenomaan kannattanut ruuhkamaksuja.


  Jaa helsinkiläinen vai? No, kyseessähän ei ole uskonlahko vaan politiikka joten erilaisiakin näkemyksiä tarvitaan että syntyy keskustelua. Äänestyksissä toivon mukaan sitten noudatetaan ryhmäkuria. Pääasia että _turhaa_ yksityisautoilua rajoitetaan.

  Yeti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En osaa valita mitään, mutta kai se tuo Timo Soini olisi, jos yksi pitäisi valita. Sillä on selkeät (populistiset?) mielipiteet. Mä luulen, että jos saisin valita kunnan päättäjät, niin asiat eivät varmaankaan muuttuisi parempaan suuntaan. Ei varmaan kovin suositeltava ajatusmalli, mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa, ketkä siellä yrittävät parhaiten toteuttaa alibudjetilla kuntapalveluita.

  Muutenkin politiikasta puuttuu sellainen särmä. Tuntuu, että ne ketkä ovat oppositiossa, niin haukkuvat hallitusta samoista asioista, mitä itse jättivät tekemättä hallituskautenaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä pidän itseäni sukutaustani vuoksi saksalaisena vapaaherrana, enkä oikein siksi voi äänestää mitään Persjalkasuomalaisia. Suomi kuningaskunnaksi ja luokkayhteiskunta takas, niin keskustellaan.

  PS. on suomessa yksi vihreä, jonka ajatukset allekirjoitan: Eero Paloheimo. No mutta hän ei olekaan mikään tyypillinen taulapää-viherkasvi, joka heiluu holhoamisen ja sosiaaliliberasimin välimaastossa tajuamatta että kummankin tyylin parhaita puolia ei voi yksi ja sama eetos yhdistää ikinä.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En osaa valita mitään, mutta kai se tuo Timo Soini olisi, jos yksi pitäisi valita. Sillä on selkeät (populistiset?) mielipiteet.


  Kaikkihan on Suomessa "populistista", mikä ei ole linjassa Hallituksen vapaan sanan (Helsingin Sanomien) ja muun virallisen propagandan kanssa.

  Esimerkiksi Natosta puhuminen suoraan on kiellettyä. Pitää vaan olla sanomatta mitään, ja toistella ympäripyöreitä latteuksia, niinkuin presidenttimme. Oikeastaan jos tarkemmin katsoo kolmen valtapuolueen linjoja, niin niillähän ei sellaisia edes juuri ole.

  Äänestäjien kannalta vähintä mitä voisi demokratian parantamiseksi tehdä olisi se, että Kok+Kesk, ja vastaavasti SDP + Vas yhdistyisivät. Nyt, kun on kolme suurta pääpuoluetta, siellä voi samaan aikaan istua vasemmisto ja oikeisto hallituksessa. Nytkään ei oikein koskaan pystytä näyttämään yhtään vastuullista tahoa yhteenkään päätökseen, kun kaksi kolmesta on aina kähminyt vallan, äänestystuloksesta (melkein) riippumatta.

  Siinä mielessä nykyinen hallituspohja on ainakin periaatteessa vähän parempi, kuin Kokoomusen/Keskustan ja Demareiden "yhteistyö". Voi ainakin sanoa, että noudatetaan "oikeistolaista" politiikkaa.

  Nämähän ovat kaikkein huvittavimpia idiootteja, jotka ovat ruinaamassa "laajapohjaista" hallitusta kolmesta suuresta puolueesta. Eli kaikki vaan sinne, kommarit ja porvarit... vitut demokratiasta ja vaihtoehdoista. Sehän olisi vähän niinkuin entisessä Neuvostoliitossa... kaikki vaan vastuuseen kaikesta (eli viime kädessä kukaan ei vastaa mistään).

  No, tämä ei liity kunnallispolitiikkaan. Onpahan vain yleistä pohdintaa Suomen halvaantuneesta järjestelmästä.

