Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Savon Popmusiikki ry. tiedottaa: SUPPORT SAVO !

Savopop kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
Nyt on helppo liittyä meidän jäseneksi! Kivasti kun menee meidän sivuille http://www.savopop.net
-> jäsenasiat ja täyttää lomakkeen. Savolaisille jäsenille on oma lomakkeensa ja ulkosavolaisille jäsenille omansa. Savolaisille on jäsenetuja Savossa, ulkosavolaiset saa tyylikkään support SAVO t-paidan! Jäseneksi voit liittyä myös Henkassa, jameissa 24.11. ja 15.12. ja Jarkko Martikaisen keikalla 17.11. (jonne siis jäsenkortilla vapaa pääsy!).

- - -

Suomen kaunein elävän musiikin yhdistys Savon Popmusiikki ry. aloitti toimintansa marraskuussa Kuopiossa.

Kuluneen vuoden aikana kourallinen paikallisia alan puuhastelijoita löi viisaat päänsä yhteen ja seurauksena syntyi Savon Popmusiikki ry. Hallituksessa vaikuttaa mm. paikallisia ravintolapäälliköitä & muusikoita.

Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää savolaiset musiikkialan tekijät ja toimijat ja kehittää paikallista musiikkikulttuuria mm. verkostoimalla alalla toimivat ihmiset, saamalla näkyvyyttä paikalliselle musiikille, järjestämällä koulutuksia, tapahtumia ja muuta toimintaa ja julkaisemalla kokoelmia savolaisesta musiikista sekä virtuaalista että printtimediaa.

Jäsenyhtyeillä on mahdollisuus päästä esiintymään yhdistyksen tapahtumiin, mukaan tuleviin julkaisuihin ja yhdistyksen sivuilla esiteltäväksi kuukauden yhtyeeksi.

Yhdistyksen internetsivuilla osoitteessa http://www.savopop.net
voi tutustua yhdistyksen toimintaan ja hallitukseen, liittyä jäseneksi ja kinastella musiikista savolaisten kanssa.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No kiva kun jaksoit liittyä. Tuliko niitä viestejä tänne lisää, vai tartteeko mennä ihan savopoppiin?

    Eiks siellä ole jossain Juice Leskisen patsas tai jotain?

    Doc.B.D kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä olen kirjoilla Turussa, mutta omistan Juvan kirkonkylällä rivitalo-osakkeen... niin että saanko sen ulkopaikkakuntalaisten paidan vai minkä ja missä siitä on mallikuva. Juva on pääni sisäinen sisäpiirivitsi...

    - lisäksi piti tarkistaa onko tuon porukan toimijoissa sukulaisia, koska meidän suvussa on paljon taiteellisia hulluja. Ei ollut onneksi tällä kertaa.

    Doc.B.D kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitä p:tä on virtuaalinen media? Median sisältö voi olla virtuaalista, mutta virtuaalinen media sinällään on sama kun söisi reikäleivän reikiä.