Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Haikara-cover tulossa uudelle Poutatorven levylle

MRQZ kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Ajattelin vain ilmoittaa että bändini Poutatorvi coveroi Haikaran Köyhän pojan kerjäyksen tulevalle debyyttipitkäsoitolleen. Jollei dramaattisia muutoksia tapahdu niin laulu käännetään espanjaksi ja sen tulkitsee argentiinan lahja maailmalle Martin Alvarado. Biisi on suurimmilta osin purkissa jo. Luvatkin on hankittu. Levy ilmestyy varmaankin vuodenvaihteessa. Siitä tulee kiero ja perverssi.

Poutatorven löydät vaikkapa myspacesta.

+/- saldo : 0 |

    MRQZ kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kävikin niin, että biisin laulaa luikautti Suomen reggaetaivaan tähti Puppa J. Se on maistiaisena myspacessa, levykin ilmestyy nyt joulukuussa vihdoin. Muunkin matskun luulisi kolahtavan progeihmisiin, käykee kuuntelemassa!

    Janus kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Luvatkin on hankittu.

    Miltä taholta tuollaiset piti tässä tapauksessa kysyä?

    MRQZ kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Levyä ei ole kustannettu eli tekijöillä on kaikki valta. Olin yhteydessä Lehtisen Welluun ja Vesa Lattusen perikuntaan. Tykkäsivät ideasta ja lopputuloksesta ja olivat kovin mukavia kaikki.

    MRQZ kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Levy ilmestyi lopulta! Sitä saa ainakin Swamp Musicista, Eroselta, Digeliukselta ja Platasta, tai sitten meiltä tilaamalla: poutatorvi@gmail.com. Hinta 12e + toimituskulut. Kolme biisiä maistiaisina www.mypace.com/poutatorvi ja making of -pätkä Youtubessa http://www.youtube.com/watch?v=mYe8mItmFGQ