Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

ILMAISET ARPAJAISET.

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten (8 kommenttia)
Kotisivuillani voit osallistua ILMAISIIN T-paita ARPAJAISIIN. Lisäksi löydät ilmaiset hyötyohjelmat ja yli 7 000 näytönsäästäjää (lapsille ICEAGE). Jos et heti voita ota uudestaan osaa. Joka viikko arvonta, aina kesäkuuhun asti.
http://personal.inet.fi/koti/vaskela/


Jyrki Vaskela
eurovaaliehdokas Itsenäisyyspuolue

ps. taas on "nenäliinoja" jaossa.......

+/- saldo : 0 |

  pinulk kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mitä Vaskela, pitkästä aikaa? Saako sitten tulla Brysseliin kahvetta ryystämään? Onnea matkaan!

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On sen verran vaffat kaffet...eiköhän niitä voi lantrata jollain...vaikka conjamiinilla?

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko tuossa toisella puolella sun naaman kuva?
  :wink:

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei, nyt sentään pilata koko paitaa?

  Kuvat tulevat sivulleni Sunnuntai iltana, edestä ja takaa. Joten tälläiselta shokeeraavalta ajatukselta toivottavasti vältytään.

  Ideahana on siis Vaskela sisään (rysseliin) ja EU heitää Suomen ulos saman tien...???? Hyvä suunnitelma? Eivät vielä tiedä mikä heitä odottaa, salainen ase?

  T: Jyrki

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Silloin tällöin kuulee poliitikkojen sanovan "ilmaisia aterioita ei ole olemassakaan"...
  niin mitä mieltä Vaskela on, onko silloin olemassa myöskään ilmaisia arpajaisia?

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  SUOMEN
  -työpaikkojen
  -itsenäisyyden
  -puolueettomuuden
  -elintarviketuotannon
  PUOLESTA


  Jos sinulle merkitsee paljon Suomi, suomalaisuus, Maamme-laulu ja kotimaisuus...

  No varmaan Stubbille nämä asiat on yhtä tärkeitä, kuin sinulle?

  Ideahana on siis Vaskela sisään (rysseliin) ja EU heitää Suomen ulos saman tien...???? Hyvä suunnitelma?


  Hyvä asia, jos tämä suunnitelma ei heikennä Suomen asemaa EU:ssa, vaan saa Suomen kokonaan irtautumaan EU:sta. Kuinka se tapahtuu? Kansanäänestyksellä, mutta eikö se jyrätä oikeistohallituksen toimesta jo alkumetreillä?

  Populismin professori Soini on tainnut puhuhua pienen mieleni ympäri, kun olen alkanut kyseenalalaistamaan Suomen EU riippuvuutta (hyötyjä/haittoja). No en näistä aikuisten asioista oikein ymmärrä, mutta jo periaatteesta olen EU:ta vastaan. Syy, miksi aikoinaan olin EU myönteinen (silloin, kun siitä äänestettiin), niin oli niinkin arkinen, kuin että oluen, tupakan ja ruoan hinta laskisi. No ei laskenut. Tunnen oloni petetyksi ja nyt suhtaudun NATO "lupauksiin" hyvin varauksellisesti. Toista kertaa minua ei petkuteta, kun laitan rastia ruutuun siellä verhotussa kopissa.

  Laita Jyrki boy tähän topikkiin niitä sun perus teesejä. Ainakin minulla on pienempi kynnys kysyä asioista ja mielipiteistä täällä turvallisessa Palasokerissa. Itseasiassa on niin vastuuton kansalainen, että en hakeudu näiden asioiden pariin.

  En ymmärrä, kuinka suomen työpaikat liittyvät EU:hun?

  Itsenäisyys on mielestäni "vain" sellainen nostalginen juttu, 80% ystävistäni ei tiedä (olen ~30), milloin Suomi itsenäistyi, saati miten (siis sotimalla, mutta kuka tunnusti itsenäisyytemme ekana, milloin oli Talvisota jne.). Tämä asia ei ole kovin konkreettinen nykynuorten elämässä, muuten kuin ne linnan(puku)juhlat ja pyhäpäivä.

