Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

EU OUT, MARKKA IN. Mielenosoitus

vaskela kirjoitti noin 13 vuotta sitten (111 kommenttia)
EU OUT, MARKKA IN. Mielenosoitus
10.03 klo 16:00 - 17:00
Paikka Mannerheimintie 30, eduskuntatalo.

Nyt pitää saada markka takaisin ja lopettaa euron tukeminen miljardeilla.


+/- saldo : -1 |

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Kuulostaa kivalta. Paljonko markkaan palaaminen maksaisi suorina kuluina ensimmäisen vuoden aikana? Entä onko suuntaa antavia laskelmia vaikutuksista vientiin? En ilman lisätietoja uskalla antaa ääntäni asialle, mutta kuulostaa tosi jänskältä.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun Espanjan, Portugalin, Kreikan, Irlannin ja muiden kriisimaiden taloudet kaatuvat, ja Saksa päättääkin lopettaa tuen antamisen, niin voi tulla paluu markkaan nopeastikin... ilman että siitä Eurosta pitää mitenkään suurieleisesti "luopua".

  Kreikan tapauksessa Saksa ja Englanti tukivat, koska ne halusivat turvata omat sijoituksensa. Suomella ei ollut mitään intressejä Kreikassa, mutta Kiviniemi ja Katainen kirjoittivat vekseleihin heti nimensä alle, niinkuin hyväuskoisten mallioppilashölmöjen pitääkin.

  Kaatui se Neuvostoliittokin, vaikka Suomessa sitä pidettiin ikuisena ja oltiin rähmällään vuosikymmeniä.

  Itse aion äänestää Pers'suomalaisia. En sen takia, että uskon niiden ratkaisevan mitään isompia Suomen ongelmia, ja tiedän että siellä on paljon idiootteja listoilla... mutta pitää olla todellinen lammassielu (paksuilla polvipehmusteilla), jos enää äänestää kolmea suurta Korruptiopuoluetta. Pers'suomalaisten tuleva vaalivoitto on tietyllä tavalla kansan antama kurinpalautus.


  Muokattu 02.03.2011 12:03 by JiiPee.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "seksuaalisuus kuuluu vain miehelle ja vaimolle, koska se vain on niin" - Timo Soini

  Mua kyllä hävettäisi äänestää puoluetta jonka johtohahmon kommentit on tota kaliiberia. Äänestän koska tahansa mieluummin "korruptiopuolueita" kuin populistista paskaporukkaa jotka kalastelevat ääniä baarien miehiltä lupailemalla asioita ilman minkäänlaisia laskelmia tai realismia.

  Muokattu 02.03.2011 12:49 by Kcrimso.

  retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Entäs ne Jyrki Käteisen piiruntarkat laskelmat? Onko loogista heittää 1000 milj. euroa "kehitysapuun" kun samalla joudutaan ottamaan velkaa?

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kehitysavun määrä liittynee YK:n suosituksiin. Mielestäni kehitysapua voidaan antaa vaikka velkarahalla jos sillä saadaan kohdemaissa tuloksia aikaan. Pelkään pahoin että näin ei kylläkään ole.

  Kokoomusnuoret taisivat ehdottaa viime vuonna kehitysavun antamisen lakkauttamista.

  Muokattu 02.03.2011 13:44 by Kcrimso.

  retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ilmeisesti suositukset ei koske USA:ta, joka antoi 0,16 %. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kehitysapu#Avun_antajat

  Kokoomuksen nuoret onkin enemmän kartalla muutenkin kuin Stubb ja kumppanit.

  Muokattu 02.03.2011 13:53 by retrou.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaveri on Hampurissa autokauppiaana, muutti sinne n. 10 vuotta sitten. Kun se kävi täällä viime kesänä, se oli järkyttynyt Suomen hintatasosta. Asunnot ovat täällä 40% kalliimpia (Euroopan harvimmin asutussa maassa), autot puolet kalliimpia, ruoka lähes puolet kalliimpaa ja palkat ehkä 30% pienemmät. Energian hinnasta ei kannata edes puhua.

  3:n suuren aikaansaannokset ja tulokset viimeisen 20:n vuoden ajalta puhuvat puolestaan. Kokoomus oli hallituspuolue myös 90-luvun alussa, jolloin tehtiin Suomen historian suurimmat virheet talouspolitiikassa (vahva markka, 2 devalvaatiota, markan kellutus ja Suomen syökseminen historiansa suurimpaan lamaan). Jonkun puoluejohtajan henk.kohtainen mielipide jostain homojen avio-oikeudesta on aivan mitätön ja epäoleellinen yksityiskohta mulle. Mitä tekemistä sillä on Suomen todellisten ongelmien kanssa?

  Ja sitäpaitsi, ei mulle ainakaan tule ensimmäisenä mieleen tukea todistetusti korruptoituneita rakenteita. Pers'suomalaiset voivat olla populisteja, mutta se on aivan yhdentekevää kun ideana on kerrankin "pesän tuuletus". Itse en halua katsoa ministereinä jotain Risikon, Braxin ja Thorsin tapaisia täysin todellisuudesta vieraantuneita täti-ihmisiä, jotka mm. hyysäävät taparikollisia (vrt. sakkomuunnosta luopuminen).

  Melkein mikä tahansa käy tilalle. Ainoa Kokoomusministeri, jolla tuntuu olevan jotain tervettä järkeä päässä, oli Jan Vapaavuori.

  Suomen "hyvätuloiset" ovat sitäpaitsi 99% kovien asuntovelkojen kanssa painivia tavallisia ihmisiä. Jotenkin Kokoomus on saanut heille uskoteltua, että he ajavat heidän asiaansa. Todellisuudessa Kokooumus ajaa sen yhden tai kahden prosentin asiaa, jotka elävät pääasiassa pääomatuloista. Ihan paskapuhetta ja sanahelinää ne vaatimukset pääomatulojen kiristämisestä. Siellähän ne ovat istuneet hallituksessa vaikka kuinka kauan, eivätkä ole tehneet asialle yhtään mitään. Miten siitä voi yhtäkkiä tulla "vaalilupaus"? Suomessa ollaan keskiluokan rahastamisessa ja kyykyttämisessä menty kauan sitten yli kipurajan. Jos haluaa tätä tukea, niin siitä sitten vaan.


  Muokattu 02.03.2011 14:45 by JiiPee.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jonkun puoluejohtajan henk.kohtainen mielipide jostain homojen avio-oikeudesta on aivan mitätön ja epäoleellinen yksityiskohta mulle. Mitä tekemistä sillä on Suomen todellisten ongelmien kanssa?


  Toihan oli vain yksi esimerkki Soinin täysin häriintyneestä ajatusmaailmasta. Sitä paitsi kyse ei ollut homoista vaan siitä että seksuaalisuus kuuluu vain miehelle ja VAIMOLLE. Eli aviopareille.

  Ja eikös Soini pitkälti määrittele puolueensa linjan (linjattomuuden?) joten kyllä äijän mielipiteillä lienee jotain merkitystä.

  Muokattu 02.03.2011 15:12 by Kcrimso.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista hinkua muuttaa töihin ulkomaille, mutta jos Perssuomalaiset pääsevät kunnolla vallankahvaan niin luulen että alkaa kyllä kovasti kiinnostamaan.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä toi ajatus on osoitus äärikonservatisimista eikä mistään "häiriintymisestä". Mun Karjalasta kotoisin oleva mummoni ajatteli samalla tavalla. Taantumuksellista tollainen voi olla, mutta kyllä mun mielestäni on paljon häiriintyneempää, kun Tosi-TV:ssä "sinkuksi" kutsuttu huora menee hevosen kanssa naimisiin suorassa lähetyksessä.


  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ah, "mahtavaa": http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Perussuomalaisten ohjelmajohtaja haluaa puolueet p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n taiteesta/1135264271754?ref=fb-share

  Muokattu 07.03.2011 08:19 by Jake.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No joo... to Persujen kulttuuriohjelma nyt on mitä on. Mutta kun tilanne on tällä hetkellä se, että meille annetaan periaatteessa vain mahdollisuus valita AIDSin (3 Suurta & Kokoomuksen puisto-osasto Vihreät) ja tippurin (Persut) välillä, niin mä otan mielummin sen tippurin. Siitä tulee mahdollisesti 4:n vuoden vittumainen syyhy, kun taas kolmea suurta äänestämällä pelataan venäläistä rulettia kuudella panoksella.

  Englantilainen sanoisi, että beggars can't be choosers.

  Muokattu 07.03.2011 04:18 by JiiPee.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  PS: Tässä on hyvä esimerkki nykyhallituksen päätöksistä. Tehtiin sakkolaki, joka vapautti taparikolliset kaikesta vastuusta. Ja mitä ihmettä... rikollisuus on lisääntynyt...kuka olisi uskonut...!
  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/03/uusi_sakkolaki_lisasi_rikollisuutta_2413428.html

  ja suoraan hevosen suusta:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010103112614211_uu.shtml

  Sitä voi vain miettiä, että minkälainen pakastevihannespussin älykkyydellä varustettu ministeri voi ajaa tämäntyyppisen lain läpivientiä, ellei tarkoituksena ole yksiselitteisesti lisätä rikollisuutta.


