Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kaiuttimet

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (4 kommenttia)
Pitäis hankkia hyllykaiuttimet hintaluokassa 300-1000 eur/pari, suosituksia mitä kannattaisi käydä kuuntelemassa?

+/- saldo : 0 |

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  hyllykaiuttimet

  Kirjahylly vaatii kirjahyllyyn suunnitellut kaiuttimet. Tavallinen kaiutin ei toimi kunnolla, kun hylly muodostaa sille toisen kotelon. Bose 301 V, 520 euro. Suositeltava vahvistinteho 10-150W/kanava. Google löytää. Toiset tykkää, toiset ei, vissiin vähän ärhäkkä soundi, vois sopia kuurolle rumparille :-D Tarttee tehokkaan vahvarin kait.
  - Kummassa vika boardissa vai Firefoxsissa kun euron merkki on niinkun %u20AC.  Muokattu 06.06.2011 23:30 by Doc.B.D.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nämä ei ole suoranaisesti tulossa hyllyyn, mutta muutoin joutuu sijoittamaan lähelle seiniä ja tasolle, joten lienee hyllykaiutin realistisin vaihtoehto kun jalustat yms. ovat poissuljettuja vaihtoehtoja.

  Näemmä toi euro-merkki ei mene javascriptistä läpi (tai sitten se on käytetystä merkistöstä kiinni).

  Muokattu 06.06.2011 23:40 by Jake.

  Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tasotkin, varsinkin sellaset Ikean lastulevyhässäkätkin on vähän hankalia jos on vaativa; valtaosa todella hyvistä pikkukaijuttimista on suunniteltu raskaiden, piikattujen jalkojen päälle ja voivat puuroutua basson osalta tasaisella pinnalla. Kattelisin enenpi sellaisia AV-tyylin kaiuttimia tollaseen paikkaan. B&W:n kaiuttimet on minusta sellaisia tuhnuisia ja jumputtavia, Acoustic Enegyllä on paljon hyviä pikkukaiuttimia, mutta ne myydään koipien kanssa yleensä. Geneleceistä sulle ei varmaan tartte kertoa, ja nehän on pääosin aktiivihässäköitä.

  Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Valinta osui Monitor Audion BX2:iin, toistaiseksi olen ollut erittäin tyytyväinen. Vaikka osuvat hintahaitarin alapäähän (350 eur/pari) on hinta/laatusuhde aivan ylivertainen. Soivat mukavasti kevyemmälläkin volumella, arvostettava ominaisuus kun joutuu tässä ainakin hetken kerrostalossa lusimaan.