  PS: Kun kerran tuli vaaleissa taas takkiin, niin Demareiden kannattaisi tehdä strateginen muutos ja vaihtaa rehellisesti nimensä "Vasemmistolaiseksi Holhouspuolueeksi". Voisivat muutenkin tulla kaapista ulos ja tunnustaa aattelliset juurensa... ja siirtyä piirun verran Taistolaiseen suuntaan, kun kerran Putin ja Venäjäkin tuntuvat olevan voimissaan. Ja sitäpaitsi busseihinhan pitää saada turvavyöt mahdollisimman nopeasti.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Harva tietää tai haluaa tietää, että 70-luvulla demarit olisivat halunneet sosialisoida kaikki suomalaiset rahalaitokset. Jos näin olisi päänyt käymään, Suomeen ei olisi ikinä saatu ulkomaisia sijoituksia, joiden pohjalta mm. Nokian toiminta on käynnistetty. Eläisimme Albanian kaltaisessa maassa, ja Neuvostoliiton hajottua ei voisi edes odottaa idänkaupan elpymistä termin alkuperäisessä merkityksessä. Silti ihmiset äänestävät vuodesta toiseen puoluetta, joka olisi aikoinaan tuhonnut Suomen täydellisesti.

  Hui-Hai kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Höpön-höpön. Nokia-firma on vanhempaa perua.

  Massaliikkeet ovat ääliöiden kotikenttä. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Sorry, en muista enempää sloganeita. Puolueita kuten uskontoja leimaa selkeimmin dogmaattisuus. Ja se on vireän hengenelämän ja älyllisyyden tuho.

  Vihreät olivat pitkään ainoa porukka, jota olisin saattanut äänestää puhtaalla omallatunnolla. Jos olisin äänestänyt. Joskus äänestinkin, muistelen. Ennen kuin johtoon astui teknokraatti. Niiden hallitusseikkailut kertovat, että tyytyvät apupuolueen asemaan. Pientä. Liberaalit tekivät aikoinaan saman vihreen...

  Toisaalta, maailmantilanne on semmoinen, ettei yksikään puolue taida olla varsinaisesti ajantasalla. (En ole tasan varma edes itsestäni.) Kaikkein vähiten tietenkin ne, joissa jylläävät kuvittelu, luulottelu ja pelottelu enemmän kuin "yhteiskunta-analyysi": vasemmisto ja oikeisto. Tosi asiassa 90% ihmisistä on kyvyttömiä ajattelemaan selkeästi. Absoluuttinen meritokratia olisi paras poliittinen systeemi. Paradoksi?

  Nykyään tunnen sympatiaa - ja siksi huonoa omaatuntoa - enää pomminheittäjä-anarkisteja kohtaan: kaada hallitus, tapa kuningas päivässä. Siinä olisi jotain sankarillista!

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, en mäkään kyllä ymmärrä, kuinka joku voi äänestää Demareita. Koko puoluehan edustaa pysähtyneisyyttä ja taantumuksellisuutta. Ja toi Jutta Urpolainen on ihan vitun ärsyttävä naama... sellainen tyypillisen takakireän pikkukaupungin pikku pyrkyrin näköinen ja oloinen. Ja kaikki toi Demareiden jeesustelu "hyvinvointiyhteiskunnasta" on ihan naurettavaa, kun Lipposen hallitukset teki kaikkensa oikeasti tärkeiden asioiden, esim. vanhustenhuollon alasajon eteen.

  Liisa Jaakonsaaret ja muut oli sentään rehellisesti duunarihenkisiä.

