Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Arvailuja Maan ulkopuolisesta

Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten (8 kommenttia)
http://uutiset.msn.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nasan lehdistökutsu lietsoi arvailuja Maan ulkopuolisesta elämästä/1135262048185
Mitähän ne Nasassa ovat löytäneet, vai ovatko löytäneet mitään? Varmaankin Einstein on löytynyt elossa joltain eksoplaneetalta. Tunnistivat varmaan kielen mallista.



+/- saldo : 0 |

    PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sieltä jostain on löytynyt älykäs bakteeri joka osaa korjata ilmastonmuutos -probleemin, selvittää Kreikan talouskriisin ja poistaa VR:n ongelmat. ..Noh, ehkei nyt kuitenkaan tuota viimeksi mainittua...

    PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Aika lähelle osui tuo arvaus, mutta tuskin se pystyy nuihin pariin viimeiseen ongelmaan listassa vaikka elääkin todennäköisen onnellisena arsenikkijärvessä.

    JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
    Jos uudelleensyntymisteoria on totta ja maailmassa on yhtään oikeudenmukaisuutta, niin meidän 4-5 viimeisintä liikenneministeriämme syntyvät seuraavaksi bakteereina tonne arsenikkijärveen.


    Muokattu 02.12.2010 12:16 by JiiPee.

    Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä paljastus oli pettymys. Luulin että ne paljastaisivat jotain uutta. Tästä olin lukenut jo vuosia sitten.

    Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jostain Flash Gordon sarjakuvasta tai vastaavasta?

    Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei, vaan TK:sta. Muutama vuosi sitten oli kuvasarja uskomattomista paikoista joissa bakteereja elää. Siinä muistaakseni mainittiin myös arsenikkijärvi joka oli silloin tutkinnan kohteena. Voin kyllä joskus tarkistaa tuon jutun joskus.

    Tietysti tämä nasan ilmoitus liittyy siihen että tutkimuksista on voitu jotain päätellä. Yleensähän nuo päätelmien teot kestävät vuosikausia löydöksistä. Nyt pääteltiin että avaruudesta voi löytyä meille outoja elämänmuotoja. Sen tietysti olisi voinut mainita sokrun topicissa "Turhat tutkimukset".


    PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toi mun arvaus meni siltä osin pieleen, että puhuin älykkäästä bakteerista... Se löytyikin Kaliforniasta eikä Titanilta.