  Muokattu 07.03.2011 04:30 by JiiPee.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Timo Soini taas vauhdissa:

  Soini ensin arvosteli kokoomusta halusta nostaa arvonlisäveroa.

  Tämän jälkeen hän kuitenkin muutti linjaansa Kataisen kysyttyä: "Kun kokonaismenojen lisäämiseen ei ole mahdollisuuksia, miten rahoitatte ehdottamanne menolisäykset?".

  - Arvonlisäveroon lisää korkeintaan prosentti. Se tekisi 750 miljoonaa, Timo Soini totesi vastauksessaan.

  http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=49658%3Asoini-haukkui-arvonlisaeveroa-ja-esitti-sitae-saman-tien-itse&catid=88%3Aeduskuntavaalit-2011-paeaeuutinen&Itemid=30


  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikähän kouristuksenomainen tarve on päästä tuolla arvonlisäverolla Euroopan kärkikastiin, näinä aikoina kun yhä enemmän palveluita ja tavaroita voi ostaa ulkomailta jopa vaivattomammin kuin kotimaasta ja kiertää verotusta. Tuntuu hivenen huonolta politiikalta esim. yrittäjiä kohtaan, mutta heidän asiaansahan ei taida juuri kukaan enää ajaa. Vai onko sitten muilla rintamilla jo veroruuvi niin kireällä että on kierteet vaarassa...?

  PeterBird kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan tuossa tietysti se etu että se kansanryhmä, jota tuo arvonlisäveron nostaminen eniten kirpaisee, tuskin tuhlaa montakaan ajatusta talouspolitiikan parissa. Hieman yleistäen.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jyrki Erkanpoika Lehtola kirjoitti hyvän ja nasevan kolumnin:
  http://blogit.iltalehti.fi/jyrki-lehtola/2011/03/05/vaaranlaiset-sivulliset/

  Tällä kertaa siinä pilkataan tasapuolisesti kaikkia. Lehtolan ja Isokallion kolumnit ovat syy, miksi ostan IL:n.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on hauska: http://hannuoskala.fi/2011/02/26/persu-edella-premodernismiin/

  Lähes miljoona euroa säästyy leikkaamalla pois häpeällisen postmodernismin. Ehkä sitä arvonlisäveroa ei tarvitse sittenkään korottaa! :D

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä kertaa siinä pilkataan tasapuolisesti kaikkia. Lehtolan ja Isokallion kolumnit ovat syy, miksi ostan IL:n.


  Silloin tällöin luen netistä Lehtolan kolumnin. Joskus pidän. Useimmiten en. Yhtään iltapäivälehteä en ole eläissäni ostanut enkä aio ostaa.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun perheeni (vanhempani) elävät kulttuurista. Mutsi on taidemaalari (ihan ammatiltaan) ja isäpuoli on ollut ikänsä klassisen musiikin kanssa tekemisissä... ja aika monta suomalaista tunnettua taiteilijaa on tullut tavattuakin. Aika värikästä porukkaa meillä lapsena kotona kävi... ja omakin toinen työni on valokuvaus ja kuvien käsittely, joka nyt ainakin jollain tavalla sivuaa taiteellisuutta. Eli en mä pidä itseäni mitenkään täysin ulkopuolisena, kun puhutaan kulttuurista ja taiteesta. Tosin en edes yritä teeskennellä ymmärtäväni esim. suurinta osaa Kiasmassa esillä olevaa materiaalia. Tekotaiteelliselta paskalta se pääosin mun(kin) silmääni vaikuttaa.

  Kansallisooppera saa mm. vuodelle 2011 42 miljoonaa Euroa valtiontukea. Siis vain yhdelle vuodelle. 10:ssä vuodessa Ooppera syö veronmaksajien rahoja tasaisella inflaatiolla arviolta puoli miljardia. Se on 500 miljoonaa Euroa, joka ainakin mun mielestäni on posketon summa rahaa.

  Paljonkohan Finlandiatalo ja uusi Musiikkitalo syövät... en jaksa Googlettaa. Puhumattakaan näiden (ja monien muiden maakunnissa olevien) kohteiden rakennus -ja ylläpitokustannuksista... valtiorahotteista kulttuuria on maa täynnä.

  Persujen virhe oli mainita yksityiskohtaisesti postmodernismi, johon oli helppo tarttua. Niiden olisi pitänyt laskea kulttuurin imaisemaa rahakokonaisuutta, joka on merkittävä. Tottakai kulttuuria voidaan (ja sitä pitääkin) jossain määrin tukea, mutta ei mun mielestä ole silti mitenkään itsestään selvää, että jonkun Töölö-akatemian (nimi keksitty) 200:n jäsenen oopperakäyntejä pitää kustantaa Kontulalaisen levyseppähitsaajan palkasta. Ainakin siitä pitää pystyä keskustelemaan ilman jeesustelua ja nirppanokkaista asennetta.

  Muokattu 07.03.2011 22:44 by JiiPee.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0


  No mitäs poijjaat on mieltä hallitusneuvotteluista?

  Mun mielestäni olisi täysin loogista, että SDP ja Kokoomus muodostaisivat kahdestaan hallituksen rungon. Molemmilla on (yhdessä) pitkät perinteet Suomen talouden raunioittamisessa (vrt. Holkerin sinipunahallitus ja holtiton luotonanto 80-luvun lopulla ja Suomen syökseminen historiansa suurimpaan lamaan).

  Huvittuneena luen spekulaatioita, josko SDP hyväksyy tukipaketin vai ei. Se on sataprosenttisen varmaa, että ne hyväksyvät sen, ja toimivat näin omalta osaltaan Suomen tulevan talouskehityksen haudankaivajina. SDP tekee näiden vuosien jälkeen vaikka minkälaisia takinkääntöjä päästäkseen takaisin valtaan ja "vastuuseen".

  Harmi kyllä PS on olemassa. Muuten tilanne olisi hauska... "Vasemmisto" ja Oikeisto istuisivat samassa veneessä jälleen kerran, ilman mitään ideologista vastavoimaa. Se ei oikeastaan olisi edes mikään "hallitus", vaan rahamaailman oma, kansaa vastaan suunnattu totalitäärinen järjestelmä (YLE/HS propagandakoneistoineen) ja demokratian todellinen irvikuva.

  SDP:n omat "vaatimukset" tukipakettiin ovat lähinnä vitsi, koska siihen tukipakettiin voi vastata vain "kyllä" tai "ei". Demareiden "reunaehdot" ovat ainoastaan typeryksille (lue: Demareiden äänestäjille) suunnattu vastuunpakoilu/silmänkääntötemppu. Ne ehdot ja vaatimukset tulevat olemaan EU-parlamentissa samanarvoisia kuin Tanja Karpelan väärennetty Prada-laukku.

  Muuten olen sitä mieltä, että Kokoomus on ollut koko ajan johdonmukainen ja rehellinen (samoin kuin PS). Se on alusta saakka tukenut Euroopan pankkiirien pyramidihuijausta, ja se edustaa nykyisin reilusti vain pääomatuloista elävää upporikasta rahaeliittiä ja sitä mitätöntä prosenttia väestöpohjasta.

  Mielenkiintoista on se, miten Kokoomuksen kannatus on silti 20%, ja miten ne ovat saaneet pidettyä valkokaulusköyhälistön, yrittäjät ja "hyvätuloisen" asuntovelkaisen keskiluokan kelkkassansa. Loistavasti masinoitu kusetus... arvostan heidän imagotyötään.

  Silti tulee kuitenkin vähän rehtiä tervejärkistä oikeistolaisuutta ja vaikkapa vanhaa Raimo Ilaskiveä ikävä. Oletteko muuten lukeneet hänen blogejaan... ukko on täysin eri linjoilla lähes kaikesta kuin Katainen?

  Vihreiden vaalitappion kunniaksi korkkasin kaljan. Nyt ne voisivat ottaa vähän etäisyyttä kotimaan politiikkaan ja muuttaa luonnon keskelle mahdollisimman kauas. Siellä ne voisivat asua ekologisesti kymmenen neliön ikkunattomassa kuivan maan mummonmökissa, lukea iltaisin päreen valossa Timo Harakan "älykkäitä" kirjoituksia ja toteuttaa uutta kompostilakia käyttämällä viemäröimätöntä sisävessaa.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja...


  Muokattu 11.05.2011 04:20 by JiiPee.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ 11.05.2011 02:30 :

  No mitäs poijjaat on mieltä hallitusneuvotteluista?

  No nythän tuo asia ratkesi kun saatiin eduskuntaan enemmistö tukipaketin taakse. Kaikki puolueeet saivat kerättyä pisteitä kannattajien silmissä.

  Hyvä asiahan tuo vakuuksien vaatiminen tukiin jatkossa on. Näin olisi pitänyt menetellä jo eka kerralla Kreikan kanssa. Aivan hyvin kriisivaltiot voisivat laittaa vaikka niitä kultavarantojaan takuuiksi... siis kultaa ei tarvitsisi alkaa myymään kun maksaa velkansa ja kullan arvokin pysyisi näin aisoissa.