  Tosta pankkien sosialisoimistesta vielä... olihan toi 90-luvun pankkituen käänteetkin aika uskomatomia. Ja vielä uskomattomampaa on se, että Hallituksen Vapaassa Sanassa siitä ei käydä minkäänlaista keskustelua. Se on aika huvittavaa, että jotkut Juhani Suomen Kekkostutkimukset saavat aivan valtavasti palstatilaa, tai se, että täällä käydään läpi jotain kymmeniä vuosia vanhoja Stasi-juttuja, joilla ei ole MITÄÄN merkitystä enää... mutta kaikki se korruptio ja kähmiminen, mitä 90-luvun pankkitukeen (ja talouskatastrofiin) liittyi, vaietaan kuoliaaksi... vaikka koko aihe olisi nyt erittäin tärkeä, uuden taloustaantuman kynnyksellä. Loppujen lopuksi koko pankkikriisin suurin syyllinen, presidentti Mauno Koivisto, on Suomessa nostettu suurmiesten joukkoon. Koivistohan oli mm. katastrofaalisen "vahvan markan" päätöksen taustalla, mutta antoi Kullbergin ottaa syyt niskoilleen, ja pysyi taka-alalla vain vastuuta pakoillakseen.

  Mutta sehän on itäeurooppalaiselle historiantutkimukselle ja keskustelulle tyypillistä: Merkitykselliset asiat nostetaan esiin joskus 30:n vuoden kuluttua, kun niillä ei A) ole enää mitään merkitystä ja B) kaikki osapuolet ovat jo kuolleet.

  juuffo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Senioria, pliis!

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Höpön-höpön. Nokia-firma on vanhempaa perua.

  Ei tässä ole nyt puhe mistään Nokian kumisaappaista, idiootti.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vakavasti puhuen: luulisi että ympäristöpuolueen arvot edustaisivat enemmin vaikka konservatiivista darwinismia, en tajua miksi luontopuolueen pitää olla sosiaali-liberaali. Ainut ekosysteemi mitä vihreät todella haluavat suojella taitaa olla täitarha rastatukassa.


  :lol:

  Hyvä pointti, mutta parempi on edes hyvä ja aika lailla politiikasta riippumaton ajatus sentään puolueohjelmassa kuin mikään ääriliike - oli asiasta kuin asiasta kyse.

  Vihreiden ongelma kettutyttöjen ja puunhalaajiensa kanssa on samanlainen puolueensa imagossa kuin keskustan junttien, perussuomalaisten julkkis-ääliöiden, demarien tanttojen ja kokoomuksen koulukiusaajien suhteen... :wink: Vihreistä löytyy kuitenkin riittävästi yhteistä näkemystä omien ajatusten kanssa, enemmän kuin muista puolueista.

  Teknistä osaamista myös puuttuu, mutta se ei liikaa haittaa, koska itse sitä kokee olevansa pätevä arvioimaan tavoitteita siinä mielessä kuitenkin hyvin.

  Kuntapuolelle on ilmestynyt järkevää porukkaa vihreiden riveihin ainakin Porvoossa ja Helsingissä, katsotaan eduskuntavaalit sitten taas erikseen. Presidentinvaaleissa äänestäisin silti Saulia, jos olisi ehdolla.. :wink:

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule äkkiä mieleen yhtään syytä miksi omillaan toimeentuleva terve valkoinen heteromies äänestäisi vihreitä - tai sitten RKP:tä.


  No taisinpas perustella omia kantojani tuossa äsken... :lol: Poislukien RKP tietysti :wink:

  Hui-Hai kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Höpön-höpön. Nokia-firma on vanhempaa perua.

  Ei tässä ole nyt puhe mistään Nokian kumisaappaista, idiootti.


  Ei tietenkään, junttipalikka, vaan yhtiöstä.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vihreät ja Demarit ovat yhdessä saaneet aikaan sen, että Helsingissä saa nykyään kaksi autoa liikenneruuhkan aikaan. Stadin liikennesuunnittelusta voisi muutenkin jakaa jonkun Dr. Freeman-lobotomiapalkinnon.

  Rautatienkatujen ja Runeberginkadun kolme liikenneympyrää ja kahdet valot-kombinaatio on lopullinen todiste siitä, että ihminen ei ole apinasta loppujen lopuksi kovin paljon eteenpäin mennyt. Koko kaupunginosahan seisoo aamusta iltaan, vaikka alueella ei olisi kymmentä autoa enempää.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tietenkään, junttipalikka, vaan yhtiöstä.

