Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

IQ

kaapo kirjoitti noin 14 vuotta sitten (4 kommenttia)
Löytyykö suomesta minkä verran IQ http://www.iq-hq.co.uk/

bändin faneja. kyseinen orkesterihan ei ole koskaan suomessa vieraillut mikä sinänsä on harmi, koska tekee edelleenkin loistavaa neoprogea, eikä ole jäänyt kyseisen genren vangiksi vaan on mielestäni tuonut siihen uusia elementtejä.
Itse löysin pympun 90-luvun alussa ja mielestäni juuri Ever on bändin parhaista. Sittemmin tehnyt aika tasaista mutta kuitemnkin hieman erilaisia levyjä. Viimevuonna julkaisti frequency-albumi kuitenkin räjäytti pankin ja toi bändille uusiakin faneja, myös suomesta. Aivan loistava levy. Suosittelen.

Olin männäviikonloppuna orkesterin konsertissa saksassa ja kuulosti niin hyvältä, että olisihan kiva saada orkesteri myös suomeen. Onkohan toiveita vai olisinko katsomossa yksin!

laitoin myös progolforumille matkakuvauksen tästä reissusta, jos kaipaat progereissuja niin colos-saal saksassa on helppo ja halpa kohde mennä kuuntelemaan progea (jota ei siis suomessa usein näe)

http://www.progolforum.com/viewtopic.php?t=1955


+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä mä mielelläni IQ:n näkisin Suomessa keikalla.

  PeeHoo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Neoproge on suurimmaksi osaksi skeidaa, mutta IQ on kyllä ihan OK.

  nito kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Just avovaimon kans kuunneltiin Frequencya ja tuumailtiin että tulisivatpa suomeen..

  Markkutapio kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä taas en ollut kuullutkaan moisesta. Kuuntelin sitten Grooveshark'issa ja ihan hienoa kamaa, joten varmaankin porukkaa katsomoon kertyisi.