  Kyllä tästä nyt hallitus saadaan kasaan. Soinikin sanoi että tukipaketti on ainoa este... muut asiat lutviutuvat jopa hyvin.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1


  Niillä "vakuuksien vaatimisilla" ei tule olemaan mitään merkitystä. Niillä tullaan pyyhkimään EU-parlamentissa persettä, jos niitä kukaan edes viitsii vilkaista. Ainoa toivo, että niistä vaatimuksista uskallettaisiin edes puhua on se, että PS olisi mukana hallituksessa (mikä tuskin toteutuu).

  Tässä sulle vähän faktaa Demareiden edellisistä hankkeista EU:ssa: http://www.talouselama.fi/uutiset/article624420.ece?service=mobile

  SDP valehteli äänestäjilleen, ja hyväksyi käytännössä ehdoitta yksiselitteisesti Portugalin, Kreikan, Espanjan. ym. pyramidihuijauksen ja sillä siisti. Kaikki muut korulauseet ja "vaatimukset" on suunnattu vain bluffina täysin omaan ajatteluun kykenemättömälle kohderyhmälle. Eli SDP:n omalle äänestäjäkunnalle.

  Todennäköisesti suurimmat häviäjät, eli Vihreät otetaan myös mukaan.

  Ne jotka sanovat, että tässä ei demokratia toteudu, ovat kyllä väärässä. Suurin osa Suomen kansasta haluaa edelleen ymmärtäväistä lähestymistapaa kovaan rikollisuuteen, leväperäistä maahanmuuttopolitiikkaa, keskiluokan kyykyttämisen lisäämistä ja veronmaksajien rahojen suoraa siirtoa Etelä-Euroopan huijaripankkiireille. Verotus (mm. bensiini, sähkö ja ruoka) tulevat nousemaan käytännössä heti. Näiden maiden tukemiseen menee Suomelta niin paljon rahaa, että suurin osa ei tätä edes ymmärrä.

  Vaalit olivat mun mielestäni selkeä vastakkainasettelu pysähtyneisyyden ajan ja muutoksen/protestin välillä. Ensimmäistä kertaa Suomen sodanjälkeisen historian aikana oli mahdollisuus horjuttaa vanhoja valtarakenteita. Vaikka PS:n kasvu olikin suurta, niin muutos (eli PS) ei saanut kuin 19 prosentin kannatuksen kansalta.

  Paavo Haavikko sanoi joskus, että jos ihmiset tulisivat järkiinsä, siitä aiheutuisi järjestelmälle korvaamatonta vahinkoa. Näin ei nytkään (suuresta kohusta huolimatta) käynyt, koska käytännössä äänestystuloksella ei ollut mitään merkitystä.

  Muokattu 11.05.2011 22:49 by JiiPee.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En usko että vakuuksien vaatimisilla pyyhitään persettä. Päinvastoin, olivathan muut EUlaiset varpaillaan jo tästä suomen mahdollisesta tukipaketista jättäytymisestä. Tämä on sitten taas sellainen kyllä tai ei-juttu jos vakuuksia ei laiteta... joka on pakko ottaa huomioon EUssa.

  Pyramidihuijauksen ovat kaikki suomalaiset hyväksyneet jo silloin kun liityttiin EUun, sillä Mafiasta EU sai alkunsa ja nyt ne pyramidinhuipulla olevat sijoittajat keräävät satoaan.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikki SDP:n vaatimukset ovat jo IMF:ssä (kansainvälisessä valuuttarahastossa) kirjattuina. Eli SDP:n vaatimukset ovat pelkkä silmänkääntötemppu, joilla ei ole minkäänlaista vaikutusta yhtään mihinkään.

  Onneksi ihmiset eivät tiedä asioista, eivätkä viitsi ottaa niistä selvää. Näin vanha kusettaminen voi jatkua entiseen malliin. Nyt vaan odotellaan, koska Kreikka menee velkasaneeraukseen. Laskut alkavat tulla meille kaikille perässä.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onneksi meillä on rehellisiä poliitikkoja EU:ssa.
  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Markkutapio @ 11.05.2011 22:16 : JiiPee @ 11.05.2011 02:30 :

  No mitäs poijjaat on mieltä hallitusneuvotteluista?
  ...Kyllä tästä nyt hallitus saadaan kasaan. Soinikin sanoi että tukipaketti on ainoa este... muut asiat lutviutuvat jopa hyvin.

  Eipä sattunut kohilleen mullakaan. Onpa vaikeeta saada hallitus kasaan. Kataisen puolueelle varmaankin laskettiin myös ne AkuAnkka-äänet... nyt olisi Akun aika taas saada potkut hommastaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Lämmitti sydäntä, kun Ylen pääuutislähetyksessä se joku Persujen ukko sanoi Arhinmäkeä kommunistiksi.

  juuffo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  HAH!

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Eniten tuossa kuviossa pelottaa että tavalla tai toisella Urpilainen politikoidaan pääministeriksi, siltä varalta on passin voimassaolon tarkistettu ja veneellä pakosuunnitelmaa sen verran että karttasarjoja riittää pitkälle kansainvälisiä vesiä.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun Katainen on taas kysellyt Persuja mukaan niin ilmeisesti se merkkaa sitä että Kokoomus antaa periksi tukipakettiasiassa.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Vihreät on oikeastaan ottanut vanhan SKP:n roolin Suomessa. Eli epäisänmaallinen, epärehellinen kommunistipuolue. Suurimmat Vihreiden eturyhmät ovat 30-40-vuotiaat eläkeläiset, elintasopakolaiset, rikolliset ja huumeiden käyttäjät. Suurin vihollinen Vihreille on kaiken maksava keskiluokka.  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ 04.06.2011 05:48 : Vihreät on oikeastaan ottanut vanhan SKP:n roolin Suomessa. Eli epäisänmaallinen, epärehellinen kommunistipuolue. Suurimmat Vihreiden eturyhmät ovat 30-40-vuotiaat eläkeläiset, elintasopakolaiset, rikolliset ja huumeiden käyttäjät. Suurin vihollinen Vihreille on kaiken maksava keskiluokka.

  Ei tuo voi pitää paikkaansa... tuolla ryhmittämisellä jopa suuri osa sokrulaisista saattaisi kuulua vihreisiin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  tuolla ryhmittämisellä jopa suuri osa sokrulaisista saattaisi kuulua vihreisiin.

  WFT? Erään vanhan gallupin mukaan kuuluukin, tai ainakin äänestää.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei täällä enää ole jäljellä kuin perssuomalaisia ja minä :D

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kcrimso @ 05.06.2011 00:08 : Ei täällä enää ole jäljellä kuin perssuomalaisia ja minä :D

  Huomaan että viimeinkin Kcrimso tulee kirjottelemaan kännissä.

  Onnittelut ja hyvää selviämispäivää Kcrimsolle toivottaen: Markkutapio

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kcrimso: Ei täällä enää ole jäljellä kuin perssuomalaisia ja minä :D
  Henkilökohtainen loukkaus! Äitini on siirtokarjalainen eli ryssä ja isänisänisä saksalainen, joten ole siinä sitten Perussuomalainen, sano ennen vaikka espoolaiseksi!


  Muokattu 05.06.2011 19:19 by Doc.B.D.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  markkutapio, taidat peilata omia tapojasi liian vahvasti muihin?

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kcrimso @ 05.06.2011 19:20 : markkutapio, taidat peilata omia tapojasi liian vahvasti muihin?

  sori jos olin väärässä... tulkitsin sanan "perssuomalaisia" sanaksi "perskännisiä":)

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Äänestin Kokoomusta vielä siihen aikaan, kun se vielä oli inhimillinen ja järkevä oikeistopuolue. Nykyään se on käytännössä Kauppakamarin uusliberalistien ja EU-pankkiirien eturyhmä.

  Kataiselle ja Stubbille on todennäköisesti pedattu hyvät duunit EU-parlamentissa. Muuten noin yksisilmäistä typeryyttä Portugali/Kreikka-asiassa ei voi ymmärtää. Suomi menee heittämään sinne rahaa moninkertaisesti "velvotteisiinsa" nähden.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä hyvä artikkeli Kokoomusta vielä äänestäville "edistyksellisille".
  http://www.uusisuomi.fi/raha/112800-tyly-miete-poliitikoista-%E2%80%9Daloitte-pankkien-orjiksi%E2%80%9D


  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai Kokoomusta äänestävät ovat nykyään jo edistyksellisiä! Mahtavaa! :D

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Ai Kokoomusta äänestävät ovat nykyään jo edistyksellisiä! Mahtavaa! :D

  No kun se "Kansallinen" tiputettiin nimestä veke, loputkin konservatiivisuudesta hävisi. Onhan se nyt aika - sanoisinko - vallankumouksellista ajattelua että maksetaan toisten velkoja, jotka on saatu aikaa keinottelemalla ja pitämällä siestaa auringossa. Sopii katsoa miten pitkiä työpäiviä noissa velkaantuneissa maissa tehtiin, ettei tule vaan hiki. Tai no, jotkut afrikkalaiset siirtolaistet saattoi hikoilla kurkkuviljemillä. Samalla Suomessa Kelan kuntoutuskeskukset on täynnä vanhoja ukkoja, jotka ovat pelkästä sisäisestä velvollisuudentunnosta pilanneet terveytensä tekemällä työtä kuin hullu koko elämänsä ajan.