  Ole sinä 27-viestin arvoinen vitunpesusaippua hiljaa, lapsikin tietää, että Nokia telekommunikaatiosasto ei ollut aikoinaan mikään Valtion kuvaputkitehdas.

  Hui-Hai kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sori, mä putosin kyydistä. Sulla menee niin lujaa.

  juuffo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  OHO!
  Hui-Hai'lla vasta 30 viestiä joka selittänee ettei tiedä KETÄ nimittää junttipalikaksi!

  Hui-Hai kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ;)

  juuffo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "vitunpesusaippua"

  Stonehead kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jee hyvä meininki!Lisää sanan ruoskaa!

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaikea sanoa. Saattaisin äänestää eri tavalla siellä kuin täällä. Saisin muuten äänestää kahta eri pressaa, en ole vaivautunut. Ajomatka 5 tuntia vaalipaikalle.

  Ja pitäkää tunkkinne. :wink:

  Stonehead kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0


  Ja pitäkää tunkkinne. :wink:
  Jeh.Hyvä heitto!

  Stonehead kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yönsininen on värini.

  Sami kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siinä Jorman teesit yksityisautoilun suhteen:

  http://www.vihreatehdokkaat.fi/jorma.luotio/?page_id=11


  PeeHoo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Tosi asiassa 90% ihmisistä on kyvyttömiä ajattelemaan selkeästi.![/quote]

  Ollaan huomattu.

  [quote]

  Nykyään tunnen sympatiaa - ja siksi huonoa omaatuntoa - enää pomminheittäjä-anarkisteja kohtaan: kaada hallitus, tapa kuningas päivässä. Siinä olisi jotain sankarillista!


  Ilmeisesti meillä menee liian hyvin kun väkivallalla romantisoidaan. Kaikkeen turtunut pleikkaridvdmäkki-sukupolvi etsii elämyksiä (elämää?) ja kipuja jotka tuntuis edes joltakin. Mitä vaaleihin tulee, niin mullahan ei sinänsä ole varaa nassuttaa koska äänestin NP:tä.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siinä Jorman teesit yksityisautoilun suhteen:

  http://www.vihreatehdokkaat.fi/jorma.luotio/?page_id=11


  No joka puolueessa noita pösilöitä riittää...

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meikäläisen poliittinen kanta noin puolueverkossa on aina ollut sangen häilyvä, muuttuvainen; Mistä löytyy tilaisuuteen sopivin änkyrä äänestettäväksi... nimittäin jos tässä siitä on kysymys....

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule äkkiä mieleen yhtään syytä miksi omillaan toimeentuleva terve valkoinen heteromies äänestäisi vihreitä - tai sitten RKP:tä.


  :lol:

  Vävypoika oli vihreiden ehdokas!

  Hatsiwatti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No vihreät tietenkin, onko niitä muita.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vihreät voivat tietenkin vaikuttaa uudelta terveeltä liikkeeltä vaihtoehtona perinteiselle kapinettipolitiikalle, ja sehän oli aikoinaan monelle riittävä syy äänestää natseja.

  Jos ja kun monet vihreät pitävät Greenpeacea luotettavana ympäristöasioita koskevana tiedonlähteenä, koko homma saattaa tulla todella kalliiksi ihmiskunnalle. Greenpeace on nimittäin saanut lobattua Euroopassa läpi lakeja, jotka käytännössä estävät ydinjätteen jatkojalostusta ja sijoittamista koskevaa tutkimusta. Sitten kun joku päivä herätään siihen mahdolliseen todellisuuteen että koko ajan kasvavan väestön energiatarpeita ei voida tyydyttää kuin ydinvoimalla, toivon että oikeat päät laitetaan vadille.

