Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sofi Oksanen

Greeny kirjoitti noin 15 vuotta sitten (4 kommenttia)
Tyttö on erttäin taitava median hyväksikäytössä. Hän on jo aivan kirjailijanuransa alussa huomannut, että tie menestykseen kulkee lööppien kautta. Oikeista naruista vetelemällä saa ilmaista julkisuutta itselleen = kirjamyyntiä. Terävä tyttö, peittoaa jopa eduskunnan puolella samaa tyrkytystä harrastavan hengenheimolaisensa Tarja Karpelan.

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tanja.

  Tarja on se vanhempi akka.

  Greeny kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juuri Tanja Karpelaa tarkoitin.

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hmm... kaikkien suomalaisten miesten leimaaminen juopoiksi vaimonhakkaajiksi lienee aika stereotyyppistä ajattelua?

  Jos tätä harrastetaan, niin ulkomuodon perusteella Sofi Oksanen näyttää tyypilliseltä maalta muuttaneelta, tupakoivalta, porkkanaa purevalta yliopiston pissaliisalta, jonka mieliravintola on Lost & Found ja "erilaisesti" DTM.

  Urbaaniksi kansainväliseksi ajattelijaksi ja kosmopoliitiksi tullaan tietysti sillä, että käydään oikein lentokoneella ulkomailla. Ehkä jopa New Yorkissa (vau!) Individualistiksi taas tullaan sillä, että pukeudutaan täsmälleen samalla tavalla, kuin 10 miljoonaa muutakin gootti-individualistia.

  Lööppeihinhän nyt pääsee nykyään ihan millä tahansa.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lotsa funny. Multa täydet pisteet Sohville! Tuli mieleen monestakin syystä vertailukohteena wanhempi alan mestari, Olavi Paavolainen. Äijähän teki & osasi osapuilleen samat kuin Sohvi nyt jo sata vuotta & siitä eteenpäin sitten. Tsekatkaa ihmeessä Nykyaikaa Etsimässä jos ette vielä ole, se kertoo olennaisen vielä 80 vuotta ilmestymisensä jälkeenkin... Ja löytyy edelleen kirjastoista uusina painoksina.