Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Euroviisut 2011

Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten (11 kommenttia)
KP kisat alkoivat taas ja jotain siitä pitää suoltaa tännekin.
Tuntemattomia tapauksia entuudestaan olivat Automatic Eye (joka onneksi tippu jatkosta) sekä Cardiant (jatkossa).
Äänestin Johanna Iivanaista (jatkossa) kun Cardiantin laulalajalla ei ollut "munaa" äänessä ja rummut olivat liian heppoisat.

+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Karsintojen kakkososassa olivat kaikki (-1) mulle tuntemattomia artisteja. Kukaan ei tehnyt vaikutusta joten ei tähän niistä sen enempää kommenttiakaan.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katsoin pari biisiä. Molemmissa meikatut metroseksuaalipojut vinkuivat jotain taustanauhan päälle. Myötähäpeä oli liian suuri ja suljin TV:n, ei vaan pystynyt.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, ihmetyttää nämä valinnat esittäjiksi. Mikä on ollut valintoja tekevän raadin linja? Otaksun että linja on ollut valita joukkoon se raadin mielestä paras ja sitten loput esittäjät sillä silmällä ettei niistä ole vastusta.

  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä valitulla lähettiläällä voitto on varma, siellä on ennenkin voitettu voivottelulla ja ontuvalla laahaamisella. Merkityksettömästi nimetyillä biiseillä voittoon...

  http://youtubedoubler.com/etCq

  (tuossa kakofoniassa ei piileskele mitään vitsiä, pitipähän vaan kokeilla...)

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään ratkeaa...
  Tykkäsin Georgian rockista vaikka siinä hieman myös räpättiin... toivon sen menestyvän. Ranska taitaa voittaa viisuksi erilaisella ja kuitenkin komealla laululla.

  Muokattu 14.05.2011 13:17 by Markkutapio.

  endbrax kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Musta Paradise Oskarin biisi on ihan kiva. Kivuus vienee top kymppiin. Seurasitteko FST5:ltä Euroviisujen alla -ohjelmaa? Siinä vasta jätte kiva programmi. Oltiin vaimon kanssa ihan koukussa!

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Emme seuranneet. Emme seuraa fst5-kanavaa kuin harvoin. Viimeeksi varmaan silloin kun sieltä tuli Harold Lloydin elokuvia. Joo, tuskin Suomi nyt viimeseksi jää... kymppijoukko ihan mahdollinen... varsinkin jos taas on lavasteissa se suurikokoinen maapallon kalotti, siihen porukka ihastu.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suomi 21/finaalin 25:sta. Vaikkka oli asiantuntijaraadit maittain mukana niin vielä meni äänet naapurimaille. Vielä siis pitää kehittää äänestyssysteemiä... tähänkin hommaan pitää saada joku professori miettimään tasapuolisuutta.

  Nyt voittoon ja kärkisijoille pääsivät sävellykset jotka olivat mitäänsanomattoman tasapaksuja... siis ääniä tuli tasaisesti kauempaa ja lähinaapureilta enemmän.

  Siis perseelleen meni taas äänijako. Voittajia oikeestaan olivat ne jotka eivät seuranneet lähetystä vaan touhusivat omia juttujaan.  endbrax kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olinpas turhan optimistinen sijoittumisen suhteen. Yleensäkin tulee odotettua Suomen edustajilta parempaa menestystä. Paitsi Lordilta. Heh. Viisujen suhteen ei näköjään kannata alkaa vetoja vetämään.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olikaitse saanut kuitenkin euroopan lehdistön ykköspalkinnon tai jms.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Autoillessa radiosta musiikkia kuunnellessa oon miettinyt että onko Nits tehnyt uuden levyn... tänään selvisi sitten että se olikin tämä Paradise Oskar uudelta levyltään... ei hassumpaa... http://www.youtube.com/watch?v=PBfzsZ9hQgs&feature=related