  Hatsiwatti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mutta mihin ydinvoimaa tarvii kun pistorasiasta saa sähköä...

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suurin vihreyteen liittyvä paradoksi eli paskaväärinkäsitys ja emäkusetus on tälläinen: samalla kun JOKA JEESUKSEN SUOMALAISEN pitäisi "pienentään ekologista jalanjälkeään", keskimääräinen hesalainen vihreä haluaa tuoda kehitysmaista länsimaisen sivistyksen piiriin vähintäänkin miljoona ellei peräti triljoonaa Afrikan asukasta, hottentottia ja inkkaria. Ette näe tässä mitään ristiriitaa tai tekopyhyyden siementä?

  Hatsiwatti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun kaikki on Suomessa, on ekologinen jalanjälki Afrikassa nolla, kun siellä ei oo ketään.

  Yeti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko joku selittää, mikä idea vihreillä on vastustaa ydinvoimaa? mielestäni se on ainoa keino edes hieman hidastaa hiilidioksidipäästöjä (ilmastonlämpenemistä). siinä vaiheessa, kun ydinjätteet (ne ei aiheuta sinänsä ilmaston lämpenemistä) pitäisi "uudelleen sijoittaa", niin viisaat insinöörit vuolevat niistä kultaa..

  Hatsiwatti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kai se perustuu siihen samaan kun jos pakkasella ku*** housuun: hetken on miellyttävä ja lämmin olo.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun kaikki on Suomessa, on ekologinen jalanjälki Afrikassa nolla, kun siellä ei oo ketään.

  Aivan niin, aina kun yksi paha ja ahdasmielinen valkoinen heteromies saadaan polkemaan pakkasessa pyörällä töihin, voidaan ottaa nivaska inkkareita öljylämmityksen piiriin ikäänkuin hyvällä omallatunnolla. Tämän pitäisi viimeistään paljastaa puupäisemmällekin cityvihreälle sen, että vihreä liike ei ole muuta kuin neomarxsilaisten käsikassara, jolla yritetään tuhota porvarillinen elämäntapa.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko joku selittää, mikä idea vihreillä on vastustaa ydinvoimaa? mielestäni se on ainoa keino edes hieman hidastaa hiilidioksidipäästöjä (ilmastonlämpenemistä). siinä vaiheessa, kun ydinjätteet (ne ei aiheuta sinänsä ilmaston lämpenemistä) pitäisi "uudelleen sijoittaa", niin viisaat insinöörit vuolevat niistä kultaa..


  No niin, perusajatus on vihreillä hyvä mutta taidot & keinot aika jälkijättöisiä usein ja riippuen tyypeistä. Doc sanoi hyvin tuon että vaihtoehto kabinettipolitiikalle, sen vuoksi jo vastavoimaakin kelpaa äänestää varmasti monen mielestä, samoin kun perussuomalaisia samasta syystä. Hommaa pitää kehittää eteenpäin, että päästään niistä yhtä lailla luutuneista puunhalaaja-itupiiperrys -mielikuvista eroon kun ihan järkevääkin porukkaa listoilla on... Muutoksen tavoite on aina parempi kuitenkin mielestäni kuin totuttautuminen vanhaan kaavaan.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siis minä en vastusta ydinvoimaa ja taasen kannatan palvelutalouden lisäystä kulutustavaroiden kustannuksella. Sekä kannatan pörssitoiminnan uudelleenarviointia minkä uskoisin nousevan "finanssikriisin" uutisoinnin myötä esiin, kun ihmiset tajuavat että tässähän skotataan taas tavalliselta porukalta verojen ja tukien muodossa muuten lisää rahaa pörssipeliin, mikä ei suurin surminkaan voi mitenkään kuvastaa yritystoimintaa sellaisena kuin sen pitäisi. Ajatus oli ehkä joskus hyvä pörssijärjestelmällä aikanaan, mutta mätäni nopeasti sekin... Terve ja oikeisiin tuloksiin perustuva liiketoiminta on erittäin jees, mutta huhubisnes aika syvältä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko muuten kukaan muu "vihreä" kuin Paloheimo tai Linkola kommentoinut kehitysmaiden väestönkasvua?