  Muokattu 07.06.2011 20:00 by Doc.B.D.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo oon kieltämättä tyytyväinen että liika konservatiivisuus on karissut Kokoomuksesta.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kcrimsolle ilmeisesti puolue on vähän samantapainen juttu kuin suosikkijoukkue fudiksessa tai lätkässä. Sitä ei vaihdeta vaikka mikä olisi. Ihan sama, minkälaista politiikkaa ne tekevät... ja ihan sama, kuinka monta miljardia keskiluokalta pumpataan Eteläeuroopan huijaripankeille, vai? Toi Kokoomuksen näkökulma "vastuullisuudesta" on erikoinen.

  Mielenkiintoinen spekulaatio Kataisen ja Bildenberg-eliitin yhteyksistä: http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75223-teoria-kataisesta-bilderberg-eliitin-juoksupoikana

  Tassa Kostas Ateenasta hei... me haluta Katainen edelleen paaministeri... me haluta edelleen tanssia ja laula... ja pitaa paljo loma... ja me tarvitaan teidan raha.

  Kiitos.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä kuulun (ylempään?) keskiluokkaan ja mulla ja kaikilla mun tutuilla menee hyvin ja tuntuisi menevän vuosi vuodelta yhä paremmin. Miksi olisin tyytymätön ja antaisin ääneni populisteille joidenka lähes jokainen linjaus iljettää minua.

  Muokattu 07.06.2011 21:15 by Kcrimso.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Määrittele Kcrimso mulle "ylempi keskiluokka". Velan määrä, tulotaso, omaisuuden taso ja asuinpaikka. Ja mahdollisesti pääomatulojen ja ansiotulojen suhde. Ihan mielenkiintoista olisi kuulla.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En määrittele.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Älä sitten käytä sellaisia termejä itsetehostuksen välineenä, joita et pysty edes millään tavalla selittämään.

  Mun nähdäkseni keskiluokka (ylempi ja alempi) on Suomessa ihan tavallista kunnon duunariväkeä, joka maksaa asuntolainaa ja käy töissä. Koko käsite "työväestöstä" on muuttunut. Eivät "duunarit" ole enää missään tehtassa liukuhihnalla... ja "duunariyrittäjät" tienaavat nykysuomessa paljon paremmin kuin suurin osa akateemisista toimihenkilöistä.

  Isojen asuntolainojen kanssa painivat diplomi-insinöörit ja monet suhdanneherkillä aloilla töissä olevat koulutetut eivät todellakaan kuulu mun mielestäni mihinkään yhteiskunnan "hyväosaisiin". Kaveripiirissä on ihan tarpeeksi näitä esimerkkejä. Velkaantumisaste on ollut niin kova.

  Mun mielestäni olisi mielenkiintoista kuulla, millä tavalla Kokoomus on ajanut keskiluokan asiaa politiikallaan. Esimerkiksi "vihreä verouudistus" on suunnattu suoraan keskiluokan lompakkoon. Ja pääomatulojen kevyt verotus taas suunnattu suoraan tulonsiirtona keskiluokan taskusta rikkaalle eliitille. Samoin Kokoomusvetoinen kaavoituspolitiikka pk-seudulla.

  Kerro joitain konkreettisia esimerkkejä, miten Kokoomus on edistänyt viime hallituskaudella keskiluokan hyvinvointia.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itsetehostuksen? Mitä vittua? :D Jep jep, no säästän molempien aikaa tässä vaiheessa ja totean että en osallistu enää tähän keskusteluun. Kiitos. Nähdään vaikka jossain Rush-ketjussa.

  Muokattu 07.06.2011 21:38 by Kcrimso.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Älä sitten osallistu. Siinä olen samaa mieltä, että jos kommarit ja vihreät pääsevät Suomessa valta-asemaan, niin työtätekevien osa kurjistuu entisestään.

  Mutta en mä ymmärrä, mikä niissä PS:n tavoitteissa on niin "iljettäviä".

  Otetaan nyt:

  -Maahanmuuttopolitiikan järkeistäminen
  -Pääomatulojen korkeampi verotus (ansiotuloverotuksen eduksi)
  -Turhan EU-nöyristelyn ja ajopuuna olemisen lopettaminen
  -Turhan ekofasismin lopettaminen teollisuudelta ja kuluttajilta (lue esim. vihreä verouudistus)
  -RKP:n hallinnassa olevien VEROVAPAIDEN säätiöiden rahanpesun verottaminen
  -Varallisuusveron palauttaminen
  -Pakkoruotsin poistaminen (huom. isäni ja isoisäni äidinkieli oli Ruotsi, enkä tunne mitään antipatioita suomenruotsalaisia kohtaan... Astrid Thorsia lukuunottamatta)
  -Tehottomasta kehitysavusta ja valtiorahoitteisesta sosialistikulttuurista leikkaaminen

  ym. ym.

  Mun nähdäkseni mm. noi on ihan tavoiteltavia asioita meille työtätekeville veronmaksajille. Kokoomus ei aja näistä asioista MITÄÄN. Eli mitkä niistä PS:n tavoitteista nyt ovat niin erityisen kamalia? Homojen avio-oikeusjutut vai?


  Muokattu 07.06.2011 22:22 by JiiPee.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ 07.06.2011 21:35 : ...Mun nähdäkseni keskiluokka (ylempi ja alempi) on Suomessa ihan tavallista ...
  ...diplomi-insinöörit ja monet suhdanneherkillä aloilla töissä olevat koulutetut eivät todellakaan kuulu mun mielestäni mihinkään yhteiskunnan "hyväosaisiin"...

  Paljon porukkaa varmaan kulkee perinteiden (isältä pojalle) ja ympäristötekijöiden johdattelemana sen kummemmin itse ajattelematta omia kantojaan. Mutta on sitten toisaalta niitäkin jotka ovat olleet ns. aatteen miehiä ja edetessään urallaan parempiin asemiin hylänneet aatteensa saadakseen säilytettyä asemansa... joka lienee sitä itsetehostusta.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nimenomaan näin... Kokoomuksen suosio perustuu imagoon. Sen äänestäjissä on paljon sellaisia wannabe-"hyväosaisia", jotka ovat ottaneet satoja tuhansia Euroja asuntolainaa, että ovat saaneet kaupungista jonkun kälyisen luukun itselleen. Halutaan olla nuoria, varakkaita, dynaamisia, trendikkäitä, muodikkaita ja nimenomaan "voittajia". Suoraan jostain "Sinkkuelämää"-sarjasta kopioitua feikkiä. Lainarahalla.

  Ironista on se, että itse asun nykyään Espoossa RKP:n ja Kokoomuksen vahvimmalla kannatusalueella. Alueella on muuten koulutettua ja fiksua jengiä, mutta heidän ymmärryksensä politiikasta on ihan uskomattoman matala. Varsinkin tällä itseni ikäisellä kolme-nelikymppisellä polvella.

  Kaikki tuntemani henkilöt äänestivät joko RKP:tä tai Kokoomusta asiaa todennäköisesti kummemmin miettimättä. Todennäköisesti sen takia, mitä isi (tai pappa) on heille opettanut. 70-luvulla kommunistit olivat maanpettureita ja oikeasti Suomen syöpä, ja Kokoomusta äänestettiin ihan järkevin perustein "protestiksi" vasemmistolaisuudelle ja yleiselle kateuden ilmapiirille.

  Itse asiassa Perustuslaillinen Oikeistopuolue oli ainoa, joka kritisoi Neuvostoliiton kuvottavaa perseennuolentaa ja maanpetturuuden rajoilla kulkevaa politiikkaa, ja se paitsioitiin mediassa lähes täydellisesti. Jos YLE (ja arvonlisäverosta vapaa vanhan vallan talutusnuorassa kulkeva lehdistö) saisi päättää, PS:lle kävisi täsmälleen samoin. Paha kyllä inhottava Internet on tullut ja pilannut bileet. Asioita ei voi enää lakaista samalla tavalla maton alle.

  Tässä on vaan mun mielestäni käynyt niin, että entisenlaista vasemmistoa ei enää ole (ellei rikollisia ja sosiaalipummeja hyysääviä Vihreitä lasketa). Samalla Kokoomus on vieraantunut terveestä oikeistolaisuudesta Kataisen aikana ja siirtynyt pikkuhiljaa uusliberalistiseksi idealistipuolueeksi, joka ei taatusti aja järkevää politiikkaa keskiluokan kannalta. Ihmiset eivät ole sitä vielä huomanneet. Oikeastaan tässä "yhden totuuden" politiikassa se muistuttaa paljon Vihreitä (tosin eri motiiveista).

