Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eduskuntavaalit 2011

PeterBird kirjoitti noin 14 vuotta sitten (13 kommenttia)
Alkaa olemaan pikkuhiljaa suuren urheilujuhlan orastavaa tuntua ilmassa kun katselee näitä tunnustelevia avauksia, Keskusta kimpoilee kun Perussuomalaiset ovatkin yllättäen (?!) aivan kannoilla, Tiitisen lista on "vuodettu" juuri sopivasti WikiLeaksille toivottavasti edelleen julkaistavaksi, Niinistö julistetaan pyhimykseksi ja vähän siellä täällä haisee siltä että kompostia kaivetaan toimittajalauman kesken kilpaa. Jotenkin on sellaista aavistusta että tästä mittelöstä tulee vielä rumaa jälkeä.

Tässä vaiheessa ei sen suurempaa pointtia tälle ketjulle kuin varata mahdollisuus koota kaikki tuo törky saman otsakkeen alle.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuskin noi perssuomalaiset saa noita galluppien lukuja. Niissä kannattajissa on paljon sellaista jengiä, jotka jättävät sitten kuitenkin vaalit väliin. Mä olen sitä mieltä, että olisi kyllä hyvä kun voittaisivat vaalit. Ei niillä mitään todellisia ratkaisuja varmaan ole, mutta kyllä noille kolmelle suurelle korruptiopuolueelle voisi antaa "vennamolaisen" potkun perseeseen... edes pari kertaa vuosisadassa. Sen verran ylimieliseksi toi homma on mennyt...

  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitäisköhän tähän ketjuun keräillä näitä poliitikkojen parhaita suorituksia, tietää sitten vaalipäivänä katsoa listasta että ketä äänestää (ja ketä ainakaan ei).

  Kokoomuksen konservatiivisiipi vauhdissa:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010121712881350_uu.shtml

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan uskomattomia idiootteja. Ihan kun Suomessa ei olisi oikeitakin ongelmia. Näillä päiväkodin tädeillä ei ole muuta mielessä, kun holhota ihmiset kuoliaaksi. Ja mitään ideologisia eroja noista kolmesta suuresta korruptiopuolueesta on ihan turha etsiä... Kokoomuksen ja Keskustan ministeritädit ovat pahempia holhoajia kuin Demarit.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ 17.12.2010 15:09 :...Kokoomuksen ja Keskustan ministeritädit ovat pahempia holhoajia kuin Demarit.

  Risikko on kaikkein pahin. Nyt kuulemma pitäs saada näihin kolmen litran viinilaatikoihin kulutusmittarit hanojen kylkeen... ja monestihan Risikko on tahtonsa ajanut läpi. Ei Risikko aja oman puolueensa asioita... kunhan vaan haluaa kyykyttää tavallisia kansalaisia...

  ...tai sitten...

  ...Risikko ottaa hommansa tosissaan vakavasti ja silloin tuollainen henkilö pitäisi laittaa ministeriksi sellaiselle alueelle missä tarvitaan tulosta... hmmm... olisikohan parasta laittaa vaikkapa työvoimaministeriksi... työttömiä ei varmaankaan enää suomessa sitten olisi... työttömät olisivat kaikki varmaankin metsässä risuja keräämässä tai juoksemassa valtavankokoista oravanpyörää energiayhtiöiden hyväksi... no tokihan Risikko olisi sen energiayhtiön osakkeenomistaja.  Muokattu 17.12.2010 23:42 by Markkutapio.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Valvontayhteiskunnan rakentajat pureutumassa seuraavaan epäkohtaan, ajokorttihan on täysin epäkelpo tunnistamismenetelmä valtion valvoa, ei ole etäluettavia siruja eikä geneetiikkaa, tarvitaan siis uudet menetelmät (viivakoodi niskaan?):

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011020113110698_uu.shtml

  Työryhmässä piilottelee taas ilmeisesti nimettömiä virkamiehiä, saisikohan näistä virkamiesmietinnöistä rakennettua jonkinlaisen matriisin, mistä nostaa sitten esiin ne kovimmat suorittajat.

  Muokattu 01.02.2011 17:41 by Jake.

  vaskela kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, löytyykö täältä isänmaallista ehdokasta? Eli, asetu itse ehdolle!
  T: Jyrki Vaskela

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toki, kaikki kolme Palasokerin lukijaa varmaan äänestäisi kun lupaisin verovähennyksiä progilevyistä...

  Asiaan; joskus pilkistää järjen valoakin tunkion liepeiltä:

  http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/vehvil%C3%A4inen-tyrm%C3%A4%C3%A4-ruuhkamaksut

  OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Progilevyt alv vapaaksi.Hyvä Jake.Antti Tuiskun levyihin maininta:Haitallista terveydelle!

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vihreät: Isotuloisille suurempi mediamaksu

  Olisiko liian yksinkertaista hoitaa tuo yleisradiotoiminta budjettilähtöisesti, kohdistuisi veroprogressio kuten muidenkin palveluiden osalta? Vai onkohan kaiken taustalla mammuttimaiseksi kasvaneen yleisradioputiikin pelko siitä että budjettirahoitteisena joutuisi keskittymään oleelliseen eikä pystyisi kilpailemaan kaupallisten toimijoiden kanssa.

  Muokattu 27.02.2011 14:33 by Jake.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  YLEn johtokunnassa istuu mm. Suomen kallein mies OP Heinonen. Kun se oli ensin polttanut Sonera-katastrofissa miljardeja veronmaksajien rahoja, se siirrettiin YLEn johtokuntaan suojatyöpaikkaan. Vittu, että meillä voi olla liikenneministerinä täysin katastrofalisia hölmöjä... OP oli sekä tyhmä, että ahkera. Sehän on se pahin mahdollinen yhdistelmä... jollain mediamaksulla sitten rahoitetaan näiden pellejen elämä YLEn (tyhjän)toimittajina.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai itse asiassa Suomen kallein mies on ollut Mauno Koivisto. Mutta OP oli lähihistorian kallein ministeri.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esimerkillistä edustamista, epäselvyyksistä kysyttäessä ollaan naama rutussa;

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030213281745_uu.shtml

  Ihmettelenpä vaan että mikä jengi näitä Tiuroja äänestää, näilläkin näytöillä mennään varmaan seuraavissa vaaleissa kirkkaasti läpi.

  Kluge kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Surullista mutta totta. Minä väitän, että on edelleenkin suuri joukko ihmisiä, jotka äänestävät "Kauniit ja rohkeat" -periaatteella. Siis mielikuvilla: "Tuollainen menestyvä ja hyvännäköinen minäkin haluaisin olla!" Tässä mallissa ehdokkaan oma ajatusmaailma/omat arvot ei ole se P1-asia. Siksi tulemme jälleen näkemään, että jaanapelkoset ja vastaavat saavat tälläkin kertaa enemmän kuin 1 kpl ääniä...