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko muuten kukaan muu "vihreä" kuin Paloheimo tai Linkola kommentoinut kehitysmaiden väestönkasvua?


  Ei taida olla, taitaapi tuo aihe olla yhtä arkaluontoinen poliittisesti kuin luonnonvarojen ryöstökalastus näillä alueilla.

  zeitgeist kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyviä pointteja siellä täällä!

  Hauskaa, että Paloheimokin mainittiin, sillä vaikka häntä lienee vihreiden sisäpiirissä kritisoitu milloin messianismista, milloin insinööriputkiaivoista ja milloin todettu, että kaverin ajattelussa "ei heijastu ihmisrakkaus", on hän virkistävästi erilainen vihreä ajattelultaan. Ennen muuta hyvä kehittelemään laajoja (teknisiäkin) ratkaisuohjelmia, eri juttu on sitten toteutus.

  Varmaan punavihreän humanismin sokea piste on ollut monesti sekä biologispohjaisen ajattelun että kokonaisvaltaisen hahmotuksen vajavaisuus, mutta mitä muuta on "porvarillinen elämäntapakaan" tyypillisesti ollut kuin pelkkää pään panemista pensaaseen laajempien ympyröiden osalta ja keskittymistä pelkkään oman elintason kohottamiseen. Aika vaillinaista sekin...

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitäs mieltä PerusSuomalaisten Sisu-osaston "monikulttuurikriittisistä" kannanotoista?

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0


  PS. on suomessa yksi vihreä, jonka ajatukset allekirjoitan: Eero Paloheimo. No mutta hän ei olekaan mikään tyypillinen taulapää-viherkasvi, joka heiluu holhoamisen ja sosiaaliliberasimin välimaastossa tajuamatta että kummankin tyylin parhaita puolia ei voi yksi ja sama eetos yhdistää ikinä.


  :lol:

  Tytär on käynyt "Paloheimon perilliset"-nimisen sissikoulutuksen.
  Oppikirjana oli Syntymättömien sukupolvien Eurooppa, jonka hän lainasi minulta. Tuon kirjan tematiikassa tytär on omaksunut kotona kuulemansa "palopuheet". Oikeasti on sääli ettei geeniteknologia ole vielä sillä tasolla että voisimme ottaa Paloheimolta ja Linkolalta heidän parhaat ominaisuutensa ja ympätä ne johonkin viriiliin nuoreen. Kokemusta ja ymmärrystä on edelleen vaikea saavuttaa vuodessa tai parissa. 8)

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  mitä muuta on "porvarillinen elämäntapakaan" tyypillisesti ollut kuin pelkkää pään panemista pensaaseen laajempien ympyröiden osalta ja keskittymistä pelkkään oman elintason kohottamiseen. Aika vaillinaista sekin...

  Porvarilliseen elämäntapaan liittyvän säntillisyyden ansiosta meillä on tämän netti tässä ja kaikkea muuta kivaa kuten kaukolämpö jne. Helppo näköjään unohtaa, että elämme todella monimutkaisen teknologisen systeemin varassa, jonka toiminta edellyttää sitä että moni ihminen on tosi tylsä ja säntillinen.. aina alkaen perssuomalaisia äänestävästä talkkarista, joka viitsii nousta joka aamu klo 5 ylös sängystä.

  Hei hulinaa, nyt rupesi vituttamaan politiikka. Olen käynyt tänään polkupyöräperäkärryn kanssa kaupassa ja kirpputorilla, enkä tunne itseäni yhtään vihreäksi, paremmin sinimustaksi. Nyt laitan Sigma Karma Pro -halogeenivalosarjan kiinni uuteen Kona Dew Drop pyörään ja lähen pyöräilemään vidduun.. viikon työt tehty!

