Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Internet2 à la EU

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (4 kommenttia)
EU:ssa taas säädetään, vaihteeksi tulilinjalla on internet ja sen syövereistä löytyvät karmeudet. Seuraavan sukupolven internetissä olisikin sitten EU:n näkemyksen mukaan soveliasta näyttää vain Hyväksyttyjen Toimijoiden (TM) tuottamaa sisältöä, eli intternettiä katseltaisiin kuin televisiota. Nerokasta.

Pari pointteria:

http://keronen.blogspot.com/2009/04/eu-aikoo-muuttaa-internetin.html
http://www.edri.org/edri-gram/number7.6/telecom-package-2nd-reading


Lähinnähän tämä on vain naurettavaa ajanhukkaa, jos internet ei ole käyttäjilleen tarpeeksi vapaa, syntyy hetkessä uusi verkosto, jota ei kontrolloida mistään (liitto)valtiollisista elimistä. Enkä tarkoita mitään fyysistä verkkoa vaan nämä underground-verkot voivat toimia olemassa olevan "virallisen" internetin päällä (tai alla) enempi tai vähempi virtuaalisesti. Ei ole kuitenkaan mikään amerikan temppu toteuttaa esim. customoitu selain, joka ottaa automaattisesti yhteydet alamaailmaan Virallisen Sisällön sijaan. No, tämä oli aika ratkaisukeskeinen tapa lähestyä mahdollista ongelmaa, jota ei pitäisi koskaan päästä edes syntymään.

Jos näitä direktiivejä puuhasteltaisiin harrastepohjalta niin voisi yrittää ymmärtää, mutta on aika sairasta tuhlata työaikaa ja ennenkaikkea rahaa näiden satujen valmisteluun...

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Ei ole kuitenkaan mikään amerikan temppu"

  LOL

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.blackouteurope.eu/


  MissLemon kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sen voikin arvata, missä maassa direktiivi pannaan ääntä nopeammin toteutumaan, mikäli tämä telemarkkinapaketti menee Europarlamentissa läpi sellaisenaan.

  Ihmettelen suomalaisen median, FiComin ja Viestintäviraston vaitonaisuutta. Ilmeisesti kukaan ei usko, että direktiivi voisi toteutua noin jyrkkänä. Tai harva tietää, missä laajuudessa direktiiviä ollaan valmistelemassa.

  MissLemon kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä hieman lohdullisempaa tulkintaa asian tiimoilta:

  http://blog.piraattipuolue.fi/2009/04/telecoms-package-mita-missa-milloin/