  Suomi on kai tällä hetkellä niin vähän puolueeton, kuin se vain voi olla mahdollista. Mikä intressi Suomella on sovittaa esim. asehankinnat "NATO" -sopiviksi (vai olenko täysin väärässä?). Miksi Suomi harjoittelee NATON kanssa (vai olenko täysin väärässä?). Siis eihän tuo ole kuin ajan kysymys. Vaikkakin nyt taisi tulla viimeiset "ei ainakaan ennen vuotta xxxx harkita asiaa), eli kai tuo pitää tulkita, että 2012 (vai minne se Vanhanen nyt lykkäs tuota vääjäämätöntä) on eduskunnan aika äänestää asiasta. Kauan on aikaa muuttaa asenteita, kun viimeksi ei olis menny läpi kansanäänestyksessä.

  Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä me EU:ssa pysytään nyt kun sinne mentiin, paluuta vanhaan on turha haikailla... Eu: iin loppujen lopuksi tulee kaikki eurooopan maat, kun edellytykset niissä maissa vaan saadan kuntoon (siis EU:hun pyrkivät maat laittavat myös asenteensa ja taloutensa valmiiksi EU:ta varten).

  Tulevaisuudessa EU tulee olemaan kuten USA, jolloin EU valitsee itselleen presidentin. Emme kuitenkaan unohda olevamme suomalaisia... kuten Usassa esim. texasilaiset eivät ole unohtaneet olevansa texalaisia.

  Vaikka suomen hallitus on salakavalasti kansalta kysymättä lisännyt yhteistyötään Naton kanssa, lopullisesti asia ratkaistaan tulevissa eduskuntavaaleissa. Mnä sanon etä äänestäkää Natoa vastaan, sillä Nato tulee syömään suomen talouden hunningolle aseostopakkoineen.

  Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suomen ainoa todella EU-vastainen meppi Esko Seppänen jää eläkkeelle, kiitän häntä tekemästään työstä Suomen hyväksi. Esko Seppänen luonnehtii Perussuomalaisten ja Libertas-puolueen toimintaa seuraavasti; ”Timo Soini kerää kannatuksensa EU-vastaisuudella. Hänen tukemansa Libertas ei ole lainkaan EU-kriittinen. Se luonnehtii itseään paneurooppalaiseksi poliittiseksi liikkeeksi, ”joka on omistautunut uuden, demokraattisen, vastuullisen ja avoimen Euroopan Unionin luomiseen.” Ja tähän Libertas-sopimukseen on nyt sidottu kaikki Perussuomalaisten ehdokkaat. Lisäksi äänet voivat mennä KD:lle sillä Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset ovat vaaliliitossa EU-vaaleissa. Kristillisdemokraatit eivät ole EU- ja Nato-vastaisia, ilmeisesti eivät Perussuomalaisetkaan.
  http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/libertas_on_yhden_miehen_show_1777701.html

  ..................
  EU:n ilmiöt näkyvät myös taloudessamme. Lipposenkin jo myönnettyä TV:ssä 90-luvun syvän laman olleen ”kotikutoinen” eli Suomi laitettiin EU-kuntoon. Olemme saaneet nauttia vakaasta yliarvostetusta eurosta. Vientiteollisuutemme on täysin euron armoilla, kuten työpaikkammekin. Lomautus, irtisanomiset ovat meille entistä tutumpia. Ruotsi, Englanti ja Tanska voivat edelleen lieventää nyt vallitsevan luottolaman vaikutuksia omalla valuutallaan. Samaten nousukautena ko. maissa oli vain 3-4 % työttömyys.

  Eli Timo Soini myi 300 tonnin puoluetukea vastaan Nato ja EU vastaisuudensa.

  Itse tulin "politiikaan" sen takia, kun kyllästyin osastopäällikkönä kirjottamaan vain osa-aikaisia työsopimuksia. No, onhan se aika tymää vaarantaa oma vakituinen työpaikkansa, joidenkin puolesta. Aika tyhmää...totta.

  Näistä paidan "teeseistä" tulee kirjoitukset aikanaan...mutta osaa voit aavistella alla olevasta. Eli lainattu ed kirjoituksesta.
  T: Jyrki