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitäs mieltä PerusSuomalaisten Sisu-osaston "monikulttuurikriittisistä" kannanotoista?

  Siellä on monta pöpiä, mutta kannattaa muistaa että esim. Sisun foorumi ei ole mikään PS:n äänitorvi. Suomen Sisu = SS, eh?

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Porvarilliseen elämäntapaan liittyvän säntillisyyden ansiosta meillä on tämän netti tässä ja kaikkea muuta kivaa kuten kaukolämpö jne. Helppo näköjään unohtaa, että elämme todella monimutkaisen teknologisen systeemin varassa, jonka toiminta edellyttää sitä että moni ihminen on tosi tylsä ja säntillinen.. aina alkaen perssuomalaisia äänestävästä talkkarista, joka viitsii nousta joka aamu klo 5 ylös sängystä.


  Totta. Aatteen palolla ei vesi kulje. Siksi onkin mukavaa kun osaa nuo hommat myös käytännössä niin ei tule paskat housuun jos tekniikka vähän piiputtaa. Ja säntillinen elämäntapa ainakin kotioloissa ja töissä pitää paikat ojennuksessa, rahaa tilillä ja kakarat tyytyväisinä.

  Yeti kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jussi Hallahosta ja Suomen sisusta, alkaa 50 s. kohdalla..

  A-studio
  TV1 Keskiviikkona 29.10.2008

  http://areena.yle.fi/toista?id=1618793


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hauska oikeistolainen tämä Niinistö
  http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id106012.html


  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erään lukijan mielenkiintoinen kommentti saman uutisen alta:

  "Maailman valtioiden pitäisi päästä yhteisymmärrykseen ja -sopimukseen pääomatulojen tasapuolisesta verottamiskohtelusta suhteessa ansiotuloihin. Pitäisi sopia, että esim. alle vuoden omistettujen sijoitusten voitosta maksettaisiin erittäin suurta veroa, vaikkapa 60%. Yli vuoden omistuksessa olleiden sijoitusten voitot, kuten myös omistusten tuotot, tulisi verottaa samalla periaatteella kuin kunkin maan ansiotuloja verotetaan. Tämä estäisi tehokkaasti jatkossa pääomakeinottelut ja sen myötä syntyvät heilahtelut ja kriisit. Pääomien riittävyyteenhän tuo ei vaikuttaisi merkittävästi, koska minnekä ne todelliset pääomat maailmasta katoaisivat."

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole täysin vakuuttunut onko tätä pääomaa, ja niitä paperilappusia (muuta kuin symbolisena) oikeesti olemassa ja että niillä olisi mitattava arvo.

  Öljy on olemassa, mutta se ei mahdu taskuuun.

  Niitä rakennuksia ja maisemia euron lappusissa ei ainakan ole olemassa.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No kun se paskarahan arvo paljastuu niin tarvitaan taas vähän kriisinpoikasta pumppaamaan oikeeta rahaa pörssipeliin...

  iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule äkkiä mieleen yhtään syytä miksi omillaan toimeentuleva terve valkoinen heteromies äänestäisi vihreitä - tai sitten RKP:tä.

  Olen hetero ja tänäänkin tulin toimeen omalla fillarilla, mutta kuitenniin äänestin vihreitä (tällä kertaa).Niin ja olen vielä valkeahko...

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule äkkiä mieleen yhtään syytä miksi omillaan toimeentuleva terve valkoinen heteromies äänestäisi vihreitä - tai sitten RKP:tä.

  Olen hetero ja tänäänkin tulin toimeen omalla fillarilla, mutta kuitenniin äänestin vihreitä (tällä kertaa).Niin ja olen vielä valkeahko...


