Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Blogistiikka

Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten (6 kommenttia)
Blogit ei ole kiinnostaneet minua ennenkuin näin uutisen...

Saksalaisblogista maksettiin 47 000 euroa
MikroPC.net - pe 16.1.2009 klo 12:59
Suosittu saksankielinen it-blogi Basic Thinking vaihtoi omistajaa verkkohuutokauppa eBayn kautta.

Blogia päätoimisesti hoitanut 42-vuotias Robert Basic ilmoitti hiljattain haluavansa lopettaa Basic Thinking -bloginsa ja laittoi sen myyntiin eBayn sivuille. Huutokauppa sulkeutui eilen illalla, ja blogin osti täsmälleen 46 902 euron hintaan Kölnissä toimivan it-palveluyhtiö Serverloftin perustaja Thomas Strohe.

Basicin blogi on ollut tähän saakka yksi saksankielisen alueen seuratuimpia: viime vuonna blogilla oli peräti 2,5 miljoonaa eri kävijää. Nyt blogin hankkinut Strohe lupailikin ensimmäisessä postauksessaan jatkaa Basicin viitoittamalla tiellä, ja myös myös myyjä itse on lupautunut kirjoittamaan ensimmäisten kuukausien aikana blogiin.

Asiasta uutisoi saksalainen PC-Welt-lehti.

Heikki Siljamäki

...ja dollarinmerkit alkoivat vilkkumaan silmissä... siis mitenkäs tämmönen blogisivu perustetaan ja saadaan suosituksi?

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voit alkaa harjoittelemaan vaikka palasokerin huippusuosituilla blogeilla, jos on vaarana että blogistasi tulee menestys niin mediaimperiumme palvelutarjonnasta löytynee myös vaativamman luokan blogitusratkaisuja provisiokustanteisesti. ;)

  Tästä alkaa menestys!

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitäs meinaa tuolla kirjoitussivulla valintaruksin paikka Julkinen: kyllä/ei? Jos valitsee ei, niin näkyykö se muille vai mitä se meinaa?

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä näy, eli voit vaikka luonnostella mestariteostasi ja julkaista sen sitten kun se on valmis. En kyllä ole alunperinkään oikein ymmärtänyt tuon toiminnon tarpeellisuutta, mutta eipä tuota ole tullut koskaan siivotuksi pois.

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Blogien kirjoittamisella voi näköjään päästä suosituimmaksi henkilöksi...

  http://www.kainuunsanomat.fi/cs/Satellite/Kainuu/1194611288226/artikkeli/voittaja+on+valtanen.html


  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tutkin Wikipediasta blogin määritelmää, jonka perusteella varmaankin voitaisiin "Keskustelufoorumi" muuttaa nimekseen sekablogit, pikablogit, tms.... näin minäkin voisin hyvällä omallatunnolla sanoa kirjoittaneeni blogeja. :wink:

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aloita nyt vaan se oma blogisi, vaikka aihepiirillä "Markkutapio - Mitä söin tänään" tai "Markkutapio - Mies josta äitisi varoitti - Härskejä juttuja jo kolmannessa polvessa"... ;)