  Itse olen aina valmis vaihtamaan puoluetta, riippuen siitä minkälaista politiikkaa se harjoittaa. PS voi osoittautua täydelliseksi flopiksi, mutta mitä menetettävää meillä on, kun tässä ollaan vuosia katseltu vanhan vallan korruptioseikkailuja ja Risikon, Hyssälän, Thorsin ja Braxin täysin aivokuollutta perseilyä? Kuinka paljon huonommaksi homma voi enää mennä?

  Muokattu 08.06.2011 00:58 by JiiPee.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Takit kääntyy taas puolueissa niin ettei ne taida enää tietää edes mikä on oma takki kaiken mylläkän keskellä. Ehdotan asiantuntijahallitusta ilman yhtään poliitikkoa.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kattokaa tosta 6 minuutin kohdalta kun JouHan poliisien kasvoja kuvaava Paavo Arhinmäki lentää kun räkä nenästä katuun..

  http://www.youtube.com/watch?v=PENkTqLxPBM

  - ei kukaan poliisi halua että heidän naamataulujaan levitellään anarkomarkojen verkostoissa.


  Muokattu 10.06.2011 20:04 by Jake.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Leikatkaa ja liimatkaa toi linkki, jos huvittaa nähdä, emmä jaksa leikkiä tämän p. softan kanssa..

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitä mä olen aina ihmetellyt, että kun noi nuoret osoittavat mieltään (joka sinänsä on ihan ok), niin niillä on aina joku ihan älytön teema. Kiinan ihmisoikeudet, liito-oravat, McDonalds tai Pakistanilaiset hampunviljelijät... miksi ne eivät osoita mieltään esimerkiksi pk-seudun kaavoitusmafiaa ja siitä johtuvaa asuntokuplaa vastaan... tai keksi jotain teemaa, joka konkreettisesti vaikuttaa kaikkien suomalaisten elämään?

  Vastaus lienee siinä, että se vaatisi omilla aivoillaan ajattelua. Paljon helpompaa, kun joku Vihreä Liike tai Greenpeace myy heille valmiit ajatukset.

  No... lapset on lapsia.

  retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  He varmaan haluavat kokea olevansa liikkeellä hyvää hyvyyttään, eikä ajamassa itsekkäästi omia asioitaan. Moraalisäteily on suurempi.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyse on masokisti-sadisti -roolileikin sosiaalisesta laajentumasta. Valta-osa anarkomarkoista on persoonallisuudeltaan masokisteja, ja heillä on tarve olla välillä hieman tuhmia, jotta "sadistinen" poliisi voi pamputtaa. Jos vähänkin tuntee näitä anarkomarkoja, voi varmuudella sanoa, että kyseessä ei ole useinkaan mikään "yhteiskunnan uhri", vaan yksilö joka toistamiseen sotkee omat asiansa vaikka kaikki tehtäisiin hänen puolestaan. Eli jos tällaiselle tyypille antaa uudet housut, se kohta paskantaa niihin itse ja huutaa että yhteiskunta on mätä. Miksi näin, no koska peruspersoonallisuus on masokistinen. Sama koskee alkoholismia ja eri "substanssien" käyttöä. Vaikka päällisin puolin puhutaan "hauskan pidosta", moni on kahdenkesken valmis myöntämään että se kahden viikon putki oli yhtä helvettiä. Miksi? No koska yksilö on masokisti. Ja masokisti tarvitsee rangaistuksen ja sen saa tarvittaessa "pahalta" poliisilta kun vähän mellakoi.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Thorsista oikeusministeri?! Jos ei pahin mahdollinen tapahtunut (ainakaan vielä) niin on tämä katastrofiasteikolla heti seuraavana...

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arhinmäki liikenneministeri! Ostaitaisin ydinkäyttöisen Hummerin jos olis kaupan. Mitähän se Thors keksii, ainakin vähemmistökiintiöt jokaiseen virkaan ja työpaikkaan - paitsi eduskuntaan ja valtioneuvostoon. Sisältää seksuaalivähemmistöt, etnisetvähemistöt, vasenkätiset, muslimit, kampurajalkaiset jne.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Tuija Brax vielä kehiin, niin kaikkien aikojen kauhukabinetti on valmis ja vaalitulos on käytännössä mitätöity.

  Huvittavaa muuten, että tämä Kokoomusvetoinen hallitus on vasemmistolaisin sitten 1970-luvun.

  Julkista sektoria leikkaamalla ja tehostamalla löytyisi helposti miljardien säästöt. Mutta niinkauan kun SDP on mukana "talkoissa", niin tuskin onnistuu. Taas kerran... jos sieltä jotain leikataan, niin se tehdään suorittavasta portaasta. Demareiden puoluekirjan omistavat pikkupomot saavat kyllä jatkaa suojatyöpaikoissaan.

  Liikenneministerin paikka on aina annettu sille säälittävimmälle hepulle. Eli Arhinmäki sopii hyvin siihen rooliin... miten olisi esimerkiksi autoilijoiden kypäräpakko ja yleisnopeuden laskeminen vaikka 30 km/h turvallisuuden nimissä?

  Tosin Kokoomuksen O-P Heinonen oli pelottava esimerkki, kuinka 3.5 miljardia veronmaksajien rahoja voidaan heittää taivaan tuuliin siltäkin postilta.


  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kannattaa hakea kirjastosta (tai pyytään hakemaan sen varastosta) 70-luvulla julkaistu "Alas auton pakkovalta", niin siitä voi lukea suoraan mitän seuraavaksi tapahtuu. Ei Arhinmäen aivoilla itse mitään kuitenkaan keksitä. Harvinainen kirja - silloin pari vuotta sitten kun hustlasin arvokirjoja, mulla oli halussa yksi ja kaikki ituhipit olisivat vaihtaneet vaikka vaimonsa yhteen nidokseen.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No nyt tuli hallitus.

  Näen sieluni silmin Paavo Haavikon kommentoimassa uutta hallitusta... se kommentti menisi jotenkin näin:

  "Nyt meillä on kansanvallan sijaan kuuden eri intressiryhmän edustajat istumassa samalla jäälautalla, joka on valitettavasti alkanut jo sulaa."  Muokattu 19.06.2011 07:18 by JiiPee.

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katainen, Kiviniemi ja Urpolainen (viherkommunistien avustamana) tekivät mahdollisesti Suomen historian järjettömimmän päätöksen. Ei siitä sen enempää. Tehty mikä tehty... ihmiset äänestivät näitä huijareita... ja tulevat todennäköisesti äänestämään heitä myös seuraavissa vaaleissa. Suomalaisilla äänestäjillä on "hakatun vaimon syndrooma". Ne ryömivät aina takaisin ottamaan turpaansa vielä kovempaa.

  Mutta nyt pitäisi sitten miettiä, mistä rahat otetaan, kun Euroopan kriisi syvenee lisää.

  Huvittavaa tämä poliittinen keskustelu. Osastopäällikkötasoiset henkilöt johtavat Suomea. Mihinkään muuhun päätelmään ei voi päätyä, koska nyt mainitut säästöehdotukset ovat aivan naurettavaa näpertelyä, jos/kun joudumme takauksiemme maksumiehiksi. Seuraavanlainen ajattelumalli suorastaan paistaa läpi hallitusohjelmasta:


  Ei missään nimessä! Sanokaa EI säästöille!

  Vaikka maailmassa on väkirikkaampia kaupunkejakin, kuin Suomi, ne pystyvät vetämään politiikan suuret linjat yhdellä pormestarilla.

  Mutta Suomi on siitä ainutlaatuinen maa, että se tarvitsee ehdottomasti kaikki 300 kuntaansa Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n puoluekirja taskussa olevine kaupunginjohtajineen, keskijohtoineen, ylempine toimihenkilöineen ja poskettomine byrokratioineen. Kunnanvaltuustossa täytyy olla aikaa ja henkilöstöä käsitellä esimerkiksi keskellä metsää omakotitaloissa asuvien asukkaiden kattoikkunoiden rakennuspyynnöt.

  Kaikki valtiolliset laitokset, kuten Tulli ovat myös tehokkaita. Suomi on kuulemma ainoa maa maailmassa, jolla on aikaa ja resursseja tutkia ja/tai tullata mm. järjestelmällisesti KAIKKI yksityishenkilöiden pikkutilaukset EU-alueen ulkopuoleleta. Ei valtionhallinnossakaan ole leikattavaa. Ja jos onkin, niin varmasti leikkaamme suorittavasta portaasta, niin että puolukirjalliset pikkupomomme saavat kaikessa rauhassa jatkaa tyhjäntoimittamistaan ja hyysäämistään kallispalkkaisissa suojatyöpaikoissaan.

  Me ulosmittaamme kaiken mahdollisen autoilevalta, kotiansa lämmittävältä ja tuottavassa työssä käyvältä keskiluokalta. Laitetaan vaikka lisää nopeusvalvontakameroita joka kadunkulmaan, koska suurin moraalinen ongelma Suomessa eivät suinkaan ole vaaralliset, joviaaleista tuomioista nauttivat, vapaana kulkevat moninkertaiset murhaajat ja taparikolliset, vaan 34 km/h kolmenkympin alueella Euroopan vanhimmilla autoillaan ajavat autoilijat. Ne surkimukset!

