Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Rosvojahti

Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten (4 kommenttia)
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112512756523_uu.shtml
Typerää touhua laittaa tällainen kallis jahti liikkeelle. Halvemmalla pääsisi kun maksettas somalirosvoille vaikkapa ns. tullimaksua muutama miljoona ja he jättäisivät sitten eu-ruokakuljetukset rauhaan. Eihän Suomi ole sotilaita laittanut ennenkään liikkelle vaikka somaleiden rosvoukseen verrattavaa rosvousta suoritetaan naapurimaan tullin toimesta.
Tuskin valtio tätä touhua muisti edes kilpailuttaa. Virolaiset tai Kiinalaiset olisivat varmaan tehneet tuon touhun halvemmalla.

+/- saldo : 0 |

  PeterBird kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo merirosvoilu loppuisi nopeasti kun vesialueen valvonta annettaisiin kiinalaisille ja venäläisille ja vähän aikaa muu maailma katselisi muualle. Venäjähän jo vähän näytti mallia palauttamalla oman maan lipun alla seilanneen rahtilaivan ja välikohtauksessa sai surmansa vain kaksi merirosvoa, loput pidätettiin ja päästettiin pian vapaaksi. Oli niillä sitten kovasti huono tuuri että niiden kipot upposivat ja koko jengi "hukkui"...

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näin varmaan meneteltiin jo silloin purjelaivojen aikaan, joten perinteitähän tässäkin venäjä vain viljeli.
  Hyvä idea siis antaa homma hoidettavaksi v&k-yhteistyölle.

  Muokattu 26.11.2010 22:37 by Markkutapio.

  PeterBird kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muistaakseni jollain tankkerivarustomolla on miehistöt aseistettu uzeilla, ainakin viimeksi kun aiheesta luin olivat ko. varustomon tankkerit saaneet seilata tuolla Somaliankin vesillä aivan rauhassa. Joten eiköhän ne keinot ongelmat ratkaisemiseksi olisi aika helppoja keksiä, mutta voihan sitä sitten vaihtoehtoisesti ostella muutamalla miljoonalla kukkahattubaretteja ja käydä katselemassa vähän mualimoo.

  Muokattu 26.11.2010 23:02 by PeterBird.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Luin minäkin jostain juttua varusteista ja se juttu antoi ymmärtää että tämä on varustelukilpailua kuin usalla ja venäjällä parhaimmillaan. Lunnasrahoilla somalit hankkivat myös uudempia ja järeämpiä aseita joten kyllä uzi-varustamoituneetkin saavat ennen pitkää tuta kaappauksia.