Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ministeriö: Nopeusrajoitukset alas saasteiden vähentämiseksi

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (10 kommenttia)
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ministeri%C3%B6 aikoo alentaa nopeusrajoituksia saasteiden v%C3%A4hent%C3%A4miseksi/1135260456308

Nämä spedet kun tekisivät työmatkaa edes kerran vuodessa jollain muulla kuin raitiovaunulla, joka vie kotiovelta töihin, saattaisivat yllättyä maan mittakaavasta, piirustuspöydällähän esim. Oulu on siinä ihan kahvilusikan ja harpin vieressä. Päästöjen ja näennäisen liikenneturvallisuuden nimissä voi näemmä ajaa mitä tahansa asiaa sen enempää muita näkökulmia asiaan pohtimatta...

+/- saldo : 2 |

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Tämähän piti julkaista vasta vaalien jälkeen..."

  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vehvil%C3%A4inen kiist%C3%A4%C3%A4 suunnitelmat nopeusrajoitusten alentamisesta/1135260465390

  Muokattu 28.09.2010 14:58 by Jake.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suomi on jo nyt täynnä nopeusrajoituksia, joita kukaan ei noudata. Silloin kun 90% autoilijoista rikkoo rajoitusta, kuten esim. Länsiväylällä, niin pitäisi lähteä siitä, että rajoitus on väärä, eikä siitä että 90% ihmisistä on rikollisia. Näin siis länsimaissa. Suomi on monessa suhteessa edelleen itäeurooppalainen maa. Täällä ajatellaan edelleen niin, että kansa pitää vaihtaa kun viranomaisten totuus ei kelpaa.

  Kuka muka aikoo ajaa moottoritiellä 90 km/h? Koko ajatuskin on naurettava, varsinkin kun autot paranevat koko ajan.


  Jammo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lopetetaan autolla ajaminen kokonaan, liikutaan vain virtuaalisesti. Se vähentäisi saasteita dramaattisesti ja ajatelkaa mikä työllistävä vaikutus siitä olisi IT-alalle, jonka pitäisi luoda meille vehkeet virtuaaliselle matkustamiselle, tavaroiden siirtämiselle (Star Trek hoi, siirtosäde!) ja kaikelle sille, minkä takia nyt ihmiset ylipäätään haluavat siirtyillä fyysisesti paikasta toiseen.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vielä kun joku keksisi miten virtuaalisesti hoidetaan se paskan jauhaminen kolleegoiden kanssa, minkä yhteydessä liikkuu se oleellisin tieto ja huhut. Tai ylipäätään vaikutetaan pöytäkirjan ulkopuolelta.

  Muokattu 29.09.2010 17:48 by Jake.

  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/195424.shtml

  Liikenneturvallisuus paranee taas kohisten, ai saatana että nyrjähtää kohta päässä tään touhun kanssa...

  Muokattu 28.10.2010 10:46 by PeterBird.

  MZZ kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaksanatta lukea aamulehden uutisointia, Virkkunen taisi aabutelkkarissa kannattaa jisää 120:n rajoituksia myös talvisin. Onnea autoiluun, ja toivottavasti ajaa vain itsenaä henfiltä. Ympäristön saastuttamista en viitsi edes kommentoida.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täällä periferiassa osa päivittäistä itsensä kiusaamista on noiden paikallislehtien lukeminen...

  Vehviläinen voi tietysti teoretisoida noilla sinänsä järkevillä ajatuksillaan talvinopeusrajoitusten säätilariippumattomuuden järjettömyydestä, mutta sitten pitää jo sivulauseessa palata maan pinnalle ja julistaa että pitäisi saada sähköiset nopeusrajoitustaulut. Ja lisää kameroita. Talvirengaskielto, Lumiketjut pakollisiksi. Turvavyökamera. Kokovartaloskanneri poliisille. Rattijuopoille pään silitystä.

  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Surullisintahan näissä automaatti/kameravalvoinnoissa on että kun se kriittinen massa havahtuu valvontafasismiin niin on jokseenkin myöhäistä reagoida.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nuo poliisin valvontalaitteet mainitiin jutussa olevan perävaunussa. Sitten aletaankin varomaan perävaunuja ja kun todetaan ettei vetäjä ollutkaan poliisiauto niin nostetaan keskisormea. Tankkaus- ja levähdyspaikoilla perävaunullisia uhitellaan ja pahimmassa tapauksessa pannaan turpiin. Porukka ei pian uskalla vetää perävaunuja... paitsi tietysti sadistit.


  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä olen moneen kertaan sanonut, että Suomalainen media on täysin pystyynkuollutta ja halvaantunutta. Ihmiset holhotaan täällä kuoliaaksi ja rakennetaan Orwellmainen totalitäärinen yhteiskunta, niin ettei kenelläkään ole siitä mitään sanottavaa. Vai koska olette muka lukeneet yhtään kriittistä kirjoitusta esim. tosta kameravalvonnasta?

  Englanti luopui niistä kameroista, kun ne todettiin yksiselitteisesti liikenneturvallisuutta heikentäviksi. Ei Suomessa, täällä nöyrät hallintoalamaiset maksavat "turvallisuuden" nimissä kaiken. Kornia tehdä näitä automaattirahastusjärjestelmiä heti sen jälkeen, kun mm. taparikollisten sakkomuunnosta luovuttiin.