  Tuleva liikenneministeri tulee edeltäjiensä tapaan Suurena Visionäärinä todennäköisesti suosittelemaan myös autoilijoiden ja jalankulkijoiden kypäräpakkoa. Unohtamatta uutta ja mullistavaa, Orwellin kirjasta suoraan repäistyä totalitääristä GPS-valvontaa.

  Autoileva ja töissäkäyvä keskiluokka saastuttaa, vaarantaa ekologisesti ajattelevien pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden hengen JOKA IKINEN PÄIVÄ, ja on siten vakava taakka (ja suuri uhka) monikulttuuriselle ja suvaitsevaiselle Suomelle. Ja oikeastaan koko maailmalle!

  Ja muistakaa vielä: Me tarvitsemme ehdottomasti suhteessa kolme-neljä kertaa suuremman julkisen sektorin, kuin useimmissa Länsieuroopan maissa. Meillä on siihen varaa.

  Emme me siitä luovu, ennenkuin kirstu on tyhjä ja hanat lopullisesti suljettu. Ja jos joudumme taloudellisiin vaikeuksiin, kyllä meitäkin autetaan... niinkuin Kreikkaa. Rahaahan saa lisää seinästä.


  Muokattu 21.06.2011 06:55 by JiiPee.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aamen.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ 21.06.2011 Kaikki valtiolliset laitokset, kuten Tulli ovat myös tehokkaita. Suomi on kuulemma ainoa maa maailmassa, jolla on aikaa ja resursseja tutkia ja/tai tullata mm. järjestelmällisesti KAIKKI yksityishenkilöiden pikkutilaukset EU-alueen ulkopuoleleta.

  Sori, mutta omakohtainen kokemus ei mitenkään tue tuota väitettä. Sen sijaan tiedän varmuudella , että tällaisia maita ovat Italia, Norja, Tanska, Puola ja Unkari. Olen saanut tänä vuonna noin 20 pakettia USPS:n kautta, siis normaali Yhdysvaltojen posti, jotka ovat olleet isohkoja ja sisällöksi on ilmoitettu elektroniikka ja arvoksi 20$. Yhtäkään ei ole avattu, ja jokaisen todellinen arvo on ollut 100-300$. Samoin 51:stä Hong Kongista tulleesta paketista vain yksi on ollut tullipostin avaama. Jokainen on tullut maahan Vantaan tullipostin kautta, joten kyseessä ei voi olla mikään paikallinen ilmiö.

  Haiku kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  "Tehty mikä tehty... ihmiset äänestivät näitä huijareita..."

  Katkerien tilitysten sijaan voisit JiiPee vaikka välillä vähän eritelläkin sanomisiasi. Miten ihmisiä on huijattu? Miten voi pokkana väittää, ettei keskiluokka kuulu hyväosaisiin?

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten ihmisiä on huijattu?


  Jos nyt puhutaan pelkästään näistä vaaleista (eikä puututa EU:n tukipaketteihin, jotka ovat yhtä suurta pyramidihuijausta koko EU:n keskiluokalta huijaripankkirien taskuun), niin voidaan helposti nähdä, että kaikki muut hallituspuolueet, paitsi Kokoomus harhauttivat äänestäjiään valheellisella kampanjalla.

  Suurin periaattellinen takinkääntö tapahtui Portugali-äänestyksessä. Vaalikonevastauksissa 136 edustajaa oli tukipaketteja vastaan ja vain 56 puolesta.
  http://www.kansanmuisti.fi/opinions/portugal-vote/

  Äänestys meni kuitenkin läpi selkein lukemin. Tässä vain yksi esimerkki. Meillä selkeää valehtelua ja äänestäjien harhauttamista kutsutaan "vastuullisuudeksi" ja "joustavuudeksi".

  Ja vain Suomessa korpikommunistille annettu ääni päätyy Kataisen porvarihallituksen tueksi.


  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : -1
  ..

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  @Doc: Itselläni täsmälleen päinvastaisia kokemuksia, vaikka kuinka monta. Mutta ei enää viimeisen parin vuoden ajalta, kun en ole mitään tilannut EU:n ulkopuolelta.

  Haiku kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Ei eu-tukipakettiäänestystä voi takinkääntönä pitää. Vaalikone näyttää yksittäisten edustajien kannat, eduskuntaäänestyksen määrää ryhmäkuri. Kaikki edellisen hallituksen puolueet ovat tukeneet paketteja aika selkeästi.

  SDP taas tosiaan sumutti ja käänsi takkiaan EU-tukiasiassa. Tämä ei kuitenkaan jäänyt minnekään salaliiton taakse piiloon, vaan esim. pahamaineinen hesari käsitteli asiaa ihan ansiokkaasti.

  Noin lähtökohtaisesti demokraattisissa valtioissa on aika vaikea puhua kansan sumuttamisesta, kun asioita käsitellään enemmän tai vähemmän avoimesti ja kriittisesti. Jos äänestäjät olisivat täysin poliitikkojen ja "eliitin" vietävissä, miksi persut saivat jytkynsä? Samalla tavalla SDP:n kannatus on laskenut mm. linjattoman ja epäjohdonmukaisen politiikan takia.

  Soinikin sanoi EU:n pyramidihuijauksesta, että kriisirahastoista luopuminen voi johtaa massiiviseen lamaan, mutta "antaa tulla vaan, on niitä ennenkin nähty". Olisi todella kiinnostavaa lukea pätevää argumentointia EU-kriisitukia vastaan, mutta usein ne tuppaavat jäämään epämääräisten salaliittovainojen tasolle.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Hezzu @ 21.06.2011 14:23 : No eipä ne persut halunnu hallitukseen vastuuta ottamaan ja tekemään sitä lupaamaansa muutosta, joten mistä hiertää?

  Luulenpa että Soini laskelmoivasti pelasi tulevaisuuteen uusien vaalien varaan jos hallitusta ei saataisi kasaan. Edelleen laskemat on voimassa hallituksen kaatumisen myötä.

  Ennustan että tämän hallituksen aikana historia toistaa itseään ja Soini kannetaan eduskuntasalista kuin Vennamo aikoinaan.

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  ..

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on taas tätä virallista propagandaa, joka tuntuu suomalaisiin uppoavan kuin veitsi voihin.

  Mitä järkeä olisi ollut mennä hallitukseen ja antaa periksi suurimmassa kynnyskysymyksessä, ja olla kumileimasimena, takinkääntäjänä ja täydellisenä ajopuuna, kun Kokoomuksen, Keskustan ja Demareiden ajama pyramidihuijaus tulee maksuun? Se ei olisi muuttanut millään tavalla tehtyä politiikkaa. Ilmeisesti takinkääntö ja "vastuun kantaminen yhdessä" on nykyään synonyymi sille, että suostumme vastuullisesti lapioimaan omamme ja lastemme rahat huijareille.

  Paljon perustellumpaa olisi kysyä vasemmistolta ja "työväenliikkeeltä", miksi ne menivät Kokoomuksen apupuolueeksi ja uusliberalististen kauppakamarinulikoiden & huijaripankkiirien turvaksi viemään Suomen taloutta kohti katastrofia.

  Ja miten niin noista tukipakettien järjettömyydestä ei ole kukaan "järkevästi argumentoinut"? Ei vittu mikä väite... Netti on pullollaan vaikka mitä argumentteja, jos viitsisi vähän tutkia ja lukea asioista suomalaisen dementoituneen lehdistön (Taloussanomat ja US poislukien) ulkopuolelta... viimeksi niitä kritisoi voimakkaasti Britannian konservatiivipuolueen johtaja Martin Callanan. Ja "EU bailouts" antaa yli 18 miljoonaa hakutulosta Googlessa.

  Ruumista on turha tekohengittää... Kreikka on jo konkurssissa. http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2011/06/20/nain-kuoli-euro-akkia-ja-odotetusti/20118697/12

  Kävisikö Deutsche Bankin pääekonomisti Thomas Mayerin mielipide, jossa lytätään tukipaketit täysin? http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/04/10/nain-eu-pahentaa-velkakriisia/20115017/12

  Jos sieltä tulee 20 Miljardin lasku, niin sen jälkeen on paskat housuissa. Huom. nyt ollaan näillä leikkauksilla (joista on syntynyt helvetinmoinen poru) saatu säästettyä ehkä puolisen miljardia. Ilmeisesti ihmisille ei ole avautunut vieläkään, mihin papereihin tässä on nimet laitettu ja minkälaisista summista on kysymys.

  PS: Tuskin Kokoomuskaan olisi lähtenyt sellaiseen hallitukseen, missä tuloveron progressiota olisi jyrkästi nostettu. Tai Demarit sellaiseen, joka olisi ilmoittanut ajavansa AY-liikkeen vaiheittain alas. Tai Vihreät... hmm... no joo....


