Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hei, kaikille oli jo ikävä.

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)

Palasokeri on kätevä

* leivontaan (3)
* kahvin kanssa (13)
* totaaliportaali (14)
* ei missään (8)
* ei kiinnosta (4)
* tsippa (1)


Laitetaan kapuloita EU:n rattaisiin.

Suomen ainoa todella EU-vastainen meppi Esko Seppänen jää eläkkeelle, kiitän häntä tekemästään työstä Suomen hyväksi. Esko Seppänen luonnehtii Perussuomalaisten ja Libertas-puolueen toimintaa seuraavasti; ”Timo Soini kerää kannatuksensa EU-vastaisuudella. Hänen tukemansa Libertas ei ole lainkaan EU-kriittinen. Se luonnehtii itseään paneurooppalaiseksi poliittiseksi liikkeeksi, ”joka on omistautunut uuden, demokraattisen, vastuullisen ja avoimen Euroopan Unionin luomiseen.” ”Ja tähän Libertas-sopimukseen on nyt sidottu kaikki Perussuomalaisten ehdokkaat. Lisäksi äänet voivat mennä KD:lle sillä Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset ovat vaaliliitossa EU-vaaleissa. Kristillisdemokraatit eivät ole EU- ja Nato-vastaisia, ilmeisesti eivät Perussuomalaisetkaan.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/libertas_on_yhden_miehen_show_1777701.html


Onneksi on olemassa Itsenäisyyspuolue, jo nimi tuo esille puolueen tärkeimmät arvot. Arvoja ovat Suomen itsenäisyys, Suomen sotilaallinen puolueettomuus ja aidon demokratian palauttaminen Suomenkansalle. Itsenäisyydenpuolue lähtee vaaleihin tarjoamaan todellista vaihtoehtoa perinteisten ”jees EU ja Nato puolueiden” linjaa vastaan. Itsenäisyyspuolue ei lähde vaaliliittoon kenenkään kanssa, täten tiedät äänesi menevän juuri EU- ja Naton vastaisuudelle. Minä, Jyrki Vaskela tulen kamppailemaan Suomen Itsenäisyyden, elintarviketuotannon, työpaikkojen ja puolueettomuuden puolesta. IPU on ainoa puolue, jossa voin ajaa näitä meille kaikille tärkeitä asioita. Meillä on monta hyvää ehdokasta, joihin voit tutustua puolueen kotisivuilla.

EU:n ilmiöt näkyvät katukuvassamme mellakkapoliisien, kerjäläisten ja rikollisten lisääntymisen muodossa. Ennen oli yksi mustamaija valvomassa mielenosoitusta nyt linja-autollinen mellakkapoliiseja. Romanialaiset kerjäläiset ovat tulleet iloksemme. Ilahduttavaa oli oikeuden päätös palauttaa muutama EU:n ulkopuolinen rikollinen kotimaahansa.

EU:n ilmiöt näkyvät myös taloudessamme. Lipposenkin jo myönnettyä TV:ssä 90-luvun syvän laman olleen ”kotikutoinen” eli Suomi laitettiin EU-kuntoon. Olemme saaneet nauttia vakaasta yliarvostetusta eurosta. Vientiteollisuutemme on täysin euron armoilla, kuten työpaikkammekin. Lomautus, irtisanomiset ovat meille entistä tutumpia. Ruotsi, Englanti ja Tanska voivat edelleen lieventää nyt vallitsevan luottolaman vaikutuksia omalla valuutallaan. Samaten nousukautena ko. maissa oli vain 3-4 % työttömyys.

Mitä merkitsee tänä päivänä Suomen kansalaisuus? Mitä etuja on Suomen kansalaisella verrattuna muihin EU:n kansalaisiin Suomessa? Itsenäinen Suomi ja sen kansalaiset saivat päivähoidon, koulutuksen, terveyskeskuspalvelut, työskentelyoikeuden, sosiaaliturvan, perustuslain muut oikeudet, äänioikeuden ja maanpuolustusvelvollisuuden. Nyt EU-suomessa Suomen kansalaisilla on jäljellä vain äänioikeus ja maanpuolustusvelvollisuus, jonka takia ulkomaalaiset ei edes halua kansalaisuutta.
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=34619&contentlan=1&culture=fi-FI#vaikuttaa


Suomen kansalle on palautettava sen oikeudet. Rajoille on saatava tullimiehet valvomaan huumeiden salakuljetusta ja muuta rikollisuutta. Turvapaikanhakijoiden ja muiden ilman Suomen kansalaisuutta olevien sosiaaliturva on maksettava YK-jäsenmaksuista ja kehitysapurahoista. Toivotan Suomeen työn perässä muuttaneet ja veroja maksavat, tervetulleeksi ja tasavertaisiksi. Tosin meillä on käynnissä nyt ”toinen teollistuminen” eli yritykset tehostavat toimintojaan ja kaikki mikä voidaan koneellistaa, myös automatisoidaan. Ei ole enää mitään työvoimapulaa, päinvastoin. Suurten ikäluokkien siirtyminen eläkkeelle ei vaikuta työpaikkojen määrään, ne vähenevät koko ajan. Suomi takaisin Suomen kansalle.

Jyrki Vaskela
EU-ehdokas Itsenäisyyspuolue
http://personal.inet.fi/koti/vaskela/

Ps. vaimolta terveisii.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onhan toi somaa että on oikeen oma kansalaisuuskin vielä ja rajat ja oikeen pari kieltäkin. Ja lippu ja vaakuna jossa on kumma eläin. Eihän niillä kielillä mitään oikeen tee. Mutta voi katsoa Kaurismäen filmejä alkuperäiskielellä.