Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Suomen itsenäisyys on palautettava.

Kansanedustajaehdokas kirjoitti noin 15 vuotta sitten (2 kommenttia)
Suomen itsenäisyys on palautettava.

Suomi on saatettava jälleen itsenäiseksi tasavallaksi. Päätösvalta Brysselistä palautettava takaisin Suomeen. Poliitikot, jotka kertovat Suomen olevan itsenäinen valtio osana EU:ta ovat emävalehtelijoita. Yli 80 prosenttia meitä koskevista laista tehdään Brysselissä EU:n toimesta, itsenäinen valtio säätää omat lakinsa. Jokaista kansalaista koskee EU:n superälykkäät direktiivit kurkkujen käyryydestä, kondomien koosta ja yli 16 kg Pietarin kalansaaliin ilmoittamisesta EU:lle, vain muutamia mainitakseni. Juhannuskeinujen kahlehtiminen EU:n toimesta toi myös lapsilleni todellisen todisteen EU:n toimista ja sai aikaan heidän syvän halveksunnan EU:n toimintaa kohtaa. Toisen luokan kasvikset hävisivät toreilta ja kaupoista, EU kielsi niiden myynnin halvemmalla kuin ykkösluokan. Eli ennen sai kellertävää kukkakaalia, haljenneita tomaatteja ja käyriä kurkkuja halvemmalla, ei enää.

Ehdottomasti ei EU, sitä odotellessa haittoja on pyrittävä lieventämään kunnes EU:sta päästään lopullisesti eroon. Englannilla, Tanskalla ja Ruotsilla menee paremmin, kun säilyttivät oman valuuttansa. Ruotsin teollisuus on meidän pahin kilpailija ja sillä on kruunu puolellaan. Suomen valtio lainaa verorahamme ympäri maapallon, eli aamulla maksamasi veromarkat ovat markkinoilla saman päivän iltana. Kuinka paljon Suomen valtiolla on riskisijoituksia, pankeissa jotka kaatuvat seuraavana päivänä? Markka on palautettava Suomen kansalle ja vakautettava itsenäinen talous, joka ei ole riippuvainen yliarvostetusta eurosta. Meidän jokaisen työpaikka ja hyvinvointi on kiinni itsenäisestä talouspolitiikasta.

Tosirikkaat herrat halusivat meidät EU:n, keskiluokka tapetaan on vain köyhiä. EU:sta tuodaan halpatyövoimaa rakennuksille, Suomalaiselle kirvesmiehelle 20,- sanotaan ei ja otetaan Puolalainen tai Virolainen 8,- tilalle. Myös muilla aloilla otetaan EU:sta keikkatyöläisiä töihin, he eivät maksa veroja Suomeen. Keikkatyöläinen ei maksa veroja maahan jossa työskentelee, hän saa kyllä samat kansalaisoikeudet paikallisväestön kanssa EU:n kansalaisuuden myötä. Työn arvoa poljetaan EU:n avustuksella. Hyvinvointi Suomi on katoamassa ja pahoinvointi kasvamassa EU:n myötä.

Irlanti pidä vielä puoliamme ja kumotkaa Lissabonin sopimus, EI liittovaltiolle. Liittovaltiossa emme ole puolueettomia, nyt viimeistään on asia myönnettävä ja lopetettava luomulannoituksen puhuminen. Liittovaltiossa Suomi ei missään mielessä ole enää itsenäinen kansakunta. Liittovaltiossa Suomella ei ole määräyksessään omia puolustusvoimia tai poliisilaitosta. Liittovaltiossa Suomessa ei säily kokoontumis- ja ilmaisuvapautta, mellakkapoliisit hajottavat mielenosoitukset niinhän EU:ssa on tapana. Mikäli jonkun valtion ja EU:n jonkin osavaltion välillä puhkeaa konflikti, joudumme liittovaltiossa mukaan sotaan. Mikäli olemme osa EU:n liittovaltiota, ydinsodan sattuessa EU:n ja jonkin ydinasevallan kesken, Helsinkiin ja muuallekin ammutaan ydinohjuksia. Liukuuko Suomi lopullisesti EU:n liittovaltioon, sieltä ei enää erota helposti. Vai säilytämmekö edelleen itsemääräämisoikeuden, oikeuden kansakuntana ja mahdollisuuden erota koko EU pelleilystä? Äänestäkää Suomineidolle mahdollisuus säilyä neitona, älkää pakottako sitä pakkoavioliittoon. Itsenäisyyspuolue on ainoa puolue, joka on avoimesti EU vastainen.

Jyrki Vaskela
eurovaaliehdokas Itsenäisyyspuolue.
http://personal.inet.fi/koti/vaskela


+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Toisen luokan kasvikset hävisivät toreilta ja kaupoista, EU kielsi niiden myynnin halvemmalla kuin ykkösluokan. Eli ennen sai kellertävää kukkakaalia, haljenneita tomaatteja ja käyriä kurkkuja halvemmalla, ei enää.

    Tietääkseni tuo ns. kurkkudirektiivi on jo poistettu ja kieroinakin niitä taas saa myydä.

    juuffo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    "EI liittovaltiolle." Minäkun luulin että ihanteenamme olisi maailma ilman rajoja? Aina ei voi tietää :?