  Muokattu 22.06.2011 03:33 by JiiPee.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Joo, vähän ihmetyttää tämä valittaminen että valta ja vastuu ei kelpaa, kun Suomen isoin ongelma on itsetarkoituksellinen valta, ja pitäisi pyrkiä politiikan tekoon, jolla olisi moraali ja selkäranka. Vihreät ja muut hyönteiset ovat selkärangattomia, joten ne menivät päätäpahkaa ydinvoimamyönteiseen hallitukseen. Soini on katolilainen, uskovainen mies, jolla on varmaankin erittäin jyrkkä omatunto, eikä hän voinut lähteä hallitukseen, joka tukipakettipäätökset voi arvata etukäteen. Isoimmat vastapelulurit on aivopesty jo lapsuudessa solidaarisuussöstyksellä ja Pax-Europa-ei-rajoa-ei-sotia-leipää-kaikille -propagandalla, joten lopputulos on ennaltamäärätty. Kuten viitattu, Soini kärsii mieluummin yleis-Eurooppaisen lamakauden kuin maksattaa toisten siestan vieton niiden selkänahasta revityillä rahoilla, jotka nousevat sorvin ääreen kiltisti kello 6.00. Tätä sanotaan periaatteeksi, ja Arhinniemi pyrki varmaan siksi kulttuuriministeriksi, että termi periaate voidaan sensuroida suomen kielestä.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hezzu kirjoitti:

  EU-asiat ovat loppujen lopuksi aika pieni osa hallituksen tehtäviä, suurimmaksi osaksihan se on kotimaan asioiden hoitoa,


  Täysin vanhanaikaista ajattelua. Suosittelen tätä Kalle Isokallion kirjoitusta, varsinkin sitä viimeistä kappaletta: http://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2011/06/21/progressiivinen-tasavero/?ref=es


  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..

  Muokattu 22.06.2011 09:15 by Hezzu.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hezzu ei tainut ihan huomata että JiiPee käytti termiä "virallinen propaganda". Jälkisuomettuneella EU-suomella on kyllä ihan oma "diskurssinsa" - jos ei sitä huomaa, voi unohtaa politiikasta puhumisen ja keskittyä vaikka levynhyllyn järjestelyyn. Persujen ilmaantumisen aikaan olin valmis lyömään vetoa, että kohta Polttouhrit esitetään uudestaan, mutta onneksi uudempaakin materiaalia oli löytynyt, joten Teema saattoi esittää viikossa ainakin 3-5 saksalaista imperialismia, antisemitismiä ja rasismia käsittelevää ohjelmaa, parhaat ihan Venäjältä ostettuna.

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hezzu @ 22.06.2011 10:46 : ...viime aikoina tämä räsäsläisten ja persujen harhainen maailmankuva on alkanut tunkea vähän turhan iholle...

  Olet varmasti kokenut paskaisempiakin juttuja, joten sukella vaan seikkailuun mukaan.

  Hezzu kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ..

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Faktat eivät ole mitään "persupaskaa". Kokoomuksessakin on sentään joku, jolla on järkeä päässä. Mutta Rydmanhan ollaankin laittamassa sivuun, kun se ei laula Bilderberg-eliitin lauluja.
  http://willerydman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/76488-toisenlainen-hallitus-olisi-ollut-mahdollinen


  Haiku kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kirjoitin, että _usein_ tukipakettien kritiikki jää idioottiseksi huuteluksi ja räyhäämiseksi. On hyvää kritiikkia ja argumentointia, ja sitten salaliitoista ja huijauksista vaahtoamista. Esimerkiksi JiiPee ei ole tainnut esittää yhtään asia-argumenttia tukia vastaan.

  Tilanne ei ole mitenkään yksinkertainen. Esimerkiksi JiiPeen linkkaamassa TS:n jutussa Jan Hurri kirjoittaa:

  "Yhä mittavampia tukitoimia ja uusia hätäluottoja perustellaan väittämällä, että tukitoimien ainoa vaihtoehto olisi kaaos, uusi finanssikriisi ja talouden ankara lama.

  Arvaamattoman talouskaaoksen riski onkin todellinen ja lisäksi vaarallisen suuri, mutta ainoastaan äkkiarvaamattomasti velkojen aggressiivisiin irtisanomisiin päättyvissä valtioiden velkakriiseissä."


  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Haiku kirjoitti:
  Esimerkiksi JiiPee ei ole tainnut esittää yhtään asia-argumenttia tukia vastaan.


  Juurihan mä linkitin sulle Deutsche Bankin pääekonomistin argumentit tukitoimia vastaan. Mikä niissä jäi epäselväksi?

  Eihän sille voi tietenkään mitään, että suoraselkäiset suomalaiset luottavat mielummin Juttaan ja kutosen matematiikan ylioppilaaseen Siilinjärveltä, kuin maailman johtaviin talousasiantuntijoihin.

  Ja kuka on Janne Hurri? Samaa Kokoomuksen jauhamaa "ainoan vaihtoehdon" propagandaa, kuin kaikki muukin suomalainen "journalismi".

  Käytännössä kaikki talousasiantuntijat pitävät Kreikan tukemista hulluutena. Britannia ilmoitti jo, että penniäkään ei enää tipu. Konservatiivien johtaja Martin Callanan vihjasi, että tukipaketit saattavat olla jopa lainvastaisia.

  Kreikka on jo ruumis. Kaikki sinne heitetty tuki menee hukkaan, koska maa menee velkasaneeraukseen joka tapauksessa. Se oli tiedossa jo Maaliskuussa. Joku kirjoitti, että rahan lappaaminen sinne on sama, kun kusisi pakkasella housuunsa. Se lämmittää hetken, mutta sitten tulee entistä kylmempi.

  Lamahan siitä Kreikan kaatumisesta seuraa. Mun argumenttini on sellainen, että kun lama tulee, niin mielummin pitäisin Suomessa ne 20 miljardia, kun lahjottaisin ne kankkulan kaivoon. Voidaanko tämä laskea "asia-argumentiksi"?

  Katainenhan lupasi vielä viime syksynä, että Kreikan tukeminen tuottaa Suomelle vielä voittoa ja paljon kaikenlaista hyvää. Noiden ennustusten jälkeen en antaisi Kataiselle edes Siilinjärven Osuuskaupan taloutta hoidettavakseen. Ja Liikasen "saavutukset" ovat hyvin tiedossa 90-luvun alun talouskatastrofissa.

  Mielenkiintoista on se, että Kokoomus ja Katainen luopuivat hallitusohjelmassa melkein kaikista oikeistolaisista periaatteistaan kommunistien hyväksi. Tärkeintä oli turvata Kreikan ja Portugalin takaukset. Näytti, kun millään mulla ei olisi ollut mitään väliä.

  Ehkä joskus saamme tietää siihen syyn. Yleensä Suomessa vain näitä asioita aletaan tutkia vasta, kun kaikki vastuulliset osapuolet kasvavat jo koiranputkea.


  Muokattu 23.06.2011 05:00 by JiiPee.

  Haiku kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja kuka on Janne Hurri? Samaa Kokoomuksen jauhamaa "ainoan vaihtoehdon" propagandaa, kuin kaikki muukin suomalainen "journalismi".

  Käytännössä kaikki talousasiantuntijat pitävät Kreikan tukemista hulluutena.


  Jan Hurri on Taloussanomien toimittaja, jonka kirjoittamaan juttuun laitoit linkin.

  Eivät kaikki talousasiantuntijat todellakaan pidä Kreikan tukemista huulluutena. Esimerkiksi The Economist on käsitellyt asiaa monelta kantilta.

  Jos tukeminen olisi puhdasta hulluutta, miksi kaikki euromaat ja IMF ovat siinä mukana? Salaliitto?

  Jonkinlaisiin velkajärjestelyihin Kreikka näyttää joutuvan. Velkajärjestelyt ja Kreikan tukeminen eivät kuitenkaan sulje toisiaan pois. Yhdessä ne voivat kaikkein tehokkaimmin ratkaista kriisin - tai sitten vain pahentaa sitä, kuten tuo Hurri jutussaan mainitsi. Tilanne ei ole mitenkään yksinkertainen, edes taloustieteilijöille.


  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siinähän ne faktat Demareiden vakuuksien vaatimisista tulivat:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011062913976825_ul.shtml

  Kyllä ne itsekin sen tiesivät, että pelkkää äänestäjien harhauttamista ne vakuuspuheet olivat alusta saakka. Onneksi Suomessa riittää höynäytettäviä, ja valehtelemisesta on meillä nykyään tullut synonyymi "vastuunkannolle".

  PS: Arhinmäellä voi kohta olla vähän hankalat paikat, kun Kommunistien rivit ovat rakoilemassa. 2 edustajaa todennäköisesti saa lähteä, kun aikovat pitää äänestäjille annetun lupauksen Kreikan/Portugalin tukemisesta. Totuuden puhuminen ennen vaaleja muuttuu nyt vaalien jälkeen mediassa selkeäksi vastuunpakoiluksi...!!