  Siis fillarilla ajaminen on se syy? :lol:

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliskin vihreitä joita äänestää. Sitten olisi meilläkin kuoppaiset tiet, kun tarttee autoista päästä eroon. Koko kansa siirtyy fillarille. Se tosin kestäisi mulla 2,5 tuntia ajaa töihin.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Raideliikenne ja tulevaisuudessa ns. vaakasuorat hissit on vihreän ideologian ydin, ei niinkään fillarilla ajaminen.
  http://www.eeropaloheimo.fi/
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Eero_Paloheimo

  Öljypohjainen autoilu vähenee joka tapauksessa lähitulevaisuudessa, vai luuletteko että öljyä tai sitä korvaavaa tuotetta riittää tuhlattavaksi ikuisesti ? http://www.peakoil.com/


  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen hetero ja tänäänkin tulin toimeen omalla fillarilla ...

  No riksha-kuskit onkin erikseen.. äänestäisit reilusti kommunisteja.

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  (Meikäläinen näin viikonloppusokrulaisena on hieman myöhässä tällä palstalla... monta kommenttia olisi tullut heitettyä aikaisempiin kommentteihin, mutta nyt niitä on jo liikaa... siis toivon aloitukset tämmösille mielenkiintoisille aiheille viikonlopuiksi)

  ...siispä uutta näkökantaa:
  Itse olen havainnut tiettyihin puolueisiin sitoutumisen olevan pääasiallisesti perinnettä, siis sitä mitä äiti ja isukki ovat sinulle opettaneet, ehkäpä jopa käskeneet... ja oma ajattelu sen enempiä miettimättä jää puolustamaan näitä "perinnepuolueita" ja niiden möhläyksiä. Kuitenkin kannattaa välttää ääripäästä toiseen siirtymistä, se vain osoittaisi sinut muottioikkujen kannattajaksi tai titityyksi.

  Vaihtakaa aina äänestettävää puoluetta, sillä pitkään vallassa ollut puolue ensinnäkin pyrkii aina vahvistamaan kepulikonsteilla omaa valtaansa ja nauttiessaan vallasta jarruttaa yleistä kehitystoimintaa. Valtapuolueen vaihtuessa se laittaa aina opposition työskentelemään kovemmin ja näin myös eri asioiden ajaminen edistyy eivätkä jää seisomaan paikoilleen.

  Käytittekös muuten kunnallisvaaleissa netissä vaalikoneita?
  Itse käytin ja mielipiteideni ehdokkaiden mielipidevastaavuusprosenteissa oli aika monen puolueen edustajaa, joten uskon tuonkin perusteella että suurimmalle osalle kansaa ei löydy täydellistä ehdokasta ja silloin kannattaisi aina äänestää edellisten vaalien voittajapuoluetta vastaan jotakin muuta puoluetta.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No onneksi meillä ei menisi politiikassa tuo läpi - republikaanien vaalimainos - voi ziisus... herranjestas, kuinka kukaan voi olla noin typerä että oikeasti uskoo tuota puppua?

  http://iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1607992


  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
  :evil: :evil: :evil: :evil:

  MissLemon kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  WASPin Blackie Lawless laukoo näkemyksensä Barack Obamasta:
  http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=108093

  :shock: :roll:

  Gerbiili kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  WASPin Blackie Lawless laukoo näkemyksensä Barack Obamasta:
  http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=108093

  :shock: :roll:


  Todella "hätkähdyttävää", kun menneen ajan teinihevitähti politikoi. 8) Niinku tosi häsbiini :D

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, nythän tän pistetään muutos. Tarkoiuksena on löytää vähintään 3 henkilöä esim Porvoosta, jotka perustavat paikallisosaston. Eli tuiki tavallisia ihmisiä päättämään ihmisten asioista. Olen itse tuikitavallinen ja Espoo-Vantaan pj

  Jyrki Vaskela
  EU-ehdokas Itsenäisyyspuolue
  http://personal.inet.fi/koti/vaskela/


  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olet Natoa ja EU:ta vastaan
  T: Jyrki

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olet Natoa ja EU:ta vastaan
  T: Jyrki


  Enhän ole. :o