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kommareille ja vihreille massamurha oli oikea onnenpotku. Jotenkin pateettista, kun väkivaltaiseen anarkistiliikkeeseen kuulunut kommunisti/takinkääntäjä Paavo Arhinmäki yrittää jeesustella ja kalastaa poliittisia irtopisteitä tapahtumalla.

  US:n Kalle Erkkilän mainio pilapiirros aiheesta
  endbrax kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Nyt joku voisi vinkata monipuolisen musafoorumin, missä poliittinen keskustelu ei hyppää silmille. Onko ProgolForum ainoa? Se on moi.

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Progolforum? Edit. Ai kas sähän mainitsitkin jo Progolforumin.

  Jiipeellä taitaa ottaa aika koville kun Norjassa ei asialla ollut muslimiterroristit.

  Muokattu 27.07.2011 16:30 by Kcrimso.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jiipeellä taitaa ottaa aika koville kun Norjassa ei asialla ollut muslimiterroristit.


  Mä taas luulen, että sulle ottaa koville se, että sulla ei ole alkeellisimpiakaan tietoja mistään, tai ylipäätään älynlahjoja osallistua minkäänlaiseen poliittiseen keskusteluun asiatasolla. Sen takia on pakko heitellä jotain hatusta vedettyjä lapsellisia henkilökohtaisuuksia.


  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onneksi itse et ole koskaan sortunut mihinkään vastaavanlaiseen. Esimerkiksi juuri nyt. :D

  Muokattu 27.07.2011 16:28 by Kcrimso.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla ainakin on ottanut koville viime päivinä... mutta se johtuu varmaankin tästä kesäleskeydestä.

  Mitä tuohon pilapiirrokseen tulee niin seon hyvä ja oikeaan osunut.

  anzi kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koomista, kun asia käänetään. Vasemmiston/vihreiden riemuvoitoksi, vaikka asia on kokonaan äärioikeiston (sekopäiden) kääntyneiden asia(halla-aho). Tätä ne sekopäät tuottaa, muka maahanmuutto suurin turvallisuusongelma???


  retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Äärioikeistolaiset ovat pahin turvallisuusongelma Suomessa, sehän on täysin selvä asia. Etenkin Halla-aho.

  Muokattu 28.07.2011 10:16 by retrou.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rasismi, fasismi ja vihaliikkeet ovat aina tuomittavia, mutta Suomen lähihistoriassa anarkismia, vihaa ja väkivaltaa ovat lietsoneet näkyvästi lähinnä Vihreät ja Kommunistit. Kettutytöt, Kuokkavieraat ja Smash Asem nyt vaikka nopeina esimerkkeinä.

  Hyvä keskustelu aiheesta: http://abdirahim.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78972-terrorismilla-ei-ole-varia

  Halla-Ahosta en tiedä, mutta maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin sekoittaminen toisiinsa on lähinnä typeryyttä. Asiat eivät todellakaan ole niin mustavalkoisia, kuin propaganda antaa ymmärtää.


  Muokattu 28.07.2011 03:07 by JiiPee.

  retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minusta on huvittavaa että aina joku on vaatimassa aselain tiukentamista. Kohtahan ne on kokonaan kiellettyjä.

  Enkä millään usko että Suomessa tai missään muuallakaan joku tekee Breivikit. Kyllä tämä oli ihan yksittäinen pipipää.

  Muokattu 28.07.2011 10:33 by retrou.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee @ [...] mutta Suomen lähihistoriassa anarkismia, vihaa ja väkivaltaa ovat lietsoneet näkyvästi lähinnä Vihreät ja Kommunistit.
  Olen puhellut suomalaisen poliisin kanssa, joka pitää rastoja voidakseen soluttautua anarkistisen ja muiden vasureiden sekaan..


  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun täällä Suomessa on kovasti saamassa valtaa kaikenlainen nettisensuuri ja sananvapauden rajoittaminen (tottakai turvallisuuden, ekologisuuden ja maailmanrauhan nimissä), niin eikö silloin tosivihreä Pentti Linkolakin pitäisi kaiken järjen mukaan tuomita "vihapuheista". Linkolahan on moneen kertaan sanonut, että paitsi suurten korporaatioiden johtajia, myös kokonaisia kansoja pitäisi murhata, että maapallo pelastuisi.

  Vajavaisella koulutuksella vähemmistövaltuutetun töitä tekevä Eva Biaudet haluaisi kaikenlaiset, lievemmätkin vihapuheet rangaistaviksi. Senhän voisi sitten pikkuhiljaa laajentaa vaikka musiikkiin ja taiteeseen.

  Toisaalta niinhän totalitäärisissä valtioissa on aina toimittu. Teot eivät johda vastuuseen, vapaa sana vain.


  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Linkolan puheita ei kukaan ota tosissaan... kyllähän jokainen tietää että maapallo on tuhoon tuomittu, ei sitä pelasta mikään. Tiedetään jo monenko miljoonan vuoden kuluttua aurinko luhistuu ja siinä sivussa imaisee maapallonkin kitaansa. Ennen sitä luhistumista tästä maapallosta pitäisi kuitenkin saada mukava paikka elää kaikille, mutta se ei onnistu niinkauan kun valtiot, puolueet ja ennenkaikkea ihminen itse ajattelee vain omaa etuaan muiden kustannuksella.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 2
  EI ota ei... mutta tässähän se ongelma sensuurin kanssa onkin: Mikä instanssi määrittelee, mikä on vihapuhetta ja mikä pelkästään hullun harmitonta jorinaa. DDR:ssä se instanssi oli Ministerium für Staatssicherheit, eli tuttavallisemmin Stasi.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Otaksun että olipahan se instanssi mikä tahansa niin terrorismin pelossa ohjeet annetaan niin että kaikki noteerataan, harmittomatkin. Se on armotonta menoa nyt.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin ja kuka määrittele mikä on vihapuhetta, hullun jorinaa tai oikeutettua katkeruutta. Minä olen katkera ja vihainen siitä, että isoisäni hartiavoimin raivaamat pellot on pakkolunastettu kaupungin taholta "sosiaalisen asumisen" käyttöön. Voitte itse arvata mitä se merkitsee.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katkeruutesi on oikeutettua. Itse ostin taloni sellaiselta alueelta, jota hallitsevat maahanmuuttomyönteiset (tosin vain puheissaan) RKP ja Kokoomus. Ostin täältä, koska tiedän että näiden paskaa puhuvien huijaripuolueiden omilla kannatusalueilla ei juurikaan sosiaalista asumista esiinny.


  PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä olin aikoinani katkera kun syntyperäisenä stadilaisena olin aina HOAS:in asuntojonossa hännillä kun kaiken maailman maaltamuuttajat menivät jonon ohi.

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oho... Kokoomuksesta löytyy yllättävää rehellisyyttä. Eero Lehti myöntää, että Katainen ja Urpilainen kusettavat vakuusasiassa suomalaisia.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/eero-lehti-keskisuomalaisessa-katainen-harhautti-suomalaisia/art-1288405391831.html

  Tämä tulee varmaan monelle "yllätyksenä". Seuraavaksi Lehti varmaan tunnustaa, että maapallo ei olekaan pannukakun muotoinen. Ja sen, että Lehden omistama Taloustutkimus laittaa galluptuloksiinsa aina pari prosenttia Kokoomuslisää. :)


  Muokattu 04.08.2011 16:29 by JiiPee.

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän tässä vakuusasiassa pysy kohta mukana Heikkikään... mitä se Saksalle, Merkelille tai kellekään muullekaan kuuluu jos Suomi saa vakuudet. Kateutta tai jälkiviisautta varmaankin muilla nyt. Tuskin eu tai muut euromaat kärsivät millään lailla jos yhdellä maalla on vakuudet... olisivat itsekin tajunneet niitä kysyä ajoissa.

  Toinen hölmö homma (näin maallikon mielestä) oli miettiä rahavakuutta... siis että Kreikka olisi tallettanut käteistä Suomen pankkiin saadakseen Suomelta rahaa lainaksi... tää menee...x?x?x?

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meneekö Suomi taas kyykkyyn, niinkuin elintarvikeviraston(kin) kanssa? Paskantaako karhu metsässä?

  Muuten olen sitä mieltä, että SDP/KOK/Vihreät tulee olemaan kuolettavaa myrkkyä Suomen kansantaloudelle. 300 enemmän tai vähemmän korruptoitunutta kuntaa johtajineen ja massivisine ja turhine byrokratioineen maksaa aivan helvetisti.

  Mihinkään julkisen sektorin johtajaportaan etuihin ei olla edelleenkään koskemassa. Tätä mielettömyyttä ylläpidetään velkarahalla, kun samalla leikataan työssäkäyvän (ja tuottavan) väestön ostovoimaa veronkorotuksilla, nostetaan polttoaineen hinnankorotuksilla kuljetuskustannuksia (ja hintoja) ja rahdataan tänne lisää kymmeniä tuhansia vapaamatkustajia vuodessa.

  Suorastaan nerokas strategia Suomen raunioittamiseksi. Mutta onneksi Jutta ja Demarit ovat luvanneet meille paljon lisää kaikenlaista hyvää.


  Muokattu 24.08.2011 22:43 by JiiPee.